derin uyku hakıkaten burnunu bende cok begendım yanı şükret boyle bı burnun oldugu için:)))) ben oldum ama olmadı tekrar oalcagım kısmetse ... benımde fotolarım var profılımde... burun ucu ve deliklerde problemım benımmmm
evet canım ya , şimdiye kadar yorum yazmasam da üzülerek takip ediyordum senimafoldumben daha iyi olabilirdi, bu işte adalaet aramaya yada inatlaşmaya gidersen olan sana olur, aslında doktorun itibarını kurtarması için üzerine para verip sana istediğini evrmesi gerek ama yetenek, el becerisi bu akdarsa yapacak bişey yok. hangi doktora olmuştun?
choco'cum bu konuda çooookk duyarlı. herkese yardım ediyor, ameliyatta yanında olup destek verecek kadar özverili. onun sayesinde ameliyat oldum ben ve çok kişi var böyle. burnu müthiş gerçekten. FOTO BEKLİYORUZ CHOCO ÜSTELİK SADECE BURUN DEĞİL TAM OLSUN :) EN AZINDAN KISA SÜRELİĞİNE. ben faydası olacağını düşünüyorum. çünkü naci beyin şaheserlerinden biri senin burnun.
canım durumumu biliyosun buraya bütün halini gerçekten koymak istemiyorum.ama daha önceden ameliyat olmayı düşünen bir sürü insana bütün halini de gönderdim.sen de hem canlı gördün hem de birsürü fotomu gördün ilk günden itibaren.istersen yine mail atarım yeni çekip sana.
kısacası görenler biliyolar ve hep olumlu yorumlar aldım yerimseniben inşallah sonradan da bir problem çıkmaz da burnum hep böyle olur çünkü ben çok benimsedim ve çok mutluyum bu burunlak aydirigubbakcemile2 herkesin enaz benmki kadar güzel,doğal ve problemsiz burnu olsun inşallah ve herkes enaz benm kadr memnun olsun sonuçtan :Saruboceq:
resim paylasmiyorum cünkü kimsenin bu halimi görmesine istemiyorum!
sen beni taniyormusun ve bana iftira atiyorsun!!!!
ben burdan arastirip yola ciktim baska forumda bilmem hem siz naci beyin avukatimisiniz bu kadar ilgileniyorsunuz bu konuyla!!!!!
ben naci celigi karalamadim karalamamda ama tecrübemide aslanlar gibi ve istedigim sekilde yazarim...
choco sagol moral verdigin icin hayret ediyorum sikilmadan ne kadar yazmiszin dedigin gibi beklemekten baska cagre yok....
kızlar yoğun talep üstüne yeni bir albüm yaptım 2 saatlik bir çalışmayla :)
merak edenler son halini görebilirler albümden.elimden geldiğince çeşitli açılardan ve günlük hayatımda çekilmiş olanlardan da bikaç tane koydum.yüzümle uyumlu mu değil mi diye merak edenler için söyliyim; bence tek başına durduğundan daha güzel ve doğal duruyo yüzümle bütün olarak yanii son derece uyumlu.bakın bakalım...
canım yaa maşallah,naci beyin ellerine sağlık,çok güzelleşmiş gerçekten...opuyorumnanaktan
kızlar yoğun talep üstüne yeni bir albüm yaptım 2 saatlik bir çalışmayla :)
merak edenler son halini görebilirler albümden.elimden geldiğince çeşitli açılardan ve günlük hayatımda çekilmiş olanlardan da bikaç tane koydum.yüzümle uyumlu mu değil mi diye merak edenler için söyliyim; bence tek başına durduğundan daha güzel ve doğal duruyo yüzümle bütün olarak yanii son derece uyumlu.bakın bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?