Nacibey burun estetiğini kaça yapıyor bilen varmı acaba
Arkadaşlar, Naci bey'in burun ve silikon hakkındaki yorumlarını okudum. ben küçültme ve dikleştirme ameliyatı olmak istiyorum. Naci bey'e bu ameliyatları yaptıranlar LÜTFEN tecrubelerinizi paylaşın. yardımmmmmmmmm.
canım ben diğer arşiv bölümünde görmüştüm dikleştirme olan birilerini şimdi sana kopyalıyorum linki.. bir de oradaki sayfaları karıştırıdan dikleştirme olan birilerini bulabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...34490-op-dr-naci-celik-hakkinda-bilgi-80.html
kolay gelsin şimdiden
ben gögüs büyütme ameliyatı oldum ,öyle korkulacak bir ameliyat değilmiş ve çok mutluyum.ama dikleştirmenin prosedürü nasıldır hiç bir fikrim yok.. aklında karar verdiğin doktorlar ile yüz yüze görüş bakalım ne diyecekelr sana,görüşme esnasında zaten kararını %50 vermiş oluyosun sıkma canını umarım en kısa zamanda bu sorunu çözersinSevgili kalem 1981,cevabın için çok teşekkür ederim. Karar vermek çok zor, ameliyat sonrası neler olacak? ya kötü olursa gibi çok soru var aklımda, doğru doktor seçimi önemli.Birazda korkuyorum yazılanları okuyorum durmadan. SEVGİLER
kimse yokmu? :)))
bende merak etmekteyim fiyat aralığını ama burun ucu estetiği için (tipplasty) :)
bende burun ucu estetıgı yaptırcam dıye yola cıkmıstım ama baslı basına bı rınoplasty oldum nacı beye burun ucumda ıstedıgım gıbı olmadı zaten bılıyorsunuzdur :)))
canım fıyat olarakda nacı beyı bılmıyorum ama bı baska dr den fıyat almıstım burun kemıgıne mudahale olmayacaksa rınoplastının 1000 tl eksıgı yanı cok bı fark olmuyor
armina tekrar ameliyat olacakmısın karar verdın mı kıme bırde nacı beye hangı amelıyatları olmustun ne zaman oldun canım
canım fıyat olarakda nacı beyı bılmıyorum ama bı baska dr den fıyat almıstım burun kemıgıne mudahale olmayacaksa rınoplastının 1000 tl eksıgı yanı cok bı fark olmuyor
ben nacı beye 1 yıl once uc amelıyat oldum burun cene ve meme buyutme,cene protezımı cıkartmaya karar vermıstım ama nacı bey bıraz daha dusunmemı ıstedı bende saglıklı karar vermek adına bıraz daha dusunucem ama burnumdan da tekrar amelıyat olucam tabı bu ıkısını nacı bey yaparsa cok ıyı olacak cunku burnuma yapılacak ıslem cok kucuk maddı olarak bı baska dr ye amelıyat olacakk gucte degılm ınanıyorum kı nacı bey benı magdur etmeyecek nacı beyın mutsuz hastalarından bırı olmak ıstemıyorum yasadıgım her olumsuzluga ragmen nacı bey benım ıcın dogru bı karardı uc amelıyattada basarılı dr bulmak zaten kolay degıldı .
armına canım yaaaa masallah nasıl dayandın 3 amelıyata agır olmadımı? ben sımdı resımlerıne baktım cenen mukemmel bence evet burnun sankı dah gusel olabılırmıs. nacı bey burnundakı sorun hakkında ne dedı? ozeldende msj atabılırsın optum cnm.
evet beğenıler farklı oluyor.mesela bende senın tarıf ettığın burunları sevıyorum:) gusel işte gusel guseldır fakat yok demelerınınde bı sebebi muhakkak vardır. cene protezın bence sana yakışıyor fotonun altınada yazmıstım sanatcılar gıbısın valla:) artist gibi hahha:) eskı halınde gusel fakat nebılıyım ıkısını ınceledım bayağı boyle dah bı ıyı olmus. nacı beye nezaman gıdeceksın tekrar he bıde armına sılıkonun nasıldı yuv.damla kac cc hangı bolgede bılıyomusun?
mmblackrose cum meraba.ben de 4.5 ay önce meme ve göğüs ameliyatlarımı birlikte oldum naci beye ve sonuçlarımdan memnunum.naci beyden ise son derece memnunum.bence evet burnun belki birinin bakıp ta aa nekadar güzel burnu var diceği gibi bir burun değil ama estetik olmanı gerektircek bir burun da hiç değil.sonuçta her ameliyatın belirli riskleri zorlukları ve sonuçları var ve bunları göze almaya değer mi bilmiyorum.herkesin öyle kalkık çok güzel bir burnu olcak değil,yeterki yüzünü,ifadeni kapatan,sana çirkinlik verek bir burun olmasın.benim mesela yüzmde beğenmedğim ve göze batan ifademi gölgeleyen tek yerim burnumdu ve kendimi bildim bileli bundan hep çok rahatsız oldum bu nedenle de ilk fırsatta yaptırdım.ben böyle düşünüyorum ama yine sen bilirsin naci bey burunda da her alanda olduğu igibi çok başarılı ona güven bakalım ne dicek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?