Merhaba..Ben de bu ay içinde ,smartlipo ile gögüslerimi küçülttürdüm.gögüs bedenım 36 dd idi.şu anda 20 gün oldu c cup giyiyorum.Dr dediğine göre C den bıraz taşan kısım da gidecek ,dahada küçülecekmiş..Kolaymıydı dıye sorarsanız,çok değil.Gögüs bölgesınde 3 gün kalan kocaman sargı ınsanı çok bunaltıyor,özellikle bende panık atak krızı gibi birşeye yolaçtı.3 gün ağladım ama ağrı yok,halsızlık var.
Benım gögüslerım çok buyuktu ama aşırı sarkık değildı,Dr zaten sarkık olan aynı kalır,sankı fotokopi ile küçülmüş gibi olur demişti,gerçekten dediği gibi,şu anda gögüslerimin içinde sertlıkler,ödemler var.Sporcu sütyenı takıyorum akşamları masaj yapıyorum,ama adet dönemınde korkunç acı çektım kı galıba tüm gögüs amelıyatlarının ilk adet dönemı zor geçiyormuş..Aşırı bır yanma,coz coz bır ağrı :) ama ben gögüslerımden çok bunaldığım için her halukarda pişman olmamaya çalışıyorum...
3 gün evvelde belimi ve sırtımı yaptırdım.Dr ların dediği kadar basıt değil bence.Evet ağrı yok ama hareket ederken sıkıntılı ve ben çok morarıyorum,öyle böyle değil :) siyah oluyorum resmen.Benım amacım manken gibi olmak değil,zaten kılom sebebi ile olamam.ama 5 sene evvel bırden aldığım ve ne yaparsam yapayım veremediğim kılolarımı vermem için bir motıvasyon istedim.40 yaşındayım,kendım için ilk defa bu kadar radikal birşeyler yapıyorum,hayırlısı olur umarım..
Çoşkun Bey, bence çok iyi bır insan,dr luğun ötesınde iyi bır ınsan.Ben ne zaman arasam ulaşıyorum,herzamanda tatmın edıcı cvplar alıyorum.Belkıde ben yıllardır kötü bir fiziğe sahıp olduğum için beklentilerımı sınırlı tuttuğumdan,azıcık bır farka bıle mutlu olup motıve oluyorum.Gögüs çevrem 119 cm dı.şuanda 107 cm,tahminen 100 civarı olacak kı bu da B ile C arasında bır ölçü..bılgı vermek istedim sevgiler :)