Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

tatlım teşekkür ederim, moral almak için burayı mesken tutmak lazımmış ama gören göze daha fazla itimat ediyoruz ondan moral yorumlarla direk paralel . inşallah sen de arzuladığın görünüme kavuşursun. buruna demiyorum çünkü burunun fındık kadar olması, ideal ölçülerde olması tek başına yetmiyor, yüzle uyumu o kadar önemli ki.. gerçekten ameliyat olmaktan korkmayın, sonrası psikolojik sürece kendinizi hazırlayın bence. herşeye takılabiliyorsun , çünkü hakikaten araştırıp, buradaki bütün sayfaları okuyup, kaynaklara, doktorların özgeçmişlerine kadar bakıp, hatta muayene ücretleri ödeyip doktorlarla görüşerek vakit harcayıp en iyisini hedefleyince hüsrana tahammülü olmuyor insanın. bir de estetik düşünen herkesin ortak paydası görünüşe önem veren, hassas , dışa dönük insanlar olamk sanırım yani hepimiz farklıyız aslında. estetik olduğumu duyan birinin benle ilgili görüşü sen standart biri değilsin oluyor, toplumdan soyutlanıp ayırdedilen kıstas sayılabiliyor. o yüzden karar kısmı çok önemli.

choco'cum bu konuda çooookk duyarlı. herkese yardım ediyor, ameliyatta yanında olup destek verecek kadar özverili. onun sayesinde ameliyat oldum ben ve çok kişi var böyle. burnu müthiş gerçekten. FOTO BEKLİYORUZ CHOCO ÜSTELİK SADECE BURUN DEĞİL TAM OLSUN :) EN AZINDAN KISA SÜRELİĞİNE. ben faydası olacağını düşünüyorum. çünkü naci beyin şaheserlerinden biri senin burnun.

kalemcim burun tasarımı yaptık demişsin. heyecanla seni bekleyeceğiz o zaman. naci beyin elleri seni de çekti sonunda.

layde senden de güncel fotolar bekliyoruz.

ebruu22 lütfen sen de foto koy ve biz de haklıyız veya haksızız diye düşünelim.
burası çok önemli, 1 yıllık sürecek psikolojik sürecin ilk adımları atılıyor.

aslında aynada kendi gören gözlerimizle kendimizi gördüğümüzden daha farklıyız. bakarken ya göze ya saça ya buruna ya yanaklara ya dudakalra odaklanıyoruz, aslınd bir bütün olarak bakarsak farklıyız. kendi fotolarınıza kendinizi ilk kez görüyormuşsunuz gibi bakın, mesela çok merak ettiğiniz birinin eşisiniz, yada nebileyim merak ettiğiniz birini ilk kez görüyormuş gibi bakın. çok farklı birini göreceksiniz. belki bunu keşfedenler vardır ancak ben yeni keşfettim ve çok ilginç geldi. başka birini gördüm sanki.. fisfisfis

Sevgili derinuyku resimlerine baktım burnun çok güzel olmuş. ben gayet eşit burun delikleri gördüm. çook güzel bence. benim beğeni ölçü çıtam çok yüksektir . ben zor beyenirim ve güzel değil çook güzel olmuş. yarın ben de naci beyle rndvüm var. aslında Barış çakıra karar vermiştim. ama naci bey den sonra kesin kararımı vericem. sevgiler[/QUOTE]

derin uyku hakıkaten burnunu bende cok begendım yanı şükret boyle bı burnun oldugu için:)))) ben oldum ama olmadı tekrar oalcagım kısmetse ... benımde fotolarım var profılımde... burun ucu ve deliklerde problemım benımmmm

laydeem evet chocom evet resim isteriz:)
ebru22 ne bu siddet ne bu celal? resim koymadıgın surece cok inandırıcı degilsin. sana da bu son sozum bana cevap verme artık.

evet canım ya , şimdiye kadar yorum yazmasam da üzülerek takip ediyordum senimafoldumben daha iyi olabilirdi, bu işte adalaet aramaya yada inatlaşmaya gidersen olan sana olur, aslında doktorun itibarını kurtarması için üzerine para verip sana istediğini evrmesi gerek ama yetenek, el becerisi bu akdarsa yapacak bişey yok. hangi doktora olmuştun?

tabii ki paylaşırım yeni resimlerimi ama yüzümü koyamadığım için çok fazla anlamlı olmadığını düşünüyorum.yine de paylaşcam ama seve seve..
özetle benim tavsiyem ; herkes kendi araştırmasını iyi bir şekilde yapsın arkadaşlar.ben herzaman bana danışanlara şunu söylüyorum.ameliyatımdan önce burdan hiçkimseyle konuşmadım sadece araştırabileceğim nekadr şey varsa hepsini yılmadan araştırdım.siz farkında deilsiniz belki ama dikkat edilmesi gerekn okadr çoook nokta varki doktor seçiminde.şunu çok iddialı söylerim ki bu noktaların hepsinde ençok beklenti karşılayan isim benim için naci çelik ti.kariyerinden tutun tecrübelerine,kullandığı yöntemlere hastaya yaklaşımına kadar şikayetçi olduğum bir nokta olmadı ameliyattan sonra da.

