• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

misserablacım nedir problemin neden memnun kalmadın? soyle dusun barıs beyde kendini kanılamıs bir doktor ve her zaman her doktordan hastası memnun olacak diye birsey yok, ama bir sorunun varsa barıs bey ilgilenir seninle bence? aynı sey naci beyinde basına geliyor zaman zaman belki problem dusundugun gibi degildir?

desenıze bn nacı beyle hıc gorusmemenn bedelını oduyorum
canım öyle düşünme lütfen.barış bey de gerçekten çok iyi bir doktor,ama bana en az cerrahi seçeneği ile sonuca ulaşmamı sağlayacağına inandığım,tecrübesine güvendiğim için tercih ettim naci beyi, o kadar doktorla görüştüm sadece naci bey benim sorunumu tek ameliyatla çözebileceğini söyleyen tek doktordu.belki de senin doktorun ile estetik algın örtüşmemiş veya kendini fazla ifade edememiş olabilirsin.bana kalırsa daha ameliyat olalı 4 ay olmuş,barış bey'in seni çözümsüz bırakacağını düşünmüyorum. revizyon düşünmeye başlamak için çok erken bir süreç değil mi canım ya:gitme:

canım öyle düşünme lütfen.barış bey de gerçekten çok iyi bir doktor,ama bana en az cerrahi seçeneği ile sonuca ulaşmamı sağlayacağına inandığım,tecrübesine güvendiğim için tercih ettim naci beyi, o kadar doktorla görüştüm sadece naci bey benim sorunumu tek ameliyatla çözebileceğini söyleyen tek doktordu.belki de senin doktorun ile estetik algın örtüşmemiş veya kendini fazla ifade edememiş olabilirsin.bana kalırsa daha ameliyat olalı 4 ay olmuş,barış bey'in seni çözümsüz bırakacağını düşünmüyorum. revizyon düşünmeye başlamak için çok erken bir süreç değil mi canım ya:gitme:

bnm derdım burnumdan cok burnmn yuzume kattgı bet ifade oldu oyuzdn bukadr acele edıyorm bırbırlerıyle kıyslamak deıl amacm soncta nacı beyın hıcbir hastasyla bıbrebır kontak kurmadm ama bilemıyorm belkıde beklentım cok yuksektı hayrlısı artık tabı nacı beyın bana ne vaad edecenıde bılemıyorm kı tek carem beklemek

öncelikle herkese merhaba.
bende naci çelige burun ameliyatı oldum 1 yıl önce ama memnun degılım.bunu naci beylede görüştüm yapılması gereken herşeyi yaptıgını söyledi ilgilendi istersen tekrar ameliyat yaparım ama sonucu garanti edemem dedi bende tekrar aynı acıları çekmek istemiyorum korkuyorum açıkçası napıcagımı da bılmıyorum.misserable arkadaşım,bencede revizyonu düşünmen için çok erken en azından 6 ayı bekle.biliyorum ameliyat oldugunuz doktordan begenmedigimiz bir sonuç çıktıgı zaman aynı doktora gıtmek düşündürüyo insanı ama yinede kendi doktorun daha iyi biliyo neler yapıldıgını bu yuzden ilk olarak onu düşün derim ben canım barış beyde çok başarılı bir doktor ama yine de sen bılırsin tabi.umarım hepiniz istediginiz gibi bir burna sahip olursunuz..

bende naci çelige burun ameliyatı oldum 1 yıl önce ama memnun degılım.bunu naci beylede görüştüm yapılması gereken herşeyi yaptıgını söyledi ilgilendi istersen tekrar ameliyat yaparım ama sonucu garanti edemem dedi bende tekrar aynı acıları çekmek istemiyorum korkuyorum açıkçası napıcagımı da bılmıyorum.misserable arkadaşım,bencede revizyonu düşünmen için çok erken en azından 6 ayı bekle.biliyorum ameliyat oldugunuz doktordan begenmedigimiz bir sonuç çıktıgı zaman aynı doktora gıtmek düşündürüyo insanı ama yinede kendi doktorun daha iyi biliyo neler yapıldıgını bu yuzden ilk olarak onu düşün derim ben canım barış beyde çok başarılı bir doktor ama yine de sen bılırsin tabi.umarım hepiniz istediginiz gibi bir burna sahip olursunuz..

