• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

Bildiği kadarıyla yağ enjeksiyonundan kalıcı.. %90 enjekte edilen doku orada kalıyor.Yğa enjeksiyonu gibi erimiyor.:CüvCüv:

pardon yazmayı unumuşum, birde vücumuzun biryerinden alınan doku işlemden geçiyor. Buna doku kokteyli deniyo. Kendi dokumuz olduğu için allerji filan riski yok doğal yaniii...

gizemo ben naci beyin wep sayfasındaki mail adresinden mail attım hemen yanıtladı cebimi istedi ve beni aradı. wep sayfasındaki mail adresine mail atmalısın. Sana özel msj atamıyorum çünkü henüz msj sayısı az. Rndvü aldım görüşmek için.Ben de naci bey le barış bey arasında kaldım.Naci bey le görüştükten sonra karar vericem. Bu son olsun istiyorum. Kafam karıştı 5 doktor oldu. Barış beye karar vermiştim hatta ameliyat tarihi bile aldım.Bana çok güven vermişti. Naci bey çok ilgili hemen araması beni şaşırttı. Barış beye de endişelerimi yazdım sağolsun hemen açıklık getirdi. Hayırlısı. Şans çok önemli. ben de şunu farkettim Barış bey doğal olsun diye burunları pek kaldırmıyor ve küçültmüyor. Bende güzel burun istiyorum. kalkık olsun havalı olsun istiyorum. hayırlısı bakalım

bahar aynı tarihte istanbuldayz.......=))) bana naci bey ameliyatdan bi gün önce 3 boyutlu calışacaz dedi ......ozaman daha ayrıntılı bakarsınız ....yerimseniben.....hadi bakalm inşallah hayırlı bir ameliyat cıkar........

teşekkür ederim canım inşallah... Sen ameliyat olmuş muydun?:kedi:

ameliyat olan arkadaşlar birde ben merak ediyorum burun kalktığında üst dudak kalkıyor mu? naci bey tasarladığının aynısını yapıyormu?

baharcım ve mmblacrose 'cum çok güzel bir ameliyat geçirmenizi diliyorum,umarım herşey istediğiniz gibi olur,naci bey gibi emin ellerdesiniz,tersini düşünmek mümkün değil zaten,boool şans diliyorum ikinize deopuyorumnanaktan

baharcım ve mmblacrose 'cum çok güzel bir ameliyat geçirmenizi diliyorum,umarım herşey istediğiniz gibi olur,naci bey gibi emin ellerdesiniz,tersini düşünmek mümkün değil zaten,boool şans diliyorum ikinize deopuyorumnanaktan

ÖNCELİKLE BEN SANA BİNLERCE KEZ TEŞEKÜÜR EDİYORUM....SEN,CHOCOLATE,YAGMURLUK HATDA YAĞMURLUĞUN KUZENİNİN RESMİ BİLE VE HATIRLIYAMADIĞIM ARKADAŞLAR ÇOK ÇOK ETKİLİ OLDU.....SİZLER SAYESİNDE BEN NACİ BEYİ DUYDUM TANIDIM.HANGİ DOKTOR HANGİ DOKTOR DİYE DÜŞÜNÜP DURUKEN YAZILARINIZI GÜNLERCE OKUDUM VE TAMAM BEN BULDUM DEDİM.AMELİYATDAN SONRA BENDE RESİMLERİMİ PAYLAŞACAĞİM İNANILMAZ HEYCANLIYIM.....AYRICA NACİ BEYİDE COK SEVDİM.....SÜREKLİ EŞİM KONUŞTU AMA OLSUN BU DENLİ BİZE ZAMAN AYIRIP UZUN UZUN KONUŞAN Bİ DOKTOR BEN DAHA GÖRMEDİM.....
:1hug:

:nazar:mmblacrose, umarım ameliyatın iyi geçer. Ücreti filan ayrıntılca sorucam sana izin verirsen. Ama şimdi değil. Önce ameliyatını ol sen. Konsatre ol, rahatla. Herşey gönlünce olsun canımmm.

yok canım carşamba sabahı ameliyat olujam.......

bol şanslar diliyorum bende haftaya pazartasi olucam hissettiklerinin aynısını yürekten hissediyorum Allah yanımızda olsun İnsallah çok mutlu oluruz sonunda hep derizki iyiki yaptırdık ve bol boolll profilden poz verebiliriz rahatlıkla :1hug: nasıl heyecanlıyım anlatamam gerçi şu an çok iyi anlıyorsundur düşünsene bundan birkaç gün sonra aylar yıllardır istediğimiz burun olacak:Saruboceq: bende resim ve fikirlerini paylaşan burda olan bütün arkadaşlarıma çooookkkk teşekkür ediyorum bende onlar sayesinde naci beyde karar kıldımopuyorumnanaktan

Selam kızlar,

Bende yarın Naci Bey' e ameliyat olucam. Acaip heyecanlıyım. Sanırım biraz da acı çekebilme ihtimaline karşın korkuyorum. ılk uyandığımda ne hissedeceğimi de çok merak ediyorum.