ben birdaha söylüyorum burdan sadece okuyun,kararınızı gidip doktorlarla görüşünce kendiniz verin.herkesin özgür iradesi,burda bizler gel benim doktoruma ameliyat ol demeyiz zaten ama makul bir çerçevede yapmak lazım eleştirileri de.
sonuç senin beklentini karşılamamış olabilir ebrucum belki doktorla iletişimi iyi kuramadınız ya da tarzını sevmedin ya da problem olcağını düşünüosun 1 senenin sonunda da olabilir,her doktorun her ameliyatında bu tarz riskler mevcut tabii.ama şunu kabul edemem;ilgilenmiyor,geçer diye geçiştiriyor demek büyük haksızlık naci çelik gibi bir doktora.çünkü çok yakından biliyorum ki olabilecek en ilgili doktorlardan biri.bana biraz olumsuz yaklaşıyosun gibi geliyo.şimdiden başka doktorlara gitmekten bahsediyosun.şunu asla kabul etmiyorum;naci çelik sen ona sıkıntıını anlattığın taktirde seninle ilgilenmicek,geçer geçer diyip sallıcak bir doktor değil fakat şuanda yapabileceği hiçbirşey yok zaten.1 senenin sonunda müdehale istersen seni ortada bırakmıcaktır güven bana.

bu yazdıklarımı sakın eleştiri amaçlı algılama.şuanda kendine sıkıntı yapmanın bir faydası yok,ençok kendine zarar veriyorsun müdehale edilemeyecek şeleri sıkıntı yaparak o yüzden biraz rahat olman için söylüyorum.

derinuykucum,ben senin ve choconun burnunu gördükten sonra kararımı verdim canm ve senin burnunu gördüğümde daha 1,5 ay olmasına rağmen çook güzeldi,2 ayda değişen ne oldu canımcım.. hangi ameliyat olursa olsun,beklemek ,sabretmek gerekiyor,bu psikolojik bir süreç,ama sadece bu konuya odaklanmak bizi yıpratabilir,lütfen bu konunun hayatımızın ortasına yerleşmesine izin vermeyelim.Bir burnun oturması ve bence gögsün de oturması için gereken süre 1 yıl.. 1 yıl sonunda hala sorunlar devam ediyorsa o noktada çözüm arayışları içerisine girmek gerekiyor bence... ebruuu24 'ün yazdıkları,benim doktorum değil bir başkasından bahsediyor gibi geliyor,şaşkınım sadece..bilmiyorum,şu ana kadar naci beyin dedikleri dışında bu süreçte bir değişiklik meydana gelmedi..ne zaman aradıysam,ne zaman gittiysem hep aynı şekilde sorularıma cevap aldım ve ameliyat öncesindeki tarzı nasılsa ameliyat sonrasında da aynı şekildeydi..kızlar sadece beklemekten başka bir çözüm yok,lütfen kendiniz üzmeyin...
benim küçük ama bir o kadar da kemerden farkedilemeyen bir burnum var,bakalım ne olacak..

cnm doktor tugrul marala oldum... ewt daha iyi olabılırdı oncekı burnum orantısız degıldı hatta amelıyattan once gorüştugum baska bı dr gerek yok amelıyata yaptırma demiştı burnun güzel dogal ama yanlış bı seçimle oldum amelıyat .. burnumu şişirıp bıraktı amelıyatta uyuttu sonra uynadırdılar sanırım:)))))

Aslında acele ediyoruz demekki ama haksız değiliz , insanız sonuçta, memnuniyetsizlik her zaman sıkıntı yaratır, zihni meşgul eder ancak bizim elimizde sağlam bir veri var, ZAMAN. konuşmak, dertlenmek için erken olan şeylerden bahsediyoruz. demekki 6 ay içinde ve 6 ay sonra konuşulacak şeyler farklı olmalı, ısrarla periyodları isteğimize göre yorumlandırırsak sadece kendimize zarar vermiş oluruz e tabiki doktoru da haksız yere yargılamış oluruz ki emeğe her kim olursa saygı duymak gerekir, para her zaman motive etmiyor, taktir etmek lazım, doğru zamanda doğru analizlerle doktorla iletişime geçemek lazım. kimsenin ne fazla zamanı en fazla tahammülü var, maalesef stres, endişe, kaygının zirve yaptığı bir süreçteyiz , pozitif enerji yok bunu ısrarla savunuyorum hep düşünceli yüzler, kaygılı gözler görüyorum çünkü. çok uzattım ama birbiriyle bağlantılı herşey. herkez birbirine lazım. kapının önünü temizleyen çöpçü de, iş yerindeki çaycı da, iş yaptırdığımız devlet memuru da, insan yöneten idareci de, KıMSE HEYECANINI KAYBETMESıN. buna da vesile olmayalım. eleştiririken dikkatli, taktir ederken, överken biraz daha cömert ve esnek olalım derim. ben iletişime çok önem veriyorum çünkü algıları son derece açık etrafında olup bitene duyarlı yaklaşan biriyim. burada yazılanlar da benim hayatımda bir dönüm noktası olduysa başkaları için dea ynısı olacaktır. ayy ne çok yazdım.

