Op. Dr. Coşkun Levent Taşçı için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

Merhaba.

Coşkun Beye ameliyat oldunuz mu? Memnun kaldınız mı? Merak ettim. Ben de kendisiyle görüştüm. Fakat kendisine amelyat olan hiç kimseyi tanımadığım için kendisine ameliyat olmuş birisiyle konuşmaya ihtiyacım var.

Bana konuyla ilgili dönüş yaparsanız çok sevinirim.

QUOTE=TENEDEOS;31008056]Herkese merhabaaa,

Sonunda lazerle burun estetiği konusunu, bu işin öncülerinden Dr. Coşkun Levent Taşçı ile görüşebildim ve ben bilgi eksikliğini çok yaşadığım için bildiklerimi buraya yazmak istedim. Kısmet olur da deneyimlersem sonuçlarını da mutlaka paylaşacağım. Bu ikinci doktor görüşmem, ilki Barış Çakır’dı klasik yöntemle operasyon yapan hasta memnuniyeti yüksek bir doktor Barış Bey’de. Ama onda bir şey içime sinmemişti. Sanki “burun” mevzuundan bunalmış bir hali vardı, işini şevkle yapacak birini göremedim karşımda belki o anlık psikolojisi öyleydi ve bana rast geldi bilemiyorum ama kanım ısınmadı, yaptığı burunların bir kısmı çok yapay göründü gözüme, bazıları gerçekten doğal duruyor ama, doğruya doğru. Bir de yağ enjeksiyonu konusunu otomatiğe bağlamış sanırım, alına göz altına göz kapaklarına yağ enjekte edelim dedi. Göz altı makul, biraz çukur benimkiler ama alnım gayet bombeli, nesine yağ enjekte edecek anlamadım, kafamı patlatmak istiyor herhalde dedim  Göz kapaklarım ise doğuştan şiş, oraya ilave yağla kurbağa kermite benzerdim gibi geldi, bilemiyorum işin uzmanı kendisi tabii ama herkese yağ enjeksiyonu öneriyor gibi geldi bana…

Diğer doktorları da araştırırken tesadüfen duydum Coşkun Bey’i ve ilginç yöntemini. Araştırdıklarımdan yeterince bilgi sahibi olamadığım için kendisiyle görüştüm. Çok samimi ve alçakgönüllü bir doktor ve bana tam yarım saatini ayırdı (diğer doktor 10. dk.sını zor ayırdı), ikna etmeye uğraşmadı olanı olduğu gibi anlattı. Anlattıklarını aşağıya yazıyorum, doğruluğuna inanmak istiyorum, kendisini ve yaptığı burunları pek sevdim çünkü:

-Yıllarca klasik yöntemle binlerce burun ameliyatı yapmış, 2006’dan beri lazeri de burun estetikleri için kullanıyormuş, ABD’den taklit ettik dedi, ABD’de sıkça kullanılıyormuş bu yöntem. İlk yaptığı ameliyatlardan birisi kendi kız kardeşininkiymiş ve onun resimlerini gösterdi, şimdiki halini de gösterdi gayet güzel. Kendi kız kardeşine inanmadığı güvenmediği bir yöntemi uygulamaz diye düşündüm, bu bana güven verdi doğrusu.
-Eskiden yaptığı klasik teknik uygulanan ameliyat görüntülerini gösterdi; ameliyat esansındaki durum gerçekten fecaat. Klasik yöntemde burunda kesmediğimiz yer kalmıyor, dokular, kıkırdak bazı vakalarda kemik kırılıyor vs. diye anlattı; sonra tek tek kestiklerinizi dikiyorlarmış; dikim sonrasında en usta ellerden bile dokuların kaynama yeteneğine gre olumsuz sonuçlar çıkabiliyormuş. Lazerde ise kesme, kırma yok; bu nedenle sonrasında tampon da yok; morarma yok denecek kadar azmış. Kemik ve burun ucunu lazer ile şekillendiriyor kısaca. Kesmeden nasıl olur deyince; gözle klazer ameliyatını düşün dedi; gözdeki yedi katmanı geçerek sadece odağı düzeltir lazer çünkü buna göre tasarlanmıştır diye anlattı. Lazer müthiş bir buluş ama çoğu doktor science-fiction gözüyle bakıyor, bilmemeden dolayı ama sonuçlar ortada diyor.
-Diğer doktorlar neden kullanmıyor diye sorunca şöyle cevap verdi; çok pahalı bir yöntem, sadece cihaz almakla kalmıyor bir sürü uzmanlık/sertifika alınması gerekiyormuş. Çoğu genç doktor ev/araba almak varken buna yatırım yapmak istemez; yaşlı olanlar da pek cesaret edemez dedi???

