merhaba edepsiz,
evet coşkun beye oldum. ama önce belim yapıldı sonra ise karnım..
belimden 1,5 karnımdan 1,5 kadar alındı.
her bir opr için 4.000tl ödedim..
Anıka suan ben baktıgımda neredeyse bır fark olmadıgını hatta yanlarımın tastıgını gormekteyım ve canım cok sıkkın bu konuda. 28 OCAKTA amelıyat oldum ve he bısey anlamadım okadar verdıgım para bosa gıbı geldı bana. ve sımıt bolgeme onden degıl sadece arkada mudahale edıldı sende de ole mı ? Bana maıl atamısın sana resım atacagım
edepsiz.kiz@hotmail.com
merhaba,sana mail yolladım ama bence çok acele ediyorsun.biracık sabredersen farkı yaşayacaksın... aradan henüz 20 gün geçmiş..bandajlarını 2 ay kadar tak bence...benyazın böğründe bile taktım...bide öncesi ve sonrası resimlerine bak..coşkun beyden isteseydin bana cd yapıp vermişti.. ordanda farkı göreceksin günler geçtikçe..dedğin gibi bol su iç biraz diyet yap0manda fayda var..ödem söksün diye 1 bardak yeşil çay da tavsiye edebilirim...
ben artık foruma fazlaca giremiyorum biraz geriden geliyorum kusura bakmayın kızlar...
Slm,
sen ödemlerinden bence daha sonucu tam göremiyorsundur canim. 3 ay atlat, ondan sonra olmamis dedigin yerleri konus Dr.
Bende suanda az bir sonuc görüyorum! Ama kararliyim 3 aydan önce Dr. aramiyacagim. Cünkü bana söyliyecegi sey bel. "Ödeminiz var, biraz daha bekleyin" diyecek.
ondan suanda panik yapmiyorum korsemle beraber zaman gecsin diye bekliyoruz
Canım sana da bel korsesi mi verdiler ? yanı bu bıldıgın bel korsesi ne işe yarıyor anlayamadım ? Kendime rahatlıkla kullanacağım bır korse mı alsam acaba ? Ben cok yag alınmadıgı kanısındayım kafam cok karısıkSen de sadece simit bölgenden mi yaptırmıstın canım ?
Edepsiz.kiz@hotmail.com maılını beklıyorum ordan kolay olur
Herkese Merhaba;
Ben uzun zaman estetik cerrahi operasyonlar üzerine, geniş kapsamlı bir araştırma yaptıktan sonra, en doğru adresin ( Superplast) Op. Dr. Coşkun Levent TAŞÇI olduğuna karar verdim. Yaşadığım deneyimleri sizlere de aktararak ilgilenenleri biraz olsun bilgilendirmek isterim..
Öncelikle, ilk operasyonum Kasım ayı içerisinde yaptırdığım Lazer destekli meme küçülteme ameliyatıydı. . 34-DD olan meme ölçüm, C bedene kadar indi. Derin araştırmalardan sonra, doktoruma olan sonsuz güvenimde ne kadar haklı olduğumu bandajlar açılınca kendi gözlerimle gördüm. Gerçekten, hiçbir acı çekmeden, herhangi bir hareket kısıtlamasına dahi maruz kalmadan, mükemmel bir çift memeye sahip olmak inanılmaz bir duyguydu. Dikiş izleri ise yeni sistemlerle minimuma indirilmiş , kesiler yok denecek kadar azdı. Hala aynalara bakarken gördüğüm şeyin güzel bir rüya olma ve bu rüyadan uyanma ihtimalinden korkacak kadar kusursuz bir sonuç elde ettim. Akabinde, 3 ay sonra yani dün sabah itibariyle, yine Lazer destekli bel ve karın ve kalça operasyonu geçirdim. Hatta karın cildinde germe de yapıldı. Yine ilk ameliyatım gibi narkozsuz oldu. Son derece rahat, ağrısız, bulantısız, deliksiz uyuyarak, hatta ağrı kesici bile talep etmeden geçen ilk gecenin ardından evime geldim. Bazı arkadaşlar forumlarda, ameliyat esnasında takılan ve sadece üç gün kalacak olan korsenin rahatsızlığından bahsetmişler. Bence gece dışarı çıkarken dar bir elbisenin içine giymek zorunda kaldığımız korselerden daha