Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

evet korku oluyor buna nedense birtürlü engel olamıyorum.....ama tesellim hep sizler oluyorsunuz neticede sizler gecirdiniz.....eee demek gün gelecek bizde siz gibi oturup ameliyat hakkında bilgi verejez İNŞALLAH....beni aslında sadece geren biraz anestezi 2 ameliyat.....ama olacak gülünü seven dikenine katlanacak.....naci beyin mükemmel olmasında hiçbir şüphem yok zaten aman burda öve öve adama nazar değdirecez valla =))))gidince sizlerden bol bol bahsedecem......öpüdün kocamankaydirigubbakcemile2

ya çok sağol ben heyecandan atlamışım onu bende yaptırayım ayyyy inşallah burnucuklarımız güsel olur:dance:

su yenı amelıyat olacak arkadasların burunlarını gorsek bıran once cok merak edıyorum bende buyuk ıhtımalle bayrmadan sonra nacı beyden amelyat tarıhı alcam hadı bakalım hayırlısı:)))

derin uyku ebrucum bende naci beye ameliyat olmayı dusunuyorum ama sizin sorunlarınız beni acıkcası korkutmadı yada kararımı etkilemedi cunku ben ole domuzcuk gibi burunlar gordumki, ve naci beyin yaptıgı burunlarıda gordum, ve sizin basınıza gelenlerin duzelmeyecek seyler oldugunu dusunmuyorum ve lutfen ve lutfen resim koyun???.. bu arada domucuga benzeyenler nerde hangi forumda merak ediyorum.fisfisfis
2 ay odem gecmesi acısından kısa bir suredir bır burunun son seklini alması en az 6 ay surer... ebru senin burnunun kaba olması normal bence ve ameliyatsız oldugu halde benim burun deliklerim cok farklı birbirinden...

angeluss çum tebrik ederim kararındaki istikrardan ve realiteyei kendi kriterlerine göre tanımlayıp etki altında kalmamandan dolayı , ben çok çabuk etkileniyorum çünkü, sadece kadınlar kulubü ile başladı estetik ameliyat serüvenim, hatta bu düşünce bile burda oluştu, okadar inandım ki naci bey'i başka hiçbir doktora gitmedim. çünkü kafamda o olacaktı kime gidersem gideyim , ve bende oluşan sorunları bile açıkçası sorun sayarken utanıyordum, naci eçlik artık tüm hastalar ve adaylar için ilhlaştığı için. ilah hata yapmaz, herhalde sorun bende diyordum. ama ebruu yu okuyunca aynı kaderi paylaşıyoruz galiba diye endişelendim. 3,5 ay geçti, yüzde kaçı burnun daha ne kadar değişebilir ki diyorum ve hatta orantısızlık için 2. ameliyatı bile düşünmüyor değilim. başka doktorların yaptığı burunlara bakıyorum, orantısızlık hiç yok off umarım abartıyoruzdur ya.. ben bu içime düşen kurtlardan dolayı fotolarımı güncellemiyorum, hatta aynada kendime alttan bakmaya başladım artık oran meselesi yüzünden. işte bu dersem sayfa sayfa foto koyacaktım ama bu sıkıntılardan dolayı haksızlık yapmak istemedim kimseye. naci çelik çok iyi bir doktor umarım benim burun yapımdan kaynaklanıyordur ne diyim

yagmurlukçum benim fotolarım var, eminim daha ne istiyorsun eski halin betmiş diyeceksin ama mükemmele alıştırdık kendimizi, beklenti çıtası gerçekten çok yüksekti yani..
eski hal ile yeni halin kıyaslamasında doğal ve yapay arasındaki çizgi önemli, ben bu konuda şanssızım sanırım, çünkü herkesin yorumu "doğal gibi olamaz, takma burun işte neticede "falan . ben yapaylık psikolojisini zaten atamıyorum bu yorumlarla iyice göçüyorum. destek aramak için aslında her gün foto çekilip gün gün değişimi KK arkadaşlarıma sormam lazım, çünkü herkes dürüst bence, kimsenin bir kaygısı yok, beklentisi yok, kırılsa d akarşıdaki önemli olan iyi niyetli tabi art niyet olmaksızın karşıdakinin yani 3. gözün görüşü.. kendimize baktığımızdan daha farklı olduğumuzu düşünüyorum :)

