Arkadaşlar Merhaba , 3 hafta önce Coşkun beyin hünerli ellerine burnumu teslim ettim. lazerle burun ameliyatı geçirdim , derin sedasyon+lokal anestezi eşliğinde oldum ameliyatımı ve 25 dk sürdü ardından 2 saat klinikte kaldım ve bu 2 saatlik süreçte Coşkun bey tam 6 kez beni kontrole geldi ardından klinikten yürüyerek çıktım ve evime gittim , sadece gözümün altında mercimek kadar bir morluk oldu ve 4 gün sürdü , dişinizi çektirdiğinizde hissettiğiniz sızı inanın daha fazladır... öncesinde 5 doktora başvurdumve hepsi 3 boyutlu çizim yapmasına rağmen içime sinmedi ki benim ciddi devüasyonum ve burnumda 2 kocaman et olmasına rağmen yaptırmadım! ne zamanki coşkun beyle tanıştım tamam dedim ve bana asla birşey çizip göstermemesine rağmen ameliyattan önce burnumu tamamen size bırakıyorum dedim. sonuç muhteşem kimse anlamıyor ve benim daha düzgün ve harika nefes alabilen burnum ve daha çok ortaya çıkmış yüz hatlarım var , yaşımda daha küçük görünüyor , inanılmaz dinlenmiş uyanıyorum , hayat standartım çok yükseldi , öncesinde spor bile yapamıyordum burnumdan nefes alamadığım için. Ayrıca benim ultra titiz annem kliniğe bayıldı , aşırı temiz ve hijyenik ama asla hastane kokusu yok , hemşirem hissettirmeden damar yolu açtı ve 0 morarma oldu , anestezi uzmanı çok güleryüzlü , herşey harika sakın beklemeyin derim... benim burnum hem kemiğim içten sola yatık olduğu için hem de 2 kocaman et olduğu için 8000 tl tuttu ,nakit veya tek çekim ama burna göre ücret değişiyor. Şiddetle tavsiye ediyorum Coşkun Beye burdanda çok teşekkür ediyorum...