• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

arkidişler bugün de foto yükledim tam 4. ayım doldu, 18 Temmuz'da ameliyat olmuştum, bugün 18 kasım,
sabır işi hakikaten günleri sayıyorsunuz ilk başta sonra ayları ama eğer eski burunu aramıyorsanız iş başarılı amacına ulamıştır. ben aramıyorum, hatta hatırlamıyorum yüzüm nasıldı o burunla :) o zaman burnuma bakmazdım zaten , mesela makyaj yapardım yanaklara, gözlere odaklanıp değerlendirirdim burunu geri plana atardım şimdi burna bakıyorum o yüzden daha da takıntılı oluyorum sanırım.
neyse Allah herkesin gönlüne göre versin. eminim bir kaç sene sonra kendi burnum gibi olacak, çünkü naci beyin ofisinde bir bayan gördüm çok güzel burnu vardı, kendi için geldiğini sanıp burununz çok güzel hiç ihtiyacınız yok dedim, kadın da ben zaten 15 yıl önce başkasına oldum dedi :)

arkidişler bugün de foto yükledim tam 4. ayım doldu, 18 Temmuz'da ameliyat olmuştum, bugün 18 kasım,
sabır işi hakikaten günleri sayıyorsunuz ilk başta sonra ayları ama eğer eski burunu aramıyorsanız iş başarılı amacına ulamıştır. ben aramıyorum, hatta hatırlamıyorum yüzüm nasıldı o burunla :) o zaman burnuma bakmazdım zaten , mesela makyaj yapardım yanaklara, gözlere odaklanıp değerlendirirdim burunu geri plana atardım şimdi burna bakıyorum o yüzden daha da takıntılı oluyorum sanırım.
neyse Allah herkesin gönlüne göre versin. eminim bir kaç sene sonra kendi burnum gibi olacak, çünkü naci beyin ofisinde bir bayan gördüm çok güzel burnu vardı, kendi için geldiğini sanıp burununz çok güzel hiç ihtiyacınız yok dedim, kadın da ben zaten 15 yıl önce başkasına oldum dedi :)

samımı olrak soylıuyorum tamamen aynı fıkrlerı paylaşıoruz burun daklı yasıoruz resmen artık ama senn burnun cok hoş duruyo burun ucuna ozllkle bayıldım eskı resımlerını koyarsan dah aıı degerlndrıcez ama

ayy canım yaa çook mutlu ettin beni, naci bey telde zeynep keşke her hastama seninki kadar iyi duran bir burun yapabilsem, iki çocuğumun üzerine yemin ederim mesleki anlamda başka bişiy istemem, lütfen kontrole geldiğinde uzun kal ve sana nelerle uğraştığımı göstereyim dedi, sezgilerim kuvvetlidir, zaten olayı yaşayan biri olarak samimiyetine bütün kalbimle inanadım. bu burna kıyma , asimetri burun ucuna kıkırdak eklenmesiyle ilgili ama düzelecek dedi.ohh beeee... inşallah 1 yıl sonra bu sorunun oratdan kalktığı fotolar yüklerim..
naci bey müthiş bir adam yaa, onu üzmeyelim ki elleri sihirini kaybetmesin..

canım asimetri sorununun gideceğine çok sevindim,zaten aksini düşünmemiştirk.naci bey gerçekten birçok doktorun sahip olamadığı kadar müthiş bir kalbe sahip,öncelikle insanlığından hiçbirşey kaybetmemiş müthiş bir doktor.hastasının mutsuzluğu onu da negatif yönde etkiliyor.insanların mutlu olması,alışkan oldukları bir organın şekil değişirmesi ve buna uyum sağlaması gerçekten zor bir süreç. ama bu noktada naci bey ne zaman isterseniz yanınızda,telefon ile konuşmak bile kendi kendimize takıntı yaptığımız şeylerin geçici şeyler olduğunu hissetmemizi yarıyor.ben böyle bir doktorum olduğu için inanın çok mutluyum ve burunla ilgili ortaya çıkan sorunların zaman içerisinde çözüleceğini biliyorum,sadece biraz beklemek gerekiyo kızlar,sabır sadece biraz daha

