Merhaba kızlar Naci Bayle göüştüm. ona olucam ameliyatı. Göğüsde olmak istiyorum. sevgili chococo.. sen kaça oldun ikisini hangi hastanede? Gögüs ameliyatıykla ilgili hiçbirsey bilmiyorum. marka seçeneği varmı? silikon ömürboyumu. r,skleri varmı ? olanlar yardımcı olsun. ve hangi beden ideal?yardımcı olun ne olur? sevgiler[/QUOT
kaydirigubbakcemile3 adacım,canım hayırlı olsun,burun derken gögüs de ortaya çıktı desene.ben burun ameliyatı olmadım naci beye ama gögüs ameliyatı oldum,ama burun da olucam inşallah ilerleyen zamanlarda.şimdi gögüs ameliyatı ile ilgili bildiklerimi aktarayım sana. naci bey cohevsive denilen yeni nesil ,kapsül kontraktürünü engelleyen içi jel ile dolu anatomik protezleri kullanıyor.anatomik
protez derken,damla şeklinde oluyorlar. Canım markasını filan boşver sen. ama mentor marka kullanıyor herkeste,sen gögüs büyüklüğü olarak ne kadar istiyorsun,önce aklında ona karar ver,ama senin isteklerinin dışında seni sınırlayan bir takım şeyler olabilir ki bu sınırlayan şey senin vücut yapından kaynaklanır. Protez büyüklüğü ile ilgili aslında senin gögüs dokunun kalitesi,gögüs kafesinin yapısı,omuzlarının genişliği,kilon gibi birçok şey etkili oluyor.naci bey ameliyat öncesinde yaptığı 3 boyutlu çalışmada kaç cc protrez kullanacağını aşağı yukarı söyler ama şunu da belirtir kesin bu cc olacak demez söylediği büyüklüğün üstünü de kullanabilir daha küçüğünü de kullanabilir,çünkü buna ameliyat esnasında,en uygun,en güzel hangisi olacağına deneyerek karar verir,şimdilik aklıma gelenelr bunlar,aklına geldikçe sor,elimizden geldiğince cevaplarız.opuyorumnanaktan