Genel olarak aklıma yattı, en eski sonuç 7 yıllık ama, 17 yıl sonra ne olur bilemiyorum… Klasik operasyonlarda da o kadar kesme kırma törpü ve dikişi düşününce de bir milyon risk var gerçi…

Sevgilerimle,[/QUOTE]

[/QUOTE]

merhabalar, size karşı kırıcı veya moral bozucu konuşmak istemem ama lütfen bakın bir zahmet bu başlık altında yaklaşık 600 tane cevap var, bunların %80 i işlem görmüş hasta. hiç yoktan en az 10 kişinin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz ama siz cevapların hepsi önünüzdeyken bir daha size özel yazılmasını istiyorsunuz. kusura bakmayın ama bu bana biraz bencilce geliyor. sizden ricam zamanınızı ayırın ve tek tek okuyun tüm mesajları, göreceksiniz işinize çok yarayacak önemli bilgiler edineceksiniz. aksi halde bu8 başlık aynı cevapların sürekli tekrar tekrar yazıldığı bir yer halini alır ve işlevini yitirir.

Çokun Bey' e lazerle burun estetiği, slim lipo ile gıdı için görüştüm. Aralık sonunda yaptıracağım. İlgli ve bilgili bir doktor. Bana güven verdi. Sonuçları buradan yazarım:)
Umarım her şey düzgün gider.

Merhaba, ben de aynı doktorana ynı operasyonı olmayı düşünüyorum, fotolarınızı görmek isterim. Arkadaşlık isteği gönderdim kabul edebilir misiniz, teşekkür ederim

