canım öyle düşünme lütfen.barış bey de gerçekten çok iyi bir doktor,ama bana en az cerrahi seçeneği ile sonuca ulaşmamı sağlayacağına inandığım,tecrübesine güvendiğim için tercih ettim naci beyi, o kadar doktorla görüştüm sadece naci bey benim sorunumu tek ameliyatla çözebileceğini söyleyen tek doktordu.belki de senin doktorun ile estetik algın örtüşmemiş veya kendini fazla ifade edememiş olabilirsin.bana kalırsa daha ameliyat olalı 4 ay olmuş,barış bey'in seni çözümsüz bırakacağını düşünmüyorum. revizyon düşünmeye başlamak için çok erken bir süreç değil mi canım ya:gitme:desenıze bn nacı beyle hıc gorusmemenn bedelını oduyorum
canım öyle düşünme lütfen.barış bey de gerçekten çok iyi bir doktor,ama bana en az cerrahi seçeneği ile sonuca ulaşmamı sağlayacağına inandığım,tecrübesine güvendiğim için tercih ettim naci beyi, o kadar doktorla görüştüm sadece naci bey benim sorunumu tek ameliyatla çözebileceğini söyleyen tek doktordu.belki de senin doktorun ile estetik algın örtüşmemiş veya kendini fazla ifade edememiş olabilirsin.bana kalırsa daha ameliyat olalı 4 ay olmuş,barış bey'in seni çözümsüz bırakacağını düşünmüyorum. revizyon düşünmeye başlamak için çok erken bir süreç değil mi canım ya:gitme:
öncelikle herkese merhaba.
bende naci çelige burun ameliyatı oldum 1 yıl önce ama memnun degılım.bunu naci beylede görüştüm yapılması gereken herşeyi yaptıgını söyledi ilgilendi istersen tekrar ameliyat yaparım ama sonucu garanti edemem dedi bende tekrar aynı acıları çekmek istemiyorum korkuyorum açıkçası napıcagımı da bılmıyorum.misserable arkadaşım,bencede revizyonu düşünmen için çok erken en azından 6 ayı bekle.biliyorum ameliyat oldugunuz doktordan begenmedigimiz bir sonuç çıktıgı zaman aynı doktora gıtmek düşündürüyo insanı ama yinede kendi doktorun daha iyi biliyo neler yapıldıgını bu yuzden ilk olarak onu düşün derim ben canım barış beyde çok başarılı bir doktor ama yine de sen bılırsin tabi.umarım hepiniz istediginiz gibi bir burna sahip olursunuz..
öncelikle herkese merhaba.
bende naci çelige burun ameliyatı oldum 1 yıl önce ama memnun degılım.bunu naci beylede görüştüm yapılması gereken herşeyi yaptıgını söyledi ilgilendi istersen tekrar ameliyat yaparım ama sonucu garanti edemem dedi bende tekrar aynı acıları çekmek istemiyorum korkuyorum açıkçası napıcagımı da bılmıyorum.misserable arkadaşım,bencede revizyonu düşünmen için çok erken en azından 6 ayı bekle.biliyorum ameliyat oldugunuz doktordan begenmedigimiz bir sonuç çıktıgı zaman aynı doktora gıtmek düşündürüyo insanı ama yinede kendi doktorun daha iyi biliyo neler yapıldıgını bu yuzden ilk olarak onu düşün derim ben canım barış beyde çok başarılı bir doktor ama yine de sen bılırsin tabi.umarım hepiniz istediginiz gibi bir burna sahip olursunuz..
merhaba ada barıs beyle gorusup karar verdın neden barıs beyden vazgectın acaba gercktn merk ettım nacı beymı daha agır bastı?umarım hayrlısı olsun
kıslar ben de 3. ameliyatı olacağım. listemde naci bey de var. 3. ameliyatı naci beye olup da burnu düzelen var mı acaba??naci bey revizyonda nasıl bi dr. bilen varsa yazabilir mi??
