Ben de sonunda ameliyatımı oldum. Bandajlarım da açıldı ve 3 hafta oldu. Şunu sölemeliyim ki karınve belde sonuç iyi ama bacakdan memnun değlim. Girintili çıkıntılı bir görünüm var ve istediğim şekilde incelmedi malesef
Ben Op.Dr.Coşkun Levent Taşçı tarafından ameliyat edildim. Slim lipo yöntemiyle göbeğimden yağ aldı. Alınan yağların bir kısmı daha güzel ve yuvarlak hatlı bir popo istediğim için popoma enjekte edildi. Ameliyat sonucundan çok memnunum. ız yok, acı yok, narkozla uyutma yok. Liposuctiondan çok üstün bir yöntem. Zaten Op.Dr. Coşkun Levent Taşçı'yı doktorum olarak seçme nedeninimin başında, estetik cerrahideki en son teknikleri ve aletleri kullanıyor olması geliyor. Ayrıca çok iyi bir insan. Estetik cerrahi alanında çok bilgili ve yetenekli. Son olarak ameliyat bittikten sonra sizinle bağlantısını koparmıyor. Bir sorunla karşılaştığınızda hemen yardıma koşuyor.Şubat sonu gibi başka estetik ameliyatlar yaptıracağım kendisine. Örneğin, gıdımı ve göz altı torbalarımı aldıracağım. Bunların hepsi bıçaksız,neştersiz , son teknoloji lazerlerle yapılıyor. Ayrıca meme dikleştirme ve lazerle vajina daraltma yaptıracağım. Çünkü kendisine hem doktor hem insan olarak çok güveniyorum.[/QUO
Bende çoşkun levent beyı düşünüyorum ama fiyat konusunda endişem var. ben sadece simit bölgemi aldırmak istiyorum oda 1litre anca ediyor zaten. ameliyattan hemen sonra alınan miktar hemen farkedildimi acaba ? ozelden msj atamıyorum buyuzden bana hemen yardımcı olursan cokkk mutlu olacagım özelden msj at lutfen
ben de sonunda ameliyatımı oldum. Bandajlarım da açıldı ve 3 hafta oldu. şunu sölemeliyim ki karınve belde sonuç iyi ama bacakdan memnun değlim. Girintili çıkıntılı bir görünüm var ve istediğim şekilde incelmedi malesef
benden son durum raporu;
bel süper..karın istenen sonuç olmadı bende.. oturdummu yağlı bir göbek ve hala göbek deliği altındaki ödemler duruyor...hayır madem hala bu kadar yağ var neden 2 lt alabilme imkanı varken 1,5lt alıyorsun ben bunu anlamıyorum.
artık kontrole de gitmiyorum.. yok zayıflamam lazımmış yok o ödemler geçermiş. belimi yaptıgında zayıfladıkmı da sonuç iyi oldu..eylül sonuna kadar bekliycem.. bakalım birazda kilo vereyim de görelim gerçekten olacakmı...
arkadaşlar merhaba,bende 8 gün önce vaser yöntemle liposuctıon yaptırdım ve aynı anda göğüslerim büyütüldü,bende sizlerle benzer sıkıntılar yaşıyorum ,göbek ve midemdeki yağlar alındı belim azıcık inceltildi arka yanlardaki yağları almış dokturum sağolsun vücudmun ön tarafında hiç morarma yok denebilir ama arka taraf çürümüş gibi umarım1-2 aya kadar toparlarız yada daha önce yaptıran arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi ???ben hergün duş alıp bunlara morlukları gidermesi için krem sürüyorum ,bacaklarımda da ödem var ama ben yemeklerimi gayet tuzlu yiyorum valla her seferinde yemeği yaparken tuzu kaçırıyorum nedense; suyuda çok içemiyorum tuvalete gitmek göğüs ameliyatımdan dolayı azıcık sıkıntılı eeee bu durumda benim ödemlerin pek geçeceği yok galibatamam biliyorum şu anda çok ödem var ama mide gitmiş bel iyi görünüyo fakat göbek hala olduğu gibi duruyo çok endişeleyim acaba göbek gitmedimi diye benden toplam 2.4 litre yağ alınmış ,dışardan baktığınızda zayıf bir görüntüm vardı ama bu yağlar çok rahatsız edici boyutlardaydı ,sabırla bekliyorum umarım 1 veya 2 ay sonra istediğimiz sonuçlara kavuşuruz allah hiçbirimizn çektiği acıları ve gösterdiği sabrı boşa çıkarmasınn
BENDE SİMİT BÖLGEMDEN ALDIRACAĞIM AMA HANGİ DOKTORARA GİDECEĞİME KARAR VEREMEDİM ?
coskun beye mı ameliyat oldun canım sen ?
