merhaba arkadaşlar.şu büyüklük küçüklük mevsuzunda hala kafası karışık arkadaşlar var anladığım kadarıyla ve ben birkez daha bu konuda birşeyler söylemek istiyorum.
türkiyede doktorlar sağlıklı bir görüntü açısından fazla büyük protezlerden kaçınıyorlar ki hepsi iortalama aynı ölçülerde protezler kullanıyorlar.belirli ölçülerinb dışına çıkan doktor duymadım ben hiç,varsa duyan gören buraya yazsın lütfen.
benim bildiğim kadarıyla naci bey de en fazla 440cc gibi bir ölçü koymuş yalan olmasın.ama ben büyük diye şikayetlendiğimde seninki çok büyük diilki geçenlerde birine 420cc koydum demişti.seninki herkese koyduğum normal bir ölçü demişti.diğer doktorlar da hep bu civarlarda zaten.
naci çelik için konuşmak gerekirse kendi tercihiyle küçk
protez seçmediğini ben yaşayarak gördüm.daha önce de defalarca belirttiğim gibi küçük istediğimi belirttiğimde beni 300cc ye zor ikna etmişti ameliyattan önce ama bi çıktım 370cc koymuş.boyum da 1.60.bunun iyi durcağını düşünmüş kas göğüs kafesi yapım da müsaitmiş ve bunu tercih etmiş.daha büyüğü de koltuk altlarından taşıyr arkadaşlar.özellikle iyileşme sürecini tamamlayana kadar koltuk altında duruyo protezlerin büyük kısmı ve daha büyük olursa bu süreç daha çok göze batar,doğal olmaz.
ayrıca bir protezin büyüklüğüne karar verirken 6 aydan önce gerçek boyutun anlaşılcağına da hiç inanmıyorum,önce yumuşamalı.lütfen bukadar panik olmayın,keyfini çıkarın güzel göğüslerinizin ve yeni ameliyat olacak arkadaşlar sizler de keyifle hayaller kurun...