kızlar şimdi naci beyin asistanından gelen maili okudum amerikan hastanesinde ortalama 9000 miş burun ameliyatı bu ne yaa resmen iki katına çıkıyo allahtan başka alternatiflerde var yoksa napardık bilemiyorum
yok cnm doğru anladın amerikan hastanesi olunca fiyat 2 katına çıkıyomuş neyseki başka hastanelerde ameliyat olma şansımız var=)))
off 9000 mi çok şaşırdım neki bu taktıkları serumun parekende fiyatı 2,5 TL yuh napıyolarki okadar hastane farkı oluyo :1shok: işte isim... Evet allahtan başka hastanede olma imkanı var için çok raht olsun doktor aynı hastanede kullanılan malzemelerde aynı bütçene göre bakarsın hatta direkt en ucuzuna ok de Şu lanet sınavlar ödevler bi bitse
bahar_87 cnm aynen senin gibi düşünüyorum bu işte en önemli şey doktorun sonuçta nerde olursan ol burnuna şekil verecek kişi doktorundur, dğer hastanelerde imkan bakımından hemen hemen aynı zaten fazla para veripte kazıklanmanın alemi yok..
hastane degil hilton herhalde...:)
şöyle açıklıyım.naci beyi çok araştırdım gittm yaptıgı hastaların burunları da çok güzel başarılı bir doktor ama bende bir takım sorunlar ve bunu naci bey dahil diger doktorlarla da görüştüm sanırım biraz şansızlıgıma denk geldi.naci bey yapabıleceklerini söyledi ilgilendi ama tabiki daha kötü de olabılır diye oluşabılecek bütün komlikasyonları anlattı.hepiniz burnumuzu begenmedigimiz için ameliyat oluyoruz ama sonuçtan memnun olmadıgımz da bu eskı halımızden bızı daha çok rahatsız ediyo haklı olarak.burnumun önden düz görünmesi gerekirken özellıkle sag tarafta hafıf bir çökük var kemıklerim yanlardan belli ve ucunda da kıkırdak sorunları var bu yuzden hem ucu asimetrık hemde delıklerim.tekrar görüşmeye gıtcem nacı beyle bu konuyu çünkü o da hastasının mutlu olmasını isteyen bir doktor.burdaki kalem arkadaşıma da çok teşekkür ederim ayrıca desteklerinden dolayı..açıklayıcı oldumu bılemiyorum ama merak ettıgın şeyler olursa seve yardımcı olmaya çalışırım
cildim ince degil.sırt kısmında yanlara yayılma var özellikle sag tarafta.dolgu yaparım istersen dedi bı görürsün dedi ama o da yandan şiş duruyo yaptıran insanlara baktım alından dümdüz oyuntusuz iniyo burun sonuçta yapay bir görüntü oluyo bu yuzden pek düşünmüyorum zaten ucundaki asimetrilerinde bu şekılde çözülücegını düşünmüyorum.başka doktorlarla da görüştüm hepsi benle aynı fikirde teknık hatalar var olduguna dair.naci beyle tekrar görşmeye gıdıcem hastaları mutlu oldukça mutlu olan bır doktor oldugu için benim mutsuz olmamı o da istemıyo.başarılı bir doktor sonçta ama bu tamamen benim şansızlıgım
nie kimse bana yasmadı?
