Burun estetiği konusunda çok soru işaretleri olan bir insandım en acısız yolu ararken Coskun beyle karşılaştım ve şuan operasyonun 5. günü şu kadarını söyleyebilirim burnumda hiç bir kesik yada kırma işlemi olmadan gerçekleşen bi operasyon oldu. ilk lazerle burun estetiğini duyduğumda imkansız diye düşünmüştüm. Operasyona girerken hala kafamda soru işaretleri vardı burnum istediğim gibi olacak mı diye sargı çıkana kadar da bu soru işaretleri devam etti açıkçası. ve en güzel yanı operasyondan 2 saat sonra burunda hafif bir bandajla hayata geri dönebiliyorsunuz. ilk gün burunda akma çok fazla oluyor sadece ki bu diğer operasyonlarda kanamayla birlikte burun akıntısı oluyor. ve şöyle bir detay vermeliyim ki toza karşı alerjim var ve ilk eve geldiğim gün çok fazla hapşırdım fakat hiç bir ağrı hissetmedim. ben hapşırdıkça yanımdakiler canımın yanacağını sanarken normalde nasılsa öyle bir süreç oldu. Bugün sargılarım açıldı ve mutluluktan ağlayacak kadar güzel bir sonuç beklemiyordum. tamponsuz, kesiksiz, kırıksız ve ağrısız bi operasyondu Coşkun beye ne kadar teşekkür etsem az diyebilirim. gözüm kapalı güvenebileceğim bir doktor artık benim için. Hastası mutlu olduğu zaman gerçekten gözlerinin içi gülen bir doktor vardı karşımda. İlk Coşkun beye gitme sebebim lazer lipolizdi bir çok doktora da sormuştum coşkun beyden önce ve hepsi bi kaç hafta sonrası için randevu verirken coşkun bey bu operasyonu yapamayacağını yaparsa deri de sarkmalar olacağını ve benim mutsuz olacağımı söyledi. Güvenirliği de buradan geliyor bence maddiyat değil operasyon sonucu hasta duygularını ön planda tutan bir doktor. Ne kadar teşekkür etsem az hem istediğim gibi bir görüntüye kavuştum hemde acısız bir şekilde oldu.