• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Coşkun Levent Taşçı için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

selam.. ben sürekli tatildeyim ama gözüm de burada :) valla ben pek memnun değilim halen ve aslında bel kadar iyi sonuç alamadım.. belki göbek daha iyidir diye düşünüyorum yine yaptırma hevesim var çünkü cidden bu vücuda yakışmayan ve diyetle de bir türlü yok olmayan bir göbeğim var :)

bach soleil juno nerdesiniz :)
hepiniz aynı anda mı tatile çıktınız...
durumlar hakkında bilgi rica...

anikacım selam,evet uzun zamandır yazamadım biraz yazlığa gidiyorum birazdurum istanbula geliyorum bir koşturmacayla geçiyor günler,,bende genel gör üntü fena değil eskiye göre çok çok iyi göbek yok ama !!! aması var işte göbeğimin altında elips gibi duran şey bana göre yağ doktoruma göre ödem olan şey her ne ise gram oynamadı yerinden ayrıca göbegimin üstünde de saglı sollu 2 tane minik minik kabarcıklarım var :( bazen bakıyorumda sanki klasik laser gibime geliyor buralar atlanmış diyorum 3 ayım yeni doldu genel görüntüden memnun sayılırım ama dümdüz ve sıkı görünmüyorum malesef,doktorumun tavsiyesi kavitasyon ve el masajı yaptırmam yönünde ki bana da kesinlikle öyle geliyor sıkılaşmak için onlara ihtiyacım var benim,istanbulda kalacak olsam yaptıracam ama malesef eylüle kadar yokum şimdilik bu işlere giremiyorum,ameliyata girdiğimde 58 -59 kiloydum şimdi 55 ,ama hem yaz sezonu hemde biraz sıkıntılarım var o yüzden de iştahsızım belki kilo kaybım ondandır ,bu kilonun altına düşmek istemiyorum zaten görüntüm zayıftır çok zayıflayınca yakışmıyor bana ,sende durum nedir bilgilendirirsen sevinirim canım,umarım daha iyi durumdasındır benden,çok öpüyorum:16:

merhaba kızlar :)

bach cım aynı durumdayız :) benimde göbeğim eskiye nazaran çok iyi ama istediğim ulaşmayı umduğum gibi değil açıkçası. göbek deliğimin altındaki o elipsler hala duruyor benimde. Temmuz başıonda gitmiştim dr.a biraz daha zamana ihtiyacın var iyileşmesi için demişti ama gidecek emin olabilirsin dedi. ok beklemedeyiz ama hala girintili bir görünüm var işte. benim 2 opr da toplamda 3,5lt kadar yağ alındı. Dr. un söylediğine göre 2-3 kilo vermiş olmam lazımdı şimdiye kadar ama ben nasıl yaptığımı hala anlamadım ama kilo kaybı "0" :(( şimdi diyete girdim. dukan yapıorum biraz göbeğimin o şişkinliği indi ve daha iyi görünüyor şu anda..ben bacak dışı ve kollarıma da istiyordum ama yaptırmam..diyet yoksa spor yoksa pek de öyle parlak sonuçlar alınmıyor demekki.. yaptırdım bitti yok malesef :)) ha bu arada bnmde elastikiyet sorunum var. oturduğum zaman özellikle alt taraf salıyor kendini..masaj+spor kavitasyon vs yaptırmak sart gerçekten...

soleil senin ödemlerin geçtimi, bir bacağın birazcık daha inceydi aynı forma ulaştımı?

yok canım benim ödemler hala duruyor ve arada kaşıntı da yapıyor ki kaşıdığımı hissedemiyorum bile hissizlik malum.. ya ben aslında diğer başlıktaki edaya isimli kızın yaptığını merak ediyorum ama o da ortadam kayboldu.. ödemlerin alınması işlemi..

ya kızlar benim size ayrıca bir uyarım olacak, eğer açık tenliyseniz mutlaka dikiş izi kalıyor, zamanla geçmesi gibi şeyler hikaye.. sivilce gibi dursa bile eğer görünen bir yerinizdeyse mutlaka dikkat çekiyor. mesela benim iç bacaklara ulaşmak için kasıklarımın birazcık daha aşağısından girmiş ve bikini giydiğimde koyu benekler olarak ortadalar. sivilce diye yutturamıyorsunuz çünkü simetrikler, bi de dizlerin içinde de yine simetrikler.. biri size dikkatlice baksa anlar yani.. o yüzden bacaklarınıza yaptıracaksanız bile mutlaka ama mutlaka kasıklarınızdaki giriş yerini önceden konuşun.

