Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bahar aynı tarihte istanbuldayz.......=))) bana naci bey ameliyatdan bi gün önce 3 boyutlu calışacaz dedi ......ozaman daha ayrıntılı bakarsınız ....yerimseniben.....hadi bakalm inşallah hayırlı bir ameliyat cıkar........
doğruyu söylemek gerekirse bencede burnunu elletmene hiç gerek yok gibi duruyor..
teşekkür ederim canım inşallah... Sen ameliyat olmuş muydun?:kedi:
baharcım ve mmblacrose 'cum çok güzel bir ameliyat geçirmenizi diliyorum,umarım herşey istediğiniz gibi olur,naci bey gibi emin ellerdesiniz,tersini düşünmek mümkün değil zaten,boool şans diliyorum ikinize deopuyorumnanaktan
yok canım carşamba sabahı ameliyat olujam.......
ÖNCELİKLE BEN SANA BİNLERCE KEZ TEŞEKÜÜR EDİYORUM....SEN,CHOCOLATE,YAGMURLUK HATDA YAĞMURLUĞUN KUZENİNİN RESMİ BİLE VE HATIRLIYAMADIĞIM ARKADAŞLAR ÇOK ÇOK ETKİLİ OLDU.....SİZLER SAYESİNDE BEN NACİ BEYİ DUYDUM TANIDIM.HANGİ DOKTOR HANGİ DOKTOR DİYE DÜŞÜNÜP DURUKEN YAZILARINIZI GÜNLERCE OKUDUM VE TAMAM BEN BULDUM DEDİM.AMELİYATDAN SONRA BENDE RESİMLERİMİ PAYLAŞACAĞİM İNANILMAZ HEYCANLIYIM.....AYRICA NACİ BEYİDE COK SEVDİM.....SÜREKLİ EŞİM KONUŞTU AMA OLSUN BU DENLİ BİZE ZAMAN AYIRIP UZUN UZUN KONUŞAN Bİ DOKTOR BEN DAHA GÖRMEDİM.....
:1hug:
Selam kızlar,
Bende yarın Naci Bey' e ameliyat olucam. Acaip heyecanlıyım. Sanırım biraz da acı çekebilme ihtimaline karşın korkuyorum. İlk uyandığımda ne hissedeceğimi de çok merak ediyorum.
Selam kızlar,
Bende yarın Naci Bey' e ameliyat olucam. Acaip heyecanlıyım. Sanırım biraz da acı çekebilme ihtimaline karşın korkuyorum. İlk uyandığımda ne hissedeceğimi de çok merak ediyorum.
cok saol canım...tabii ki nedemek istediğini sorabilirsin....:lepi: ameliyatımı bi olim herşeyin ayrıntısını paylaşırımmmblacrose, umarım ameliyatın iyi geçer. Ücreti filan ayrıntılca sorucam sana izin verirsen. Ama şimdi değil. Önce ameliyatını ol sen. Konsatre ol, rahatla. Herşey gönlünce olsun canımmm.
bol şanslar diliyorum bende haftaya pazartasi olucam hissettiklerinin aynısını yürekten hissediyorum Allah yanımızda olsun İnsallah çok mutlu oluruz sonunda hep derizki iyiki yaptırdık ve bol boolll profilden poz verebiliriz rahatlıkla :1hug: nasıl heyecanlıyım anlatamam gerçi şu an çok iyi anlıyorsundur düşünsene bundan birkaç gün sonra aylar yıllardır istediğimiz burun olacak:Saruboceq: bende resim ve fikirlerini paylaşan burda olan bütün arkadaşlarıma çooookkkk teşekkür ediyorum bende onlar sayesinde naci beyde karar kıldımopuyorumnanaktan
ohhh seninki yarınmış hatta bugün yaniii......inşallah hayırlısıyla sende cok rahat bir iyileşme süreci gecirisn....darısı bizlere......Selam kızlar,