fazla bir sıkıntısı yok. En azından şuana kadar. Cuma günü bandajlarım açılacak ve eminim ki meme operasyonunda kavuştuğum sonucun aynısını yine alacağım. Çünkü Coşkun beyin kusursuz bilgisi ve hastalarının beklentilerini kolayca anlaması, mükemmel ilgisi, kullandığı en son teknoloji cihazları, ameliyat sonrası süreçte aylar süren sabırlı takibi, pozitif yaklaşımı,’’ bunca yıldır beklememe deymiş ‘’dedirtti bana. Kısa bir süre sonra da burun için randevu alacağım. Yine kesisiz, üstelik burunu açmadan, Lazer destekli, morarma ve ağrının minimum düzeyde olacağı, belki de yine olmayacağı, bir ameliyat olacak. Bundan sonraki olumlu ya da olumsuz deneyimlerimi de yine sizlerle paylaşacağım. Tüm estetik operasyon düşünen bayanlara tek tavsiyem, Op Dr Coşkun Levent TAŞÇI ve kullandığı son sistem teknolojiler ile bir kez olsun tanışmadan bir karar vermemeleri olacaktır. Coşkun beyin bir iyi tarafı da hiçbir görüşmesinde ücret talep etmemesidir. Bunu forumlarda merak edip, sık sık soranlar için özellikle belirtmek istedim. Son olarak, sonradan pişman olmak yerine iyi araştırma yapmalı derim ben. Buradan öncelikle her iki operasyonum için, başta sevgili Doktorum Coşkun beye ve hem de yüzlerinden hiç gülücük eksik olmayan,işlerini büyük bir şevkle yapan, Hasta Kabul’den başlayarak, Hemşireler, hatta kat görevlileri dahil olmak üzere herkese sonsuz teşekkürler.. Cuma günü bandajlar için görüşmek üzere
eya merhaba ben de meme küçültme ve burun ameliyatı düşünüyorum coşkun beye. meme için ücreti paylaşırmısın, burunla ilgili görüşürsen onu da merak ediyorum. sağol şimdiden
darkadaşlar merhaba yeniyim aranızda.aslında bi iki yıldır misafir olarak bulunmayı tek sevdiğim adres burası üyeyim ama bi türlü çözemiyorum nasıl katılıcam içeriklerine vs pc kültürüm çok yok zaten ayrıca burada cevap yaz kısmını görmesem hiç katılamazdım benim sorunum karın germe ameliyatı 2aydır hergece forumdaki tecrübeleri okuyorum çıkamıyorum içinden.kilom fazla karın gerdirmeyle bacak kola gerdirme ve lipo bi sırtıma dahil tek opers.olsam kaldırabilirmiyim1) ikincisi ise hala ücretsiz muayns.olan hekim biliyormusunuz?ve lütfen sesimi duyun opers.birinde 5kg alınırken diğer hekimlerin 2kg sınırlı kalmasında tercih ne olmalı?engeli çocugum var hepsini bi anda düşünmem onun için bir an evvel ayaga kalkmam bi komplike olmazsa inşalh.şart 38yaşındayım ayrıca çocuğumun hem annesi hem babasıyım boyum1.65 kg 86 bu durumda sonuç ne olur tecrübeniz lazım ltfn ist.dayım saygılar her şey gönlünüzce olsun
:)) Dr.Coşkun Beyin reklama ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.Nasıl olumsuz yorumlara karalama çalışması dememek lazımda olumlu ve memnuniyet içeren mesajlara da reklam dememeliyiz.Bu formda herkesin dürüstçe yanlış yönlendirme yapmadan deneyimlerini paylaştığını düşünüyorum.
lazerle burun ameliyatı olan var mı?
herkese merhaba.
geçen hafta burun estetiği oldum.üzerinden sadece 7 gün geçti ve ben bugün işimin başındaydım.onca insana nası estetik oldum derim die kara kara düşünmüştüm,amelıyat sonrası evde dınlendığım günlerde.ama bugün belkı de 30-40 kişiye koca gülümsememle estetik oldummmmmm diyiverdim.kendime inanamıyorum.garip bi özgüven sanırım.olumlu tepkiler de alınca...değmeyin keyfime.