QUOTE=yaGmurluk;9997420]eski ve yeni hallerinizin resimlerinizi koyabilir misiniz acaba.. belki gerçekten dediğiniz sorunlar büyüktür ya da ameliyat sonucundan beklentileriniz çok yüksekti ve aslında eski halinizden çok daha güzelsinizdir :uhm:[/QUOTE]

derin uyku fotolarına baktım.burnunun hala şiş olduğunu düşünüyorum.yalnız bi konu var eski burnun sana farklı bir hava bir aura katıyormuş ameliyat sonrası o hava gitmiş sıradanlaştırmış sanki.bence bir tek bundan şikayet edebilirsin.

maalesef bizim dr larımız karakter yapısına uygun küçük detayları kullanamıyorlar dümdüz burunlar çıkıyor böylece.

derinuykucum seni ilk defa gordum oncelikle cok guzelsin barbie gibisin masallah ve yeni burnunda bir barbieye yakısacak bir burun olmus... ilk halin pek net degil anlayamadım ama sanırım burnun biraz buyuk veya etliymis? simdi daha zarif olmus ki daha coooooooooook degisip inecektir... profilden cok ama cok begendim tam dozunda ama soledigin o burun deliklerindeki oransızlıgı bende farkettim ama burun deligi boyutu degismezki ameliyattafisfisfis burnun tamamen otursun bence once ondan sonra karar ver. bu kadar guzel biri olarkada rahat rahat aynaya bak lutfennnnnnnn:içelim:
evet ebru sende lutfen koy fotolarını? aynı sekilde itsbeautyde de naci bey hakkında olumsuz seyler yazdıgını biliyorum....hadi bekliyoruz...
burun estetiginin amacı size daha guzel yuz hatları alımlılık kazandırmaktır radikal bir degisim degildir, derinuyku chocugum ve diger kızlarda benim gordugum buydu.
ayrıca ben 3 boyutlu calısmada uygulattım ve hasta resimlerinide gordum naci beyin neyin ne oldugu ortada sampiyon belli hem insanlık hem hekimliktir aslolan.

:gitme:ameliyattan önce bu yazışmayı yapsaydık vazgeçerdim kesin. ben insanların yüzüne bakmadan konuşacak kadar sorun yapmıştım sanki ben bakmayınca onlar görmüyor ama psikoloji işte kaydirigubbakcemile3 ama eski ifademi bulamıyorum aynaya bakınca gerçekten bu da kuruntu mu ama değil, eskiden burnum kötü de olsa vamp bir ifade bulurdum yüzümde bazen çocuksu artık o kalmadı gerçekten bulamıyorum napıyım.. tuttum tuttum iyice döküldüm bugün. ya arkadaşlar olumsuz bişiyler saklıyorsanız içinizde lütfen paylaşın
, ben naci beye en ufak zarar vermek istemiyorum zaten bu durumun onla ilgisi olmadığına kim yaparsa yapsın bu işin doğası gereği olduğuna inanmak istiyorum ama desteğinize ihtiyacım var..

canım ne güzel şeyler yazmışsın mahcup ettin beni opuyorumnanaktan çok teşekkür ederim. bu arada beni anlayacak bir arkadaş var zuzuincecanan, aynı sorunu yaşamıştı, ifadem kayboldu diye hafif bir pişmanlık sezmiştim ve vazgeçecektim bana mail atmış geçen ancak özelden cevap yazamıyorum, yeni mi çıktı bu 100 mesaj kuralı anlamadım. tatlım sana ihtiyacım var okuyorsan dön lütfen ne alemdesin? bana geçici olduğunu söyle, nedne böyle düşünüyorum bunu da söyle fisfisfis

[/QUOTE]

Sevgili derinuyku resimlerine baktım burnun çok güzel olmuş. ben gayet eşit burun delikleri gördüm. çook güzel bence. benim beğeni ölçü çıtam çok yüksektir . ben zor beyenirim ve güzel değil çook güzel olmuş. yarın ben de naci beyle rndvüm var. aslında Barış çakıra karar vermiştim. ama naci bey den sonra kesin kararımı vericem. sevgiler

canim resim varmi?...

