Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

yaprakcım ne güzel yazmışsın,inan yalnız değilsin bu düşüncelerinde... insanın kendisini eksik hissetmesi kadar kötü bir düşünceyi ben de çok iyi bilirim,ama geçti gitti bak ve senin de geçip gidecek.. hep sorguladığım ve senin sanırım sorgulamaya devam ettiğin şey ,eğer böyle bir sorunum olmasaydı ,nasıl bir insan olacağım ve şu anda bulunduğum noktadan ne kadar farklı olacağımdır? İnsan eksikliğini veya bu duyguyu kapatabilmek için kendisini daha çok çalışmaya daha farklı işler yapmaya adıyor,vücudundaki eksikliğine karşı adeta bir savaş açıyor ve onunla mücadele etmeye çalışırken elde ettiği başarılar belki de bu duyguyla baş edebilmede veya hissettirdiklerini en aza indirmede en önemli ilaç oluyor... Neyse geçti gitti artık özgüveni daha yüksek bir insanım ve nefes aldığım her an doktoruma teşekkür ediyorum.
yaprakcım ben de seni çok özledim.

geçecek... ama zaman da geçsin. ameliyatımı olayım. aynı sizler gibi, göğüslerim hep vardı duygusunu ben de yaşayayım istiyorum. ve o halimle aynalara bakabilmenin, giysileri severek giyebilmenin tadını almak istiyorum. beni hayata bağlayan diğer uğraşlarıma dönmek istiyorum...

Ben daha önce Naci beyde burun ameliyatı oldum. Azıcık törpülemesi gerekirken çok fazla törpülediği için burun kemiğim çöktü. Ben kendisinden malesefki memnun kalmadım.

naci beye muayeneye gittiğimde revizyon hastelarının fotolarını gösterdi.içinde ameliyattan 6 sene sonra çekilmiş fotolr da vardı hatta.bayıldım.hem çok doğal,hem imkansız gibi gözüken burunlar,şahane olmuş.revizyon düşünen arkadaşlar mutlaka gidip görsünler.fiyat da 8-10 bin arası galiba

ben cebinden aradım konuştum. kaç kez mail attım itinayle cevap verdi. fotolarından çok ukala soğuk birine benziyor ama hiç tanımadığı bir hastaya bu kadar alakalı olması beni çok mutlu etti. daha yüzyüze görüşemedim.

barış çakır ise görüşmeye gittiğimde bana çok sert geldi. son görüüşmeydim benden sonra seminere geçecekti belki ondan belki başka birşey bilemeyeceğim. yaptığı işler çok güzel kararsızım. revizyonda ucuz pahalı demeyeceğim ne kadarsa çıkarıp vereceğim birşekilde ve adam akıllı bir doktora son ameliyatım olsun istiyorum.

naci bey hastaları beni arkadaş olarak ekler misiniz fotolarınıza bakayım.

merhabalar,revizyon ameliyatı olacaksın sanırım,ben naci beye burun ameliyatı olmadım ama gögüs ameliyatı oldum. Sen burun ameliyatı olmuş arkadaşların resimlerine bakmak istiyorsun,benim kadınlar kulubünden hatırladığım chocochocalete diye bir arkadaş vardı sanırım onun albümü açıktı herkese,ama nickini yanlış yazmış olabilirim,araştırman gerekir,sonra copyright vardı. onları ekleyebilirsin.ben sana naci beyle görüşürsen ,kendinden ne kadar emin bir tarzının olduğunu,hastası istese de hastaya zarar verme ihtimali olan birşeyi asla yapmayacağını,güven veren bir doktor olduğunu,ameliyata giderken bile espirileriyle rahatlatan bir doktor olduğunu kendin görürüsün

Benimde kararsız kaldığım isimlerden biri Naci Bey burun için düşünüyorum. Ameliyat olmaya karar vermek zaten zordu şimdi doktora karar vermek daha zormuş!

Naci bey hastalarina tembih ettiriyor sanrm kmseye bsy soleme resmde gosterme herkes catlasn kudursun dior :) ben bugun 3.30da randevm var. Gdym ne olup bittgni buraya yazarim siz merak etmeyn anacim.. 💗

Naci bey hastalarina tembih ettiriyor sanrm kmseye bsy soleme resmde gosterme herkes catlasn kudursun dior :) ben bugun 3.30da randevm var. Gdym ne olup bittgni buraya yazarim siz merak etmeyn anacim.. 

alemsin leilacutie'cim..herkes ilgi alanına göre ameliyat fiyatlarını biliyor sanırım,ben gögüs ameliyatı fiyatlarını aşağı yukarı tahmin edebiliyorum ama burun ameliyatı fiyatı hakkında hiçbir fikrim yok maalesef.

Burnumda kemer yok albumume bakablrsnz zor bir burun dgl yani. Naci beye cok guvendm ztn onur eroldan da taniyorum onu. Mukemmel bi doktor. 12 bin tl istedi. Kesnlkle iyi bir burun yapacagini biliyorum. Ama parayi nasil ayarlicam onu blmyrm :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…