öncelikle herkese merhaba, uzun zamandır yaptırmayı düşündüğüm bir işlem olan smartlipo ve uygulayan doktorlar hakkında hiçbir yerde bulamayacağım görüş ve bilgi ve tecrübeleri bu siteden edindiğim için, öncelikle tüm bilgi paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim. onlar olmasaydı ne doktorumu tanıyabilirdim, ne de bu operasyonu yaptırabilirdim. bu benim ilk mesajım zaten siteye de bu tecrübemi paylaşabilmek için üye oldum.
ben 53 kilo 1.70 boyunda bir bayanım. smartlipo senin neyine dediğinizi duyar gibiyim ama sorun şu ki benim bölgesel bir fazlalığım vardı. yıllarca spor yaptım, o vücudu yakan jelleri sürüp termal kemerlerle dolaştım. kekik suları içtim, daha da fazla kilo verdim (ki en büyük hatam buydu göğüslerim küçüldü sonucunda) yine de vücuduma oranla kalın olan belimdeki fazlalıklardan kurtulamadım..
sonra bir cesaret bu konuda en fazla adı geçtiğine kanaat getirdiğim dr. Coşkun Levent Taşçı'yı aradım ve kendisiyle görüşme fırsatı yakaladım. (Bu arada görüşme ve ilk muayene için herhangi bir ücret alınmıyor.)
bugün operasyondan sonraki 10. günüm :) Doktorumun henüz ödemli olduğunu söylemesine ve pekte ince olmayan bir korseyle sarılmış belim incecik gözüküyor. aynı zamanda belimden alınan yağlar işlemden geçirilerek popoma enjekte edildi, ve artık kalkık, biçimli bir popom var. doktorum poponun hacminin eriyerek biraz azalabileceğini söyledi ama sorun değil, kendisinin de dediği gibi 0,5 0dan büyüktür. :)
kısaca işlemin öncesi ve sonrası hakkında bilgi vermeye çalışayım. randevumu aldığım sabah aç olarak Nişantaşı'nda bulunan klinikteydim. kliniğin ismi superplast ulaşımı son derece kolay tabir-i caizse Nişantaşı'nın göbeği. beni odama aldılar. ameliyat için hazırlandım, hemşire gelip bir damar yolu açıp kan aldı. sanırım en büyük acı oydu benim hissettiğim. sonra doktor bey odama geldi yine biraz sohbetle karışık bilgi verdi bana. odadan çıkarken sersemleten bir ilaç damar yolundan verildi ve ameliyathaneye çıkarıldım. operasyon sonrasında odama çıkarıldım. işlem boyunca bilincim hep yerimdeydi. odada gider gitmez yiyecek bir şeyler getirildi onu yedim ve üzerimi giyinip çıktım. dinlenme ihtiyacı hissetmedim.
operasyonumdan çok memnunum. gelelim işlemin ağrısından sızısından çekinenlere ertesi gün işe gidebilir miyim diye düşünenlere :)
ben cumartesi sabahı 40 dak. suren lokal anestezi altında geçirdim işlemi. normalde kan aldırırken bayılan biriyim ama operasyon esnasında hemşirelerle sinema sohbeti yaptığımı hatırlıyorum. ilk iki günü tatile denk getirmem benim için dinlenme fırsatı oldu. ama dinlenmeseydim bile ertesi gün iş göremez durumda değildim. doktor beyin verdiği ağrı kesicilerden sadece iki kez aldım. fazlasına gerek duymadım o da operasyondan bir kaç saat sonra. dediğim gibi bugün 10. gün iki tane dikişim henüz düşmedi ama kendiliğinden düşecekmiş. herhangi bir rahatsızlığım yok. tatbikî biraz sızım var ama arkadaşların spor yapıp hamlamak benzetmesi çok yerinde bu ağrıyı anlatmak için.
umarım yaşadıklarım karar aşamasında olanlar için yol gösterici olmuştur. benim için sizin paylaşımlarınızın hayati önemi vardı çünkü. kısaca doktor beyin şahsı hakkında da küçük bir yorum yapmak istiyorum her ne kadar haddim olmasa da. kendisini pazar dahil şahsi telefonundan rahatsız ederek aklıma takılan her soruyu sordum sağ olsun hep çok ilgiliydi bu biz bayanlar için çok önemli bir unsur. dahası bu operasyon benim için bir çeşit sanat; doktor yepyeni bir vücut yapıyor size ve tamamen kendi hayal gücü ve sanat anlayışıyla. şükürler olsun ki korkarak girdiğim bu operasyon beni hiç pişman etmedi. kendisine tekrar tekrar çok teşekkür ederim. şanslı günümdeymişim ki doğru isme rastlamışım.
herkese güzel günler dilerim.

Merhaba,
bende 30 yasıdnayım ve levent beye bacak ıcı dız ıcı ve basen bolgesındne lıposuntıon yaptırmayı dusunuyorum, sizde Levent Bey'emi yaptırmıstınız? sızden kac kg yag alınmıştı? sarkmalar cok kotu durumda mı? doktorunuz bu durum ıcın ne dedı.. benımde en korktugum sey sarkma.. dalgalanmadan cok korkmuyorum suan bıle dalgalı bır gorunum var bacaklarımda sort dahı gıyemıyorum sımdıden tesekkurler

