- 21 Temmuz 2014
- 129
- 137
- 133
superplastta müthiş rahat bir ameliyat geçirip müthiş memnun olan kişiler nedense bir kez yazıyor bir daha da yazmıyorlar anlamadım ben bu işi.
Bütün konuyu baştan sona okudum ve kafam karıştı, en başta bir kaç hasta vardı özellikle iki kişi ilk anda memnun olup sonra vücutlarındaki ödem dağılmamış değişik bezeler kalmıştı vücutlarında. Sonra bu hastalar birden ortadan kayboldu ve ortam reklam kokan bir sürü yazıyla doldu. O ortadan kaybolan hastalar nereye gitti vücutlarındaki dağılmayan ödemler noldu? Hem hani bu slimlipoda hiç böyle bir şey olmuyordu? Şuan videosunu izliyorum, kendisi diyor ki slimlipoda eski liposuctiondaki gibi sonuçları 6 ay beklemiyorsunuz hemen alıyorsunuz, fakat buradaki hastaları 6 ay sonucunda net sonucu görebildiklerini söylediğini ifade ettiler hep. Ve özellikle bacağından slimlipo olan bir hasta oluşan girinti çıkıntılardan dolayı memnun değildi. Ben ilk aşamada kol,sırt ve gıdı için düşünüyorum ama kafam çok karıştı.
Canım senin kendini ifade etmene bile gerek yok, aklı ve adaleti olan zaten birkaç gününü ayırır ve 59 sayfadaki tüm yorumları okur. Öyle kafasına göre atıp tutmaz, biz seni biliyoruz. Bizim tecrübelerimizi ciddiye alıp merak eden de zahmet edip yazdıklarımızı okur. Bunun için kısaca erişim butonu bile var profillerimizde. Gereksiz yere canını sıkma hiç. Senin üslubun ve yazımın da takdir edilecek güzellikte herkes okuyor.
Ben de yakında göbek ve kollardan olmaya bir de revizyon yaptırmayı planlıyorum ama bir de üşenmesem ve zaman ayırabilsem :) aslında en ideal mevsimdeyiz diye düşünüyorum bütün ödemler yaza kadar yok olmuş olur
görüşme için değil ameliyat için dedim, çünkü biraz daha rahat bi tarih olursa daha ii olur diye düşündüm.deniz akkaya bir mucize valla keşke öyle olsa dimi:) ama bir de şu var ki yüzüne yakışması daha da önemli. sonuçta biz ilk ve tek burun ameliyatı oluyoruz ama bu dr lar yüzlerce ameliyat ve sonuca şahit oluyolar. yani tecrübelerine biraz güvenmek gerekiyor diye düşünüyorum. yani ben doğru bildiğim biçok şeyde yanıldım ve coşkun bey haklı çıktı her seferinde, ne de olsa tecrübe işte. gün gün ne yaşanacağını biliyor. istersen sana tasarım yapar için rahat edeckse sanırım. ya bence en iyisi al sen randevunu git, zaten aklına yattığı an,o noktadan sonra hiç bişey sormuyosun inan. o güven meselesi çok önemli, inanmak, şarlatan olmadığına inanmak, para kazanmak için seni kandırmaya çalışmadığına inanmak. zaten o enerjiyi alamazsan bedava da yapsa insan yaptıramıyor. barış beyi ben burada duydum. mutlaka o da iyidir. coşkun beyden 6-7 yaş küçük olduğunu biliyorum ama.bir de lazer kullanıyor mu onu bilmiyorum. ben açıkçası burnumun altında bir kesi olmadığı için çok mutluyum. tabii ki içinde bişeyler yapmış, ama dışardan hiç bişey belli olmaması son derece güzel bişey. ben bunu bile anca kabullendim ki, dışarıdan bir kesiyi göze alarak yapanlara allah yardım etsin.yani kısacası canım en doğru kararı kendin vereceksin. ben kendi adıma önceliklerime göre karar verdim. 1- doktorun konuşmasındaki samimiyet 2- yaptığı ameliayt tecrübesi ve sayısı 3- yaptığı yerin nasıl bir yer olduğu( yani muayenehanede hastayla konuşup sonra gidip bi hastaneyle anlaşmak bana göre değildi, kendi ameliyathanelerinde ,kendi ekipleriyle ve kendi dr arkadaşlarıyla olması bana güven verdi) 4- ameliyat tekniği ve en önemlisi yaptığı işin yıllarca arkasında durması( ben 7 ay önce meme ameliyatımı oldum ilk ve hala kontrole çağırıyor, bu muazzam bişey) yani sen de kendi önceliklerini belirleyip ona göre bir karar vermelisin. ama inan ki eğer rahatsızsan burnundan, nasılsa sonunda bir gün yaptıracaksın,bundan kaçış yok:) ne kadar erken yaptırırsan o kadar daha uzun kullanırsın..
Merhabalar,
dün Levent bey le görüşmeye gittim. neden daha şiş hissetiğimi ve göründüğümü sordum..ödem yapmış vucudun dedi.. neden olabilir dedim tuzlu yediysen yada regl dönemin yaklaşmıi olabilir dedi vs. aslında evet bu hafta regl olacağım.büyük ihtimalle ondandır. bide oturtması 2 ay fln sürecekmiş ztn. bnm şu anda 28.günüm falan..
Resimleri verdi L.bey bana..isteyen arkadaşlar mail adreslerini bildirirlerse mail atabilirim.
Canim cvpladign icin saol:)narkoz mu verdiler sedasyon mu?ameliyatin ne kadar surmus?
Sanirim SOLEIL VE bachtan bahsediyorsun.. onlarda buyuk fark var sadece manken gibi olamayacaklarinin farkinda degilller..
Op. Dr. Coşkun Levent Taşcı 1969 doğumludur. Işıklar Askeri Lisesi sonrası 1987-1993 yıllarında İstanbul Tıp Fakültesinde tıp eğitimini tamamlamıştır. 1993-1998 yılları arasında İstanbul Haydarpaşa Numune Hastanesinde estetik ve plastik cerrahi departmanında çalışmıştır. Aydın Devlet Hastahanesinde plastik cerrahi kliniği şefliği görevinde bulunmuştur. Şişli Etfal plastik cerrahi kliniğinde el ve mikrocerrahi eğitiminde yer almıştır.
Estetik cerrahinin çok ileri teknolojik desteklerle yapıldığı ülkelerde bir çok kurslar ve eğitimlerde bulunmuştur. Estetik cerrahide teknolojik gelişmeler ve lazerlere olan ilgisi klasik cerrahi ameliyatlara yeni bir bakış açısı getiren lazer destekli minimal invazif yöntemini Türkiyede yaygınlaştırmıştır. 13 yıldır uyguladığı eski klasik cerrahi ameliyatlarda elde ettiği başarılı sonuçların çok daha mükemmelini, teknoloji destekli yeniliklerle hastaları için daha konforlu ve hızlı elde etmenin Türkiyede öncülerindendir.
Özel Uzmanlık ve Çalışma Alanları
- Vücut Şekillendirme
- Yüz Gençleştirme
- Meme Estetiği
- Lazerle Kıl Dönmesi Tedavisi
- Lazlerle Terleme Tedavisi
- Burun Estetiği
- Estetik Kulak Operasyonları
- Ameliyata Bağlı olan ve Olmayan İzler
- Bellacountour Ultrason ve Lazerle Zayıflama
- Saç Ekimi
JayJay,
merhaba, senin sorun neydi unuttum. Özür dilerim. Hatırlatırsan senin için araştırırım. Çünkü, 1 hafta -10 gün sonra tekrar istanbuldayım. Biyo-simülasyon yaptıracağım.O zaman öğrenirim.
cok aklım karıştı bir aydır resmen interneti talan ediyorum . mezuniyet var e fazla kilolarda var :) doktorlarla görüşmeden bi fikir sahibi olmalıyım çünkü ilk gittiğim doktor konuşmaya başlayınca ikna olacağım biliyorum .. ilk coşkun beyle mi konuşmalıyım
lazerle burun ameliyatı olan var mı?
Anika bu durumda, yaptirmayalim mi yani???
Canim cvpladign icin saol:)narkoz mu verdiler sedasyon mu?ameliyatin ne kadar surmus?