ÖNCELİKLE BEN SANA BİNLERCE KEZ TEŞEKÜÜR EDİYORUM....SEN,CHOCOLATE,YAGMURLUK HATDA YAĞMURLUĞUN KUZENİNİN RESMİ BİLE VE HATIRLIYAMADIĞIM ARKADAŞLAR ÇOK ÇOK ETKİLİ OLDU.....SİZLER SAYESİNDE BEN NACİ BEYİ DUYDUM TANIDIM.HANGİ DOKTOR HANGİ DOKTOR DİYE DÜŞÜNÜP DURUKEN YAZILARINIZI GÜNLERCE OKUDUM VE TAMAM BEN BULDUM DEDİM.AMELİYATDAN SONRA BENDE RESİMLERİMİ PAYLAŞACAĞİM İNANILMAZ HEYCANLIYIM.....AYRICA NACİ BEYİDE COK SEVDİM.....SÜREKLİ EŞİM KONUŞTU AMA OLSUN BU DENLİ BİZE ZAMAN AYIRIP UZUN UZUN KONUŞAN Bİ DOKTOR BEN DAHA GÖRMEDİM.....
:1hug:

hadi bakalım canım,heyecanlanacak korkacak hiiiç bişey yok.biz ne kadar desek de korkma diye ama insanın elinden gelmiyo değil mi ama.. ben de ameliyat öncesinde burda birçok arkadaşım korkacak bişey yok diyorlardı ama işte o an insan pek anlayamıyor söylenilenleri.ama yinede söyleyeyim ben korkama canım,herşey çook güzel olacak,inan buna,bunu tüm kalbimle söylüyorum...naci bey gibi hem gerçekten çok insancıl hem de çok iyi bir doktorumuz olduğu için çook şanslı olduğumuzu düşünüyorum ve ben naci beyin estetik algısına çok fazla güveniyorum,o birşeye evet veya hayır diyorsa vardır altında yatan ve bizim zamanla anlayacağımız bir gerekçesi..ben çook fazla doktora gittim,benim için önemli olan ameliyatın sonucu kadar,ameliyat sonrasında ihtiyaç duyduğumda görüşebileceğim bir doktor olması önemliydi.. ameliyat sonrasında ağrım olduğunda,yanlış birşey mi yaptım,birşey mi oldu diye paniklediğimde rahatlıkla ulaşabildim naci beye, bu durum da insana ayrı bir güven veriyor,biliyorsunuz ki birşeyiniz yok,belki de boşuna evham yapıyorsunuz.herşey güzel olacakzemuszemus

Selam kızlar,

Bende yarın Naci Bey' e ameliyat olucam. Acaip heyecanlıyım. Sanırım biraz da acı çekebilme ihtimaline karşın korkuyorum. İlk uyandığımda ne hissedeceğimi de çok merak ediyorum.

Hadi hayırlısı sen ne zaman olcaksın ameliyatıalkisalkisalkis sanırım şu an hepimiz aynı durumdayız işte ameliyat olan arkadaşlar sağolsunlar çok destek oluyorlar bizde onların yardımlarıyla atlatıcaz inşallah:kedi:

Selam kızlar,

Bende yarın Naci Bey' e ameliyat olucam. Acaip heyecanlıyım. Sanırım biraz da acı çekebilme ihtimaline karşın korkuyorum. İlk uyandığımda ne hissedeceğimi de çok merak ediyorum.

hadi bakalım hayırlısı olsun.. muhtemelen ameliyattan ayıldığında aa bitti mi dersinkaydirigubbakcemile3

:nazar:mmblacrose, umarım ameliyatın iyi geçer. Ücreti filan ayrıntılca sorucam sana izin verirsen. Ama şimdi değil. Önce ameliyatını ol sen. Konsatre ol, rahatla. Herşey gönlünce olsun canımmm.
cok saol canım...tabii ki nedemek istediğini sorabilirsin....:lepi: ameliyatımı bi olim herşeyin ayrıntısını paylaşırım

bol şanslar diliyorum bende haftaya pazartasi olucam hissettiklerinin aynısını yürekten hissediyorum Allah yanımızda olsun İnsallah çok mutlu oluruz sonunda hep derizki iyiki yaptırdık ve bol boolll profilden poz verebiliriz rahatlıkla :1hug: nasıl heyecanlıyım anlatamam gerçi şu an çok iyi anlıyorsundur düşünsene bundan birkaç gün sonra aylar yıllardır istediğimiz burun olacak:Saruboceq: bende resim ve fikirlerini paylaşan burda olan bütün arkadaşlarıma çooookkkk teşekkür ediyorum bende onlar sayesinde naci beyde karar kıldımopuyorumnanaktan

eveeeet inanılmaz bir heycan......hanii acıyı falan geçtim daha olmadan sonucunu merak ediyorum.....ama bi gercek var naci beye cok güveniyorum en önemlisi de bu.....ben olduktan sonra inşallah sende hayırlısıyla olursun sonrasında burda anlatırız artık......dileğim istediğimiz gibi olsun.......sanada başarılar diiyorum......buarada bahar ben cilt bakımı yaptırdım daha sağlıklı oluyormus burun cevresinde siyah noktalar oluşabilir....bilgin olsun........ben artık yarın bavulu hazırlıyıorum ve pazartesi istanbul semalarına hayırlısıyla ucacam......:lepi:

Selam kızlar,

ohhh seninki yarınmış hatta bugün yaniii......inşallah hayırlısıyla sende cok rahat bir iyileşme süreci gecirisn....darısı bizlere......

Back