• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Coşkun Levent Taşçı için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

Ben de sonunda ameliyatımı oldum. Bandajlarım da açıldı ve 3 hafta oldu. Şunu sölemeliyim ki karınve belde sonuç iyi ama bacakdan memnun değlim. Girintili çıkıntılı bir görünüm var ve istediğim şekilde incelmedi malesef:(

öncelikle geçmiş olsun. sanırım bacaklar zor iyileşiyor. Soleil de de öyle olmuştu. Biraz sabret muhakkak farkedecek. Sen kime olmuştun?Tek seferde tüm oprları bir aradamı oldun?Kaç lt yağ aldılar...
Bende belde çok çabuk sonuç almıştım ama karın da o kadar hızlı olmadı açıkçası..

MERHABA......Ben aralık ayında op.dr.levent hocam tarafından slim lipo ameliyatı oldum...(nişantaşı süper plast)Tabi hemen karar vermedim.Öncelikle hocamı televizyonda gördüm...anlattıkları konuşma tarzı ve son teknolojiden yararlanması beni daha da ümitlendirdi.Sonra başladım hocamı araştırmaya...bir sürü yazı okudum hakkında..herkes çok memnun olduğunu yazmıştı...Bende hocamla görüşmeye gittim.Benim sıkıntım göbek ve yanlardaki yağlar ve kalça idi...Yazın dar tshirt giyemiyordum..yanlardan çıkınca sinir oluyordum...hiç bir şey yapmadım mı..elbetteki yaptım...her gün yürüyüş yapıyordum..ama yan yğlar gitmiyor...gitmiyorrdu...sinir oluyordum..konu dağılmasın...hocamla konuştum...bana yanlardan gidince çok iyi sonuç alacağımızı söyledi...levent hocam okadar tatlı birisi ki...içeriye girdiğin anda hocamın pozitifliği etrafı adeta sarıyor...konuşmaları...çok tatllı birisi yaaaa...hocammm çok seviyorummmm sizi ya.....iyiki varsınızzz....her neyse ameliyat günü aldım.ameliyat oldum.ilk 3 gün biraz ağrılı oluyor tabiki...en güzelide genel anestezi olmamak ve teknoojinin nimetlerinden yararlanmak...3 GÜN sonra bandajları aldı hocam.gözlerime inanamadım...şişlerim olduğu halde bile bayağı yanlarım gitmiş kalçam daralmım ve göbeğim dümdüz...hocam bana 5 senede gidecek olan bu yağları 1 saatte yok ettik dedi...gerçekten çok doğru...belki daha uzun bir sürede alabilirdi...hocammmmmm size diyecek kelime bulamıyorummmm.süpersinizzzzzzzzzzzz....sizi çok seviyorummmmm...harikasınızzzz.beni çok mutlu ettiniz......
aslında ordaki tüm ekibe teşşekkür ediyorum..çünkü hepsi çok güler yüzlü....karşılamaları...gülümsememleri....tek kelimeyle harikalar...banyo yaptığımda korseyi çıkarıyorum ve göbeğim dümdüz...yanlarım yok...kalçam daralmış...eeeeeeee daha neeeeee benden mutlusu yokkkkk...TABİ ŞİŞLERİM İNİNCE DAHA SÜPER OLACAK...HOCAMMMMM SİZE NE DİYEBİLİRİM HARİKASINIZZZZ.HARİKASINIZZZZZ......SİZİ ÇOK SEVİYORUMMMMM......BÜTÜN EKİBE TEŞŞEKKÜR EDİYORUMMMMMM.......İYİKİ VARSINIZZZZZZZZ.....HOCAM SİZİ ÇOK SEVİYORUMMMMM...ARKADAŞLAR ASLA BAŞKA DOKTORLARA GİTMEYİN....BENİM GİBİ EMİNİM ÇOK SORUNLU BAYANLAR VARDIR.
GİDİN HOCAMLA TANIŞIN VE DEĞİŞİME İLK İMZAYI ATIN DERİM.....HOCAMM SİZİ ÇOK SEVİYORUMMMMM...BENİ ÇOK MUTLU ETTİNİZZZZ...

Son düzenleme:
Ben Op.Dr.Coşkun Levent Taşçı tarafından ameliyat edildim. Slim lipo yöntemiyle göbeğimden yağ aldı. Alınan yağların bir kısmı daha güzel ve yuvarlak hatlı bir popo istediğim için popoma enjekte edildi. Ameliyat sonucundan çok memnunum. ız yok, acı yok, narkozla uyutma yok. Liposuctiondan çok üstün bir yöntem. Zaten Op.Dr. Coşkun Levent Taşçı'yı doktorum olarak seçme nedeninimin başında, estetik cerrahideki en son teknikleri ve aletleri kullanıyor olması geliyor. Ayrıca çok iyi bir insan. Estetik cerrahi alanında çok bilgili ve yetenekli. Son olarak ameliyat bittikten sonra sizinle bağlantısını koparmıyor. Bir sorunla karşılaştığınızda hemen yardıma koşuyor.Şubat sonu gibi başka estetik ameliyatlar yaptıracağım kendisine. Örneğin, gıdımı ve göz altı torbalarımı aldıracağım. Bunların hepsi bıçaksız,neştersiz , son teknoloji lazerlerle yapılıyor. Ayrıca meme dikleştirme ve lazerle vajina daraltma yaptıracağım. Çünkü kendisine hem doktor hem insan olarak çok güveniyorum.[/QUO

Bende çoşkun levent beyı düşünüyorum ama fiyat konusunda endişem var. ben sadece simit bölgemi aldırmak istiyorum oda 1litre anca ediyor zaten. ameliyattan hemen sonra alınan miktar hemen farkedildimi acaba ? ozelden msj atamıyorum buyuzden bana hemen yardımcı olursan cokkk mutlu olacagım özelden msj at lutfen

ben de sonunda ameliyatımı oldum. Bandajlarım da açıldı ve 3 hafta oldu. şunu sölemeliyim ki karınve belde sonuç iyi ama bacakdan memnun değlim. Girintili çıkıntılı bir görünüm var ve istediğim şekilde incelmedi malesef:(

canım kime ameliyat oldun ? Bende simit bölgemi aldıracağım ama karar veremedım doktora :(

benden son durum raporu;
bel süper..karın istenen sonuç olmadı bende.. oturdummu yağlı bir göbek ve hala göbek deliği altındaki ödemler duruyor...hayır madem hala bu kadar yağ var neden 2 lt alabilme imkanı varken 1,5lt alıyorsun ben bunu anlamıyorum.
artık kontrole de gitmiyorum.. yok zayıflamam lazımmış yok o ödemler geçermiş. belimi yaptıgında zayıfladıkmı da sonuç iyi oldu..eylül sonuna kadar bekliycem.. bakalım birazda kilo vereyim de görelim gerçekten olacakmı...

BENDE SİMİT BÖLGEMDEN ALDIRACAĞIM AMA HANGİ DOKTORARA GİDECEĞİME KARAR VEREMEDİM ?
coskun beye mı ameliyat oldun canım sen ?

ya arkadaslar okadar cok sey yazıyorum kimse mi görmüyor duymuyor cevab vermıyor bılemıyorm :(
ALİ MEZDEG E LAZER LİPO YAPTIRAN VARMI ACABA ? bir de ÇOSKUN BEYIN FİYATLARI NASIL ? BEN SİMİT BÖLGEME YAPTIRAGIM SADECE

arkadaşlar merhaba,bende 8 gün önce vaser yöntemle liposuctıon yaptırdım ve aynı anda göğüslerim büyütüldü,bende sizlerle benzer sıkıntılar yaşıyorum ,göbek ve midemdeki yağlar alındı belim azıcık inceltildi arka yanlardaki yağları almış dokturum sağolsun vücudmun ön tarafında hiç morarma yok denebilir ama arka taraf çürümüş gibi umarım1-2 aya kadar toparlarız yada daha önce yaptıran arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi ???ben hergün duş alıp bunlara morlukları gidermesi için krem sürüyorum ,bacaklarımda da ödem var ama ben yemeklerimi gayet tuzlu yiyorum valla her seferinde yemeği yaparken tuzu kaçırıyorum nedense; suyuda çok içemiyorum tuvalete gitmek göğüs ameliyatımdan dolayı azıcık sıkıntılı eeee bu durumda benim ödemlerin pek geçeceği yok galiba :( tamam biliyorum şu anda çok ödem var ama mide gitmiş bel iyi görünüyo fakat göbek hala olduğu gibi duruyo çok endişeleyim acaba göbek gitmedimi diye benden toplam 2.4 litre yağ alınmış ,dışardan baktığınızda zayıf bir görüntüm vardı ama bu yağlar çok rahatsız edici boyutlardaydı ,sabırla bekliyorum umarım 1 veya 2 ay sonra istediğimiz sonuçlara kavuşuruz allah hiçbirimizn çektiği acıları ve gösterdiği sabrı boşa çıkarmasınn :21:

Merhaba lutfen bıran once yardımımna ohtoyacım var. Vaser yontemınde morarma yokmus ve fıyatıda yuksekmıs dıye duydum. HANGI doktora vaser yaptırdın acaba ben 1 hafta sonraya olacagım ama ıkı doktor arasında kaldım acıkcası. Levent beyın fıyatı ne bılmıyorum ama bende sadece sımıt bolgemı aldıracagım o da 1 lıtre eder etmez

BENDE SİMİT BÖLGEMDEN ALDIRACAĞIM AMA HANGİ DOKTORARA GİDECEĞİME KARAR VEREMEDİM ?
coskun beye mı ameliyat oldun canım sen ?

merhaba edepsiz,

evet coşkun beye oldum. ama önce belim yapıldı sonra ise karnım..
belimden 1,5 karnımdan 1,5 kadar alındı.
her bir opr için 4.000tl ödedim..
belim karnıma göre çok daha başarılı oldu... karnımda hala biraz yağ var ona da revizyon falan yapmak gerekli...

Ben Op.Dr.Coşkun Levent Taşçı tarafından ameliyat edildim. Slim lipo yöntemiyle göbeğimden yağ aldı. Alınan yağların bir kısmı daha güzel ve yuvarlak hatlı bir popo istediğim için popoma enjekte edildi. Ameliyat sonucundan çok memnunum. ız yok, acı yok, narkozla uyutma yok. Liposuctiondan çok üstün bir yöntem. Zaten Op.Dr. Coşkun Levent Taşçı'yı doktorum olarak seçme nedeninimin başında, estetik cerrahideki en son teknikleri ve aletleri kullanıyor olması geliyor. Ayrıca çok iyi bir insan. Estetik cerrahi alanında çok bilgili ve yetenekli. Son olarak ameliyat bittikten sonra sizinle bağlantısını koparmıyor. Bir sorunla karşılaştığınızda hemen yardıma koşuyor.Şubat sonu gibi başka estetik ameliyatlar yaptıracağım kendisine. Örneğin, gıdımı ve göz altı torbalarımı aldıracağım. Bunların hepsi bıçaksız,neştersiz , son teknoloji lazerlerle yapılıyor. Ayrıca meme dikleştirme ve lazerle vajina daraltma yaptıracağım. Çünkü kendisine hem doktor hem insan olarak çok güveniyorum.[/QUO

Bende çoşkun levent beyı düşünüyorum ama fiyat konusunda endişem var. ben sadece simit bölgemi aldırmak istiyorum oda 1litre anca ediyor zaten. ameliyattan hemen sonra alınan miktar hemen farkedildimi acaba ? ozelden msj atamıyorum buyuzden bana hemen yardımcı olursan cokkk mutlu olacagım özelden msj at lutfen

Merhaba;
benim ameliyattan sonra hemen farketti ve halada incelmeye devam ediyorum.Arkadaşlar birazda dikkat etmek gerekir.Ben asla hamur işi ve kızartma türü şeyler yemiyorum.
şekerli gıdalar...ben asla sporu bırakmadım.devamlı spor yapıyorum..yanlarım tamamen gitti ve ameliyattan hemen sonra 3 gün içersinde bandajları çıkarınca kesinlikle farkettim.LEVENT HOCAMMM SÜPER BİRİSİ...KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM..BEN HALA KORSEYİ ÇIKARMADIM..ŞUBATTA LEVENT HOCAMA KONTROLE GİDECEĞİM..SEN BENİM YAĞLARIMI ALDIRDIM YEMEYE DEVAM DERSENİZ ARKADAŞLAR HİÇBİR ZAMAN MUTLU SONUÇLARA ULAŞAMAZSINIZ....BEN LEVENT HOCAMA NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEM AZ GELİRR....KESİNLİKLE BU İŞİN UZMANI LEVENT HOCAMDIR...ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM....SİZİ ÇOK SEVİYORUM LEVENT HOCAMMM...

Arkadaslar ben anlamiyorum bilgisayarda resim gorerek mi karar vereceksiniz yaglarinizi aldirmaya? Doktora gidip de sorularinizi sorma ihtiyaci duymuyor musunuz bu kadar onemli ve hassas bi konuda? Gideceksiniz bir zahmet ve ucretten anesteziye kadar her soruyu soracaksiniz ve ornek fotograflara dilediginiz kadar bakacaksiniz ama doktorun izniyle. Bizim soylediklerimizin hicbirinden hicbir doktor mesul degildir. 5000 deriz adam fiyatini degistirmistir 8000 yapmistir belki.. Ya da size indirim uygulayacaktir. Tamam bizlerin tecrubeleri var ama her vucut ayni degil.

Doktora gitmeden once mutlaka detayli sorularinizi liste yapin. Ve mutlaka ama mutlaka on gorusme alin ister 3 ay sonraya randevu verse bile cunku bu bakkaldan sakiz almaya benzemez. Lutfen biraz ozveri gosterin ve caba sarfedin, oturdugunuz yerden resim gormekle fiyat sormakla olmaz bu is. Biz tecrubelerimizi 10 mesajda tekrar tekrar yazamayiz iyi okuyun basliklari ilk mesajdan itibaren ve doktorla on gorusmeye gidin cunku bu gorusmeler ucretsiz ve sure sinirlamasi yok. Siz tatmin olup cikiyorsunuz ve doktorla yaptiginiz gorusmede nerenizden ne kadar yag alinacagini konusuyorsunuz. Bu gorusmeden sonra isterseniz islem yaptirmayabilirsiniz ya da bi hafta sonra arayip asistanlardan islem randevusu alirsiniz.

Lutfen sorularinizin gereksiz olmamasina ozen gosterin; bu baslik Coskun Levent Tasci hakkindaki yazilari iceriyor baska doktorlari degil.

Saygilar.

slm,
bende 25.01.13 lipo oldu#m. göbek, simit bel ve bacak ici. toplam 3 l gibi alindi tüm bölgelerde. cok asiri fazlaligim yoktu ama pantalon giydigimgde simitler göbek katlaniyordu. simdilik daha ödem var sonucu daha tam göremedim. 1 hafta oldu tam. korsemi takiyorum. Pazartesiden sonra da sporuma yine yavas yavas basliyacagim. Bakalim artik. siz baska özel birsey yapiyorumusunuz? Dr. Levent Tasci'ya sordum, hic birsey gerekmez dedi. resimleri yakinda sayfama koyarim bakarsiniz...

darkadaşlar merhaba yeniyim aranızda.aslında bi iki yıldır misafir olarak bulunmayı tek sevdiğim adres burası üyeyim ama bi türlü çözemiyorum nasıl katılıcam içeriklerine vs pc kültürüm çok yok zaten ayrıca burada cevap yaz kısmını görmesem hiç katılamazdım benim sorunum karın germe ameliyatı 2aydır hergece forumdaki tecrübeleri okuyorum çıkamıyorum içinden.kilom fazla karın gerdirmeyle bacak kola gerdirme ve lipo bi sırtıma dahil tek opers.olsam kaldırabilirmiyim1) ikincisi ise hala ücretsiz muayns.olan hekim biliyormusunuz?ve lütfen sesimi duyun opers.birinde 5kg alınırken diğer hekimlerin 2kg sınırlı kalmasında tercih ne olmalı?engeli çocugum var hepsini bi anda düşünmem onun için bir an evvel ayaga kalkmam bi komplike olmazsa inşalh.şart 38yaşındayım ayrıca çocuğumun hem annesi hem babasıyım boyum1.65 kg 86 bu durumda sonuç ne olur tecrübeniz lazım ltfn ist.dayım saygılar her şey gönlünüzce olsun

heyecandan olsa gerek çok yazım hatalarım olmuş affınıza sığınıyorum sizden ricam yeni amelyt. olan arkadaşlar dr coşkun beyin tam karın germe ücret. bilen varmı ltfnn cvp

merhaba edepsiz,

evet coşkun beye oldum. ama önce belim yapıldı sonra ise karnım..
belimden 1,5 karnımdan 1,5 kadar alındı.
her bir opr için 4.000tl ödedim..

Anıka suan ben baktıgımda neredeyse bır fark olmadıgını hatta yanlarımın tastıgını gormekteyım ve canım cok sıkkın bu konuda. 28 OCAKTA amelıyat oldum ve he bısey anlamadım okadar verdıgım para bosa gıbı geldı bana. ve sımıt bolgeme onden degıl sadece arkada mudahale edıldı sende de ole mı ? Bana maıl atamısın sana resım atacagım
edepsiz.kiz@hotmail.com

kızlar 28 ocakta amelıyat oldugumla suankı durumum arasında bıraz fark var dogrusu. O halıyle bıle daha ıyıydı suan resmen 15 gun oldu ve sankı daha da büyümekte yanlarım. Hanı keske 2 lt yagın hepsını alsaydı da Çoskun Bey benı bu dertten kurtarsaydı zaten bu halıyle ben kılo verıncede aynı sevıyeye dusuyordu. Yada zayıflayıp da aldırsaydım daha basarılı olurdu. Oyuzden elınızden geldıgı kadar zayıflayıp ole gıdın bence

kızlar bunu bana bayan estetık bır doktor hanım onerdı. Ama çoşkun bey gerek olmadıgını soyledı. Fıyatı 23 TL olan bu krem morarmalara bırebır eger cıldınız hashas ıse alıp kullanmanızı onerırım sıze. Ve ayrıca odem de attırıyor . Ben 4 gundur kullanıyorum ve morluklarım hemen hemen gectı bıle buyuzden aynaya rahatlıkla bakabılıruoum

slm,
bende 25.01.13 lipo oldu#m. göbek, simit bel ve bacak ici. toplam 3 l gibi alindi tüm bölgelerde. cok asiri fazlaligim yoktu ama pantalon giydigimgde simitler göbek katlaniyordu. simdilik daha ödem var sonucu daha tam göremedim. 1 hafta oldu tam. korsemi takiyorum. Pazartesiden sonra da sporuma yine yavas yavas basliyacagim. Bakalim artik. siz baska özel birsey yapiyorumusunuz? Dr. Levent Tasci'ya sordum, hic birsey gerekmez dedi. resimleri yakinda sayfama koyarim bakarsiniz...

bende senden 3 gun sonra oldum. Odemın gıtmesı ıcın 1.5 lıtre su ıcmelısın ve moraran morluk ve odemlerın ıcn Arnica krem kullanabılırsın Çoşkun bey bana da gerek yok dedı ama ıyılesme surecı hızlanıyor baya bı benden demesı canım :) ayroca resımlerın varsa bana da atarmısın ? edepsiz.kiz@hotmail.com adresım

heyecandan olsa gerek çok yazım hatalarım olmuş affınıza sığınıyorum sizden ricam yeni amelyt. olan arkadaşlar dr coşkun beyin tam karın germe ücret. bilen varmı ltfnn cvp

ben laser lipolyss oldum. Germe fiyatini istersen Dr. görüs, cünkü bu islem daha degisk lipo.'dan. Ayrica bu gibi fiyatlar kisiden kisiye degisiyor. Görüsme icin de zaten ücret almiyor.

kızlar 28 ocakta amelıyat oldugumla suankı durumum arasında bıraz fark var dogrusu. O halıyle bıle daha ıyıydı suan resmen 15 gun oldu ve sankı daha da büyümekte yanlarım. Hanı keske 2 lt yagın hepsını alsaydı da Çoskun Bey benı bu dertten kurtarsaydı zaten bu halıyle ben kılo verıncede aynı sevıyeye dusuyordu. Yada zayıflayıp da aldırsaydım daha basarılı olurdu. Oyuzden elınızden geldıgı kadar zayıflayıp ole gıdın bence

Slm,

sen ödemlerinden bence daha sonucu tam göremiyorsundur canim. 3 ay atlat, ondan sonra olmamis dedigin yerleri konus Dr.
Bende suanda az bir sonuc görüyorum! Ama kararliyim 3 aydan önce Dr. aramiyacagim. Cünkü bana söyliyecegi sey bel. "Ödeminiz var, biraz daha bekleyin" diyecek.

ondan suanda panik yapmiyorum korsemle beraber zaman gecsin diye bekliyoruz:1:

Back