• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

kızlar şimdi naci beyin asistanından gelen maili okudum amerikan hastanesinde ortalama 9000 miş burun ameliyatı bu ne yaa resmen iki katına çıkıyo allahtan başka alternatiflerde var yoksa napardık bilemiyorum

off 9000 mi çok şaşırdım neki bu taktıkları serumun parekende fiyatı 2,5 TL yuh napıyolarki okadar hastane farkı oluyo :1shok: işte isim... Evet allahtan başka hastanede olma imkanı var için çok raht olsun doktor aynı hastanede kullanılan malzemelerde aynı bütçene göre bakarsın hatta direkt en ucuzuna ok de Şu lanet sınavlar ödevler bi bitse :delphin:

engel dıosun yaa belkıde olmaman gerekıyour belkı olunca bu senı cok mutlu etmıcek bıde bu yonden dusundunmu bn bı kac ay once bırbaska doktora oldm aksılk ustune akslık vardı ama hersyı asıp oldum ve sımdı revızyon ıcın sabahlara kadr uyumuyorm arastrmktn bıde burdn bak ıstedım:olmaz:

biliyormusun o kadar aksilik yaşadım ama yinede hepsini bir şekilde yok sayıp gidebilirdim tezimi otelde yapmayı maille hocayla görüşmeyi bile düşündün ki bu çok zor yan yana olmalıyız,diğer aksiliklerin altından kalkmayıda göze aldım ama karşıdan bi baktım herşey pzt ameliyat olmama engel olmaya çalışıyor niye bukadar zorluyorum die sordum benim ailem bilmiyor zaten yanımda destek yok bide ben bukadar diretip gidince kötü olursa çok üzülücem görmedinmi niye direttin diye kendimi yerim o biz sana demiştik bakışları cabası... Ben bi kere böyle bi durumda saçımı boyattım bir sürü aksiliği yok sayarak sonra saçım rezalet oldu.. 3 gün sonra eski haline çevirdim ama bu burun..

canım bunu kendime bile ilk kez itiraf ettim bana uyaran verdiğin için teşekkür ederim sen ilk ameliyatını kime olmuştun:delphin:

bahar_87 cnm aynen senin gibi düşünüyorum bu işte en önemli şey doktorun sonuçta nerde olursan ol burnuna şekil verecek kişi doktorundur, dğer hastanelerde imkan bakımından hemen hemen aynı zaten fazla para veripte kazıklanmanın alemi yok..

bahar_87 cnm aynen senin gibi düşünüyorum bu işte en önemli şey doktorun sonuçta nerde olursan ol burnuna şekil verecek kişi doktorundur, dğer hastanelerde imkan bakımından hemen hemen aynı zaten fazla para veripte kazıklanmanın alemi yok..

kızlar ,bence bu fiyat farkı sadece hastanenin isminden kaynaklanıyor,sonuçta sizin ameliyatınıza girecek olan kişi naci bey.. eğer gögüs ameliyatı oluyosanız zaten protezleri de naci bey ayarlıyor.sadece ameliyathane ve ameliyat sonrası bakım hizmeti o için de çok büyük bir rakam bence. ben ameliyatımı ataşehir şifada oldum hem çok rahattı,hem anestezi uzmanı ve hemşireleri de iyiydi. bence burada nerede ameliyat olduğunuz değil bu ameliyatı kime olduğunuz daha önemli.. ameliyat olacağınız kişi de naci bey olduğuna göre,güvenilir ellerdesiniz demektir.opuyorumnanaktan mmblacrose nasıl oldu acaba,bir göründü bir daha göremedik.. hadi bakalım o da kısa sürede toparlar umarım kendisini

biliyormusun o kadar aksilik yaşadım ama yinede hepsini bir şekilde yok sayıp gidebilirdim tezimi otelde yapmayı maille hocayla görüşmeyi bile düşündün ki bu çok zor yan yana olmalıyız,diğer aksiliklerin altından kalkmayıda göze aldım ama karşıdan bi baktım herşey pzt ameliyat olmama engel olmaya çalışıyor niye bukadar zorluyorum die sordum benim ailem bilmiyor zaten yanımda destek yok bide ben bukadar diretip gidince kötü olursa çok üzülücem görmedinmi niye direttin diye kendimi yerim o biz sana demiştik bakışları cabası... Ben bi kere böyle bi durumda saçımı boyattım bir sürü aksiliği yok sayarak sonra saçım rezalet oldu.. 3 gün sonra eski haline çevirdim ama bu burun..

