Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

Merahaba kizlar, burun estetigi olmak istiyorum. Iki isim arasinda karar vermis degilim, bunlar Naci Celik ve Emre Ilhan. Arastirmalarima gore ikiside cok mukemmel. Yardimci olun lutfen...

kızlar bende burun op.düşünüyorum bu yaz aklımda 3 isim var biride naci çelik.
naci beyin hastaları varsa yardımcı olmak adına beni ekleyebilirler mi acaba?
sevinirim kızlar?

kızlar bende burun op.düşünüyorum bu yaz aklımda 3 isim var biride naci çelik.
naci beyin hastaları varsa yardımcı olmak adına beni ekleyebilirler mi acaba?
sevinirim kızlar?

Bende iki isim arasinda kararsiz kalmistim, bunlar Naci Celik ve Emre Ilhan idi. Cok arastirdim ve en sonunda Dr. Emre Ilhan beye ameliyat olma karari verdim, insallah guzel olur.

Bende adeta kararsiz kaldim. Yurtdisinda kaldigim icin cogunun yaptigi gibi doktor doktor gezip sonra karar verebilmem cok zor. Yani internet üzeri buldugum bilgiler dogrultusunda hareket etmek zorunda kaliyorum.

Su Dr.'lara ne diyorsunuz?

Emre Ilhan
Naci Celik
Asu Deniz Burhanoglu
Veli Aslan

Bu dördünde takili kaldim.. yardim edin lütfen cnmlarim..

bende düşünüyorum..naci bey veya emre beyi..ama naci bey yakın gelmeye başladı..onur erolun yanında çalıştığını biliyorum..sen kime karar verdin?

naci bey burun estetiğine ne kadar istiyor bilen var mı birde standart bir fiyatmı veriyor burunun zorluk derecesine göre değişiyormu ameliyat ücreti ???

Acaba Naci bey bir tek banamı ters davrandı?Yazılanları okudumda herkes genel anlamda çok sıcak ve ilgili olduğunu söylüyor.Bana ise sanki zoraki muayene ediyor gibi ve çok soğuk davrandı.Tasarladığı burnu beğendim ama fiyatını yüksek buldum ve açıkçası tavırlarından sonra çok kararsız kaldım o yüzden naci beye ameliyat olup memnun olan arkadaşlar beni eklerlerse çok sevinirim.Resimlerini görmeyi çok isterim.

Merhabalar hanımlar, Naci beye revizyon ameliyatı olan var mı içinizde ya da ikinci kez ameliyat olacaklar var mı? Fiyatları merak ediyorum, ayrıca aradım ancak bulamadım, Naci bey herhangi bir hastanede çalışıyor mu? Muaneyehanesi bana çok çok uzak, gidip kendisiyle görüşmek istiyorum ama mümkün görünmüyor şu durumda

Bir de resim paylaşayan arkadaşlar beni ekleyebilirler mi acaba? Ben 3. kez ameliyat olacağım, mecburi sebeplerden ötürü, burnumda düşme olduğu için başka çarem yok, bu yüzden bu ameliyat benim için çok önemli, doktoru iyi seçmem gerekiyor, resimlerinizi görmeyi çok isterim.

Son düzenleme:

allah yardimciniz olsun .insallah hersey istediyin gibi olur.selam

3 gün önce naci beye botoks yaptırdım,süper oldu ama... küçücük işlem diyip geçmemeli..ben çılgın gibi mimik kullanan bir insan olduğum için alnım 4-5 şerit olmuştu.. şimdiden gözlerim daha belirgin bir şekilde ortada ,,,, vallahi ben çok beğendim ,doktorumun ellerine sağlık.. bu gazla ben burun ameliyatını da her an aradan çıkarabilirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…