• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Coşkun Levent Taşçı için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

evet ben başka yerde yaptırdım,ama bu son hafta baktıkça moralim bozuluyor iyice,, kilo vermiş görünüyorum ameliyatla bugün arasında 4 kilo var ama özellikle otyrduğumda durum bir felaket,aslında seninle bir buluşsak ,yada sen doktor kontrolüne geleceğin zaman haberim olsa yakınım çünkü ben oraya, görüşürüz seninle hocanın dediği gibi damdan düşenin halini en iyi yine damdan düşen anlarmış ya o hesap

valla ben kilo veremiyorum neyi yanlış yapıorum bilmiorum ama veremiorum..vermeden de gitmiycem açıkçası.. malum kilo vermeden gidince cevap hazır biliosun kilo vermediğin için incelme yok diyorlar :20: .. ama verebilirsem beraber gideriz haberleşiriz..

yok canım benim bel ve karın dı...
senin arkadaşın ne alemde buarada..

canım çok dümdüz değil
ama mıncıklayınca hiç yağ filan ele gelmiyormuş kendi öyle diyor.
gerçi dr da demişti zaten dümdüz olmaz kaslarla alakalı diye

Yaptıran bayanların fotoğraflarını görsek ne iyi olur, özellikle bacak bölgesi olanların:17:

artık kimsecikler yazmıo buraya
nerdesiniz millet son durumlar nasıl :)

lazerle yakıyor neticede,yani riskli değil mi... iz olayı daha derin ve kalıcı olmuyor mu :s of cok kararsızım...
emelcim son durumun nedir acaba,yaptırdın mı amelyatı..bende düşünüyorum,hem yaptırrmayı hem riisklerini..yaptırdıysan yorumlatrını paylaşırmısın rica etsem D

Son düzenleme:
sanırım artık herkes umudu kesti :)
kızlar benim durum 3 aydır aynı değişim güzelleşme yok..kilo verebilirsem kontrole gideceğim daha öncede yazdığım gibi..malum kilo vermeden gelmeyin deniyor :)
göbeğimin etrafında hala tepecikler var..6 ay geçmiş üzerinden.... ay sonunda giderim size de durumu bildiririm..

ya arkadaşlar kaç aydır forumu takip ediyorum ama gözaltı torbasıyla ilgili kimse bişe yazmıyooor..istanbul dışında yaşadığım için kendim de gidemiyorum ki sorayım..ne biliyim bi bilginiz , veya elinizde örnek resimler ki bu az ihtimal sanıyorum paylaşıırmısınız lütfen ,gerçekten öneml benm için..ne oldugunu bilmem lazım gitmem için,sonuçları yani..yada doktora giden biri sorsa olmaz mı ?? rica etsem..hatta çook rica ediyorum.

ya arkadaşlar kaç aydır forumu takip ediyorum ama gözaltı torbasıyla ilgili kimse bişe yazmıyooor..istanbul dışında yaşadığım için kendim de gidemiyorum ki sorayım..ne biliyim bi bilginiz , veya elinizde örnek resimler ki bu az ihtimal sanıyorum paylaşıırmısınız lütfen ,gerçekten öneml benm için..ne oldugunu bilmem lazım gitmem için,sonuçları yani..yada doktora giden biri sorsa olmaz mı ?? rica etsem..hatta çook rica ediyorum.

ben orda gıdı kol meme karın göbek basen bacak bilek resimleri gördüm ama göz altı torbası görmedim belki pek talep olmadığı için görmemişimdir yapılmadığından değil..bence en güzeli direk ara merkezi telefonla sor..belki yardımcı olurlar..

ben orda gıdı kol meme karın göbek basen bacak bilek resimleri gördüm ama göz altı torbası görmedim belki pek talep olmadığı için görmemişimdir yapılmadığından değil..bence en güzeli direk ara merkezi telefonla sor..belki yardımcı olurlar..

en azından sesimi duyup cevap verdiğin için teşekkür ederim :D

Merhaba..Ben de bu ay içinde ,smartlipo ile gögüslerimi küçülttürdüm.gögüs bedenım 36 dd idi.şu anda 20 gün oldu c cup giyiyorum.Dr dediğine göre C den bıraz taşan kısım da gidecek ,dahada küçülecekmiş..Kolaymıydı dıye sorarsanız,çok değil.Gögüs bölgesınde 3 gün kalan kocaman sargı ınsanı çok bunaltıyor,özellikle bende panık atak krızı gibi birşeye yolaçtı.3 gün ağladım ama ağrı yok,halsızlık var.
Benım gögüslerım çok buyuktu ama aşırı sarkık değildı,Dr zaten sarkık olan aynı kalır,sankı fotokopi ile küçülmüş gibi olur demişti,gerçekten dediği gibi,şu anda gögüslerimin içinde sertlıkler,ödemler var.Sporcu sütyenı takıyorum akşamları masaj yapıyorum,ama adet dönemınde korkunç acı çektım kı galıba tüm gögüs amelıyatlarının ilk adet dönemı zor geçiyormuş..Aşırı bır yanma,coz coz bır ağrı :) ama ben gögüslerımden çok bunaldığım için her halukarda pişman olmamaya çalışıyorum...

3 gün evvelde belimi ve sırtımı yaptırdım.Dr ların dediği kadar basıt değil bence.Evet ağrı yok ama hareket ederken sıkıntılı ve ben çok morarıyorum,öyle böyle değil :) siyah oluyorum resmen.Benım amacım manken gibi olmak değil,zaten kılom sebebi ile olamam.ama 5 sene evvel bırden aldığım ve ne yaparsam yapayım veremediğim kılolarımı vermem için bir motıvasyon istedim.40 yaşındayım,kendım için ilk defa bu kadar radikal birşeyler yapıyorum,hayırlısı olur umarım..

