Op. Dr. Coşkun Levent Taşçı için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

Selamlar Gmzeeee,

Levent Taşçının lazerle burun ameliyatı konusuyla ben de ilgileniyorum fakat bir türlü karar veremiyorum. Kendisi ile ilgili çok güzel bilgiler vermişsin. Sana özelden mesaj atmak isterdim ama benim de mesaj sayım az olduğu için bunu yapamıyorum. Mailim leylacik@yahoo.com bana da yardımcı olursan çok sevinirim.

anikacım ben şimdi yazdıklarımı okuyunca kendime şaşırdım :) bu arada yedikçe yedim yedkçe yedim kilo aldım ama yağ alınan yerlerden çok çok çok az aldım. göbek ve kolları düşünüyorum da ileride kilo alınca nereye birikecek acaba yağlar :/

bu arada sen nasılsın? bir misafir bekliyordunuz geldi mi ?

Merhaba, ben on gün önce burun ameliyatı oldum.Ameliyatım Coşkun bey tarafından lazer eşliğinde yapıldı.Ameliyat olmaktan çok korkuyordum bir türlü cesaret edemiyordum.Çok araştırdım daha önce bir sürü doktorla görüştüm ama kafamda hep soru işaretleri vardı.Internette araştırırken karşıma Coşkun bey çıktı ve randevu alıp görüşmeye gitmeye karar verdim.Coşkun beyle görüştükten sonra bütün tereddütlerim silindi bir de Coşkun beyin ameliyatı lazerle yapıyor olması bana çok büyük cesaret verdi.Ayrıca Coşkun beyin kibar,sempatik ve hastalarına güven veren bir doktor olması ameliyat olmaya karar vermemde çok büyük bir rol oynadı.Ameliyatım çok güzel geçti.Hiçbir ağrı sızı hissetmedim.Uykuda gibiydim doktorum ameliyatın bitti dediğinde çok rahat bir şekilde uyandım bulantı ağrı hiç bir sıkıntım olmadı.Ameliyatım 7.30 da başladı 9.00 da bitti doktorum saat 15.00 den sonra hastaneden çıkabileceğimi söyledi.Ameliyat sonrasında da hemşireler ve doktorum çok ilgiliydi.İlk iki gün çok az şişlik oldu morluk hiç olmadı ameliyat sonrasında da çok rahattım.Ameliyat olduktan sonraki gün arkadaşlarımla kahvaltıya bile gittim.Ameliyat öncesinde burnumda eğrilik kemer vardı ve burun ucum çok büyüktü.Şimdi burnum şiş olmasına rağmen ufacık ve çok güzel.Ameliyat öncesinde, ameliyat sırasında ve sonrasında her şey çok güzeldi.Coşkun beye ve hemşirelerine minnettarım.Eğer burun ameliyatı konusunda tereddütleriniz varsa bir de Coşkun beyle görüşmenizi tavsiye ederim.Coşkun beyin ikna edemeyeceği bir hasta olabileceğini düşünemiyorum.Bunları en büyük hayali Coşkun bey tarafından gerçekleştirilmiş biri olarak mutluluk, huzur ve minnettarlık içinde yazıyorum.

cok aklım karıştı bir aydır resmen interneti talan ediyorum . mezuniyet var e fazla kilolarda var :) doktorlarla görüşmeden bi fikir sahibi olmalıyım çünkü ilk gittiğim doktor konuşmaya başlayınca ikna olacağım biliyorum .. ilk coşkun beyle mi konuşmalıyım

