Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anlıyorum canım.çok iyi düşün çok iyi araştır çünkü bu ikinci amliyatlar daha zor ilkinden ama iyi ellerde bir sorun olucagını sanmıyorum bu yuzden tavsiyem çok iyi araştır benım nacizane fikrim bu.tabi bu bence tamamen şans işi ama doktorların verdıgı emek kadar bızde emek verıyoruz,bu burnu onlar yapıyo ama bız ömür boyu taşıyoruz en zoruda ameliyat sonrası bekleme süreci ama ikimizde bu süreci atlaşmışız artık bundan sonrasına bakıcaz..görüştükten sonra düşüncelerini paylaşırsan merak ediyorum durumunu çünkü ve dilerim en kısa zamanda herşeyden önemlısı saglına yanı nefes almana kavuşursun canımm..
neden revızyon yapamıyormus kı hukukı hakların var bnce peşini bırkma yaptıgı amlytın arksında durmalı bnce kıme olmustun amlytını adını verrsen en azından bılgılndrmıs olursun olacak olanlarıda revızyon ıcın
derin uykucum sende nacı beye oldun dımı herks hakkında cok süper seyler soyluyor acaba sızde nıe bır sorun oldu revızyon ıcın nezamn dusnuyosun gerckten merk ettım burnun cokmu ıstemedgn gıbı o ldu
derin uykucum sende nacı beye oldun dımı herks hakkında cok süper seyler soyluyor acaba sızde nıe bır sorun oldu revızyon ıcın nezamn dusnuyosun gerckten merk ettım burnun cokmu ıstemedgn gıbı o ldu
bence şöyle düzeltelim.. her iyi doktorun da memnun olmayan hastaları mutlaka var. Ben şuna inanıyorum bunu % ye vurmak lazım. hastalaerın % de kaçı memnun kaçı memnun değil...
kızlar öncelikle hepinize çoooook teşekür ediyorum.....evet ameliyatdan sonraki ilk 4 günüm zor geçti....buda gayet doğal çünkü ameliyat oluyorsun.....meme büyültme ameliyatı gercekten çok ağrısız geçti ben ilk gün bile kollarımı istediğim gibi kullanabildim ama burun açıkcası biraz daha zordu.....ağrı yoktu ama burnun içindeki silikonlar sürekli hapşirmama sepep oldu......göztepe hastanesi müthiş ilgilendi...naci bey umduğumdanda başarılı.....ya herşey süper EN ÖNEMLİSİ MEME VE BURNUM HARİKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.........
allahım nazar değecek diye söylemek bile istemiyorum....=))))))))şimdi naci beyin yanına gidecem yarında memlekete yolcuyum.......sormak istediğiniz olursa sorabilirsiniz.....özelikle yaptırmak isteyen arkadaşlar valla bende burda tecrübe edinerek buldum naci beyi.....
resimleri de ekliyeceğim.......fark süper.......
Hehehe amelİyat oldum son 3 gÜndÜr hergÜn alıŞverİŞe gİttİm.......İstanbul adamı batırır yaaaa =))))))))))
Sewgİlİ derİn uyku resımlerıne baktım ve resmen bayıldım burnuna bukadrmı kİbar doĞal ve o est6etık gorunutusnun guzl durmus olması bnce dert etmene degcek hıcbırsey burun delklerınde sana gore sag tarafın oluyo o dıerne gore bırz daha kucuk ama lutfen bu burna hakszlık etme gercktn yuz resımden bırınde bı burun begenblrm ancak ama senın burun abartısaız kesınlkle dah amudahale ettrme super cnku mutlu olmana engel tek bısı yok
ayy canım yaa çook mutlu ettin beni, naci bey telde zeynep keşke her hastama seninki kadar iyi duran bir burun yapabilsem, iki çocuğumun üzerine yemin ederim mesleki anlamda başka bişiy istemem, lütfen kontrole geldiğinde uzun kal ve sana nelerle uğraştığımı göstereyim dedi, sezgilerim kuvvetlidir, zaten olayı yaşayan biri olarak samimiyetine bütün kalbimle inanadım. bu burna kıyma , asimetri burun ucuna kıkırdak eklenmesiyle ilgili ama düzelecek dedi.ohh beeee... inşallah 1 yıl sonra bu sorunun oratdan kalktığı fotolar yüklerim..
naci bey müthiş bir adam yaa, onu üzmeyelim ki elleri sihirini kaybetmesin..
ewt anlattılarına göre hakıkaten muthiş bir adam .. ben ise doktora burnumu begenmıyorum ucu buyuk delıklerı asimetrık dedıgımde sadece bana süöyledıgı şu oldu elımden gelen bukadar istersen başa doktora amelıyat olabılırsın ..ondan sonra benım psikolojımı düşünun artık tekrar amelıyat olma gıbı durumumda yoktu maddi olarak .. derın uyku senınkı süper duruyo benımkını yanında ...