kizlar birsey merak ettim...gecen gün arkadasla burun resimlerine bakarken naci beyin yaptigi burunlarin fazla kavisli olmadigin farkina vardik...cogu düz...sizmi öyle istiyorsunuz yada naci beymi kavisli yapmiyor?...
kızlar slm ben bir iki gündür yoktum biraz kaotik buldum ortamı:) Derinuyku chococ beni özellikle sizin burunlarınız ve memnunuiyetiniz çok rahatlatmıştı.chococ senin burnunun çok beğeniyorum ve son halinde hala aynı fikirdeyim derinuyku aynı şekilde hem burunu çok beğendim hemde yüzüne çok yakıştırdım
büyük bir heyecanla pazartesiyi bekliyorum zaten içimde bi endişe vardı burnum kötü olacağından değilde ameliyat işte...şimdi ne oldum ben ? yardım edin benim yakınlarım zaten bana gereksiz olduğunu vurgulayıp duruyor yani ben onları pek yanımda hissetmiyorum bi sorun yaşarsam Biz sana demiştik bakışları beni ne yapar allah bilir burda ameliyat olanları görünce mutlu olup heyecanlanıyorum ve güzel olacağı enerjisini çekiyorum
:kedilup bitseydi bi.. Bide benim burnum çook kötü :roflol:
Aslında acele ediyoruz demekki ama haksız değiliz , insanız sonuçta, memnuniyetsizlik her zaman sıkıntı yaratır, zihni meşgul eder ancak bizim elimizde sağlam bir veri var, ZAMAN. konuşmak, dertlenmek için erken olan şeylerden bahsediyoruz. demekki 6 ay içinde ve 6 ay sonra konuşulacak şeyler farklı olmalı, ısrarla periyodları isteğimize göre yorumlandırırsak sadece kendimize zarar vermiş oluruz e tabiki doktoru da haksız yere yargılamış oluruz ki emeğe her kim olursa saygı duymak gerekir, para her zaman motive etmiyor, taktir etmek lazım, doğru zamanda doğru analizlerle doktorla iletişime geçemek lazım. kimsenin ne fazla zamanı en fazla tahammülü var, maalesef stres, endişe, kaygının zirve yaptığı bir süreçteyiz , pozitif enerji yok bunu ısrarla savunuyorum hep düşünceli yüzler, kaygılı gözler görüyorum çünkü. çok uzattım ama birbiriyle bağlantılı herşey. herkez birbirine lazım. kapının önünü temizleyen çöpçü de, iş yerindeki çaycı da, iş yaptırdığımız devlet memuru da, insan yöneten idareci de, KİMSE HEYECANINI KAYBETMESİN. buna da vesile olmayalım. eleştiririken dikkatli, taktir ederken, överken biraz daha cömert ve esnek olalım derim. ben iletişime çok önem veriyorum çünkü algıları son derece açık etrafında olup bitene duyarlı yaklaşan biriyim. burada yazılanlar da benim hayatımda bir dönüm noktası olduysa başkaları için dea ynısı olacaktır. ayy ne çok yazdım.
kızlar slm ben bir iki gündür yoktum biraz kaotik buldum ortamı:) Derinuyku chococ beni özellikle sizin burunlarınız ve memnunuiyetiniz çok rahatlatmıştı.chococ senin burnunun çok beğeniyorum ve son halinde hala aynı fikirdeyim derinuyku aynı şekilde hem burunu çok beğendim hemde yüzüne çok yakıştırdım
büyük bir heyecanla pazartesiyi bekliyorum zaten içimde bi endişe vardı burnum kötü olacağından değilde ameliyat işte...şimdi ne oldum ben ? yardım edin benim yakınlarım zaten bana gereksiz olduğunu vurgulayıp duruyor yani ben onları pek yanımda hissetmiyorum bi sorun yaşarsam Biz sana demiştik bakışları beni ne yapar allah bilir burda ameliyat olanları görünce mutlu olup heyecanlanıyorum ve güzel olacağı enerjisini çekiyorum
:kedilup bitseydi bi.. Bide benim burnum çook kötü :roflol:
bu tamamen hastanın yüz şekliyle ve naci beyin estetik algısıyla alakalı bidurum.kendi adıma konuşcak olursam yüzüme kavisli abartı bir burun gideceğini sanmıyorum ve naci bey tasarım yaparken bundan daha kavisli olursa estetik olduğu anlaşılır demişti zaten ben de istemedim.ama yaptığı daha kavisli burunlar gördüm,birini de canlı gördüm çok beğendim.yaptığı bütün burunlar birbirinden farklı farklı ama hepsi güzeldi bence.derinuykucum da benden daha kavisli daha farklı ama o da çoook güzel.kendiminkinden çok beğenmiştim onunkini ben :gitme:
ozaman bizim burda gördüklerimizin cogu düz...yani kavislide var...:) tabi abartili sekilde kavisli olursa estetikli oldugu anlasilir dogru...ama hafif kavisten birsey olmaz...
cvbin icin tsk ederim canim...bir meragimiz daha giderildi...zemuszemus
Tumena hayırlı olsun..the burun rulez:)
hafif kavisli hafif kalkık istedim..En önemli kriter yüz şekli..Elmacık kemikleri belirgin bir yüzde, gömük bir burun profilden çok kötü görünebiliyor..Bunun geri dönüşüde yok..Doğal ve estetik burunlar daha çok tercih ediliyor..Burada ki arkadaşlarımızın kavisleri ideal olarak tanımlanabilir..Düz denilemez..Kaykay burun örneğimiz yok..