Ben Op.Dr.Coşkun Levent Taşçı tarafından ameliyat edildim. Slim lipo yöntemiyle göbeğimden yağ aldı. Alınan yağların bir kısmı daha güzel ve yuvarlak hatlı bir popo istediğim için popoma enjekte edildi. Ameliyat sonucundan çok memnunum. ız yok, acı yok, narkozla uyutma yok. Liposuctiondan çok üstün bir yöntem. Zaten Op.Dr. Coşkun Levent Taşçı'yı doktorum olarak seçme nedeninimin başında, estetik cerrahideki en son teknikleri ve aletleri kullanıyor olması geliyor. Ayrıca çok iyi bir insan. Estetik cerrahi alanında çok bilgili ve yetenekli. Son olarak ameliyat bittikten sonra sizinle bağlantısını koparmıyor. Bir sorunla karşılaştığınızda hemen yardıma koşuyor.Şubat sonu gibi başka estetik ameliyatlar yaptıracağım kendisine. Örneğin, gıdımı ve göz altı torbalarımı aldıracağım. Bunların hepsi bıçaksız,neştersiz , son teknoloji lazerlerle yapılıyor. Ayrıca meme dikleştirme ve lazerle vajina daraltma yaptıracağım. Çünkü kendisine hem doktor hem insan olarak çok güveniyorum.[/QUO
Bende çoşkun levent beyı düşünüyorum ama fiyat konusunda endişem var. ben sadece simit bölgemi aldırmak istiyorum oda 1litre anca ediyor zaten. ameliyattan hemen sonra alınan miktar hemen farkedildimi acaba ? ozelden msj atamıyorum buyuzden bana hemen yardımcı olursan cokkk mutlu olacagım özelden msj at lutfen
Merhaba;
benim ameliyattan sonra hemen farketti ve halada incelmeye devam ediyorum.Arkadaşlar birazda dikkat etmek gerekir.Ben asla hamur işi ve kızartma türü şeyler yemiyorum.
şekerli gıdalar...ben asla sporu bırakmadım.devamlı spor yapıyorum..yanlarım tamamen gitti ve ameliyattan hemen sonra 3 gün içersinde bandajları çıkarınca kesinlikle farkettim.LEVENT HOCAMMM SÜPER BİRİSİ...KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM..BEN HALA KORSEYİ ÇIKARMADIM..ŞUBATTA LEVENT HOCAMA KONTROLE GİDECEĞİM..SEN BENİM YAĞLARIMI ALDIRDIM YEMEYE DEVAM DERSENİZ ARKADAŞLAR HİÇBİR ZAMAN MUTLU SONUÇLARA ULAŞAMAZSINIZ....BEN LEVENT HOCAMA NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEM AZ GELİRR....KESİNLİKLE BU İŞİN UZMANI LEVENT HOCAMDIR...ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM....SİZİ ÇOK SEVİYORUM LEVENT HOCAMMM...
merhaba edepsiz,
evet coşkun beye oldum. ama önce belim yapıldı sonra ise karnım..
belimden 1,5 karnımdan 1,5 kadar alındı.
her bir opr için 4.000tl ödedim..
Anıka suan ben baktıgımda neredeyse bır fark olmadıgını hatta yanlarımın tastıgını gormekteyım ve canım cok sıkkın bu konuda. 28 OCAKTA amelıyat oldum ve he bısey anlamadım okadar verdıgım para bosa gıbı geldı bana. ve sımıt bolgeme onden degıl sadece arkada mudahale edıldı sende de ole mı ? Bana maıl atamısın sana resım atacagım
edepsiz.kiz@hotmail.com
slm,
bende 25.01.13 lipo oldu#m. göbek, simit bel ve bacak ici. toplam 3 l gibi alindi tüm bölgelerde. cok asiri fazlaligim yoktu ama pantalon giydigimgde simitler göbek katlaniyordu. simdilik daha ödem var sonucu daha tam göremedim. 1 hafta oldu tam. korsemi takiyorum. Pazartesiden sonra da sporuma yine yavas yavas basliyacagim. Bakalim artik. siz baska özel birsey yapiyorumusunuz? Dr. Levent Tasci'ya sordum, hic birsey gerekmez dedi. resimleri yakinda sayfama koyarim bakarsiniz...
heyecandan olsa gerek çok yazım hatalarım olmuş affınıza sığınıyorum sizden ricam yeni amelyt. olan arkadaşlar dr coşkun beyin tam karın germe ücret. bilen varmı ltfnn cvp
kızlar 28 ocakta amelıyat oldugumla suankı durumum arasında bıraz fark var dogrusu. O halıyle bıle daha ıyıydı suan resmen 15 gun oldu ve sankı daha da büyümekte yanlarım. Hanı keske 2 lt yagın hepsını alsaydı da Çoskun Bey benı bu dertten kurtarsaydı zaten bu halıyle ben kılo verıncede aynı sevıyeye dusuyordu. Yada zayıflayıp da aldırsaydım daha basarılı olurdu. Oyuzden elınızden geldıgı kadar zayıflayıp ole gıdın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?