Burun ameliyatım öncesi o kadar çok okudum ki bu sitede yer alan deneyim ve düşünceleri... (örnek verilen doktorlar olsun yaşananlar olsun.. ) şimdi sıra bende burun ameliyatı yaşamış ve deneyim kazanmış biri olarak. düşündüklerimi gerçekliğiyle sunmak benim bu siteye olan borcum diye düşündüm ve sonunda üye oldum. merak ettiklerinizi çok net biliyorum. dr Coşkun Levent Taşçı'nın muayane ücreti almadığını, ameliyat fiyatlandrmalarını, superplastın görünüşünü, ordaki çalışanların ilgisini, temizliğini falan anlatmayacagım! bundan cok daha önemli olan şeyler var bence. şöyle başlayayım; çocukken darbe aldığım burnumun şeklinin değişmesi ve kemer dediğimiz bir çıkıntının oluşması yaşım ilerledikçe hoşuma gitmemeye başlamıştı fakat ameliyat geçirmek benim için korkutucu, iyi yapılamaz gelirdi. çünkü hem var olan simamı gülüşümü kaybetmek istemiyordum hem de o bana ait olmayan kemer denilen çıkıntı burnumun tepesinde olsun istemiyordum. derken 25 yasımda cesaretimi toplayıp onur erola gittim fakat korkup yine bu fikrimi terkettim.çünkü güvenemedim. daha sonra tekrar karar verdim doktor aramaya ve nişanlım sayesinde doktorum olan
Coşkun Levent Taşçı (superplast) karşında buldum kendimi. bana ilk söylediği şey burun hakkında ne öğrenmek istersin ? oturdu kağıtta burun çizip iç fonksyonlarını, görevlerini, burun yapısını detaylı açıklayarak, doktorların yaptıgı standart burun ameliyatları ile kendi lazer tekniği kullanılarak nasıl bir ameliyat geçirildiğini aşama aşama anlattı ve fotograflarla sundu. burun ameliyatımın çok basit oldugunu, kendi lazer teknikleriyle agrısız sızısız olacagını ve simamın, burun ucumun değişmeyecegne kadar garanti ettiğini, ameliyat sonrasnın 2. gunu az morluk ve şişlik olacagını, tampon olmayacagını ve ameliyattan cıkar cıkmaz asla agrı hiisetmeyeceğimin aksine ağrısız varla yok arası bir yanık hissi olacagını, sıkıntı yaşarsam 7/24 kendisine ulaşabilecegimi,ameliyatımın 5.gunu üst bantın çıkarılacagını ve işe gidebilecegimi, ameliyat sonrasından 2-4 saat sonrası eve gidebilecegimi, ameliyat sonrasında kimsenin burun estetiği geçirdiğimi anlamayacagını sadece sana bi güzellik gelmiş diyecekler demesini ve kaşıntı ilaçlarıma kadar tüm ayrıntıları anlatması bana aradığım GÜVENi verdi. artık şüphesiz ve korkusuz emindim doktorumdan ve inanın bana harfiyen söylediklerini yaşadım. ara ara kontrollere gidiyorum çnkü asla ameliyat sonrası sizi kendi halinize bırakmıyor, hastalaryla çok ilgili alakalı doktor olması içinden gelen birşey diye düşünüyorum çok mütavazi ve çok ii bir dinleyici çnkü mutlu olmanız onun için çok önemli.23 kasım2013 te ameliyat oldum ve bugun 31 ocak 2014 gün geçtikçe burnum daha da güzelleşiyor ve oturuyor. ben size doktor çekişmesi ya da onun burnu bunun burnu şu ünlü bu ünlü örnekleri dışında çok daha önemli olan düşüncemi aktarmak istedm. umarım yararlı olabilmişimdir doktoruma teşekkürler