kızlar bu arada bugün kontorlüm vardı ve herşey yolunda,dikiş izlerim silikleşiyor.. ben gayet mutluyum ve memnun naci beye ameliyat olduğum için ve olduğum günden bu güne kadar bir gün bile pişmanlık duymadım ve bugün burun ameliyatı için tasarım yaptık... biz burada içtenlikle herşeyi paylaştık,ebrucum sen tüm ayrıntılarıyla herşeyi naci beyle paylaştın mı,2,5 ay bir burun ameliyatı için kısa bir süre değil mi,burun en az bir sene de oturur diye biliyorum,daha çok yeni değil mi canım yaa... umarım sorunlkarın kısa sürede çözülür ve resim ekleyebilirsen en azından bizde objektif bir şekilde yorum yapabiliriz. kızlar kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi

merhaba ebru.öncelikle seni biraz panik gördüğüm için özellikle sana yönelik bir mesaj atmak istedim.ben ameliyat olalı tam olarak 5 ay 1 hafta oldu bugün.atelim ilk açıldığı günden itibaren naci beyi bile şaşırtan bir şekilde nerdeyse hiç şişliğim yoktu.ve ilk atelim açılıp ta tamponlarım çıktığı gün eve geldğimde burun deliklerime bakıp bakıp naci beye hayran kalıyordum (çünkü önceden orantısızlık vardı ilk deviasyon ameliyatımdan sonra da devam eden) yani önceden olan problem ortadan kalkmıştı.ama ilk hafta içinde burun biraz şişmeye kendini salmaya başladıkça orantısızlık geri geldi ve belirginleşti ayrıca kemer kısmında da ufak bir çıkıntı belirdi tıpkı kemer gibi senin söylediğin..ben tabi bunları kafama taktım insan ameliyat olunca üzülmez mi en ufak bir soruna? üzülüyor elbette,hele ilk evreler oldukça hassas evreler psikolojik açıdan.naci beyle bu konuları devamlı paylaştım.kontrole gittiğimde söyledim,bazen mail attım.bunları sormaya çekinmedim ve o da herzaman ilgilendi beni aydınlattı ama ben de ONUN SÖYLEDıKLERıNE KULAK VERDıM;ıNANDIM.bu kısmını büyük harflerle yazıyorum çünkü doktora sorduğunuz sorular karşısında aldığınız cevabı dinlemelisiniz.özellikle ilk 6 ay içinde problem ettiğiniz konularda doktorun söyledikleirini dinlemek zorundasınız çünkü burnunuza yanlışlıkla kulak takmış olsa bile müdehale edebileceği bir durum yok :) biraz abartı oldu kulak benzetmesi tabi ama anlatmak istediğimi anlayın lütfen.yani ilk 6 ay bu tarz şikayetlerde doktorun ilgilenebileceği daha farklı bir tarz yok.herzaman vereceği yanıt şişlikten olabilir,bakıcaz şeklinde olacaktır.şişlikten mi yoksa sonradan ortaya çıkan bir kemik-kıkırdak oturmasından mı yoksa ameliyat esnasında yapılan bir hatadan mı kaynaklandığını zaman göstercek.ve 2 ay 3 ay çok erken evreler bunlara karar vermek için inanın bana.benim burnum hala büyük bir değişim içinde.ilk baştan beri hiç şiş olmamasına rağmen hala değşiyor,çevremdekiler de farkediyor bu değişimleri.nitekim kemerdeki o küçük çıkıntı baya baya geçti ve burun deliklerim de eskisinden daha az asimetrik.derinuykucum bilir benim burnumun en başından beri geçirdği aşamaları ve canlısını da gördü.ben bu tarz küçük şikayetlerimi kendisine söyledğimde senin burnun harika,mükemmel diyordu :) hatta beni buna inandıran ilk kişidir belki :) ben de onun burnuna bittim hatta kendi burnumdan sonra naci bey öyle bir burun yapınca kıskandım ne yalan söyliyim tabi iyi niyetle kıskandım canım arkadaşımı ama işte insan kendinde özellikle ameliyatlı olduğu için çok inceliyor ve pimpirikleniyor.işin gerçeği şuki ameliyatsız burunlar bile asimetrik bölgelere,çıkıntılara çöküntülere sahiptir.inceleyin görceksiniz.kaldıki burnunuzda herhangi bir sorun olduğunda naci bey sizinle ilgilenmemezlik asla yapmaz,sizi ortada bırakmaz sadece 6 aydan önce müdehale etmez,edemez.böyle şeyleri aklınıza bile getirmeyin sadece onunla paylaşın ve söylediklerini uygulayın..

