Op. Dr. Coşkun Levent Taşçı için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

superplastta müthiş rahat bir ameliyat geçirip müthiş memnun olan kişiler nedense bir kez yazıyor bir daha da yazmıyorlar anlamadım ben bu işi.

O zaman bastan sona kadar okumamissin demektir.. ben 2 aydir bu siteyi analiz ediyorum. Senin kadar takmistim olumlu yorumlara.. ama bence olayin icinde duzmece yok.

Sanirim SOLEIL VE bachtan bahsediyorsun.. onlarda buyuk fark var sadece manken gibi olamayacaklarinin farkinda degilller..

hay seni alnindan opeyim.. ne kadar cok fesat insan var!

albume bakmak icin mesaj atiyorum ozur dilerimmmmm

Sanirim SOLEIL VE bachtan bahsediyorsun.. onlarda buyuk fark var sadece manken gibi olamayacaklarinin farkinda degilller..

Bayağı uzun zaman önce yazmışım tam hatırlayamadım şuan kim olduklarını fakat yağ alınan bölgelerde bezeler oluşması veya oraların selülit gibi pütür pütür olması bence yağlı olmasından daha kötü. Zaten sırf estetik amaçlı yapılan bir operasyonda böyle bir sorun oluşması açıkçası korkutucu.

Bnm albümüm yok canım. Bn mailden ayıyordum resimleri. Ama şu anda atamayacağım çünkü sildim. Aradan 2 yıl geçti. Bn bi sebepten 8 kg aldım. Kısmen memnunum. 8 bin tl verdim. Ama hatalar var bikaç dalgalanma. 8 bin tl bnm için büyük para. Kısmen deil %100 memnun olmak isterdim. Özel durumymdan dolayı revizyona gidemedim. Dolayosıyla bn sana şu anda iyi bir referans olamam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…