Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bide benim fotolara bakan ameliya olmamış arkadaşlara söylemeliyimki burnumun böyle olmasını ben istedim ve şu an istediğim gibi mutluyum alıştım zamanla daha çok oturursa dahada güzel olcak diye tahmin ediyorum yani naci bey benim gözümde okeydir. şakkıdı
Merhaba,
Bu uyarıyı tekrar yapmak gereği duydum. Malesef bazı çevreler forumu kullanarak bazı hekimleri yargılayıp bazılarını yere göğe sığdıramıyorlar. Lütfen bu başlıkta yazılanlar sizde fikir verici olmasın. Aldatıcı mesaj tahmininizden çok fazla. Sizlerden ricam gidin muayene olun ve sonuca öyle varın. Buradaki mesajlarla yola çıkanların aklına şaşarım. Sanal bir ortam karşınızdakinin güvenirliği ne kadar ? Lütfen kararı kendiniz verin. Bazı doktorları karalama kampanyası başlamış. Şunu sorun öncelikle kendinize " hangi estetik cerrah yaptığı operasyon kötü olsun, sonuçtan hasta memnun kalmasın diye yola çıkar ? " Lütfen tüm yoprumları dikkatlice okuyup ona göre hareket edin ve mutlaka öncelikle gidip muayene olun.
arkadaşlar bende 3hafta önce burun ameliyatı oldum,Naci Çelik gerçekleştirdi ameliyatımı ve henüz 3hafta geçmesine rağmen çok memnunum ameliyatla ilgilide hiç bir sorun yaşamadım..gazeteler bire bin katıyorlar,o haberi bende okumuştum,naci çelikle tanışmadan karar vermeyin ltfn gerçekten çok çok iyi bir doktor...
arkadaşlar naci bey burun estetiğini kaça yapıyor bilen varmı....bide acık mı kapalımı yapıyor bilgi...lütfen
ameliyat oncesı bı kac resım ekledım arkadaslar bakabılırsınız cene protezımı cıkartmak dusuncesı ıcındeyım yorumlara acıgım...
bende onun bı hastası olarak yorumlar yaptım memnunıyetımı paylastım memnunıyestsızlıgımı de paylastım, ben nacı beye fazlasıyla guvendım ve 3 ameliyat oldum cunku uzun bı sure forumda yazılanları takıp ettım oyle olumlu yorumlar vardıkı nacı beyın ınsancıl yonu,paragoz olmadıgının vurgulanması,telefonla hastalrını arayıp hal hatır sormalar vs(benı bı kez bıle aramadıkı dırekt ulasabılecegımız bı hat bıle yok) sankı bı baskasını amelıyat olsam pısman olacagım hatta bu nedenle ısrarla amelıyat oldum desemde yerıdır nacı bey benı ameliyat etmek ıstemedı bı tek nacı beye guvenebılecegımı dusundugumden( kk forum sagolsun)ısrar ettım suan kafam cok karısık ve bunları sızlerle paylasmak ıstedımmm
bende nacı beyın bır hastasıyım senın yazdıklarının aksıne cok mutluyum ınanılmaz hastasını dınleyen her turlu sacma sorularıma sabırla cevap veren dogallıgın dısına cıkmayan dırek cep telefonunun numarasını veren ve gerek duydugumda yıne yıne yıne kendımı ellerıne teslım edecegım tek doktordur
not: kk forum sağolsun
merhaba,
resimleri görmeyi çok istiyorum. Ama resimleri görebilmemiz için sürekli mesaj sayısını artırıyorlar. K.K. yöneticileri neden böyle bir şeye gerek duyuyorlar anlamadım.
seker kız sen cok guzelsın zaten eskı cenen de cok tatlıymıs bence eskı halı daha guzel cıkık olmasına gerek yoktu ..ayrıca sunuda belırtmek ıstıyorum cene protezımı cıkartmaya karar verdım ama cenemın belırgın ve cıkık olmasını ozellıkle ben ıstedım nacı beye kalsa boyle bı cene yapmazdı bu kadar buyuk bı protz koymazdı dr uma asla haksızlık etmek ıstemem ben kendım ettım kendım buldum ve bunun bedelınıde ödüycem zaten yıne cene ameliyatını gercekten ıhtıyacı olanlara sıddetle tavsıye ederım gonul rahatlıgıyla yaptırabılırler ben hıc bır zorluk ve sıkıntı cekmedım ama pısmanlıga dusmemek adına oncesınde bı yag enjeksıyonu deneyerek yuzlerındekı degısımı gormelerınde fayda var derım
seker kız sen cok guzelsın zaten eskı cenen de cok tatlıymıs bence eskı halı daha guzel cıkık olmasına gerek yoktu ..