:)) küçülüyo merak etme:) ama en son iki kaşın ortası inermiş öyle dedi coşkun bey. önce ucundaki topluk, burun kanatları falan, sonra yanlar en son iki kaşın ortası. ama benim 70 gün falan oldu, yani benim de daha çok yeni, hala kaşınıyor, hala elime gelen şişlikler var. ama bunu ben biliyorum, dışardan lk günden beri kimse anlamıyordu. en fenası da sürekli kaşınıyor:) ama güzel olucak merak etme, bence ii yapmıştır:)
Anikacım ilk halinle çekilen tek bir resmin geldi ama diğerleri gelmedi malesef. ayrıca ilk halinde de vücudun çok hoşmuş bence ama şuan eminim istediğin incelmeyi sağlamışsındır. nasıl gidiyo nasıl şişlik durumların? Bu arada levent beyle görüştüm. Gerçekten çok tatlı dilli ve güven veren biri. Çok güzel anlattı herşeyi çok vakit ayırdı benim için. Birçok resim gösterdi dediğiniz gibi. kafamdaki sorularımın tamamın sordum hepsini cevamladı. Malesef benim asıl sorunum selülitti ama onu çözebilecek hiç bir yöntem yokmuş henüz ve slimlipoda çare olmazmış. Ama incelme açısında istediğim sonucu tek seansta görebileceğimi söyledi. Benim zaten fazla ihtiyacım olmadığı içinde yapabileceği maksimum indirimi yaptı ve 3.700 fiyat verdi. ayın 30 unda operasyona giriyorum. Tek başıma gideceğim çok endişeliyim ama levennt bey o kadar pozitif bir insanki çok zorluk yaşayacağımı sanmıyorum. Anikacım merak ettiğim birşey var. beline uyuşması için bir iğne yapıldımı yoksa sadece hafif bir uyuşturucu ile cesaret mi sağladılar sana? belinde gezen çubuğu hissettin mi? Anladığım kadarıyla çünkü bayılma söz konusu olmayacak. Bana dediği levent beyin bi kaç kadeh içmiş gibi olursun bayılmazsın. ama ozaman o iğnelerin acısını hissederim nasıl olacak?
Meriçcim diğer resimlerimi yollayacağım sana bgn..
operasyona girmeden bir damar yolu açtışar bana.. bir iğne yaptılar ve cidden sarhoş gibi oluyosun göz kapakların ağırlaışor.. sonra seni ameliyathaneye alıolar ve yatırıolar damar yolundan sedasyonu veriolar ve bayılıosun inan hiç bir şey hissetmedim.. senin uyanmanı istedikleri zxaman sedasyonu kesiolar ve ayılıosun gözlerimi kapamışlardı Levent bey nasıl olduğumu sordu sıkı bandjalyın beni dedim..o arada 4 küçük deliğim vardı onlardan birine dikiş atılıyodu onu hissettim ama zaten yarı ayık olduğun için onu da tam idrak edemiyorsun.
bende operasyona yalnız gittim. zaten kimseye hityacın olmuyor ki.. kendine gelip serumu alıosun.. sonra çıkıp eczaneden ilaçlarını alıosun taksiye atlayıp evine gidiosun :)) lik günün çok raHat gececek sadece bandajlardan uyuyamamıştım... ama ikinci gün biraz sıkıntılı oluo.. sonraki gün daha rahatsın..ondan sonraki gün iş başı yaptım o kadar kolaydı yani.. biri operasyonlu bölgene vurmazsa çarpmazsa hiç bir acın olmayacak. Sadece ters hareketler yapmamaya dikkat et... ozamanda canım yanıodu ama şu anda hiçbişeyim yok 1 ay geçti tam üzerinden... arada ödemlerim artıyor mesela dün çok ödememim vardı..sanırım saunaya girmiştim haftasonu o yüzden oldu diye düşündüm..
operasyon için gün aldınmı buarada bende ay bitmeden gitmek istiyorum.
sana 3700tl nakit fiyat mı verdi.. bende pazarlık yapmalıyım bu sefer parayı toparlamak çok zor çünkü(
canim ben Istanbulda degilim. kismetse haziranda annemin yanina gelince gitmeyi planliyorum. fakat internetten ve telefonlarla surekli bir suru dr`dan bilgi topluyorum. benim bir suru bolgeye ve konulara islemlerim olacak. hem korkuyorum hem de ekonomik olarak zor olacak. esime daha diyemedim. para biriktirmeye calisiyorum...of yaa su haplar ciksa da yemek sorunu kalksa belki zayif olunur...
Bnm albümüm yok canım. Bn mailden ayıyordum resimleri. Ama şu anda atamayacağım çünkü sildim. Aradan 2 yıl geçti. Bn bi sebepten 8 kg aldım. Kısmen memnunum. 8 bin tl verdim. Ama hatalar var bikaç dalgalanma. 8 bin tl bnm için büyük para. Kısmen deil %100 memnun olmak isterdim. Özel durumymdan dolayı revizyona gidemedim. Dolayosıyla bn sana şu anda iyi bir referans olamam canımalbume bakmak icin mesaj atiyorum ozur dilerimmmmm
Gayet iyi,hiçbir sorunum yok çok şükürSuan durumunuz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?