Bazılarınız saçmalamaya başlamış iyice kızlar. Yok efendim ameliyat olanlar varmışda ilk etapta yazmışlarda sonra ödemleri kalmışta sonra birden kaybolmuşlarda ortalıktan efendime söyliuim reklam kokan yazılarmış da falanda filan. Opr geçirem birinin gün ve gün size aylarca yazmasını bekleyemezsiniz ki buna rağmen soleil sabırla deneyimlerini yazmaya devam etmiş. Kendisini sabrıbdan dolayı kutluyorum bn opr numu soleille aynı zamanda oldum ve uzunca bir süre deneyimlerimi paylaştım. Ama hepimizin işi gücü var ve hak verirsiniz ki bir süre sonra kendimizde değişimi takip etmeyi bıraktığımızdan yazmayı da kesiyoruz. aklı selim kişi bunu tahmin edebilir. Ki opr düşünen birçok kişiyle resimlerimizi ve deneyimlerimizi de çok detaylı bir şekilde paylaşmış insanlarız. Dolayısıyla yazdıklarınızda biraz daha olumlu olursanız burada deneyimlerini paylaşan insanların iyi niyetini de suistimal etmemiş olursunuz. Ayrıca damdan düşer gb "ay bu iş nasılllll" diye sormak yerine tüm mesajları (bizimde zamanında yaptığımız gb) okursanız bu işi gerçekten düşünüyorsanız faydasını görürsünüz sonuçta herkesin vakti kıymetli sadece sizlerin değil. Defalarca deneyimlerimizi tekrar tekrar yazmamız mümkün değil
Saygılar
(Soleil canım sabrına hayran kaldım..sevgiler)

Slm Canim,
bende anika arkadasima katiliyorum. Sagolsun zamaninda baya bir yardimci oldu.
Bu arada nasilsin??? Nasil gidiyor? Coktan görünmüyorsun...

Bir sene kadar önce gıdıdan ve göbekten yağ aldırmak için nişantaşında bulunan yerinde operasyon geçirdim.Hwer seanstan ayrı ücret alıyorlar.Hiç memnun kalmadım.Şimdi liposuction yaptırmak için bilgi topluyorum.
Dikkatli davranmanızı tavsiye ederim

Merhabalar ; 2 hafta sonra belimden liposuction olacağım. Tecrübeleri 2 hafta sonra yazarım sevgiler bayanlar ( :