mrb azra amlytnı kıme olmustun acaba sonucunu begenmedn revızyonu kıme dusunuyosun:umursamaz:
sanırım burun estetıgınde kıme gıdersen gıt hangı ünlü dr olursa olsun muhakkak bı problem yaşiyosun buna karar verdıım kk 2 senedır üyeyım süreklı takıp edıyorum yazılanları hep aynı artık bılmıyorum bu konuda sızler ne düşünuyorsunuz
tugrul marala oldum cnm araştırma içerıısndeyım serhat tuncere olmak ıstıyorum bu hafta gorüşmeye gıtcem bakalımm ozaman kararımı vercem.. sen kıme oldun ılk amelıyatını
ben barıs cakıra oldum mukemmel bi boktor fakat ben ne ıstedgımı tam anlatmdm yanı bı frekans kuramadık oyuzden sonuc offsayt oldu ama doktor olarak gercekten ısınde son derece üstün birisi fakat bu ıslerde uzman nazım çerkeş diye duydum ben doç cnku aynı zamanda ve sayısız ünlü kısının burnunu yapmıs kısaca nekadr iyi doktorlar olursa olsun kımı zaman sanrım bırden burnumuz yapılnca harika bişye donusugegımızı sandgımz doktor hatası sanıyoruz halbukı deısen sadece burnumuz ve ınsanda nekadrda takıntı yapıomuss olmadan once bukadr takntılı deıldm oldum hergun aklım burnumda
moarlim gittikçe bozulmaya başladı, geçen hafta da bu tip şikayeti olan arkadaş vardı, kendimi bir şekidle tesellie ttim yalnız kayra arkadaşın yazdıkları ve zaman geçtikçe düzelmesi gerekirken çevremdekilerin aaa burnun orantısız olmuş senin yada çöküklük var demeleriyle iyice göçmeye başladım. aynı sorunların olması çok enteresan geldi, benim de sağ deliğin septum denen orta kısmında sivri kemik var daha önce yazmıştım deliği daha dar gösteriyor ve sol dışta çöküklük var,4 ay olacak ayın 18 inde daha hiçbir düzleme yokeeee ne yapacağım şimdi ben yaa..
sagol canım.burdakı herkesin desteklerinden dolayı teşekkr ederim.arkadaşının kuzeni yıllardır memnunmuş zaten canım bı kaç ayda aşırı kılo verdıgı için öyle olmuştur dogru ama bende öle bı durum yok bende kilo verdım ama benm başından beri böle oldugu için farkı durumlarımız yanı ama yıne de yardımcı oldugun için sagol canımgeçmiş olsun canım..:sinifsinif: benim arkadaşımın kuzeni uzun zaman önce izmirde bir dr.a ameliyat olmuştu. Yıllardır memnunmuş. Ama sonra son birkaç ayda oldukça fazla ve hızlı bir şekilde kilo verince burnunun üstünde solda bir kemik çıkıntısı belirdi.. tabi o kadar kilo vermeye yüzü de çöktü kızın. ben 2 sene önce gördüğümde çok hoşken biriyken bu haftasonu görünce şok oldum.. Aslında yüzü tamamen çökmüş hiç yanak falan kalmamış burun daha belirginleşmiş tabi.. O da çok üzülüyo haline ama bence yeniden kilo alıp yanakları falan dolsa o burun da o kadar ön planda olmayacak gibime geliyo... ne bileyim acaba öyle bir durumun oldu mu dedim.
ya aynen oyle bend eolmadan once bukadar takıntılı degıldım yaa şimdi sadece aklımda burun başka bişi yok ya olmam lazım ya batacam ya cıkcam artıkk..tugrul maralda docenttı benımmkıde ofsayt oldu canım bu docentlıkle alakssı yok bence ...
geçmiş olsun azracum. sen neden ikinciyi düşünüyosun?ne gıbı bır sıkıntın var nefes problemi falanmı?
canım resimlerini bulamadım ama nefes problemin önceden varmıydı sonradan mı oldu canım bu konuyu doktorunla görüştünmü sonuçta ameliyatını yapan o ama tabi yinede sen bılırsın canım ne kadar oldu ameliyat olalı
olumsuz yanıtmı inanamıyorum gerçekten bence bir doktor ameliyat sonrası da öncesi kadar ilgili olmalı hastasına diye düşünüyorum profesyonellik budur bence.hiç sıkma canını canım nacı beylede bu konuyu görüş bi eminim yardımcı olucaktır sana
kendısi tekrar revızyon yapamayacagını söyledı daha kotu olmasından korktugu için zaten yapayım deseydı olmazdım kendısıne amelıyat..benbu hafta serhat tuncerle gorüşcem aklıma yatarsa olurum serhat beye olmazsa naci beyle gorüşcem cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?