Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb kızlar ben naci beyden randevu aldım bayramdan sonraya ama merak ettiğim şeyler var burun ameliyatını ne kadara yapıyo ve hangi hastanelerde yapıyor lütfen bana yardımcı olun bu konuda
çok teşekkür ederim cnm yardımcı olduğun için bende 2 ay içinde ameliyat olmayı düşünüyorum aslında vizelerim olmasa şu an bile olabilirdim ama vizeler ve finaller geçsin ara tatilde daha kolay olur diye düşünüyorum. kızlar benimle tecrübelerinizi paylaşın lütfen barış beyle görüştüm şimdi naci beylede görüşüp kesin kararımı vericem ama naci bey daha ağır basıyo nedense....onun yaptığı burunlar daha çok hoşuma gidiyo daha önce onepteyken görüşmüştüm naci beyle o zmn bana yüksek bi fiyat vermişti umarım 4500 ü geçmez...
meraba canım bende pztsi için ameliyat tarihi aldım özel göztepe hast. 4000 lira maddi olarak aç gözlü görmedim ben indirim yapar yani sıkma canını
Bu arada ben pzt ameliyat olamıyorum biletlerimi aldım kalıcak yerimi hazırladım bu akşam yola çıkıyordum tez danışmanım haftaya bitirme tezimi bitmiş olarak istediğini söyledi tezi vericem sonra 2. vize staj sınavı seminrler başlıyo okadar üzgünümki anlatamam herşey önüme engel oluyor daha bir dünya aksilik yaşadım hoca ameliyatı mutlaka ertele dedi canım çok sıkkın :gitme::a015:
kızlar meme ve burun ameliyatını oldum sonunda naci beye inanın cok zor günler atlattım yarın alçım cıkacak cooook zormuş.....çok
kızlar meme ve burun ameliyatını oldum sonunda naci beye inanın cok zor günler atlattım yarın alçım cıkacak cooook zormuş.....çok
kızlar şimdi naci beyin asistanından gelen maili okudum amerikan hastanesinde ortalama 9000 miş burun ameliyatı bu ne yaa resmen iki katına çıkıyo allahtan başka alternatiflerde var yoksa napardık bilemiyorum
meraba canım bende pztsi için ameliyat tarihi aldım özel göztepe hast. 4000 lira maddi olarak aç gözlü görmedim ben indirim yapar yani sıkma canını
Bu arada ben pzt ameliyat olamıyorum biletlerimi aldım kalıcak yerimi hazırladım bu akşam yola çıkıyordum tez danışmanım haftaya bitirme tezimi bitmiş olarak istediğini söyledi tezi vericem sonra 2. vize staj sınavı seminrler başlıyo okadar üzgünümki anlatamam herşey önüme engel oluyor daha bir dünya aksilik yaşadım hoca ameliyatı mutlaka ertele dedi canım çok sıkkın :gitme::a015:
derin uyku hakıkaten burnunu bende cok begendım yanı şükret boyle bı burnun oldugu için:)))) ben oldum ama olmadı tekrar oalcagım kısmetse ... benımde fotolarım var profılımde... burun ucu ve deliklerde problemım benımmmm
mrb azra amlytnı kıme olmustun acaba sonucunu begenmedn revızyonu kıme dusunuyosun:umursamaz: