Ben Op.Dr.Coşkun Levent Taşçı tarafından ameliyat edildim. Slim lipo yöntemiyle göbeğimden yağ aldı. Alınan yağların bir kısmı daha güzel ve yuvarlak hatlı bir popo istediğim için popoma enjekte edildi. Ameliyat sonucundan çok memnunum. ız yok, acı yok, narkozla uyutma yok. Liposuctiondan çok üstün bir yöntem. Zaten Op.Dr. Coşkun Levent Taşçı'yı doktorum olarak seçme nedeninimin başında,
estetik cerrahideki en son teknikleri ve aletleri kullanıyor olması geliyor. Ayrıca çok iyi bir insan. Estetik cerrahi alanında çok bilgili ve yetenekli. Son olarak ameliyat bittikten sonra sizinle bağlantısını koparmıyor. Bir sorunla karşılaştığınızda hemen yardıma koşuyor.Şubat sonu gibi başka estetik ameliyatlar yaptıracağım kendisine. Örneğin, gıdımı ve göz altı torbalarımı aldıracağım. Bunların hepsi bıçaksız,neştersiz , son teknoloji lazerlerle yapılıyor. Ayrıca
meme dikleştirme ve lazerle vajina daraltma yaptıracağım. Çünkü kendisine hem doktor hem insan olarak çok güveniyorum.[/QUO
Bende çoşkun levent beyı düşünüyorum ama fiyat konusunda endişem var. ben sadece simit bölgemi aldırmak istiyorum oda 1litre anca ediyor zaten. ameliyattan hemen sonra alınan miktar hemen farkedildimi acaba ? ozelden msj atamıyorum buyuzden bana hemen yardımcı olursan cokkk mutlu olacagım özelden msj at lutfen