mutlaka eskiye göre çok büyük değişim var ama insan içten içe daha büyük beklenti içine giriyor. ayrıca yaşı genç olanların cildi sarkmaz o lazer zaten sıkılaştırıypr fln bu da hikaye.. 18 yaşında da bu işlemi yaptıracak değil di mi yani insanlar.. ben 30 yaşındayım ve bacaklarım lömbür lömbür sallanıyor incelmiş olmasına rağmen. ip atlamaya başlayacağım ama çocukluğumuzdaki kadar kolay iş değilmiş baya zor bişiymiş meğer :)

selam arkadaşlar
malum benim arkadaşım karın lipo olmuştu
önden bakılınca süper gerçi zaten önden bi sıkıntısı yoktu
yandan istediği gibi değil alt karın sorunluydu zaten
gerçi doktor bey dümdüz olmaz kas yapısıyla ilgili demişti
elleyince karnını yağ filan hiçbir şey yok, kaslara geliyor el.
ödem de yok sanki.
4 ay oldu sanırım.
izlere gelince ben görmedim ama pembe bir şekilde duruyormuş hala, sivilce izi gibi sanki.

bu arada üst bacak yaptıran arkadaşlar memnun musunuz?
bir de alt bacak yaptıran var mı bir arkadaşım çok istiyor alt bacağı

bugün Coşkun Bey'e randevuya gittim,göz altı torbalarım için...lazer yönetmiyle alacagını söyledi ama en önemli soruyu sormayı unuttum..lazerle ordaki yagı aldıktan sonra göz altımdakı deri fazlalığı ne olacak :s yag aldıranlar ya da benzer yontemle ıslem yaptıranlar...daha sonra bi gerdirme operasyonu fılan da gecırıyor musunuz ekstradan..pazartesıye kadar sormayı bekleyemıcem,burada size bi danısayım dedim

emelcim göz altı torbalarıyla ilgili hiç bilgim yoktu, oranın alınması yap alınması şeklinde olduğunu da yeni öğrendim.. şimdiden geçmiş olsun canım umarım herşey istedğin gibi olur.

juno ben üst bacak ve basen oldum dediğim gibi güzel oldu ama ne bilim işte beklenti meselesi biraz yamuk yumuk ve lömbür lömbür sallanıyorum.. ciddi spor yapmak da zor çünkü ip atlamaya kalkınca ne kadar sıkı tayt bile giysem o ödemler sanki kanca takılmış da çekiyormuş gibi derimi çekiyor her zıplayışta.

ayrıca dikiş izi diğer bölgelerde gizlenebildiği için sorun yok, benim kasıklarımdakiler çok ortada.. üst bacak sorunlarımdan biri de bu..

ama totalde bakıldığında çok ciddi bir incelme var..

lazerle yakıyor neticede,yani riskli değil mi... iz olayı daha derin ve kalıcı olmuyor mu :s of cok kararsızım...

bugün Coşkun Bey'e randevuya gittim,göz altı torbalarım için...lazer yönetmiyle alacagını söyledi ama en önemli soruyu sormayı unuttum..lazerle ordaki yagı aldıktan sonra göz altımdakı deri fazlalığı ne olacak :s yag aldıranlar ya da benzer yontemle ıslem yaptıranlar...daha sonra bi gerdirme operasyonu fılan da gecırıyor musunuz ekstradan..pazartesıye kadar sormayı bekleyemıcem,burada size bi danısayım dedim

sana yapacağı iki işlem var... ya alt göz kapağının içinden lazerle kesip fazla yağları alacak sonra da farklı bir lazerle göz kapağı derinin üzerinden geçecek bu işlem derinin sıkılaşmasını sağlayacak.. kırışıklık varsa onlar hafifleyecek ya da geçecek.. sonrada dikiş atacak dikişler göz kapağının içinde kalacağı için dışardan görünmeyecek.. ancak bu işlemleri gerçekten çok usta birinin yapması lazım.. çünkü ileriki dönemde alt gözkapaklarında içe dönme sorunu çıkabilirmiş, buna entropion deniyor..

bende bu konuda en uzman güvenilir doktoru bulmaya çalışıyorum.. belki de okuloplastik cerrahlara yani göz cerrahı olup sadece göz çevresi estetiği yapan kişilere de sormak lazım.. imkanın varsa okuloplastik cerrahlara da görün, onlardan da bir fikir al, gözün fonksiyonlarını daha iyi biliyorlar.. fazla zarar vermeden yapıyor olabilirler gibime geliyor.. başarılı bir isim olarak dünya göz hastanesinde prof. mehmet ünal adını duydum.. istersen gözlerinin resmini kendisine mail olarak yolla ve fikrini al.. ben de öyle yapacağım sanırım.. ben muayene olmak istiyorum kendisine ama ankarada diye duydum..

merhabalar, ben 7 yaşımdayken kalp ameliyatı oldum suanda 24 yaşındayım amelıyat ızım çok belırgın ve cok canımı sıkıyor sizce bunu geçirmenin bi yöntemi varmıdır ? teşekkürler.

Selamlar herkese, dr levent taşçıya nasıl ulaşabilirim? mail attım ancak cevap gelmedi. yurt dışındayım ve türkiyeye eylülde gideceğim. gitmeden maille fikrini almak gidince de zaman kaybetmeden işlem yaptırmak istiyordum. çünkü vaktim çok kısıtlı..şimdiden cevap verenlere teşekkürler

merhaba
telefon açmanı tavsiye ederim.
Ben orda gıdı yapılan hastaların resimlerini görmüştüm. faydasını görmüşler...

