mrb ben slim lipo için coşkun beye resimlerimi çekip yolladım. bayram olduğu için henüz bicevap ses yok. sehir dışında olmak cok kötü, bu yüzden burada sizin deneyimlerinizden yararlanmak istedim
1.67 boyundayım kilom 65 göbek ve yanlarda su simit denilen fazlalıklarımdan var
coşkun bey ve bi de güner bey var aklımda, sürekli araştırıyorum ama araştırmalarım hep internette oluyor
sizlere sormak istiyorum göbek ve yanlar için ücreti ne oluyor
ağustosta gittiğimde beni hemen opere edebillir mi çünkü iznim sadece 1 hafta
sonrasında kontrollere gidemeyecek durumda olursam (ki sehir dışına çıkamayabilirim) bu durum beni çok mu kotü etkiler
iyileşme süreci (kalkıp dışarı çıkıp yürüyebilecek hale gelme) ne kadar
lütfen lütfen lütfen cevap verin
buralarda iyi bir estetik cerrah yok İstanbul gibi bi yerde olmamak çok kötü, bıktım artık göbegimden
1.67 boyundayım kilom 65 göbek ve yanlarda su simit denilen fazlalıklarımdan var
coşkun bey ve bi de güner bey var aklımda, sürekli araştırıyorum ama araştırmalarım hep internette oluyor
sizlere sormak istiyorum göbek ve yanlar için ücreti ne oluyor
ağustosta gittiğimde beni hemen opere edebillir mi çünkü iznim sadece 1 hafta
sonrasında kontrollere gidemeyecek durumda olursam (ki sehir dışına çıkamayabilirim) bu durum beni çok mu kotü etkiler
iyileşme süreci (kalkıp dışarı çıkıp yürüyebilecek hale gelme) ne kadar
lütfen lütfen lütfen cevap verin
buralarda iyi bir estetik cerrah yok İstanbul gibi bi yerde olmamak çok kötü, bıktım artık göbegimden