Son düzenleme:
ebru22 nın bana verecegi tepkiyi ben zaten tahmin etmistim, anlayamadıgım neden hala resim paylasmıyorsun acaba? benim sinirlendigim konu baska forumlar da naci beyi karaladıgını dusunuyorum bence sende biliyorsun ama burada bu forumda ole konusamazsın tabiki.... bu arada ewet doktorum ve daha once estetik oprasyon gecirdim ve odem ve iyilesme periyotlarını coook ama coook iyi biliyorum...
choco cok guzel anlatmıssın agzına saglık.burnunun son halini paylasır mısın? bende bayramdan sonra dusunuyorum emre ilhan ve naci celik ve birkac kisiyle daha gorustum ama naci bey bana guven verdi ayrıca kendi hastalarının fotolarına da hayran kaldım, ama yaptıgı burunları cok begendigim icin birde barıs cakırla gorusucem ama su anda naci beyde kararlyım...kaydirigubbakcemile5

resim paylasmiyorum cünkü kimsenin bu halimi görmesine istemiyorum!
sen beni taniyormusun ve bana iftira atiyorsun!!!!
ben burdan arastirip yola ciktim baska forumda bilmem hem siz naci beyin avukatimisiniz bu kadar ilgileniyorsunuz bu konuyla!!!!!
ben naci celigi karalamadim karalamamda ama tecrübemide aslanlar gibi ve istedigim sekilde yazarim...

choco sagol moral verdigin icin hayret ediyorum sikilmadan ne kadar yazmiszin dedigin gibi beklemekten baska cagre yok....

kızlar selam burası biraz karışmış:)) sorun şişlikse heralde benden daha şişi yoktur ..ama 2 ay oldu benimde gerçekten hergeçen gun iniyor..ufak tefek çıkıntılar asimetriler var ama ben bu ameliyatı olan çok arkadaşımdan da biliorumki 6 aydan önce hatta 1 seneden önce yorum yapmak benim burnum böle oldu demek yanlış olur. Bende panık oldum ilk zamanlar ama gün geçtikçe hem ben hem arkadaşlarım değişikliği farkediyor ve herkes ne kadar doğal oldu sanki hep böyleydin diolar okadar şişliğe rağmen...zaten Naci beyde her gittiğimde sabır diyor...arkadaşlar kolay bir ameliyat diil burun en zor ameliyatlardan biridir..şekil oturmasını beklicez ama bu arada sağlıklı olmak nefes alıyor olmak ve diğer ameliyatın getireceği olumsuzlukları yaşamıyor olmak şuan için en önemlisi sonrasında şekil ile ilgili takıntılara geçebiliriz bence:)) buarada ben cok iyiyim burnum indikçe dahada güzel tepkiler alıyorum ama hala gerçekten şiş kocaman bir burnum var ama bu olumlu tepkiler moralimi yüksek tutuo ..sizede tavsiyem biraz sabır şuanda çok elleyip kurcalamayın bu öle oldu bu şöle oldu yorumlarını burnunuz iyileştikten bütün ödemler çözüldükten ve hatta burnunuz yumuşadıktan sonra yapın:)) kendi kendinize verdiğiniz moral herkesin sölediginden daha öneli unutmayın...son olarak derin uykucum senin burnun bence cok guzel ve doğal oldu gerçekten öyle..kimsenin yorumuna takılma insanlar memnun olmaz zaten onların memnun olmasıda önemli diil sen kendin yap yorumunu ve bence içini ferah tut..unutmayın kızlar ben choco ve senden sonra ameliyat olmaya karar verdim...birini etkilicek bir burunsa bu ii bişeydir:)) çokk öptümm siziii yeni resimler koycam bu resimler eskidi artık:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…