merhabalar ben Şeyda Ardıç.Lazerle burun ameliyatı olur mu demeyin evet oluyor :) coşkun beyin ülkemize getirdiği bu yöntemden daha önce coşkun beyde ameliyat olan bir arkadaşım vasıtasıyla haberdar oldum.sağolsun bir randevu ayarladı ve ben en ince ayrıtısıyla dünyanın en beyefendi doktoru olan coşkun bey hastanesinde bana zamanını ayırarak burun estetği hakkında bilgi verdi.kafamda hiçbir soru işareti kalmamıştı !iyileşme süresinin 8 günü geçmeyeceğini ve yüzümde herhangi bir morluk ve şişkinilk olmayacağını anlattı.bu bana mantıklı geldi çünkü çalışan bir bayan olduğum için zaman benim için önemliydi.öyle de oldu 23 nisan da olduğum ameliyatım sonrası yüzümde herhangi bir morluk ve şişlik olmamıştı.6 gün sonra bandajlarım çıkınca da coşkun beyin sihirli parmakları sayesinde doğal ve güzel sağlıklı bir burun benim oldu. şimdi hem çok güzel ve rahat nefes alabiliyorum.lazerle burun estetiği olmanın avantajlarından faydalanıyorum.kırıp dökülerek yapılan ağır ameliyatlar artık geçmişte kaldı.ben Dr.coşkun levent Taşçı beyin yaptığı lazerle burun ameliyatından 2 saat sonra evime gittim.şiddetle tavsiye ediyorum ! aklınıza gelen tüm sorulaı cevaplayabilirm.

Ben basenlerimi slimlipo ile aldireli yaklasik 8 ay oldu. Bazi arkadaslarim cok fark var diyor ama ben oncesi resimlerime baktigimda cok fark goremiyorum. Sanirim beklentim tamamen duz olmasiydi ama bence hala basenlerim fazla.

Ben basenlerimi slimlipo ile aldireli yaklasik 8 ay oldu. Bazi arkadaslarim cok fark var diyor ama ben oncesi resimlerime baktigimda cok fark goremiyorum. Sanirim beklentim tamamen duz olmasiydi ama bence hala basenlerim fazla.

benimde yaptıralı bir ay oldu operasyon gerçekten ağrısız sızısızdı ama 1 ay geçmesine karşın anlatıldığı gibi bir değişiklikle karşılaşmadım.doktoruma sorduğumda sonuç için en az 3 ay geçmesi lazım dedi hala ödem olduğunu söyledi.yani beklemedeyim

Kızlarr merhaba,
Aylardır slim lipo araştırıyorum okuyorum türkçe yabancı bütün sitelere baktım okudum fotoğrafları inceledim ama hala aklımdaki karmaşa bitmedi. Vücut olarak kilo alıp vermeye bağlı çok sıkı bir vücudum yok. Spora başlamayı kafama koydum ama öncesinde slim lipo yaptırıp yeni bir başlangıç istiyorum. Kliom normal ölçülerde hatta çevremde zayıf olduğum söylenir. Boy 1.72 kg 51 ama gelin görün ki dizi içi basen ve belimin alt yan bölgelerinde yağlanmalar var ve 34 beden giymeme rağmen diz ve basenler kıyafetlerime hiç uymuyor. Çok şükür belim ince ve karnım düz ama işte biz kadınlar hep bi yer buluruz ya şikayet için :) aynı böyle durumum. Çoşkun Bey le görüştüm bir sürü öncesi sonrası foto gösterdi ve yaklaşık 2 saat aklımdaki bütün soruları cevapladı. İnanılmaz samimi açık ve güvenilir bir doktor. Kendisinden yana hiç şüphem yok ama slim lipo nun benim vücudumdaki etkileri nasıl olur bilmiyorum. Tavsiyenize yorumunuza çok ihtiyacım var. Sonuçta maddi manevi bir bedeli olacağı için slim lipo yaptıran ve uzun dönemde son durumları hakkında bana bilgi verecek birileri olursa çok sevinirim. Zayıflasan daha kaç kg olabilirim ki hadi diyelim azimle 51 den 45 kg ye düştüm yine de bölgesel yağlarım geçmicek biliyorum hem 45 kg diğer organlarım için saçım tırnağım cildim için de tehlikeli hem de hayatım boyunca 45 kg kalamam :)
uzun oldu ama lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşın çünkü son kararımı 1 ay içinde vereceğim.
Şimdiden herkese çok teşekkürler