canım bunu kendime bile ilk kez itiraf ettim bana uyaran verdiğin için teşekkür ederim sen ilk ameliyatını kime olmuştun:delphin:

bahar 87 arkadşm aılem bana bu surecte cok estek oldu eger yanında aılen yoksa estegın yoksa bu amlyt ısını bıraz ertele derım bn barıs cakıra oldum rınoplsti eger bukadr aksilik varsa emın ol orda bıraz dur dusun derim burası evet ınsana terapimerkezı gibi herks durustce payalşıyor hersyını ama unutma ailen yanında olmzsa bu surec asla gecmez cok ıyı dusun ve sakın acele etme once onların düşüncelerını dıkkte al cnku sonra sonuc husran olursa cok gec kalmıs oluyosun.bn şimdi rezvızyon ıcın arastırıyorum olaan arkdslar naci beyı tevasıye edermsnz revızyonda::akannehir

bahar 87 arkadşm aılem bana bu surecte cok estek oldu eger yanında aılen yoksa estegın yoksa bu amlyt ısını bıraz ertele derım bn barıs cakıra oldum rınoplsti eger bukadr aksilik varsa emın ol orda bıraz dur dusun derim burası evet ınsana terapimerkezı gibi herks durustce payalşıyor hersyını ama unutma ailen yanında olmzsa bu surec asla gecmez cok ıyı dusun ve sakın acele etme once onların düşüncelerını dıkkte al cnku sonra sonuc husran olursa cok gec kalmıs oluyosun.bn şimdi rezvızyon ıcın arastırıyorum olaan arkdslar naci beyı tevasıye edermsnz revızyonda::akannehir

canım ne kadar süre oldu ki sen ameliyat olalı,revizyon için araştırmaya başladın. barış bey ne düşünüyo revizyon için.benim bildiğim naci bey ilk ameliyattan belli bir süre geçmeden revizyona pek sıcak bakmıyor.yani eğer ameliyat olalı 1 seneye yakın bir süre olduysa ve burnun artık oturdu ise revizyon ile ilgili araştırma yapmaya başla bence. canım kendini çok fazla yıpratma,senin nefesle ilgili mi sorun oldu? canım umarım herşey istediğin gibi olur,sakin olmaya çalış,psikolojinin çok fazla yıpranmasına izin verme lütfen,ölümden başka herşeyin çözümü vardır

kesinlikle katılıorum aile desteği konusunda.eğer aileniz yanınızda olursa daha güvende hissedersiniz ve daha rahat atlatırsınız heralde.ilk günler ben tek başıma ne işlere kalkıştım dediğim olmuştu kendi kendime.ancak ailenizin sizi kesinlikle anlamıcağını düşünüyorsanız ya da benm gibi memeyle birlikte olcaksanız ve paylaşmak istemiyorsanız ozaman göze alınabilir.çekilecek sıkıntı 3-5 gün ve her sıkıntı gibi bu da geçiyor.ben hiç pişman olmadım... :asigim:
revizyon amelyatı için de ben şiddetle naci beyi tavsiye ediyorum.kendim revizyon olmadım ilk ameliyatımı oldum ama revizyon ameliyatlarının da fotolarını görmüştüm taktire şayandı doğrusu burda da hep yazdım.kendim de son derece memnunum zaten burnumdan ve ameliyat sürecimden.yine de revizyon daha hassas bir operasayon olduğu için bütün doktorlarla gidip kendin görüş ve kendin bir karara var.kolay gelsin...

Son düzenleme:
kesinlikle katılıorum aile desteği konusunda.eğer aileniz yanınızda olursa daha güvende hissedersiniz ve daha rahat atlatırsınız heralde.ilk günler ben tek başıma ne işlere kalkıştım dediğim olmuştu kendi kendime.ancak ailenizin sizi kesinlikle anlamıcağını düşünüyorsanız ya da benm gibi memeyle birlikte olcaksanız ve paylaşmak istemiyorsanız ozaman göze alınabilir.çekilecek sıkıntı 3-5 gün ve her sıkıntı gibi bu da geçiyor.ben hiç pişman olmadım... :asigim:
revizyon amelyatı için de ben şiddetle naci beyi tavsiye ediyorum.kendim revizyon olmadım ilk ameliyatımı oldum ama revizyon ameliyatlarının da fotolarını görmüştüm taktire şayandı doğrusu burda da hep yazdım.kendim de son derece memnunum zaten burnumdan ve ameliyat sürecimden.yine de revizyon daha hassas bir operasayon olduğu için bütün doktorlarla gidip kendin görüş ve kendin bir karara var.kolay gelsin...

