hadi bakalım canım,heyecanlanacak korkacak hiiiç bişey yok.biz ne kadar desek de korkma diye ama insanın elinden gelmiyo değil mi ama.. ben de ameliyat öncesinde burda birçok arkadaşım korkacak bişey yok diyorlardı ama işte o an insan pek anlayamıyor söylenilenleri.ama yinede söyleyeyim ben korkama canım,herşey çook güzel olacak,inan buna,bunu tüm kalbimle söylüyorum...naci bey gibi hem gerçekten çok insancıl hem de çok iyi bir doktorumuz olduğu için çook şanslı olduğumuzu düşünüyorum ve ben naci beyin estetik algısına çok fazla güveniyorum,o birşeye evet veya hayır diyorsa vardır altında yatan ve bizim zamanla anlayacağımız bir gerekçesi..ben çook fazla doktora gittim,benim için önemli olan ameliyatın sonucu kadar,ameliyat sonrasında ihtiyaç duyduğumda görüşebileceğim bir doktor olması önemliydi.. ameliyat sonrasında ağrım olduğunda,yanlış birşey mi yaptım,birşey mi oldu diye paniklediğimde rahatlıkla ulaşabildim naci beye, bu durum da insana ayrı bir güven veriyor,biliyorsunuz ki birşeyiniz yok,belki de boşuna evham yapıyorsunuz.herşey güzel olacakzemuszemus
evet korku oluyor buna nedense birtürlü engel olamıyorum.....ama tesellim hep sizler oluyorsunuz neticede sizler gecirdiniz.....eee demek gün gelecek bizde siz gibi oturup ameliyat hakkında bilgi verejez İNŞALLAH....beni aslında sadece geren biraz anestezi 2 ameliyat.....ama olacak gülünü seven dikenine katlanacak.....naci beyin mükemmel olmasında hiçbir şüphem yok zaten aman burda öve öve adama nazar değdirecez valla =))))gidince sizlerden bol bol bahsedecem......öpüdün kocamankaydirigubbakcemile2