Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

derin uykucum sende nacı beye oldun dımı herks hakkında cok süper seyler soyluyor acaba sızde nıe bır sorun oldu revızyon ıcın nezamn dusnuyosun gerckten merk ettım burnun cokmu ıstemedgn gıbı o ldu

sagol canım inşallah sende istedıgın burna kavuşuursun.. araştırıyorum bakalımii gelişmelerden haberdar eederımm:1hug:

ay yok uğraşamam inan ben zaten ona yeterınce hasta kaybettrdım.. tugrul maral dr:mymeka:

arkadaşlar yeni foto yükledim, iş yerinde yorgun fotolar ama başka türlü fırsatım yok. sorunlarımı görebilirsiniz. kayranın yazdıklarını okuyunca çok moralim bozuldu, hemen naci beye mail attım çünkü en son 1,5 aylıkken falan gitmiştim, şimdi 4 ay oldu, görüşemedik yani uzun zamandır. yemeğe çıktım baktım naci eçlik yazıyorçok üzüldü, hastanın mutsuzluğundan kendisinin de mutsuz olması ne kadar karakterli olduğunu gösteriyor. revizyon olursan burna yazık olur, keşke herkese sana yaptığım kadar yapsam mesleki anlamda bana yeter dedi. çok üzülmüş gerçekten. sesinden belliydi.
beklemeden yorum yapmak yanlış arkadaşlar. önce verilen süreyi tamamlamam gerekior ki 1 yıl bile olabilirmiş.

derin uykucum sende nacı beye oldun dımı herks hakkında cok süper seyler soyluyor acaba sızde nıe bır sorun oldu revızyon ıcın nezamn dusnuyosun gerckten merk ettım burnun cokmu ıstemedgn gıbı o ldu

derinuykucum evet nacı bey hastalrının mutlu olmasını isteyen bı doktor ve bunun için önerilerde sunuyo hastalarıına zaten bende kedisiyle görüştüm ben dahıl hiç bir hastasının mutsuz olmasını istemez.hemn umutsuzluga kapılma canım belılrlı bır süre var beklememiz gerelken evet çok zor bu bekleme süreci bılıyorum ama zamanla belkıde sorunların düzelir canm daha tam şeklını almış degıl şu anda burnun çünkü.bu durumlar insanın moralını çok bozuyo bılıyorum ama nacı bey revızyon sakıncalı diyossa dogrudur bunu düşünmek içinde çok erken zaten daha canım moralını yuksek tut umarım herşey düzelir

mısserable sen barış çakıra ameliyat oldun dimi canım.mutlaka sana bır çözüm yolu o da önermiştir barış beyle görüştün mü canım

kızlar öncelikle hepinize çoooook teşekür ediyorum.....evet ameliyatdan sonraki ilk 4 günüm zor geçti....buda gayet doğal çünkü ameliyat oluyorsun.....meme büyültme ameliyatı gercekten çok ağrısız geçti ben ilk gün bile kollarımı istediğim gibi kullanabildim ama burun açıkcası biraz daha zordu.....ağrı yoktu ama burnun içindeki silikonlar sürekli hapşirmama sepep oldu......göztepe hastanesi müthiş ilgilendi...naci bey umduğumdanda başarılı.....ya herşey süper EN ÖNEMLıSı MEME VE BURNUM HARıKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.........
allahım nazar değecek diye söylemek bile istemiyorum....=))))))))şimdi naci beyin yanına gidecem yarında memlekete yolcuyum.......sormak istediğiniz olursa sorabilirsiniz.....özelikle yaptırmak isteyen arkadaşlar valla bende burda tecrübe edinerek buldum naci beyi.....
resimleri de ekliyeceğim.......fark süper.......

sizin adınıza çok sevindim...ne güzel yaşanan stresten ve çekilen acılardan sonra bunu söylemek.darısı ameliyat olacak herkesin başına hihoyyyt zemuszemus

derinuykum evet sorunun bariz ama burnun tam oturduktan sonra naci bey o yada boyle czecektir sorununu eminim... moralini bozma yinede guzel bence...
blackcım cooook merak ettim gunbegun foto isteriz

