evet ben başka yerde yaptırdım,ama bu son hafta baktıkça moralim bozuluyor iyice,, kilo vermiş görünüyorum ameliyatla bugün arasında 4 kilo var ama özellikle otyrduğumda durum bir felaket,aslında seninle bir buluşsak ,yada sen doktor kontrolüne geleceğin zaman haberim olsa yakınım çünkü ben oraya, görüşürüz seninle hocanın dediği gibi damdan düşenin halini en iyi yine damdan düşen anlarmış ya o hesap
yok canım benim bel ve karın dı...
senin arkadaşın ne alemde buarada..
emelcim son durumun nedir acaba,yaptırdın mı amelyatı..bende düşünüyorum,hem yaptırrmayı hem riisklerini..yaptırdıysan yorumlatrını paylaşırmısın rica etsem Dlazerle yakıyor neticede,yani riskli değil mi... iz olayı daha derin ve kalıcı olmuyor mu :s of cok kararsızım...
ya arkadaşlar kaç aydır forumu takip ediyorum ama gözaltı torbasıyla ilgili kimse bişe yazmıyooor..istanbul dışında yaşadığım için kendim de gidemiyorum ki sorayım..ne biliyim bi bilginiz , veya elinizde örnek resimler ki bu az ihtimal sanıyorum paylaşıırmısınız lütfen ,gerçekten öneml benm için..ne oldugunu bilmem lazım gitmem için,sonuçları yani..yada doktora giden biri sorsa olmaz mı ?? rica etsem..hatta çook rica ediyorum.
ben orda gıdı kol meme karın göbek basen bacak bilek resimleri gördüm ama göz altı torbası görmedim belki pek talep olmadığı için görmemişimdir yapılmadığından değil..bence en güzeli direk ara merkezi telefonla sor..belki yardımcı olurlar..
juno cum merhaba,bende malesef bacak yaptırmadım canım
merhababa,
ben bu siteyi uzun zamandir takip ediyorum, aynizamanda Anika'yi, Bende Superplast ile Dr. Hasan findik' in arasinda kaldim. Ocak Termin aldim. Almanyadan ucuyorum.
Ineternete Iki Dr. takip ediyorum konuk olduklari bütün programlari dinledim. Boyum 1,65 cm 71kg. 3 Cocuktan sonra tabiki ayni eski vücut gibi olmuyor. Olmiyacak gerci de, yas da var.
Cok yasli degilim gerci 36 yasindayim ama Sadece biraz yakin olayim eski halime. uzun Yillar 60 Kg koruyordum.
son bir senede 12 Kg verdim beslenmemi Protein agirlikli ve egzersiz yaparak verdim. Ama Karin ve yanlari, bir inat etmis gitmiyor. Bel sorunum da var istedigim karin egzersizlerimi yapamiyorum. Öyle bir tak etiki, yeter dedim göbegimi aldiracagim.
Ama kime? Resimlerinizi görebilirmiyim? Önce ve sonra hallerini? Ayyy cok rica ediyorum. Bazende, "delimisin 3 Cocugun var, ya sana bir sey olursa?" diyorum kendime. Ama bu son cikan Lipo Liz inanilmaz bir sey!
Sabirsizilikla cevabinizi bekliyorum.
Tsk.
merhababa,
ben bu siteyi uzun zamandir takip ediyorum, aynizamanda Anika'yi, Bende Superplast ile Dr. Hasan findik' in arasinda kaldim. Ocak Termin aldim. Almanyadan ucuyorum.
Ineternete Iki Dr. takip ediyorum konuk olduklari bütün programlari dinledim. Boyum 1,65 cm 71kg. 3 Cocuktan sonra tabiki ayni eski vücut gibi olmuyor. Olmiyacak gerci de, yas da var.
Cok yasli degilim gerci 36 yasindayim ama Sadece biraz yakin olayim eski halime. uzun Yillar 60 Kg koruyordum.
son bir senede 12 Kg verdim beslenmemi Protein agirlikli ve egzersiz yaparak verdim. Ama Karin ve yanlari, bir inat etmis gitmiyor. Bel sorunum da var istedigim karin egzersizlerimi yapamiyorum. Öyle bir tak etiki, yeter dedim göbegimi aldiracagim.
Ama kime? Resimlerinizi görebilirmiyim? Önce ve sonra hallerini? Ayyy cok rica ediyorum. Bazende, "delimisin 3 Cocugun var, ya sana bir sey olursa?" diyorum kendime. Ama bu son cikan Lipo Liz inanilmaz bir sey!
Sabirsizilikla cevabinizi bekliyorum.
Tsk.
keske birkac resim görebilseydim!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?