inan içimi çok rahatlattın evet emre ılhan naci celik ve naızm çerkeşle gorscem yakup avşarla gorustum ama bır yıl dolmadn mudahale edemzms ama sızlerden ydgm kadaryla naci bey cok ıyımıs umrm iyi sonuc alırım cok saol ayrıca memnun olmanda cok sewndm ve fiyat kırma konusundada olumlu sanırım dımı okadr paragoz olmadgnıda duyum

canım ne kadar süre oldu ki sen ameliyat olalı,revizyon için araştırmaya başladın. barış bey ne düşünüyo revizyon için.benim bildiğim naci bey ilk ameliyattan belli bir süre geçmeden revizyona pek sıcak bakmıyor.yani eğer ameliyat olalı 1 seneye yakın bir süre olduysa ve burnun artık oturdu ise revizyon ile ilgili araştırma yapmaya başla bence. canım kendini çok fazla yıpratma,senin nefesle ilgili mi sorun oldu? canım umarım herşey istediğin gibi olur,sakin olmaya çalış,psikolojinin çok fazla yıpranmasına izin verme lütfen,ölümden başka herşeyin çözümü vardır

canm tam 4 ay oldu oğrengıme gore en 6 ay gecmesı gerekıyomus nacı beyle buhafta gorusucem maılden sonra hemen araı sasrdm zaten tabı ılgıden cok işindekı uzamnlğı onemlı beklemem gerekıyor bılıyorum ama sımdıen arastırıyorm cnku revızyon cok daha hassas aynı acıları uzuntulerı cekmemk ıcın oyuzden s ordum revızyon olan varmı dıye canım sen kıme oldun

Merhaba kızlar Naci Bayle göüştüm. ona olucam ameliyatı. Göğüsde olmak istiyorum. sevgili chococo.. sen kaça oldun ikisini hangi hastanede? Gögüs ameliyatıykla ilgili hiçbirsey bilmiyorum. marka seçeneği varmı? silikon ömürboyumu. r,skleri varmı ? olanlar yardımcı olsun. ve hangi beden ideal?yardımcı olun ne olur? sevgiler

canm tam 4 ay oldu oğrengıme gore en 6 ay gecmesı gerekıyomus nacı beyle buhafta gorusucem maılden sonra hemen araı sasrdm zaten tabı ılgıden cok işindekı uzamnlğı onemlı beklemem gerekıyor bılıyorum ama sımdıen arastırıyorm cnku revızyon cok daha hassas aynı acıları uzuntulerı cekmemk ıcın oyuzden s ordum revızyon olan varmı dıye canım sen kıme oldun

canım ben naci beye 4 ay oldu gögüs büyütme ameliyatı oldum.ayrıca burun ameliyatı olmaya da karar verdiim ve geçen kontrolde naci bey burun tasarımını da yaptı.naci bey konusunda ben hep şunu söylüyorum,öncelikle sizi insan daha sonrasında hasta olarak görüyor.hem ameliyat öncesinde hem de ameliyat sonrasında gerçekten çok ama çok ilgili, hem de çok tecrübeli bir doktor. ben naci beyden önce bir sürü doktorla görüştüm ve naci beyin tek ameliyatla ulaştığı muhteşem sonuç için diğer doktorlar tek bir operasyondan bahsetmiyorlardı. böyle ameliyatlarda insan doktoruna ulaşması ve kendisine sorun ettiği şeyleri doktoru ile paylaşması son derece önemli ve naci bey ne zaman olursa olsun bu rahatlığı sağlıyor. Canım ben gögüs ameliyatımı oldum naci beye ve her hastasının en az benim kadar mutlu olmasını diliyorum,sonuçtan çok ama çok memnunum.ben gözüm kapalı olarak naci beyi tavsiye ediyorum canım,zaten görüştüğünde sen de ne demek istediğimizi anlayacaksın,kendine iyi bak ve fazla üzme kendini,herşey yoluna girecek inşallahopuyorumnanaktan