canım şekil açısından mı beğenmedin,yoksa nefes ile ilgili mi sorun var,biraz açabilir misin eğer sakıncası yoksa

nesini begenmdn tam olrk acıklrmısn guzlmı olmadı çokmu kaba cokmu uzun nedır sorun eliklerimi asımetrık tavısye etmıyomusn yanı bızı bılgıldnrrsen sewnrız

merhaba ada barıs beyle gorusup karar verdın neden barıs beyden vazgectın acaba gercktn merk ettım nacı beymı daha agır bastı?umarım hayrlısı olsun

Barış bey ameliyatını kapalı yapıyor. ben acık yöntemin daha başarılı olucağinı düşünüyorum. Ama naci bey şunu dedi: bana olmazzan Barışa ol dedi. oda iyi bir cerrah. hatta Barış beyi çok sevdim üzülüyorumda. naci bey memede de başarılı birde burunları kısa yapıyor. ben uzun burun istemiyorum. burunu 5000 dedi sonra 4500 yaptık. ikisine 9000 dedi. biraz indirim yapoıcak. ayrıca yğzüme yağ enjeksiyonu da yapılıcak. yağ enjeksiyonu nasıl birsey bilen var m?

nesini begenmdn tam olrk acıklrmısn guzlmı olmadı çokmu kaba cokmu uzun nedır sorun eliklerimi asımetrık tavısye etmıyomusn yanı bızı bılgıldnrrsen sewnrız
şöyle açıklıyım.naci beyi çok araştırdım gittm yaptıgı hastaların burunları da çok güzel başarılı bir doktor ama bende bir takım sorunlar ve bunu naci bey dahil diger doktorlarla da görüştüm sanırım biraz şansızlıgıma denk geldi.naci bey yapabıleceklerini söyledi ilgilendi ama tabiki daha kötü de olabılır diye oluşabılecek bütün komlikasyonları anlattı.hepiniz burnumuzu begenmedigimiz için ameliyat oluyoruz ama sonuçtan memnun olmadıgımz da bu eskı halımızden bızı daha çok rahatsız ediyo haklı olarak.burnumun önden düz görünmesi gerekirken özellıkle sag tarafta hafıf bir çökük var kemıklerim yanlardan belli ve ucunda da kıkırdak sorunları var bu yuzden hem ucu asimetrık hemde delıklerim.tekrar görüşmeye gıtcem nacı beyle bu konuyu çünkü o da hastasının mutlu olmasını isteyen bir doktor.burdaki kalem arkadaşıma da çok teşekkür ederim ayrıca desteklerinden dolayı..açıklayıcı oldumu bılemiyorum ama merak ettıgın şeyler olursa seve yardımcı olmaya çalışırım

şöyle açıklıyım.naci beyi çok araştırdım gittm yaptıgı hastaların burunları da çok güzel başarılı bir doktor ama bende bir takım sorunlar ve bunu naci bey dahil diger doktorlarla da görüştüm sanırım biraz şansızlıgıma denk geldi.naci bey yapabıleceklerini söyledi ilgilendi ama tabiki daha kötü de olabılır diye oluşabılecek bütün komlikasyonları anlattı.hepiniz burnumuzu begenmedigimiz için ameliyat oluyoruz ama sonuçtan memnun olmadıgımz da bu eskı halımızden bızı daha çok rahatsız ediyo haklı olarak.burnumun önden düz görünmesi gerekirken özellıkle sag tarafta hafıf bir çökük var kemıklerim yanlardan belli ve ucunda da kıkırdak sorunları var bu yuzden hem ucu asimetrık hemde delıklerim.tekrar görüşmeye gıtcem nacı beyle bu konuyu çünkü o da hastasının mutlu olmasını isteyen bir doktor.burdaki kalem arkadaşıma da çok teşekkür ederim ayrıca desteklerinden dolayı..açıklayıcı oldumu bılemiyorum ama merak ettıgın şeyler olursa seve yardımcı olmaya çalışırım

bu şikayetlerin acaba ameliyat olduğunun ilk 3 ay içerisinde de zaten var olan şikayetler miydi yoksa 6 aydan sonra kendini göstermeye başlayan şikayetler mi?