ebruuuu22 diğer konulardaki mesajlarına baktım da birinde bir yakının burun ameliyatı olduğunu yazıp birşey sormuşsun, birinde erkek arkadaşının naci beye ameliyat olduğunu yazıp birşeyler sormuşsun.. Kesinlikle resim koymak istemiyorsun.. Bu ameliyat olanların hepsi sen misin ve erkek misin merak ettim. Resim koymaya bu kadar şiddetle karşı çıkman ilginç geldi açıkçası.

Bir de üstüne üstlük daha önce başarısız bir burun operasyonu geçirmişsin yurtdışında.. sen şimdi kendi burnunu diğer güzel burunlarla değil o başarısız ameliyattan sonraki halinle kıyaslamalısın. Unutmaki kötü yapılmış bir ameliyatı düzeltmek çok çok zor. Çoğunlukla ilk defa ameliyat olanlar gibi olmaz burnun.. Sıkıntıların var anlıyorum ama şikayet ederken birçok konuyu da dikkate almalısın. Bir de herkesin dediği gibi zaman önemli Hele de senin gibi daha önce başka biri tarafından yapılan başarısız burun ameliyatı geçirenlerin biraz daha sabırlı olması gerekiyor sanırım.

Son düzenleme:
kızlar yoğun talep üstüne yeni bir albüm yaptım 2 saatlik bir çalışmayla :)
merak edenler son halini görebilirler albümden.elimden geldiğince çeşitli açılardan ve günlük hayatımda çekilmiş olanlardan da bikaç tane koydum.yüzümle uyumlu mu değil mi diye merak edenler için söyliyim; bence tek başına durduğundan daha güzel ve doğal duruyo yüzümle bütün olarak yanii son derece uyumlu.bakın bakalım...

chococum valla insanın kendi burnu bu kadar doğal olabilir, Allah'tan daha çok çalışmış diyecem -dedim bile- ayıp ve günah olacak. herkes senin gibi kusursuz mutlular kevanına katılsın inşallah, burnunla bir ömür boyu uyumlu sağlıklı birliktelik diliyorum :)

canım yaa maşallah,naci beyin ellerine sağlık,çok güzelleşmiş gerçekten...opuyorumnanaktan

özellikle yan profil

arkadaşlar selam herkese ve özelliklee mmblacroseye, iyi ameliyatlar canım (yarın sanırım), umarım harika olur herşey. veee benim ikinci bir dileğim var ebru gibi memnun olmayanlarda rahatça paylaşsın deneyimlerini, onlarada saygı duyalım. Sonuç herzaman dört dörtlük olmayabilir. Sonuçta doktorlarda insan robot değiller:hulya: Arada birazda olsa istenmeyen şeyler ortaya çıkarmışsalar bu dünyanın sonu değil, o doktoru da bitirmez bence, hoşçakalııınnnn.

chocochocolate naci bey temiz iş çıkarmış diyebilirim.cildin ve önceki burnun da yardımcı olmuş diyebilirim.çünkü bazı burunlar hiç de yardımcı olmuyorlar Türk cerrahlara..sengözlerimebaksanab

burnun önden de iyi;çünkü en önemli kriter bu bence. (önden iyiyse yandan zaten iyidir)yalnız burun dudak uyumu yanaklarla kombinasyonu saçlar topluyken görünümünü merak ettim doğrusu.ama herşeye rağmen gördüğüm en doğal değil ama en iyi ameliyatlı burunlardan biri olmuşvereliniortak

kizlar birsey merak ettim...gecen gün arkadasla burun resimlerine bakarken naci beyin yaptigi burunlarin fazla kavisli olmadigin farkina vardik...cogu düz...sizmi öyle istiyorsunuz yada naci beymi kavisli yapmiyor?...

kızlar slm ben bir iki gündür yoktum biraz kaotik buldum ortamı:) Derinuyku chococ beni özellikle sizin burunlarınız ve memnunuiyetiniz çok rahatlatmıştı.chococ senin burnunun çok beğeniyorum ve son halinde hala aynı fikirdeyim derinuyku aynı şekilde hem burunu çok beğendim hemde yüzüne çok yakıştırdım
büyük bir heyecanla pazartesiyi bekliyorum zaten içimde bi endişe vardı burnum kötü olacağından değilde ameliyat işte...şimdi ne oldum ben ? yardım edin benim yakınlarım zaten bana gereksiz olduğunu vurgulayıp duruyor yani ben onları pek yanımda hissetmiyorum bi sorun yaşarsam Biz sana demiştik bakışları beni ne yapar allah bilir burda ameliyat olanları görünce mutlu olup heyecanlanıyorum ve güzel olacağı enerjisini çekiyorum
:kedilup bitseydi bi.. Bide benim burnum çook kötü :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…