şöyle açıklıyım.naci beyi çok araştırdım gittm yaptıgı hastaların burunları da çok güzel başarılı bir doktor ama bende bir takım sorunlar ve bunu naci bey dahil diger doktorlarla da görüştüm sanırım biraz şansızlıgıma denk geldi.naci bey yapabıleceklerini söyledi ilgilendi ama tabiki daha kötü de olabılır diye oluşabılecek bütün komlikasyonları anlattı.hepiniz burnumuzu begenmedigimiz için ameliyat oluyoruz ama sonuçtan memnun olmadıgımz da bu eskı halımızden bızı daha çok rahatsız ediyo haklı olarak.burnumun önden düz görünmesi gerekirken özellıkle sag tarafta hafıf bir çökük var kemıklerim yanlardan belli ve ucunda da kıkırdak sorunları var bu yuzden hem ucu asimetrık hemde delıklerim.tekrar görüşmeye gıtcem nacı beyle bu konuyu çünkü o da hastasının mutlu olmasını isteyen bir doktor.burdaki kalem arkadaşıma da çok teşekkür ederim ayrıca desteklerinden dolayı..açıklayıcı oldumu bılemiyorum ama merak ettıgın şeyler olursa seve yardımcı olmaya çalışırımnesini begenmdn tam olrk acıklrmısn guzlmı olmadı çokmu kaba cokmu uzun nedır sorun eliklerimi asımetrık tavısye etmıyomusn yanı bızı bılgıldnrrsen sewnrız
şöyle açıklıyım.naci beyi çok araştırdım gittm yaptıgı hastaların burunları da çok güzel başarılı bir doktor ama bende bir takım sorunlar ve bunu naci bey dahil diger doktorlarla da görüştüm sanırım biraz şansızlıgıma denk geldi.naci bey yapabıleceklerini söyledi ilgilendi ama tabiki daha kötü de olabılır diye oluşabılecek bütün komlikasyonları anlattı.hepiniz burnumuzu begenmedigimiz için ameliyat oluyoruz ama sonuçtan memnun olmadıgımz da bu eskı halımızden bızı daha çok rahatsız ediyo haklı olarak.burnumun önden düz görünmesi gerekirken özellıkle sag tarafta hafıf bir çökük var kemıklerim yanlardan belli ve ucunda da kıkırdak sorunları var bu yuzden hem ucu asimetrık hemde delıklerim.tekrar görüşmeye gıtcem nacı beyle bu konuyu çünkü o da hastasının mutlu olmasını isteyen bir doktor.burdaki kalem arkadaşıma da çok teşekkür ederim ayrıca desteklerinden dolayı..açıklayıcı oldumu bılemiyorum ama merak ettıgın şeyler olursa seve yardımcı olmaya çalışırım
şöyle açıklıyım.naci beyi çok araştırdım gittm yaptıgı hastaların burunları da çok güzel başarılı bir doktor ama bende bir takım sorunlar ve bunu naci bey dahil diger doktorlarla da görüştüm sanırım biraz şansızlıgıma denk geldi.naci bey yapabıleceklerini söyledi ilgilendi ama tabiki daha kötü de olabılır diye oluşabılecek bütün komlikasyonları anlattı.hepiniz burnumuzu begenmedigimiz için ameliyat oluyoruz ama sonuçtan memnun olmadıgımz da bu eskı halımızden bızı daha çok rahatsız ediyo haklı olarak.burnumun önden düz görünmesi gerekirken özellıkle sag tarafta hafıf bir çökük var kemıklerim yanlardan belli ve ucunda da kıkırdak sorunları var bu yuzden hem ucu asimetrık hemde delıklerim.tekrar görüşmeye gıtcem nacı beyle bu konuyu çünkü o da hastasının mutlu olmasını isteyen bir doktor.burdaki kalem arkadaşıma da çok teşekkür ederim ayrıca desteklerinden dolayı..açıklayıcı oldumu bılemiyorum ama merak ettıgın şeyler olursa seve yardımcı olmaya çalışırım[/QUOcok tesekkurle roncelkle acıklmaların ıcın ama kemık goruntusunu bıcok kısıden duymustum tabı farklı doktorda olanlardan basit bir torpülmyle duzeltılıyormus uzme kendını sanırım revızyonla mumkun olucaktır herhalde dfimi bnde buhafta gorusucem kendısıyle burnun gerck goruntusunun oturması nekadr surdu ilk andan ıtıbarenmı begenmedn
d
nie kimse bana yasmadı?
bnde ıkıncıyı olmayı dusunuyorum salı gunu gıdıp gorusucem ve revızyon resımlerıne bakıcam sana gelir gelmez iletirim istersen ızlenmlerımı senn sorunun nedir peki kısamı burnun buyukmu asmetrıkmı neyden sıkaytcısın acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?