ilk 3 ayda da hafif bi şekilde belliydi önemsememeye çalışıyodum daha burnum oturmadıgı için şişlıklerden dolayıdır belki diye bekledim ama 6. aydan sonra iyice belirgınleşmeye başladı

anladığım kadarıyla cildin ince olduğu için kıkırdak ve kemiklerin dışardan kendini belli etmesi gibi birşey sözkonusu.yanlış mı düşünmüşüm bilmiyorum...naci bey bunun için operasyonsuz bir .çözüm önermedi mi peki sana?

cildim ince degil.sırt kısmında yanlara yayılma var özellikle sag tarafta.dolgu yaparım istersen dedi bı görürsün dedi ama o da yandan şiş duruyo yaptıran insanlara baktım alından dümdüz oyuntusuz iniyo burun sonuçta yapay bir görüntü oluyo bu yuzden pek düşünmüyorum zaten ucundaki asimetrilerinde bu şekılde çözülücegını düşünmüyorum.başka doktorlarla da görüştüm hepsi benle aynı fikirde teknık hatalar var olduguna dair.naci beyle tekrar görşmeye gıdıcem hastaları mutlu oldukça mutlu olan bır doktor oldugu için benim mutsuz olmamı o da istemıyo.başarılı bir doktor sonçta ama bu tamamen benim şansızlıgım

şöyle açıklıyım.naci beyi çok araştırdım gittm yaptıgı hastaların burunları da çok güzel başarılı bir doktor ama bende bir takım sorunlar ve bunu naci bey dahil diger doktorlarla da görüştüm sanırım biraz şansızlıgıma denk geldi.naci bey yapabıleceklerini söyledi ilgilendi ama tabiki daha kötü de olabılır diye oluşabılecek bütün komlikasyonları anlattı.hepiniz burnumuzu begenmedigimiz için ameliyat oluyoruz ama sonuçtan memnun olmadıgımz da bu eskı halımızden bızı daha çok rahatsız ediyo haklı olarak.burnumun önden düz görünmesi gerekirken özellıkle sag tarafta hafıf bir çökük var kemıklerim yanlardan belli ve ucunda da kıkırdak sorunları var bu yuzden hem ucu asimetrık hemde delıklerim.tekrar görüşmeye gıtcem nacı beyle bu konuyu çünkü o da hastasının mutlu olmasını isteyen bir doktor.burdaki kalem arkadaşıma da çok teşekkür ederim ayrıca desteklerinden dolayı..açıklayıcı oldumu bılemiyorum ama merak ettıgın şeyler olursa seve yardımcı olmaya çalışırım[/QUOcok tesekkurle roncelkle acıklmaların ıcın ama kemık goruntusunu bıcok kısıden duymustum tabı farklı doktorda olanlardan basit bir torpülmyle duzeltılıyormus uzme kendını sanırım revızyonla mumkun olucaktır herhalde dfimi bnde buhafta gorusucem kendısıyle burnun gerck goruntusunun oturması nekadr surdu ilk andan ıtıbarenmı begenmedn
d

bnde ıkıncıyı olmayı dusunuyorum salı gunu gıdıp gorusucem ve revızyon resımlerıne bakıcam sana gelir gelmez iletirim istersen ızlenmlerımı senn sorunun nedir peki kısamı burnun buyukmu asmetrıkmı neyden sıkaytcısın acaba

boyu iyi boyundan memnunum benim problemim kemıklerle va ucuyla canım.evet izlenımlerini anlatırsan sevınırım..senın problemin okudugum kadarıyla kalkık olmasından rahatsızsın canım ama revızyon içn 6 ayı bekle bence belkıde alışırsın görüntüne ama yınede insan ne kadar takıyo bılırım.sonuçta en önemlı görsel bır organ.seninde inşallah yolunda gıder herşyin.naci bey revizyonlarda nasıl hiç bir fikrim yok ama sen bi gıt görüş tabi fikir al canım.dilerim herşey gönlünce olur

Back