Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

kıslar ben de 3. ameliyatı olacağım. listemde naci bey de var. 3. ameliyatı naci beye olup da burnu düzelen ar mı acaba??naci bey revizyonda nasıl bi dr. bilen varsa yazabilir mi??

Son düzenleyen: Moderatör:
mrb kızlar ben naci beyden randevu aldım bayramdan sonraya ama merak ettiğim şeyler var burun ameliyatını ne kadara yapıyo ve hangi hastanelerde yapıyor lütfen bana yardımcı olun bu konuda

mrb kızlar ben naci beyden randevu aldım bayramdan sonraya ama merak ettiğim şeyler var burun ameliyatını ne kadara yapıyo ve hangi hastanelerde yapıyor lütfen bana yardımcı olun bu konuda

canım naci bey hem anadolu yakasında hem de avrupa yakasında yapıyo ameliyatları.anadolu yakasında göztepe şafak ve ataşehir şifada yapıyo,avrupa yakasında ise amerikan hastanesinde yapıyo.. maalesef canım burun ameliyatı fiyatı hakkında bilgim yok ama 4000 den aşağı değildir sanırım,bir de bu hastanelere göre çok değişiyo,mesela amerikan hastanesinde fiyatlar çok daha yukarı çıkabiliyor,umarım yardımcı olabilmişimdir

çok teşekkür ederim cnm yardımcı olduğun için bende 2 ay içinde ameliyat olmayı düşünüyorum aslında vizelerim olmasa şu an bile olabilirdim ama vizeler ve finaller geçsin ara tatilde daha kolay olur diye düşünüyorum. kızlar benimle tecrübelerinizi paylaşın lütfen barış beyle görüştüm şimdi naci beylede görüşüp kesin kararımı vericem ama naci bey daha ağır basıyo nedense....onun yaptığı burunlar daha çok hoşuma gidiyo daha önce onepteyken görüşmüştüm naci beyle o zmn bana yüksek bi fiyat vermişti umarım 4500 ü geçmez...

meraba canım bende pztsi için ameliyat tarihi aldım özel göztepe hast. 4000 lira maddi olarak aç gözlü görmedim ben indirim yapar yani sıkma canını

Bu arada ben pzt ameliyat olamıyorum biletlerimi aldım kalıcak yerimi hazırladım bu akşam yola çıkıyordum tez danışmanım haftaya bitirme tezimi bitmiş olarak istediğini söyledi tezi vericem sonra 2. vize staj sınavı seminrler başlıyo okadar üzgünümki anlatamam herşey önüme engel oluyor daha bir dünya aksilik yaşadım hoca ameliyatı mutlaka ertele dedi canım çok sıkkın :gitme::a015:

bahar_87 cnm inşallah indirim yapar çünkü senelerdir araştırıyorum ameliyat olmak için bu yılda olamazsam bayağı hevesim kırılıcak.. bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum şu an ameliyat olmak istiyorum ama önümde okulla ilgili engeller var ama bozmayalım moralimizi elbet bi ara buluruz ameliyat olmak için, herşeyde vardır bi hayır diyelimm başka çaremiz yok...

canım,moralini bozma bence... eğer okulla ilgili sıkıntıları çözmeden ameliyata gidersen,ameliyat sonrası ve öncesinde kendini çok sıkarsın,ameliyata gittiğinde arkanda seni düşündürecek işlerin kalmasın,ne olacak bir kaç hafta sonra girersin ameliyata,hem de aklın daha rahat olur.zaten dönemin bitmesine ne kaldı ki,şimdiye kadar beklemişsin birkaç hafta daha sabredersinopuyorumnanaktan biliyorum insan karar verince bir an önce olsun bitsin istiyor,anlayabiliyorum seni:gitme:

kızlar meme ve burun ameliyatını oldum sonunda naci beye inanın cok zor günler atlattım yarın alçım cıkacak cooook zormuş.....çok

kızlar meme ve burun ameliyatını oldum sonunda naci beye inanın cok zor günler atlattım yarın alçım cıkacak cooook zormuş.....çok

oooo canım hoşgeldin geçmişler olsun,vallahi hem meme hem burun ameliyatı olan arkadaşları tebrik ediyorum,seninle paylaşmıştık her iki ameliyatı bir arada olma olayını... senin çocuklar da vardı sanırım değil mi canım. hadi bakalım,ameliyat sonrası nasıldı,anlat bakalım. burun mu zorladı seni göğüs mü..

çok geçmiş olsun mmblackrose.aynı kaderi paylaşmışız seninle :1rolleyes: ilk günler zor geliyo evet ikisi birlikte zorluk yaratabiliyo ama merak etme yarın itibariyle iyi hissedersin kendini ve iyi hisettikçe korkacak bişey yokmuş geçti bitti bile dersin.tekrar geçmiş olsun yerimseniben

mmblackrose canım çok geçmiş olsun sen zor olanı geçtin şimdi gelsin güzellik:) akannehir

Bende aynen herşeyde bir hayır vardır dicem artık haklısınız.. okadar bekledim bi kaç hafta daha beklicem yeterki sonu hayırlı olsunmafoldumben

kızlar şimdi naci beyin asistanından gelen maili okudum amerikan hastanesinde ortalama 9000 miş burun ameliyatı bu ne yaa resmen iki katına çıkıyo allahtan başka alternatiflerde var yoksa napardık bilemiyorum

kızlar şimdi naci beyin asistanından gelen maili okudum amerikan hastanesinde ortalama 9000 miş burun ameliyatı bu ne yaa resmen iki katına çıkıyo allahtan başka alternatiflerde var yoksa napardık bilemiyorum

:O 4500 naci bey ameliyat edio ve gerisi hastaneyemi...yoksa benmi yanlis anladim canim...

yok cnm doğru anladın amerikan hastanesi olunca fiyat 2 katına çıkıyomuş neyseki başka hastanelerde ameliyat olma şansımız var=)))

blackrose cok zormus dedın ne açıdan acaba agrı sızı acısından mı yoksa goruntudenmı hoşnut deılsın bılgı verrmısn revızyon aşamasndayım arkdslar nacı beye amlyt olanlar ozlkkle revızyon olmus olanlar varsa bılgı verrebılmrı ınanın cvok ıhtıycm var en ufak bı ayrıntı bıle cok onemlı tavsıye edermsnz etmeyen varsa nıye?yazılarınızı beklıyorum sımdıden tesekkuler

engel dıosun yaa belkıde olmaman gerekıyour belkı olunca bu senı cok mutlu etmıcek bıde bu yonden dusundunmu bn bı kac ay once bırbaska doktora oldm aksılk ustune akslık vardı ama hersyı asıp oldum ve sımdı revızyon ıcın sabahlara kadr uyumuyorm arastrmktn bıde burdn bak ıstedımlmaz:

mrb azra amlytnı kıme olmustun acaba sonucunu begenmedn revızyonu kıme dusunuyosun:umursamaz:

mrb azra amlytnı kıme olmustun acaba sonucunu begenmedn revızyonu kıme dusunuyosun:umursamaz:

azracum ameliyatını sanırım tuğrul marala oldu canım,naci bey değil doktoru.canım revizyon konusunda senin doktorun ne diyor,umarım en kısa sürede istediğin sonuca ulaşırsın,seni panik halinde gördüğüm için yazma gereksinimi hissettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…