görüşme için değil ameliyat için dedim, çünkü biraz daha rahat bi tarih olursa daha ii olur diye düşündüm.deniz akkaya bir mucize valla keşke öyle olsa dimi:) ama bir de şu var ki yüzüne yakışması daha da önemli. sonuçta biz ilk ve tek burun ameliyatı oluyoruz ama bu dr lar yüzlerce ameliyat ve sonuca şahit oluyolar. yani tecrübelerine biraz güvenmek gerekiyor diye düşünüyorum. yani ben doğru bildiğim biçok şeyde yanıldım ve coşkun bey haklı çıktı her seferinde, ne de olsa tecrübe işte. gün gün ne yaşanacağını biliyor. istersen sana tasarım yapar için rahat edeckse sanırım. ya bence en iyisi al sen randevunu git, zaten aklına yattığı an,o noktadan sonra hiç bişey sormuyosun inan. o güven meselesi çok önemli, inanmak, şarlatan olmadığına inanmak, para kazanmak için seni kandırmaya çalışmadığına inanmak. zaten o enerjiyi alamazsan bedava da yapsa insan yaptıramıyor. barış beyi ben burada duydum. mutlaka o da iyidir. coşkun beyden 6-7 yaş küçük olduğunu biliyorum ama.bir de lazer kullanıyor mu onu bilmiyorum. ben açıkçası burnumun altında bir kesi olmadığı için çok mutluyum. tabii ki içinde bişeyler yapmış, ama dışardan hiç bişey belli olmaması son derece güzel bişey. ben bunu bile anca kabullendim ki, dışarıdan bir kesiyi göze alarak yapanlara allah yardım etsin.yani kısacası canım en doğru kararı kendin vereceksin. ben kendi adıma önceliklerime göre karar verdim. 1- doktorun konuşmasındaki samimiyet 2- yaptığı ameliayt tecrübesi ve sayısı 3- yaptığı yerin nasıl bir yer olduğu( yani muayenehanede hastayla konuşup sonra gidip bi hastaneyle anlaşmak bana göre değildi, kendi ameliyathanelerinde ,kendi ekipleriyle ve kendi dr arkadaşlarıyla olması bana güven verdi) 4- ameliyat tekniği ve en önemlisi yaptığı işin yıllarca arkasında durması( ben 7 ay önce meme ameliyatımı oldum ilk ve hala kontrole çağırıyor, bu muazzam bişey) yani sen de kendi önceliklerini belirleyip ona göre bir karar vermelisin. ama inan ki eğer rahatsızsan burnundan, nasılsa sonunda bir gün yaptıracaksın,bundan kaçış yok:) ne kadar erken yaptırırsan o kadar daha uzun kullanırsın..