Merhabalar, ben daha çok liposuction topiğinde tecrübelerimi paylaşmıştım sizin içinde özet geçmeye çalışayım. Ben 2012 yılı nisan ayında lazer lipo ameliyatı oldum. Boyum 1,62 kilom maksimum 61'e kadar çıkmıştı ameliyat öncesi. 38 bedendim hatta 40 bedeni zorluyordum. Ameliyata karar vermeden önce kavitasyon v.s yaptırdım hatta 55 kiloya kadar düştüm ama görüntüme yansıyan fazla bir şey olmadı. Yerleşen yağlar bir türlü gitmedi. Benim özellikle karın bel ve yan simitlerde toplanmıştı yağlar. Sonrasında lazer lipoya karar verdim. Ben başka dr'da oldum ameliyatı, 5 ltr'ye yakın yağ alındı. Ameliyat öncesi yine biraz rejim yapmıştım 58 kiloyla girdim ameliyata. Bu ameliyatın bana çok faydası oldu. aradan 2 sene gibi bir zaman geçti şu an 51 kiloyum ve 36 bedenim hatta zaman zaman 34 beden pantolonlar aldığımda oluyor...Kilom boyuma göre ideal olmasına rağmen bayağı zayıf görünüyorum. Çevremden de çok zayıfladığıma dair her daim yorum alıyorum. Size de kesinlikle tavsiye ederim. Normalde boyunuza göre çok zayıfsınız aslında. Bu durumda sizden yüksek oranda yağ almayacaklardır problemli bölgelere biraz rötuş yapıldığı taktirde yeterli olur ve güzel de sonuç alırsınız ekstra kilo vermenize gerek yok bence. Ayrıca sizin iyileşmeniz ve sonuç almanız da daha hızlı olacaktır. Ben memnun kalacağınızı düşünüyorum. Doktorunuz da bu konuda öncü gelem isimlerden bence yaptırın derim.

Sevgili Peganum,
Öncelikle sesimi duyup cevap verdiğin için gerçekten çok teşekkür ediyorum :):):):) inan yazdıkların çok moral oldu. biliyorum herkeste etkileri ve sonuçları farklı ama en azından olumlu yorumun beni daha da cesaretlendirdi sanırım slim lipo operasyonunu olmaya karar verdim bile diyebiliriz. Lazer lipo ameliyatının başarılı geçmesine senin adına çok sevindim. İnşallah bu güzel zayıflığın her daim kalır :) Dediğin gibi Çoşkun Bey 1.6 ltr max 2 ltr yağ alınır ve popo bölgene enjekte edilir demişti :) bu konuda uzman olmuş sayılırsın. O zaman senden aldığım cesaretle operasyon tarihini ayarlamak kalıyor geriye :) tekrar çok teşekkür ederim. kendi tecrübelerimi diğer üyeler için ben de paylaşacağım

geçmiş olsun. fiyat hakkında bilgi verebilir misiniiz?

Merhaba, sitedeki gorusleri okumaktan sasi olmus vaziyetteyim. Dr Ibrahim Askardan randevu aldim lipo icin. Bacaklarim cok kalin ve acilen birseyler yaptirmam lazim.. kac senedir mutsuzum bu konuda. Simdide Coskun bey aklimi karistirdi. Yorumlar inanilmaz olumlu. Bana lutfen yol gosterirmisin?

Meric merhaba canim,

Operasyondan 3 sene gecmis.. simdi bir sans daha verseler operasyon icin ameliyat olurmuydun? Bazi kisiler cok pisman. Seni merak ediyorum suan durumun ne? Cunku randevu almama ramak kaldi. Parami biriktirdim bu doktorda ameliyat olmak istiyorum. Lutfen beni aydinlatirsan sevinirim. :44:

Suan durumunuz nedir?

kizlar o korse 2 haftadan sonra fayda etmiyor.. benim doktorum 2 hafta tavsiye etti sonrasindan cikardim ve agirlik yaparak spor yaptim. Kolumdaki sarkma gitti yerine adeleli kollarim oldu.

merhaba eya , benim de bazı problemlerim var , bunlardan biri gıdı problemim. lazer lipolizle gideriliyormuş. bu konu için çoşkun beyi düşünüyorum. ilk muayene için ortalama ne kadar ücret alınıyor.

muayene ucret alan bi doktor karacalar var.. digerleri ucretsiz.

helal..gercekten bu doktorc cok iyi sanirim. HIC OLUMSUZ BIR MESAJ YOK HAKKINDA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…