Burun ameliyatım öncesi o kadar çok okudum ki bu sitede yer alan deneyim ve düşünceleri... (örnek verilen doktorlar olsun yaşananlar olsun.. ) şimdi sıra bende burun ameliyatı yaşamış ve deneyim kazanmış biri olarak. düşündüklerimi gerçekliğiyle sunmak benim bu siteye olan borcum diye düşündüm ve sonunda üye oldum. merak ettiklerinizi çok net biliyorum. dr Coşkun Levent Taşçı'nın muayane ücreti almadığını, ameliyat fiyatlandrmalarını, superplastın görünüşünü, ordaki çalışanların ilgisini, temizliğini falan anlatmayacagım! bundan cok daha önemli olan şeyler var bence. şöyle başlayayım; çocukken darbe aldığım burnumun şeklinin değişmesi ve kemer dediğimiz bir çıkıntının oluşması yaşım ilerledikçe hoşuma gitmemeye başlamıştı fakat ameliyat geçirmek benim için korkutucu, iyi yapılamaz gelirdi. çünkü hem var olan simamı gülüşümü kaybetmek istemiyordum hem de o bana ait olmayan kemer denilen çıkıntı burnumun tepesinde olsun istemiyordum. derken 25 yasımda cesaretimi toplayıp onur erola gittim fakat korkup yine bu fikrimi terkettim.çünkü güvenemedim. daha sonra tekrar karar verdim doktor aramaya ve nişanlım sayesinde doktorum olan Coşkun Levent Taşçı (superplast) karşında buldum kendimi. bana ilk söylediği şey burun hakkında ne öğrenmek istersin ? oturdu kağıtta burun çizip iç fonksyonlarını, görevlerini, burun yapısını detaylı açıklayarak, doktorların yaptıgı standart burun ameliyatları ile kendi lazer tekniği kullanılarak nasıl bir ameliyat geçirildiğini aşama aşama anlattı ve fotograflarla sundu. burun ameliyatımın çok basit oldugunu, kendi lazer teknikleriyle agrısız sızısız olacagını ve simamın, burun ucumun değişmeyecegne kadar garanti ettiğini, ameliyat sonrasnın 2. gunu az morluk ve şişlik olacagını, tampon olmayacagını ve ameliyattan cıkar cıkmaz asla agrı hiisetmeyeceğimin aksine ağrısız varla yok arası bir yanık hissi olacagını, sıkıntı yaşarsam 7/24 kendisine ulaşabilecegimi,ameliyatımın 5.gunu üst bantın çıkarılacagını ve işe gidebilecegimi, ameliyat sonrasından 2-4 saat sonrası eve gidebilecegimi, ameliyat sonrasında kimsenin burun estetiği geçirdiğimi anlamayacagını sadece sana bi güzellik gelmiş diyecekler demesini ve kaşıntı ilaçlarıma kadar tüm ayrıntıları anlatması bana aradığım GÜVENi verdi. artık şüphesiz ve korkusuz emindim doktorumdan ve inanın bana harfiyen söylediklerini yaşadım. ara ara kontrollere gidiyorum çnkü asla ameliyat sonrası sizi kendi halinize bırakmıyor, hastalaryla çok ilgili alakalı doktor olması içinden gelen birşey diye düşünüyorum çok mütavazi ve çok ii bir dinleyici çnkü mutlu olmanız onun için çok önemli.23 kasım2013 te ameliyat oldum ve bugun 31 ocak 2014 gün geçtikçe burnum daha da güzelleşiyor ve oturuyor. ben size doktor çekişmesi ya da onun burnu bunun burnu şu ünlü bu ünlü örnekleri dışında çok daha önemli olan düşüncemi aktarmak istedm. umarım yararlı olabilmişimdir doktoruma teşekkürler

merhaba arkadaşlar, uzun zamandır giremiyorum.. ilk yazılarımda dr. Levent Coşkun TAŞÇI ıya geçirdiğim operasyonlarımı paylaşmıştım. memnuniyetimi sık sık dile getirmiştim.. tecrübelerimi sizlerle paylaşmıştım.. ancak gerçek sonucu ilerleyen zamanlarda çıkacağını söyleyenler olmuş ve ben yardımcı olmaya çalışırken benden sonrakilere, kimi acımasızca eleştirmişti ..
şuanda meme küçültme ameliyatımın üzerinden 15 ay, bel ve karın slimlipo üzerinden11 ay, ve burun ameliyatım üzeinden 9 ay geçti.. ben hala her sabah Coşkun Levent TAŞÇIya dua ederek yataktan kalkıyorum.. söyleye bileceğim tek şey, Allah tuttuğunu altın etsin inşallah.. yemin ediyorum beni baştan yarattı ve bir Allahın kulu bende estetik bir müdahale olduğunu anlamıyor..
umarım yeni ameliyat olmak isteyen arkadaşlar varsa, bir kez olsun görüşmeden karar vermesinler.. herkese benim gibi başarılı ameliyatlar dilerim..

Merhabalar ben de coşkun beye burun ameliyatı oldum, henüz 11 gün oldu. Çok yeni tabii ama şimdiye kadar herşey yolunda gitti.. Gelişmeleri sevrek paylaşacağım..

Merhabalar, kendi deneyimlerimi yazacakken yazınızı okudum be çok benzer olduğu için synı şeyleri tekrar etmeyeceğim... Benim de 11. Günüm ve sizinkine çok benzer şekilde ilerliyor herşey :) ancka burun üzeri ve yanları şişliğimd evam ediyor yani tam şekli bellideğil. Sizin ne kadar sürdü bı süreç? Burun üzeri ve yanlardaki şişliğin inmesi ve şeklin ortaya çıkması?

