Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

naci çelik kalkık burun yapmıo burnun dustuyse bence barış çakıra gidebilirsin kendisi sağlam yapıo yaptığı burun düşmüoo.

merhaba chocochocolate fotolarini gordum cok begendim ama eski halini cok merak ediyorum kendiminkine benziyorsa kararim sekillenicek .. cunlu naci beyle gorustum ama biseyler oturmadi kafamda gosterdigi fotolari sevemedim bisey de diyemedim haliyle kendimi beklemeye aldim .. hem gosterdigi fotolardan emin degilim hem de naci beyi ilk siradan silemiyorum arada kaldim .. senin burnun harika gozukuyor eger geri donus yaparsan cok sevinirim . ekledim seni umarim kabul edersin

bende 3.kez burun ameliyatı olacagım ve emin degilim naci beye olsam mı diye.. ameliyat olanlar sonucları soylermisiniz??

tesekkurler. bu tip bilgiler cok faydalı oluyor

Peki bu faydalı bulduğunuz bilgiyi verenin üyelik bilgilerinden araştırma yapıldığında ,botoksun zaten soğuk bir yerde saklanmak zorunda olduğu gerektiğinden bihaber, internette ahlak dışı bir profil hesabı yaratan bir erkek olduğu bilgisi faydalı olur mu?

??????? kendisi forumdan atıldı o zaman herhalde??

Kızlar merhaba,

Ben iki sene once naci bey'e ameliyat oldum. doğal burun yapıyor. İstediğimi tam olarak alamadım.
Aslında ıstediğim değişimdi. Hokka burun:) Evet guzel oldu ama tam istediğim gibi değil

bir kaç gündür bu forum başlığını okumaktayım. kk yı keşfettiğimdeyse, göğüs büyütme ameliyatının bana uzak bir konu olmadığını anlamıştım. araştırmaya, okumaya başladım haftalarca. ve doktoruma karar verdim. bu eski forum sayfasını da doktoruma karar verdikten haftalar sonrasında okudum.
kk tabi ki hepimize bu sürecin başında çok yardımcı oldu. buraya yazan arkadaşlar da. yine de şunu unutmayın, son kararınız doktorunuzla görüştükten sonra olsun. kendi kararınız olmasıdır aslolan.
geçen yıllarda o dönemdeki arkadaşlarına yazıp birbirlerine destek olan arkadaşlar şimdi de (farkında bile değilller çünkü bir kısmı yok şimdi) bizlere yardımcı oldular.
dileğim bu ameliyatı olmak isteyen tüm bayanların bir an önce istediğine kavuşması... iyi ki varsınız!

ben de naci beyi forumdan önce bulup tanışmıştım ve sonrasında ameliyat öncesi ve sonrası süreci kadınlar klubünde paylaşmıştım. Hayatımda şu ana kadar verdiğim en doğru karar naci beye bu ameliyatımı olmaktı,temmuzda 3 sene olacak ve olduğum günden itibaren protezlerimi benimsedim ve naci bey ameliyat gecesi aynada görüntüyü gösterdiğinde hiç yadırgamamıştım,o hali çok hoşuma gitmişi boynuma kadar şiş olmasına rağmen.. umarım bu operasyonu düşünen herkes en az bizler kadar mutlu olmalarını istemek en iyi dilek olur sanırım

ben de o günleri sabırsızlıkla bekliyorum canım. iyi ki böyle bir ameliyat var. yoksa ömrümün sonuna kadar mutsuz olurdum. "aaa ne kadar da abartıyor!" diyenler mutlaka çıkacaktır. onlara, yaşamadan bilemezseniz" diyebilirim en fazla.
insanın kendini, cinsiyetinin vermiş olduğu özelliklerinden dolayı eksik hissetmesi kadar kötü bir şey olamaz. bu da kadın için tabi ki göğüstür. biraz olsun göğsü olanlar, göğsünün ağırlığını hisseder. ergenliğe girdiğim sene göğüslerim en azından regl olduğum zamanlarda büyüyordu. göğüslerimi hissediyordum. az da olsa bir ağırlık vardı.artık ben de bu bile yok...

senede en fazla 4 defa regl oluyordum o zamanlar. muayeneden de çekindiğim için doktora gitmiyordum. ailem çok ısrar ediyordu ama onlar da bilinçli değildi bu konuda. ya da konuşmaya cesaret edemediler. genç kızın muayenesinin farklı olduğunu bana söyleyebilirlerdi..
üstelik defalarca acile kaldırılmışımdır reglimin ilk gününde. o zamanlarda da tıpta okuyan ailemin bir üyesi bu konuda beni bilinçlendirebilirdi ama yapmadı. ve ben yıllarca korkunç regl sancılarıyla ve göğüssüzlük duygusuyla yaşadım. göğsümün olmadığını düşünmediğim tek bir günüm geçmedi. ve bir günde defalarca aklımdan çıkmadı... yokluk çekmenin, insanı olgunlaştırdığını, daha zor şeyleri başarmaya ittiğine eminim. en çok istediğim üni. de istediğim bölümde okudum. fakat,en azından ilk başlarda ailemden manevi destek alamadan.
ama bu beden eksikliği hiç bir şeye benzemiyor ki! hayatımda yarım bıraktığım işler var. dört elle sarılıp devam edebilecekken ben bu ameliyat araştırmasına düştüm ve bu işin peşini bırakmayacağım. biliyorum ki bu ameliyattan sonra hayatım düzene girecek. uğraşlarıma (hayallarime) dört elle sarılacağım.aynaya baktığımda gözlerimin en derinlerinin güldüğünü göreceğim. o derinliklerde yüzmek istiyorum!!!

ve...
bu gece ameliyat olmuştum. çok az ağrım vardı. dikkat etmeye çalışıyordum. bu rüyaya neden olan şey, ameliyat olacak olmamın yanında geçenlerde ördüğüm atkı ve bu örgünün kolumda oluşturduğu ağrı.. ağrım gece hafiflemiş ve bunu "ameliyat olmuşum ve ağrım hafifmiş" olarak gördüm. iyi ki örgü yapmışım ve kolum ağrımış.

KALEMcim özledim seni, bilesin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…