sonuçtan memnunum bi kere.temelde yatan şey bu sanırım.ameliyattan çıktığımdan beri hep olumlu düşüncelerle geçirdim günlerimi.salı günü atelim alınıp da levent hoca aynayı uzatınca bana ...çok güzeldi inanın.yarın da ikincil bandajlarım çıkıcak,ben evde kendim halledicem onu.ardından da güzel bi banyo yapıcam tabi:)çünkü ameliyatın ardından evde duşumu alıp,sonra kuaförde saç yıkama yaptırarak(bandajlarım ıslanmasın die) geçirdim şu 7 günü.köpüklü bi banyoyu hakettim sanırım.
mutluyum hanımlar.paylaşmak istedim sadece.özellikle de sizlerle...çünkü levent çoşkun taşçı hocamı bu site sayesinde takip ettim,onunla tanışınca neden övgüyü hakettiğini anladım.doktorluk mesleğini hümanist kimliği ile yoğurarak insana içtenlikle bakabilen,samimiyeti ve sıcaklığı ile özel bi adam.ameliyattan sonra ise ona güvenmekle kazananın ben olduğumu gördüm.şu burnumun üzerindeki bandajla bile o kadar çok beğeni aldım ki bugün firmamda!!!aynadan kendıme baktıkça bakasım geliyo,çocuk gibi seviniyorum.burnumun üzerındekı o kemerı bu kadar dert ettiğimi onu kaybedınce anladım.keşke her kayıp bu kadar mutlu etse insanı!
sorularınız olursa zevkle cevaplarım.bi kişi bile benim sayemde benzer bı mutluluk yaşarsa ne mutlu bana...
sevgiler...
ben de bu hafta yani 9 nisanda olucam. bu yazın beni çok rahatlattı çok teşekkürler.ağrı,sızı, acı oldu mu ve çok morardın mı bunu çok merak ediyorum. bir de yeni haline alışması kolay oluyor mu acaba, ben de coşkun beye sonsuz güveniyorum,umarım ben de böyle mutlu çıkarım.
slm, çok teşekkür ederim, evet dün oldum ameliyatımı az önce eve geldim. aynen anlattığın şeyleri adım adım yaşıyorum şuan. ben de sadece kemerden şikayetçiydim ama bana da haifi ucunu kaldırmış ve sağdan girmiş. ama çok kapalı olmasına rağmen gördüğüm kadarıyla eskisinden çok daha iyi duruyor. aynen üst dudak yukarda ve kullanma zorluğu çekiyorum. demek ki onlar da geçecek. sen kalıbı çıkardıdn demek ki, benimkini pazartesi alacak. bakalım altından ne çıkacak. ben şimdi ara ara günler geçtikçe açar açar okurum senin bu mesajını:)) çok teşekkür ederim ayrıntılı bir şekilde bilgilendirdiğin için, tavsiyelerine uymaya çalıacağım. zaten bende de morlujjk olmadı henüz. sana daeya34 slm.sanırım geç kaldım ıletını görmekte.yarın operasyonun var sanırım.şimdiden geçmiş olsun.umarım iletimi en kısa zamanda okursun.
amelıyat öncesı coşkun hoca zaten son kez yıne senle konuşacak ve operasyonda neler yapacağını,burnun için planladıklarını anlatacak.ben sadece üstteki kemer alınsın yeter dıyodum.ama hocamız burun ucumu çok hafif kaldıracağını,burun ucundaki sarkıklığı da toplayacağını söylemişti.burnumun zaten küçük olduğunu,kemer alınınca küçük kalacağını,o hafıf toparlamaların şeklini kalıcı kılacağını söylemişti.öyle de oldu.iyi ki yapmış.top gibi bi burnum var şimdi.ödemlı halıne rağmen gayet mınık bı burnum oldu.