eğer sen kendin kararlıysan birgün mutlaka olcam bu ameliyatı diyosan ve sürekli kafanda takıntı halindeyse ailenin tepkisini gözardı edebilirsin bence.neticede sen rahatsız oluyosan ve o şekilde mutlu olcaksan ailen her durumu kabullenirler merak etme.ben ailemden gizli oldum ameliyat...
canım,aileler estetik bir ameliyat gibi durumda sizin yanınızda olmanızı beklemek biraz zor gibi. ben bunu kendi ailemden biliyorum,gögüs ameliyatını olmammecbur olmasına karşın,ameliyat sonrası sıkıntı çektiğimde" keyfinden oldun bu ameliyatı " cümlesini duyduğumda sinirlerim alt üst oluyordu ki,bu benim için keyfi bir ameliyat değil mecburi bir ameliyattı. böyle bir durumda bile ailenize kabul ettirmeniz biraz sorunlu olabiliyor.sonuçta,onlara göre beden sağlığı açısından bu ameliyatı olmamanızın herhangi bir sakıncası yok,ama ruh sağlığınız ne olacak,,orası karışık işte. yakınlarını yanında olmasını sağlaman biraz zor bence,estetik ameliyatlar dedğim gibi bu sorunları yaşamayan insanlar dışında zorunlu algılanmıyor. eğer ameliyat sonrası bekleme süresinde ben her türlü kendimi hazırlarım,psikoljik olarak bu ameliyata uygunum diyorsan olursun bu ameliyatı. ben gögüs ameliyatına 5 senede ancak karar verebildim,geç oldu ama sonuç şahane oldu, o yüzden ameliyat olduğum dakikadan itibaren mutluydum,yani aklında bu işi bitirdiysen ameliyat sonrası süreçte kolay oluyor. ben şimdi burun ameliyatını düşünüyorum,ama bakalım süreç nasıl işleyecek,herkes umarım istediği vücut yapısına kavuşabilir
Merhaba kızlar naci beyle dün görüştüm. gayet iyiydi. Sevgili Derinuyku senin burun şeklini bana gösterdi örnek olarak . ameliyatsız burnunla benim burnumun yapısının aynı olduğunu söyledi. tamamen tesadüf. sen den bahsettim burun deliklerinden şikayetçi olduğunu . bana şunu dedi önceden var olan eşitsizlik azaldı ma hastalar ameliyat sonrası bunu farkedip şaşırıyor. beklemen gerekiyormuş. zamanla otururmuş. bu sorunu benimde yaşıyacağımı söyledi
vee aynı anda göğüs maeliyatı olmuş arkadaşlar ne dersiniz burun ve göğüs ikisini beraber yaptırsm nasıl olur? tecrübesi olanları yardımcı olun
Derinuyku burnunu çok beğendim. Tatlı canını sıkma.Eskiye göre çok biçimli görünüyor. Değişim çok olumlu. Üstelik ben estetiğim diye bağıran bir burun değil. Endişelerini anlıyorum. Bende yaşıyorum. 7 haftam doldu, 6 ayda eminim asimetriler azalacaktır. Bu değişimleri doktor hatası olarak değil de iyileşme süreci olarak değerlendiriyorum. Gerçekte burnunun çok daha güzel göründüğünü düşünüyorum.. Cep tel ile çekilen fotoğraflar çok yanıltıcı oluyor..Saçlarını düz değilde kıvırcak şekillendirirsen istediğin ifadeyi yakalayabilirisin belki. Rahat ol, Keyifli ol:)
Merhaba kızlar naci beyle dün görüştüm. gayet iyiydi. Sevgili Derinuyku senin burun şeklini bana gösterdi örnek olarak . ameliyatsız burnunla benim burnumun yapısının aynı olduğunu söyledi. tamamen tesadüf. sen den bahsettim burun deliklerinden şikayetçi olduğunu . bana şunu dedi önceden var olan eşitsizlik azaldı ma hastalar ameliyat sonrası bunu farkedip şaşırıyor. beklemen gerekiyormuş. zamanla otururmuş. bu sorunu benimde yaşıyacağımı söyledi
vee aynı anda göğüs maeliyatı olmuş arkadaşlar ne dersiniz burun ve göğüs ikisini beraber yaptırsm nasıl olur? tecrübesi olanları yardımcı olun
saol canım teşekkür ederim, allah yapısını beğenmeyip kuldan medet umuyoruz sonra da orası bozuk burası bizçimsiz oldu diyoruz. inşallah iyileşme sürecidir gerçekten ama sabırsızlanıyoruz işte mükemmel görüntü olsun diye.. genel olarak ben memnunum ama hatam sanırım ufak tefek olması doğal şeylerin bu memnuniyetin önüne geçemsine izin veriyorum. önceden ucu düzelsin yeter diyordum, şimdi yetinmek istemiyorum muntazam olsun diyorum. 6 ay falan da değil burunun estetik olgusundan uzaklaşması için 2 yıl gerekiyormuş. mesela ben burun ucumu hala hissetmiyorum oynatmayı bırakın. naci bey 15 yıl önce olmuş ameliyat lastik gibi oynatıyor burnunu, seninki de böyle olacak demişti, kaldı 14,5 yıl alkisalkisalkis
senin burnun da hayırlı olsun canım, inşallah hep mutlu mesut yaşarsınız beraber kaydirigubbakcemile5
ay derinuyku alemsin.. çok güldüm bu lafına :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?