canım benim ben seni gördüğümde bu sorunlar ufak ta olsa kendini belli etmiyordu.bence de yine de çok güzel burnun ama mutsuz olmakta çook haklısın.en başından beri söylüyorum şans faktörü de etkili bu işin içinde diye.ben de bu yüzden korkuyorum hep burnumda sonradan bişeler çıkcak diye.derinuykucum sen biliosun zaten benm de burnumun törpülenen kısmında bir çıkıntı belirmişti arkadaşlar ameliyattan 1 ay sonra falan.başta yokken hop diye ordan kemik çıktı.önce ben de üzüldüm hatta derinuyku ya foto gönderirken söyledim o da bana hep bence hiçbişey yok görünür de takıyosun dedi.naci beyle paylaştım bekle geçer,geçmezse de törpüleriz dedi.nitekim geçti şuanda.hayret edilecek bişey ama kendi kendine çıkıp kendi kendine geçen yerler olabiliyor böyle ya da kendi kendine çıkıp geçmeyenler yerler de olabiliyordur.hepimize sabırlı bir iyileşme süreci diliyorum ben.gerçekten zor...

adına cok sewindım yaa gercekten bunca kotu seyden sonra burunla lgılı okudugum ve yasadıgım mutlu olan bırının yazdıklqarını kumak ne guzl mutlulğnu urekten pylaşıyorum umarım daım olur zaman zaman oturma suresınce burnunun bızımle paylaş lutfen gelşmeleri darısı hepmızn basına

Hehehe amelİyat oldum son 3 gÜndÜr hergÜn alıŞverİŞe gİttİm.......İstanbul adamı batırır yaaaa =))))))))))

canım resımlerını lutfen paylaş guzl bı bırın gorup moralım duzlsin nacı beyı tavsıye edıomusn sımdı bızlere ayrıca muaynanesnde gelen gıdnlerın durumları nasıldı memnunıytsz oln varmı

Sewgılı derın uyku resımlerıne baktım ve resmen bayıldım burnuna bukadrmı kıbar doĞal ve o est6etık gorunutusnun guzl durmus olması bnce dert etmene degcek hıcbırsey burun delklerınde sana gore sag tarafın oluyo o dıerne gore bırz daha kucuk ama lutfen bu burna hakszlık etme gercktn yuz resımden bırınde bı burun begenblrm ancak ama senın burun abartısaız kesınlkle dah amudahale ettrme super cnku mutlu olmana engel tek bısı yok

ayy canım yaa çook mutlu ettin beni, naci bey telde zeynep keşke her hastama seninki kadar iyi duran bir burun yapabilsem, iki çocuğumun üzerine yemin ederim mesleki anlamda başka bişiy istemem, lütfen kontrole geldiğinde uzun kal ve sana nelerle uğraştığımı göstereyim dedi, sezgilerim kuvvetlidir, zaten olayı yaşayan biri olarak samimiyetine bütün kalbimle inanadım. bu burna kıyma , asimetri burun ucuna kıkırdak eklenmesiyle ilgili ama düzelecek dedi.ohh beeee... inşallah 1 yıl sonra bu sorunun oratdan kalktığı fotolar yüklerim..
naci bey müthiş bir adam yaa, onu üzmeyelim ki elleri sihirini kaybetmesin..

ewt anlattılarına göre hakıkaten muthiş bir adam .. ben ise doktora burnumu begenmıyorum ucu buyuk delıklerı asimetrık dedıgımde sadece bana süöyledıgı şu oldu elımden gelen bukadar istersen başa doktora amelıyat olabılırsın ..ondan sonra benım psikolojımı düşünun artık tekrar amelıyat olma gıbı durumumda yoktu maddi olarak .. derın uyku senınkı süper duruyo benımkını yanında ...

senin adına üzüldüm çünkü haketmediğin muemeleyi yapmış sana doktor, ne olursa olsun verdiğin paranın karşılığı tatmin olmalı, oratda bir anlaşma var, ahde vefa denen bişey var ama mesleki ahlak sahibi olmak en azından bunun için çalışmak erdemine sahip olan insan fazla yok. teknik donanımın zirvede olması yetmiyor, sağlam mizaç lazım. naci bey böyle biri gerçekten. yaptığı işe sonsuz saygısı var, emek veriyor ve en azından bunu taktir görmesini istiyor. ben de sana hiç uğraşma kendi doktorunla naci beye fotolarını gönder ve randevu al, sonra eminim istediğin gibibir burun yapacaktır, şimdiki doktorun karşısına çıkıp mutlaka sonucu göster ki başka insanlar yanmasın bu anlamda. bir nevi ders olur. naci beyin zaten backgroundu çok iyi, kendisi de öyle. Allah sağlık versin , ömür versin ne diyim. GÜVEN kelimesinin tam karşılığı kendisi.. alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…