Merhabalar ben de coşkun beye burun ameliyatı oldum, henüz 11 gün oldu. Çok yeni tabii ama şimdiye kadar herşey yolunda gitti.. Gelişmeleri sevrek paylaşacağım..

Gamze hanım Merhabalar, bu cumartesi ben de Coşkun beye ameliyat olmaya karar verdim ama kullandığı yöntem bilinen bir yöntem olmadığı için bazı doktor arkadaşlarım kafamı karıştırdılar, olmaz öyle şey vs. diyorlar... halbuki ben Coşkun beye çok güven duydum ve zaten bu kadar zahmetsiz bir yöntem kullanacağı için Ona olmak istiyorum. Ve fakat anlarsınız işte çok kötü bir sonuç elde ederim, eskisinden kötü olur veya ciddi bir problemle karşılaşırım endişesi de taşıyorum. Arkadaşlarım mutlaka daha önce ona ameliyat yaptırmış birileriyle görüş dediler, bana yardımcı olabilir misiniz? Bir şekilde iletişime geçerseniz çok memnun olurum. Forumda yeni olduğum için özel mesaj yazma hakkım yokmuş herkesin okuyabildiği bu alana da telefonum yazmak istemedim, siz özelden bana telinizi yazabilir misiniz veya mail atarsanız demettaskiran@hotmail.com, şimdiden teşekkürler...

Merhaba, ben de aynı doktorana ynı operasyonı olmayı düşünüyorum, fotolarınızı görmek isterim. Arkadaşlık isteği gönderdim kabul edebilir misiniz, teşekkür ederim

Merhabalar, bu cumartesi ben de Coşkun beye ameliyat olmaya karar verdim ama kullandığı yöntem bilinen bir yöntem olmadığı için bazı doktor arkadaşlarım kafamı karıştırdılar, olmaz öyle şey vs. diyorlar... halbuki ben Coşkun beye çok güven duydum ve zaten bu kadar zahmetsiz bir yöntem kullanacağı için Ona olmak istiyorum. Ve fakat anlarsınız işte çok kötü bir sonuç elde ederim, eskisinden kötü olur veya ciddi bir problemle karşılaşırım endişesi de taşıyorum. Arkadaşlarım mutlaka daha önce ona ameliyat yaptırmış birileriyle görüş dediler, bana yardımcı olabilir misiniz? E mailim demettaskiran@hotmail.com Şimdiden teşekkürler...

Merhabalar, bu cumartesi ben de Coşkun beye ameliyat olmaya karar verdim ama kullandığı yöntem bilinen bir yöntem olmadığı için bazı doktor arkadaşlarım kafamı karıştırdılar, olmaz öyle şey vs. diyorlar... halbuki ben Coşkun beye çok güven duydum ve zaten bu kadar zahmetsiz bir yöntem kullanacağı için Ona olmak istiyorum. Ve fakat anlarsınız işte çok kötü bir sonuç elde ederim, eskisinden kötü olur veya ciddi bir problemle karşılaşırım endişesi de taşıyorum. Arkadaşlarım mutlaka daha önce ona ameliyat yaptırmış birileriyle görüş dediler, bana yardımcı olabilir misiniz? e mailim demettaskiran@hotmail.com Şimdiden teşekkürler...

Sanırım ben de henüz özel mesaj atamıyorum. Benim daha çokyeni ama yukarıda yazılanların büyük çoğuna katılıyorum.

Zaten coşkun bey samimi tavrı ce enerjîsi ile bence herkesi ikan edebilir:) akşam ya d ayarın size yazarım. Şimdi işteyim uzun yazamıyorum.
Bu arada bana da bi sürü insan çok saçma ya da o yöntem güvensiz deyip içimi sıkmıştı. Bence kimse bilmiyor. Ve herkes bi başkasını kötülemeye çok mehilli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…