hadi bakalım canım,heyecanlanacak korkacak hiiiç bişey yok.biz ne kadar desek de korkma diye ama insanın elinden gelmiyo değil mi ama.. ben de ameliyat öncesinde burda birçok arkadaşım korkacak bişey yok diyorlardı ama işte o an insan pek anlayamıyor söylenilenleri.ama yinede söyleyeyim ben korkama canım,herşey çook güzel olacak,inan buna,bunu tüm kalbimle söylüyorum...naci bey gibi hem gerçekten çok insancıl hem de çok iyi bir doktorumuz olduğu için çook şanslı olduğumuzu düşünüyorum ve ben naci beyin estetik algısına çok fazla güveniyorum,o birşeye evet veya hayır diyorsa vardır altında yatan ve bizim zamanla anlayacağımız bir gerekçesi..ben çook fazla doktora gittim,benim için önemli olan ameliyatın sonucu kadar,ameliyat sonrasında ihtiyaç duyduğumda görüşebileceğim bir doktor olması önemliydi.. ameliyat sonrasında ağrım olduğunda,yanlış birşey mi yaptım,birşey mi oldu diye paniklediğimde rahatlıkla ulaşabildim naci beye, bu durum da insana ayrı bir güven veriyor,biliyorsunuz ki birşeyiniz yok,belki de boşuna evham yapıyorsunuz.herşey güzel olacakzemuszemus
bol şans tatlım.. kuzenim resimlerinin burda olduğunu bilse beni naci bey bile toparlayamaz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eveeeet inanılmaz bir heycan......hanii acıyı falan geçtim daha olmadan sonucunu merak ediyorum.....ama bi gercek var naci beye cok güveniyorum en önemlisi de bu.....ben olduktan sonra inşallah sende hayırlısıyla olursun sonrasında burda anlatırız artık......dileğim istediğimiz gibi olsun.......sanada başarılar diiyorum......buarada bahar ben cilt bakımı yaptırdım daha sağlıklı oluyormus burun cevresinde siyah noktalar oluşabilir....bilgin olsun........ben artık yarın bavulu hazırlıyıorum ve pazartesi istanbul semalarına hayırlısıyla ucacam......:lepi:
derin uyku fotolarına baktım.burnunun hala şiş olduğunu düşünüyorum.yalnız bi konu var eski burnun sana farklı bir hava bir aura katıyormuş ameliyat sonrası o hava gitmiş sıradanlaştırmış sanki.bence bir tek bundan şikayet edebilirsin.
maalesef bizim dr larımız karakter yapısına uygun küçük detayları kullanamıyorlar dümdüz burunlar çıkıyor böylece.
derinuykucum seni ilk defa gordum oncelikle cok guzelsin barbie gibisin masallah ve yeni burnunda bir barbieye yakısacak bir burun olmus... ilk halin pek net degil anlayamadım ama sanırım burnun biraz buyuk veya etliymis? simdi daha zarif olmus ki daha coooooooooook degisip inecektir... profilden cok ama cok begendim tam dozunda ama soledigin o burun deliklerindeki oransızlıgı bende farkettim ama burun deligi boyutu degismezki ameliyattafisfisfis burnun tamamen otursun bence once ondan sonra karar ver. bu kadar guzel biri olarkada rahat rahat aynaya bak lutfennnnnnnn:içelim:
evet ebru sende lutfen koy fotolarını? aynı sekilde itsbeautyde de naci bey hakkında olumsuz seyler yazdıgını biliyorum....hadi bekliyoruz...
burun estetiginin amacı size daha guzel yuz hatları alımlılık kazandırmaktır radikal bir degisim degildir, derinuyku chocugum ve diger kızlarda benim gordugum buydu.
ayrıca ben 3 boyutlu calısmada uygulattım ve hasta resimlerinide gordum naci beyin neyin ne oldugu ortada sampiyon belli hem insanlık hem hekimliktir aslolan.
[/QUOTE]yagmurlukçum benim fotolarım var, eminim daha ne istiyorsun eski halin betmiş diyeceksin ama mükemmele alıştırdık kendimizi, beklenti çıtası gerçekten çok yüksekti yani..
eski hal ile yeni halin kıyaslamasında doğal ve yapay arasındaki çizgi önemli, ben bu konuda şanssızım sanırım, çünkü herkesin yorumu "doğal gibi olamaz, takma burun işte neticede "falan . ben yapaylık psikolojisini zaten atamıyorum bu yorumlarla iyice göçüyorum. destek aramak için aslında her gün foto çekilip gün gün değişimi KK arkadaşlarıma sormam lazım, çünkü herkes dürüst bence, kimsenin bir kaygısı yok, beklentisi yok, kırılsa d akarşıdaki önemli olan iyi niyetli tabi art niyet olmaksızın karşıdakinin yani 3. gözün görüşü.. kendimize baktığımızdan daha farklı olduğumuzu düşünüyorum :)
QUOTE=yaGmurluk;9997420]eski ve yeni hallerinizin resimlerinizi koyabilir misiniz acaba.. belki gerçekten dediğiniz sorunlar büyüktür ya da ameliyat sonucundan beklentileriniz çok yüksekti ve aslında eski halinizden çok daha güzelsinizdir :uhm:
bizim sorunlarimiz sizi etkilemediyse ne mutlu size!!!
domuzcuk burunlarindan kimse bahsetmedi nerden cikariyorsunuz anlamadim!!!!
bizim basimiza gelenlerin düzelmeyecek seyler degil hadi ya siz doktormusunuz nerden biliyorsunuz bunlari!!!!
ödem olsaydi zamanla gecerdi....
benim burnumun kaba olmasi normalmis haha yoruma bak!!!!
benim ameliyatdan önce burun deliklerim esitdi sekerim.....
ebru22 nın bana verecegi tepkiyi ben zaten tahmin etmistim, anlayamadıgım neden hala resim paylasmıyorsun acaba? benim sinirlendigim konu baska forumlar da naci beyi karaladıgını dusunuyorum bence sende biliyorsun ama burada bu forumda ole konusamazsın tabiki.... bu arada ewet doktorum ve daha once estetik oprasyon gecirdim ve odem ve iyilesme periyotlarını coook ama coook iyi biliyorum...
choco cok guzel anlatmıssın agzına saglık.burnunun son halini paylasır mısın? bende bayramdan sonra dusunuyorum emre ilhan ve naci celik ve birkac kisiyle daha gorustum ama naci bey bana guven verdi ayrıca kendi hastalarının fotolarına da hayran kaldım, ama yaptıgı burunları cok begendigim icin birde barıs cakırla gorusucem ama su anda naci beyde kararlyım...kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?