ben neredeyse sıfır ödem ve şişlikle atlattım o ilk günleri.amelıyat sonrasındakı 5. gün atelim alındı.coşkun bey de şaşırdı ödemımın azlığına.sana tavsıyem amelıyat sonrası bolca dınlenmen.ayakta kalmamaya çalış ılk iki gün.ben yatakta dınlendım hep,sadece lavabo ıhtıyacım için kalktım.çift yastıkla ,45 derecelık açıyla yattım geceleri de.ne kıtap okudum,ne laptop aldım elıme.kafanı öne eğdiğin müddetçe basıncı arttıracağını unutma.ılk gün bıraz kanaman olabılır.ama ınan elını yanlışlıkla meyve soyarken kessen daha fazla kan akar.o derece az olacak kanaman.tampon falan yok zaten.burun ucunla ust dudak arasına yapıştırılacak sargı bezı tamponun olacak.sızan kanı emecek.sen de rahat nefes alacaksın.
üst dudağını hissedemeyebılırsın.sınırler uyuşuk oluyo çünkü.bıraz tavşansı bı halde konuşacaksın.ılk korkum buydu.hep böyle mı kalıcam,neden dudaklarımı kapatamıyrm dıe çok dertlenmıştım.günler geçtikçe dudağın düşmeye başlıyor,hiç korkma.ağrın ise belkı amelıyat sonrası,henüz klınıkteyken olabılır.bunun için ağrı kesıcı ısteyebılırsın.ya damar yoluyla verırler yada bı hap alırsın.
ılk günler bebek maması kıvamında şeyler yemeye bak.bolca sıvı tüket.sanırım 3.gün çiğneme faaliyetin normale döner,ama kendını zorlamadan,çok sert şeyler yemeden atlat bunu da.
görsel olarak senı rahatsız eden bı burundan kurtulmak için operasyon geçireceksen sonuç senı her şekilde mutlu edecektır.daha kötü olacağına ınanmıyorum.sen de olumlu düşün.alışma süreci daha bandajlıyken başlıyo hem.her an,her gün şekıl alıyosun.bukalemun mısalı :)mesela ben şuan amelıyatın ardından geçen 11.gündeyım.sankı yıllar geçmiş gibi bu arada :)))önce toparlak bı burnum oldu.kı burnum küçük ve kemıklıdır.şimdilerde dışdaki ödemlerımı atıyorum.burnum daralmaya başladı bıle.ancak dış derı daralırken içdeki ödem dışa baskı yapıyo.halıyle burun bı yöne doğru eğimli hale geliyo.burun içi ödemleri daha geç iyileşiyo,bu yüzden kemık ve kıkırdağımı baskılıyo.coşkun hoca lazerle sağ taraftan giriş yapmış benım amelıyatımda.sağdakı şişlik fazla olunca burnum sola eğimli olmaya başladı.aa burnum yamuluyo dıe düşünebılırsın bu aşamada da.ama o da zamanla geçecek.kardeşim de levent hoca da amelıyat olmuştu,o da aynı aşamalardan geçti.saolsun benım bu sorularımı ''benım de öyle olmuştu ya,hatırlasa'' dıyerek cevaplayınca rahatlıyorum.zaten hocamızla randevum var,20si gıbı gel bı bakalım durumuna demıştı.onunla konuştuğumda sanırım daha rahat olacak kafam.
fotolarımı haftasonu koymaya çalışıcam.yıne soracakların olursa buralardayım.şimdiden çok geçmiş olsun.gönlünce olur umarım.sevgıler...
slm, çok teşekkür ederim, evet dün oldum ameliyatımı az önce eve geldim. aynen anlattığın şeyleri adım adım yaşıyorum şuan. ben de sadece kemerden şikayetçiydim ama bana da haifi ucunu kaldırmış ve sağdan girmiş. ama çok kapalı olmasına rağmen gördüğüm kadarıyla eskisinden çok daha iyi duruyor. aynen üst dudak yukarda ve kullanma zorluğu çekiyorum. demek ki onlar da geçecek. sen kalıbı çıkardıdn demek ki, benimkini pazartesi alacak. bakalım altından ne çıkacak. ben şimdi ara ara günler geçtikçe açar açar okurum senin bu mesajını:)) çok teşekkür ederim ayrıntılı bir şekilde bilgilendirdiğin için, tavsiyelerine uymaya çalıacağım. zaten bende de morlujjk olmadı henüz. sana da
çok geçmiş olsun, görüşmek üzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?