ya anlamdgm bı tek şey var arkdşlar bı amlyt oluyoruz 6 aydan evvel bısye benzemıo pekı bu sanatcılarda olup bıhfta sonra fıstık gıbı cıkıolar harıka burunlara bızde nıe böle hersy sorun yaa ama derin uykucum nacı beye gıdınce ona senn burun ucunu gosterıcem ordakı fotolardan bulablrsek:))))bnde bole ıstıyorum dıe asimetrıye gelnce zaten kmse burnunn altını okadr ıncelemez:))

canım resımlerını lutfen paylaş guzl bı bırın gorup moralım duzlsin nacı beyı tavsıye edıomusn sımdı bızlere ayrıca muaynanesnde gelen gıdnlerın durumları nasıldı memnunıytsz oln varmı

canım şimdilik birtane yandan koydum...ilerleyen günlerde adam akıllı resimler koyarım....evet naci beyi tavsiye ederim kesinlikle....şunu bilmekte de fayda var....ufak defek kusurlar emin ol her ameliyatda olabilir....örneğin asimetri sorunu şuanda bakarsan bende de iki delik arasında biraz fark var ama bunu çok incelediğin zaman dikkat çekiyor...açıkcası ben bunu sorun bile etmiyorum çünküü ben herzaman yandan görünümüne dikkat eden biriyim.....mesela benim burnum daha çk şiş.....ama sonuç bence yinede muhteşem....ameliyat olmadan bi kaç dkika önce naci bey odamdaydı ve bana söylediği bi cümle cok hoşuma gitti açıkcası...
BEN MÜKKEMELİ YAPMAM AMA GÜZELİN ÇOK ÜSTÜNDE YAPARIM dedi....
doğru söylüyor çünkü haşa allah değil ki istediği gibi kılıfına soksun....
bence ben naci beyin en iyi hastalarından birtanesiydim...herşeye hazırlıklıydm...doktoru gereksiz sorularla hiç boğmadm...herşeyi ona bıraktım....çok takarsan güzel olanı bile beğenmessin gercekten.....hastalarına gelince maşallah yogun gercekten gelen gidenin hattı hesabı yok....yanlız ben kimseyi incelemedim....böylede bi saf yanım var =)))
kendi derdime düştüm.....orda seda hanım var onun burnu mesela cok yakışmıs....
yurtdışından bile gelen birçok hastası var.....güzel gercekten tavsiye ederim.....:teytey:

haa buarda misserableciğim naci beyin yaptığı burunlara baktığımda bana kendi yaptıklarını bide hastaların ısrarla istediği burun şekillerini gösterdi....emin ol drun zevki daha güzel.....yanı ona bırakmak en doğrusu...
ben göğüslerimi baya bi büyük istemiştim oda hayır sana istediğin büyüklüğü yapmicam dedi....başta üzülmüştüm ama karşı koyamamıştım.....şimdi ise teşekür ediyorum çünkü o bana yakışanı yaptı biraz daha büyük olsa playboy hatunları gibi ortalıkta gezerdim....sen içini rahat tut ve bence doğru karardasın....kefilim B))

yaa kızlar bende birşey sorjam şu burun ameliyatından sonra masaj nebilim ben beceremiyorum yapmassam noluur.....naci beye soramadm çünkü mutlaka yap dijek :)

[
canım anlat bakalım,gögüsler ne alemde... kaç cc konuldu,merak ettim,insan doğrudan benimsiy değil mi.. çook geçmiş olsun[/QUOTE]

slm kalemçiğim çok saol canım....bana damla 305 cc konuldu....evet yaa hemde nasıl bensiyor....muhteşem bi duygu insanın kendine güveni geliyor....giydiğim yakışıyor.....ve en güzeli benim hiçmi hiç ağrım olmadı.....üzerimde birşey oturuyor hissi de......herşey yolundaydı anlıyacağın.....:dance:

mmblacrose canım burnun cidden çoook hoş gözüküyo,beğendiğim burunlardan birisi olmuş,senin burnunu da listeme aldım

cok saol canım yaaa naci beyin ellerine sağlık......biraz şişliklerim insin adam akıllı fotolar koyjam daha net belli oluoyor......sen de düşünüyordun değilmi (BURUN)......yerimseniben

cok saol canım yaaa naci beyin ellerine sağlık......biraz şişliklerim insin adam akıllı fotolar koyjam daha net belli oluoyor......sen de düşünüyordun değilmi (BURUN)......yerimseniben

evet canım naci bey tasarım yaptı bile,benim de gögüs ameliyatında naci beye dediğim şey,sizin estetik algınıza güveniyorum demek oldu,sağolsun o da güvenimin karşılığını verdi,burun tasarımında da karışmadım, o bizden daha iyi biliyo,kime ne yakışacağını