Merhaba kızlar Naci Bayle göüştüm. ona olucam ameliyatı. Göğüsde olmak istiyorum. sevgili chococo.. sen kaça oldun ikisini hangi hastanede? Gögüs ameliyatıykla ilgili hiçbirsey bilmiyorum. marka seçeneği varmı? silikon ömürboyumu. r,skleri varmı ? olanlar yardımcı olsun. ve hangi beden ideal?yardımcı olun ne olur? sevgiler[/QUOT
kaydirigubbakcemile3 adacım,canım hayırlı olsun,burun derken gögüs de ortaya çıktı desene.ben burun ameliyatı olmadım naci beye ama gögüs ameliyatı oldum,ama burun da olucam inşallah ilerleyen zamanlarda.şimdi gögüs ameliyatı ile ilgili bildiklerimi aktarayım sana. naci bey cohevsive denilen yeni nesil ,kapsül kontraktürünü engelleyen içi jel ile dolu anatomik protezleri kullanıyor.anatomik protez derken,damla şeklinde oluyorlar. Canım markasını filan boşver sen. ama mentor marka kullanıyor herkeste,sen gögüs büyüklüğü olarak ne kadar istiyorsun,önce aklında ona karar ver,ama senin isteklerinin dışında seni sınırlayan bir takım şeyler olabilir ki bu sınırlayan şey senin vücut yapından kaynaklanır. Protez büyüklüğü ile ilgili aslında senin gögüs dokunun kalitesi,gögüs kafesinin yapısı,omuzlarının genişliği,kilon gibi birçok şey etkili oluyor.naci bey ameliyat öncesinde yaptığı 3 boyutlu çalışmada kaç cc protrez kullanacağını aşağı yukarı söyler ama şunu da belirtir kesin bu cc olacak demez söylediği büyüklüğün üstünü de kullanabilir daha küçüğünü de kullanabilir,çünkü buna ameliyat esnasında,en uygun,en güzel hangisi olacağına deneyerek karar verir,şimdilik aklıma gelenelr bunlar,aklına geldikçe sor,elimizden geldiğince cevaplarız.opuyorumnanaktan

inan içimi çok rahatlattın evet emre ılhan naci celik ve naızm çerkeşle gorscem yakup avşarla gorustum ama bır yıl dolmadn mudahale edemzms ama sızlerden ydgm kadaryla naci bey cok ıyımıs umrm iyi sonuc alırım cok saol ayrıca memnun olmanda cok sewndm ve fiyat kırma konusundada olumlu sanırım dımı okadr paragoz olmadgnıda duyum

sevgili misserable 4 ay olmuş henüz ameliyat olalı.şikayetin ne bilmiyorum ama sana tavsiyem sabırlı olman.benim de 4 ayın üstünde burnumda ciddi anlamda değişiklikler oldu hala da olcak biliyorum.naci bey de 6 aydan önce dokunmıcaktır burnuna hem de zaman içinde şikyetlerin ortadan kalkabilir.bana kalırsa henüz iyileşme sürecindesin ve kendi doktorunun takip etmesi daha doğru.umarım istediğin gibi olur herşey...

Merhaba kızlar Naci Bayle göüştüm. ona olucam ameliyatı. Göğüsde olmak istiyorum. sevgili chococo.. sen kaça oldun ikisini hangi hastanede? Gögüs ameliyatıykla ilgili hiçbirsey bilmiyorum. marka seçeneği varmı? silikon ömürboyumu. r,skleri varmı ? olanlar yardımcı olsun. ve hangi beden ideal?yardımcı olun ne olur? sevgiler

ikisi birlikte göztepe hastanesinde 9000 tl yapıyor ve naci bey 2 ameliyat indirmi uyguluyor direk olarak 7000 TL yapıyor ikisi.
evet naci bey kesinlikle paragöz bir doktor değil.

merhaba ada barıs beyle gorusup karar verdın neden barıs beyden vazgectın acaba gercktn merk ettım nacı beymı daha agır bastı?umarım hayrlısı olsun

ada09 naci bey sana burunla ilgili ne kadar fiyat verdi bu arada karar vermene çok sevindim inşallah en hayırlısı budur senin için bnde önce barış beyle görüştüm şimdi sırada naci bey var onunla görüşüp kesin kararımı vericem hepimiz için hayırlısı olsun...

ada09 naci bey sana burunla ilgili ne kadar fiyat verdi bu arada karar vermene çok sevindim inşallah en hayırlısı budur senin için bnde önce barış beyle görüştüm şimdi sırada naci bey var onunla görüşüp kesin kararımı vericem hepimiz için hayırlısı olsun...

çok komik ama ben de naci beyden önce barış beyle görüşmüştüm,ama naci bey de karar kıldım kaydirigubbakcemile3

nacı beyle gorstukten sonra bızımle fıyatı ve bılgılndrmyı paylarmısn acaba

Back