• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

Arkadaşlar, Naci bey'in burun ve silikon hakkındaki yorumlarını okudum. ben küçültme ve dikleştirme ameliyatı olmak istiyorum. Naci bey'e bu ameliyatları yaptıranlar LÜTFEN tecrubelerinizi paylaşın. yardımmmmmmmmm.

canım ben diğer arşiv bölümünde görmüştüm dikleştirme olan birilerini şimdi sana kopyalıyorum linki.. bir de oradaki sayfaları karıştırıdan dikleştirme olan birilerini bulabilirsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...34490-op-dr-naci-celik-hakkinda-bilgi-80.html
kolay gelsin şimdiden

canım ben diğer arşiv bölümünde görmüştüm dikleştirme olan birilerini şimdi sana kopyalıyorum linki.. bir de oradaki sayfaları karıştırıdan dikleştirme olan birilerini bulabilirsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...34490-op-dr-naci-celik-hakkinda-bilgi-80.html
kolay gelsin şimdiden

Sevgili kalem 1981,cevabın için çok teşekkür ederim. Karar vermek çok zor, ameliyat sonrası neler olacak? ya kötü olursa gibi çok soru var aklımda, doğru doktor seçimi önemli.Birazda korkuyorum yazılanları okuyorum durmadan. SEVGİLER

Sevgili kalem 1981,cevabın için çok teşekkür ederim. Karar vermek çok zor, ameliyat sonrası neler olacak? ya kötü olursa gibi çok soru var aklımda, doğru doktor seçimi önemli.Birazda korkuyorum yazılanları okuyorum durmadan. SEVGİLER
ben gögüs büyütme ameliyatı oldum ,öyle korkulacak bir ameliyat değilmiş ve çok mutluyum.ama dikleştirmenin prosedürü nasıldır hiç bir fikrim yok.. aklında karar verdiğin doktorlar ile yüz yüze görüş bakalım ne diyecekelr sana,görüşme esnasında zaten kararını %50 vermiş oluyosun sıkma canını umarım en kısa zamanda bu sorunu çözersin

bende burun ucu estetıgı yaptırcam dıye yola cıkmıstım ama baslı basına bı rınoplasty oldum nacı beye burun ucumda ıstedıgım gıbı olmadı zaten bılıyorsunuzdur :)))

canım fıyat olarakda nacı beyı bılmıyorum ama bı baska dr den fıyat almıstım burun kemıgıne mudahale olmayacaksa rınoplastının 1000 tl eksıgı yanı cok bı fark olmuyor

canım fıyat olarakda nacı beyı bılmıyorum ama bı baska dr den fıyat almıstım burun kemıgıne mudahale olmayacaksa rınoplastının 1000 tl eksıgı yanı cok bı fark olmuyor

armina tekrar ameliyat olacakmısın karar verdın mı kıme bırde nacı beye hangı amelıyatları olmustun ne zaman oldun canım

armina tekrar ameliyat olacakmısın karar verdın mı kıme bırde nacı beye hangı amelıyatları olmustun ne zaman oldun canım

ben nacı beye 1 yıl once uc amelıyat oldum burun cene ve meme buyutme,cene protezımı cıkartmaya karar vermıstım ama nacı bey bıraz daha dusunmemı ıstedı bende saglıklı karar vermek adına bıraz daha dusunucem ama burnumdan da tekrar amelıyat olucam tabı bu ıkısını nacı bey yaparsa cok ıyı olacak cunku burnuma yapılacak ıslem cok kucuk maddı olarak bı baska dr ye amelıyat olacakk gucte degılm ınanıyorum kı nacı bey benı magdur etmeyecek nacı beyın mutsuz hastalarından bırı olmak ıstemıyorum yasadıgım her olumsuzluga ragmen nacı bey benım ıcın dogru bı karardı uc amelıyattada basarılı dr bulmak zaten kolay degıldı .

teşekkür ederim arminecim cevabın için geçirdiğin operasyonların aslında çok güzel sonuçlanmasına rağmen beklentilerini karşılamadığını biliyorum umarım kararların sonucunda istediğin sonuçlara ulaşırsın :) bu yaz da ben ameliyat olacağım o nedenle doktor ve fiyat arayışındayım

ben nacı beye 1 yıl once uc amelıyat oldum burun cene ve meme buyutme,cene protezımı cıkartmaya karar vermıstım ama nacı bey bıraz daha dusunmemı ıstedı bende saglıklı karar vermek adına bıraz daha dusunucem ama burnumdan da tekrar amelıyat olucam tabı bu ıkısını nacı bey yaparsa cok ıyı olacak cunku burnuma yapılacak ıslem cok kucuk maddı olarak bı baska dr ye amelıyat olacakk gucte degılm ınanıyorum kı nacı bey benı magdur etmeyecek nacı beyın mutsuz hastalarından bırı olmak ıstemıyorum yasadıgım her olumsuzluga ragmen nacı bey benım ıcın dogru bı karardı uc amelıyattada basarılı dr bulmak zaten kolay degıldı .

armına canım yaaaa masallah nasıl dayandın 3 amelıyata agır olmadımı? ben sımdı resımlerıne baktım cenen mukemmel bence evet burnun sankı dah gusel olabılırmıs. nacı bey burnundakı sorun hakkında ne dedı? ozeldende msj atabılırsın optum cnm.

