tatlım teşekkür ederim, moral almak için burayı mesken tutmak lazımmış ama gören göze daha fazla itimat ediyoruz ondan moral yorumlarla direk paralel . inşallah sen de arzuladığın görünüme kavuşursun. buruna demiyorum çünkü burunun fındık kadar olması, ideal ölçülerde olması tek başına yetmiyor, yüzle uyumu o kadar önemli ki.. gerçekten ameliyat olmaktan korkmayın, sonrası psikolojik sürece kendinizi hazırlayın bence. herşeye takılabiliyorsun , çünkü hakikaten araştırıp, buradaki bütün sayfaları okuyup, kaynaklara, doktorların özgeçmişlerine kadar bakıp, hatta muayene ücretleri ödeyip doktorlarla görüşerek vakit harcayıp en iyisini hedefleyince hüsrana tahammülü olmuyor insanın. bir de estetik düşünen herkesin ortak paydası görünüşe önem veren, hassas , dışa dönük insanlar olamk sanırım yani hepimiz farklıyız aslında. estetik olduğumu duyan birinin benle ilgili görüşü sen standart biri değilsin oluyor, toplumdan soyutlanıp ayırdedilen kıstas sayılabiliyor. o yüzden karar kısmı çok önemli.
choco'cum bu konuda çooookk duyarlı. herkese yardım ediyor, ameliyatta yanında olup destek verecek kadar özverili. onun sayesinde ameliyat oldum ben ve çok kişi var böyle. burnu müthiş gerçekten. FOTO BEKLİYORUZ CHOCO ÜSTELİK SADECE BURUN DEĞİL TAM OLSUN :) EN AZINDAN KISA SÜRELİĞİNE. ben faydası olacağını düşünüyorum. çünkü naci beyin şaheserlerinden biri senin burnun.
kalemcim burun tasarımı yaptık demişsin. heyecanla seni bekleyeceğiz o zaman. naci beyin elleri seni de çekti sonunda.
layde senden de güncel fotolar bekliyoruz.
ebruu22 lütfen sen de foto koy ve biz de haklıyız veya haksızız diye düşünelim.
burası çok önemli, 1 yıllık sürecek psikolojik sürecin ilk adımları atılıyor.
aslında aynada kendi gören gözlerimizle kendimizi gördüğümüzden daha farklıyız. bakarken ya göze ya saça ya buruna ya yanaklara ya dudakalra odaklanıyoruz, aslınd bir bütün olarak bakarsak farklıyız. kendi fotolarınıza kendinizi ilk kez görüyormuşsunuz gibi bakın, mesela çok merak ettiğiniz birinin eşisiniz, yada nebileyim merak ettiğiniz birini ilk kez görüyormuş gibi bakın. çok farklı birini göreceksiniz. belki bunu keşfedenler vardır ancak ben yeni keşfettim ve çok ilginç geldi. başka birini gördüm sanki.. fisfisfis
Sevgili derinuyku resimlerine baktım burnun çok güzel olmuş. ben gayet eşit burun delikleri gördüm. çook güzel bence. benim beğeni ölçü çıtam çok yüksektir . ben zor beyenirim ve güzel değil çook güzel olmuş. yarın ben de naci beyle rndvüm var. aslında Barış çakıra karar vermiştim. ama naci bey den sonra kesin kararımı vericem. sevgiler[/QUOTE]
choco'cum bu konuda çooookk duyarlı. herkese yardım ediyor, ameliyatta yanında olup destek verecek kadar özverili. onun sayesinde ameliyat oldum ben ve çok kişi var böyle. burnu müthiş gerçekten. FOTO BEKLİYORUZ CHOCO ÜSTELİK SADECE BURUN DEĞİL TAM OLSUN :) EN AZINDAN KISA SÜRELİĞİNE. ben faydası olacağını düşünüyorum. çünkü naci beyin şaheserlerinden biri senin burnun.
kalemcim burun tasarımı yaptık demişsin. heyecanla seni bekleyeceğiz o zaman. naci beyin elleri seni de çekti sonunda.
layde senden de güncel fotolar bekliyoruz.
ebruu22 lütfen sen de foto koy ve biz de haklıyız veya haksızız diye düşünelim.
burası çok önemli, 1 yıllık sürecek psikolojik sürecin ilk adımları atılıyor.
aslında aynada kendi gören gözlerimizle kendimizi gördüğümüzden daha farklıyız. bakarken ya göze ya saça ya buruna ya yanaklara ya dudakalra odaklanıyoruz, aslınd bir bütün olarak bakarsak farklıyız. kendi fotolarınıza kendinizi ilk kez görüyormuşsunuz gibi bakın, mesela çok merak ettiğiniz birinin eşisiniz, yada nebileyim merak ettiğiniz birini ilk kez görüyormuş gibi bakın. çok farklı birini göreceksiniz. belki bunu keşfedenler vardır ancak ben yeni keşfettim ve çok ilginç geldi. başka birini gördüm sanki.. fisfisfis
Sevgili derinuyku resimlerine baktım burnun çok güzel olmuş. ben gayet eşit burun delikleri gördüm. çook güzel bence. benim beğeni ölçü çıtam çok yüksektir . ben zor beyenirim ve güzel değil çook güzel olmuş. yarın ben de naci beyle rndvüm var. aslında Barış çakıra karar vermiştim. ama naci bey den sonra kesin kararımı vericem. sevgiler[/QUOTE]