Çoşkun Bey, bence çok iyi bır insan,dr luğun ötesınde iyi bır ınsan.Ben ne zaman arasam ulaşıyorum,herzamanda tatmın edıcı cvplar alıyorum.Belkıde ben yıllardır kötü bir fiziğe sahıp olduğum için beklentilerımı sınırlı tuttuğumdan,azıcık bır farka bıle mutlu olup motıve oluyorum.Gögüs çevrem 119 cm dı.şuanda 107 cm,tahminen 100 civarı olacak kı bu da B ile C arasında bır ölçü..bılgı vermek istedim sevgiler :)

Kizlar geldim. Acikcasi motivasyonumu ve umudumu kaybettigim icin pek foruma da bakmiyordum. Anika mail atinca bi bakayim dedim. Ya ben bacak oldum, daracik skinny jeans de giyiyorum hani manken gibi kurdan olmadi bacaklarim ama oncesine gore incecik ve arasinda da bosluk var, olmasi lazim ama olmayan yerde odem var hala ve bu benim canimi cok skti. Doktora da gitmedim cunku useniyorum. Bakalim anika gitsin, ona tavri ne olacak merak ediyorum.

Yaptirmayin demiyorum ama odemlerin yaratacagi moral boukluklarina da hazir olmak lazim. Ben yaptirali 6-7 ay olmustur sanirim hala o odem olayi var. daha onceki mesajlarimda da anlatmistim ic bacaklarimin ust kismi daha gevsek ve oyle bir hal aldi ki sanki puzzle gibi. Birinde ice cokukluk varsa orayi diger bacagin ic kisminda olusan cikinti dolduruyor. Bikini giyince cok sevmiyorum goruntumu ama tayt dar kot fln gayet guzel duruyor. Yaptiran olursa yaptirsin ama memuniyet beklentisini %70-75 civarinda tutsun derim. Ben 3 lt olan islemden yaptirdim bacagima. Ha yine yaptirir misin derseniz gobek icin icim gidiyor ama useniyorum ona da :)

merhababa,

ben bu siteyi uzun zamandir takip ediyorum, aynizamanda Anika'yi, Bende Superplast ile Dr. Hasan findik' in arasinda kaldim. Ocak Termin aldim. Almanyadan ucuyorum.
Ineternete Iki Dr. takip ediyorum konuk olduklari bütün programlari dinledim. Boyum 1,65 cm 71kg. 3 Cocuktan sonra tabiki ayni eski vücut gibi olmuyor. Olmiyacak gerci de, yas da var.
Cok yasli degilim gerci 36 yasindayim ama Sadece biraz yakin olayim eski halime. uzun Yillar 60 Kg koruyordum.
son bir senede 12 Kg verdim beslenmemi Protein agirlikli ve egzersiz yaparak verdim. Ama Karin ve yanlari, bir inat etmis gitmiyor. Bel sorunum da var istedigim karin egzersizlerimi yapamiyorum. Öyle bir tak etiki, yeter dedim göbegimi aldiracagim.
Ama kime? Resimlerinizi görebilirmiyim? Önce ve sonra hallerini? Ayyy cok rica ediyorum. Bazende, "delimisin 3 Cocugun var, ya sana bir sey olursa?" diyorum kendime. Ama bu son cikan Lipo Liz inanilmaz bir sey!

Sabirsizilikla cevabinizi bekliyorum.

Tsk.

keske birkac resim görebilseydim!!!!!

merhababa,

ben bu siteyi uzun zamandir takip ediyorum, aynizamanda Anika'yi, Bende Superplast ile Dr. Hasan findik' in arasinda kaldim. Ocak Termin aldim. Almanyadan ucuyorum.
Ineternete Iki Dr. takip ediyorum konuk olduklari bütün programlari dinledim. Boyum 1,65 cm 71kg. 3 Cocuktan sonra tabiki ayni eski vücut gibi olmuyor. Olmiyacak gerci de, yas da var.
Cok yasli degilim gerci 36 yasindayim ama Sadece biraz yakin olayim eski halime. uzun Yillar 60 Kg koruyordum.
son bir senede 12 Kg verdim beslenmemi Protein agirlikli ve egzersiz yaparak verdim. Ama Karin ve yanlari, bir inat etmis gitmiyor. Bel sorunum da var istedigim karin egzersizlerimi yapamiyorum. Öyle bir tak etiki, yeter dedim göbegimi aldiracagim.
Ama kime? Resimlerinizi görebilirmiyim? Önce ve sonra hallerini? Ayyy cok rica ediyorum. Bazende, "delimisin 3 Cocugun var, ya sana bir sey olursa?" diyorum kendime. Ama bu son cikan Lipo Liz inanilmaz bir sey!

Tsk.

merhababa,

Tsk.

keske birkac resim görebilseydim!!!!!

İmkanın varsa her iki doktorlada görüşüp öyle karar vermeni tavsiye ederim :34: Bende iki çocuktan sonra estetik işlemlerine başladım,iyikide yaptırmışım diyorum insanın özgüveni,kendini begenisi geri geliyor vallahi :16: Albümdeki fotografları görebilmeniz için 25 yorumunuzun olması lazım..Yoksa göremezsiniz :34: Biraz daha fazla yorum yazmaya çalışın :54:

Ben de sonunda ameliyatımı oldum. Bandajlarım da açıldı ve 3 hafta oldu. Şunu sölemeliyim ki karınve belde sonuç iyi ama bacakdan memnun değlim. Girintili çıkıntılı bir görünüm var ve istediğim şekilde incelmedi malesef:(

Back