armına canım yaaaa masallah nasıl dayandın 3 amelıyata agır olmadımı? ben sımdı resımlerıne baktım cenen mukemmel bence evet burnun sankı dah gusel olabılırmıs. nacı bey burnundakı sorun hakkında ne dedı? ozeldende msj atabılırsın optum cnm.

kaldırmak ve daraltmak ıstemıyor cunku gerı donusu yok bunların sorun yasayacagımı ve guzel olmayacagını dusunuyor dedıgım gıbı algı ve begenı farklı ben gercekten dar kalkık burun sevıyorum petek dıncoz cansu dere tarzı vs valla uc amelıyat geldı gectı unuttum bıle :) ınsan bı seyı kafaya koymaya görsün herseye katlanıyor gercı abartılacak bısey de yok sadece gogus bıraz agrılı ve mesakkatlı bı amelıyat , gun gectıkce de eskı resımlerıme bakıp aslında eskı cenemın guzel oldugu kanısı daha cok netlesıyor kafamda yınede acele etmıyorum zaman daha kararlı kılıyor benı hayırlısı olur ınsaallh sabırla beklıyorum

evet beğenıler farklı oluyor.mesela bende senın tarıf ettığın burunları sevıyorum:) gusel işte gusel guseldır fakat yok demelerınınde bı sebebi muhakkak vardır. cene protezın bence sana yakışıyor fotonun altınada yazmıstım sanatcılar gıbısın valla:) artist gibi hahha:) eskı halınde gusel fakat nebılıyım ıkısını ınceledım bayağı boyle dah bı ıyı olmus. nacı beye nezaman gıdeceksın tekrar he bıde armına sılıkonun nasıldı yuv.damla kac cc hangı bolgede bılıyomusun?

evet beğenıler farklı oluyor.mesela bende senın tarıf ettığın burunları sevıyorum:) gusel işte gusel guseldır fakat yok demelerınınde bı sebebi muhakkak vardır. cene protezın bence sana yakışıyor fotonun altınada yazmıstım sanatcılar gıbısın valla:) artist gibi hahha:) eskı halınde gusel fakat nebılıyım ıkısını ınceledım bayağı boyle dah bı ıyı olmus. nacı beye nezaman gıdeceksın tekrar he bıde armına sılıkonun nasıldı yuv.damla kac cc hangı bolgede bılıyomusun?

375 cc yuvarlak hıgh profıl mentor marka, sılıkonmu taktırmayı dusunuyorsun? gecen hafta gıtmıstım nacı beye kontrollerıme hıc gıdememıstım annemın rahatsızlıklarından dolayı 1 ay daha bekle dedı beklemedeyım nacı beye guvenıyorum kısısel bı cok olumsuzluklarıma ragmen( cogu da benden kaynaklı zaten) yıne nacı beyı her konuda tavsıye ederım zaten gecen gıttıgımızde arkadasım dudak dolgusu yaptırdı cok da guzel oldu hatta daha once yaptırdıgından daha guzel oldu yıne bıc cok arkadasıma tavsıye edıyorum nacı beyı kontorllerıme gıttıgımde karsılastıgım hasta sonucları da cok guzeldı tabı bu guzel sonucların hastayı ne kadar mutlu ve tatmın ettıgı onemlı benımde dısardan burnumu gorenler begenıyor evet guzel ama benı mutlu ve tatmı eden bı sonuc degıl

mmblackrose cum meraba.ben de 4.5 ay önce meme ve göğüs ameliyatlarımı birlikte oldum naci beye ve sonuçlarımdan memnunum.naci beyden ise son derece memnunum.bence evet burnun belki birinin bakıp ta aa nekadar güzel burnu var diceği gibi bir burun değil ama estetik olmanı gerektircek bir burun da hiç değil.sonuçta her ameliyatın belirli riskleri zorlukları ve sonuçları var ve bunları göze almaya değer mi bilmiyorum.herkesin öyle kalkık çok güzel bir burnu olcak değil,yeterki yüzünü,ifadeni kapatan,sana çirkinlik verek bir burun olmasın.benim mesela yüzmde beğenmedğim ve göze batan ifademi gölgeleyen tek yerim burnumdu ve kendimi bildim bileli bundan hep çok rahatsız oldum bu nedenle de ilk fırsatta yaptırdım.ben böyle düşünüyorum ama yine sen bilirsin naci bey burunda da her alanda olduğu igibi çok başarılı ona güven bakalım ne dicek...

canım burnunun eski halini görebilirmiyim,benim için çok önemli.

vayy be temmuz ayında ameliyat olalı 2 sene olacak.. benim için hiç gerçekleşemeyeceğini düşündüğüm bir şeyin böylesine güzel sonuçlanması ayaklarımı yerden kesiyor.. Protez olduğu asla belli olmaması ve dolgun bir görünüm ile sahip olunan özgüveni anlatacak kelime bulamıyorum... Bence 6 ay veya 1 senede şeklil oturuyor,şekli belli oluyor denilmesine rağmen ben iyileşme ve şekil alma sürecinin hala devam ettiğini düşünüyorum. 2 sene önce ne yapacağımı bilemez halde gittiğim doktorum bana yardım elini uzatması ile kesinlikle ve kesinlikle artık çok daha mutlu bir insanım.. Umarım bu ameliyatı olmak isteyen herkes en az benim kadar mutlu olur.

Back