[
canım anlat bakalım,gögüsler ne alemde... kaç cc konuldu,merak ettim,insan doğrudan benimsiy değil mi.. çook geçmiş olsun

slm kalemçiğim çok saol canım....bana damla 305 cc konuldu....evet yaa hemde nasıl bensiyor....muhteşem bi duygu insanın kendine güveni geliyor....giydiğim yakışıyor.....ve en güzeli benim hiçmi hiç ağrım olmadı.....üzerimde birşey oturuyor hissi de......herşey yolundaydı anlıyacağın.....:dance:[/QUOTE]

benim de hiç ağrım olmadı diye,ilk 2 gün kendimi korumadım,kollarımı bir güzel kullandım,sonrasında çok fena oldum.. yani aslında gögüs ameliyatı da öyle abartılacak acısı olan bir ameliyat değil,tabi ameliyat sonrası kendinizi kormak koşuluyla

slm kalemçiğim çok saol canım....bana damla 305 cc konuldu....evet yaa hemde nasıl bensiyor....muhteşem bi duygu insanın kendine güveni geliyor....giydiğim yakışıyor.....ve en güzeli benim hiçmi hiç ağrım olmadı.....üzerimde birşey oturuyor hissi de......herşey yolundaydı anlıyacağın.....:dance:

benim de hiç ağrım olmadı diye,ilk 2 gün kendimi korumadım,kollarımı bir güzel kullandım,sonrasında çok fena oldum.. yani aslında gögüs ameliyatı da öyle abartılacak acısı olan bir ameliyat değil,tabi ameliyat sonrası kendinizi kormak koşuluyla[/QUOTE]

blakrose super olmus nacı bewyde yavas yavas karr kılıcam sanırım bu urun delıklerı konusunda uzamn bı doktor super olmus hayrlı olsun canım hp mutlu tsın senı burnun

mmblackrose cum hayırlı uğurlu olsun ben de çok beğendim.herzamanki gibi doğru açılarla bir naci çelik burnu daha yerimseniben
umarım çok problemsiz bir iyileşme ve alışma süreci geçirirsin ve bir an önce oturur burun ve göğüsler.
göğüsler hangi yöntemle oldu?dual plane mi subfasyal mi?

blackrose burnunda ıslıkler nekadr zaman sonra gectı gerckten nazar degmesın kısa surede bukadr guzl otrmus burunları bı nacı beyde gordum nekadr zewklı bı doktor burun ucları ve burun delıklerını gerckten super otrtuyo kısa zamana cok ılgınc bıs yaa ZAMAN GECTIKCE bızıde haerdar et gelşmlerden

evet canım naci bey tasarım yaptı bile,benim de gögüs ameliyatında naci beye dediğim şey,sizin estetik algınıza güveniyorum demek oldu,sağolsun o da güvenimin karşılığını verdi,burun tasarımında da karışmadım, o bizden daha iyi biliyo,kime ne yakışacağını
kesinlikle kalemçiğim naci bey çok zevkli biri......tarzından belli zaten......karizma....yaptığı işler daha da süper......sositososito

benim de hiç ağrım olmadı diye,ilk 2 gün kendimi korumadım,kollarımı bir güzel kullandım,sonrasında çok fena oldum.. yani aslında gögüs ameliyatı da öyle abartılacak acısı olan bir ameliyat değil,tabi ameliyat sonrası kendinizi kormak koşuluyla[/QUOTE]
kalem aslında göğüs ameliyatı da cok kolay bişiy değil ama uzmanından kaynaklanıyor.....yaa aslında varya naci beyi tanımayanlar abartığımızı düşünebilir ama gercekten çok ii yaa valla abartmıyorum.....benim halam yaptırmıştı ve ben onu uğunurken görmüştüm....evet tabiiki ilk günlerde korumak önemli.....hehehe şu günlerim okadar mutlu mesut geçiyor ki.....darısı isteyenlerin başına.....biliorsunuz ben sizlerin sayesinde bu doktora ameliyat oldum......size bile çok şeyler borçluyum......süprizzzzz

Back