Merhaba Bayanlar,

sizlere kendi slimlipo deneyimimi anlatmak istedim. Bir kaç gün öncesine kadar ben de kadın sitelerini geziyor ve merakımı gidermeye çalışıyordum.Şimdi sizleri aydınlatmayı görev bildim.Çünkü hepinizi çok iyi anlıyorum. 12 Mayıs cumartesi günü Coskun Bey e slimlipo oldum. İç bacak,dizler ve alt bacaktan. Uygulama günü ve sonrası çok rahat geçti diyebilirim.Hiç korkulacak bir durum yok.Zaten doktoruma çok güvenerek bu işe girdim. Dileyenlere resimlerimi yollamaya hazırım.Salı günü bandajlarım çıktı.Diz bölgesi ve iç bacagım gayet iyi durumda.Alt bacaklarda şimdilik çok ama çok bir değişiklik gözükmese de zamanda inceleğini umuyorum.Özellikle dizlerimdeki değişiklik beni çok mutlu etti.Keşke daha önce yaptırsaydım diyorum.Kısaca böyle.E-mail adresini verenlere resimlerimi atabilirim.Sevgiler.

Sevgili Controller,

Uzun zaman gecti, nedir durumun? Odemlerin gecmesi uzun zaman aliyor okudugum kadari ile ama sonuc nasil, gercekten bacaklarda istenilen incelme saglayabildin mi?

benden son durum raporu;
bel süper..karın istenen sonuç olmadı bende.. oturdummu yağlı bir göbek ve hala göbek deliği altındaki ödemler duruyor...hayır madem hala bu kadar yağ var neden 2 lt alabilme imkanı varken 1,5lt alıyorsun ben bunu anlamıyorum.
artık kontrole de gitmiyorum.. yok zayıflamam lazımmış yok o ödemler geçermiş. belimi yaptıgında zayıfladıkmı da sonuç iyi oldu..eylül sonuna kadar bekliycem.. bakalım birazda kilo vereyim de görelim gerçekten olacakmı...

benden son durum raporu;
bel süper..karın istenen sonuç olmadı bende.. oturdummu yağlı bir göbek ve hala göbek deliği altındaki ödemler duruyor...hayır madem hala bu kadar yağ var neden 2 lt alabilme imkanı varken 1,5lt alıyorsun ben bunu anlamıyorum.
artık kontrole de gitmiyorum.. yok zayıflamam lazımmış yok o ödemler geçermiş. belimi yaptıgında zayıfladıkmı da sonuç iyi oldu..eylül sonuna kadar bekliycem.. bakalım birazda kilo vereyim de görelim gerçekten olacakmı...

anikacım merhaba ,benimde senden kalır yanım yok gibi, genelde bakınca iyi görünüyor göbek eskisi gibi değil ama ben bu kadar az bir iyi görüntü için mı o kadar zahmeti çektim anlamadım,yada belki benim beklentim çok yüksekti en azından daha düz bir karına sahip olacağımı zannediyordum,2 aydır yazlıktaydım yeni geldim,galiba birazda kilo aldım hemen spora başlıycam ve birazda kavitasyon yaptıracağım sonuç bakalım ne olacak,sonrada doktoruma gideceğim,çünkü göbeğin altındaki elips şeklindeki şey hala orda duruyo ve çokda komik görünüyor,yaz boyu o ilginç görüntü ile dolaştım durdum çok fenaydı :30: msn kullanıyormusun ????

anikacım merhaba ,benimde senden kalır yanım yok gibi, genelde bakınca iyi görünüyor göbek eskisi gibi değil ama ben bu kadar az bir iyi görüntü için mı o kadar zahmeti çektim anlamadım,yada belki benim beklentim çok yüksekti en azından daha düz bir karına sahip olacağımı zannediyordum,2 aydır yazlıktaydım yeni geldim,galiba birazda kilo aldım hemen spora başlıycam ve birazda kavitasyon yaptıracağım sonuç bakalım ne olacak,sonrada doktoruma gideceğim,çünkü göbeğin altındaki elips şeklindeki şey hala orda duruyo ve çokda komik görünüyor,yaz boyu o ilginç görüntü ile dolaştım durdum çok fenaydı :30: msn kullanıyormusun ????

yok canım şirketteyim burdan kullanamıyorum ya..
ama ikimizdede aynı durum olması enterasan sen başka yerde yaptırmıştın değil mi?

yok canım şirketteyim burdan kullanamıyorum ya..
ama ikimizdede aynı durum olması enterasan sen başka yerde yaptırmıştın değil mi?

evet ben başka yerde yaptırdım,ama bu son hafta baktıkça moralim bozuluyor iyice,, kilo vermiş görünüyorum ameliyatla bugün arasında 4 kilo var ama özellikle otyrduğumda durum bir felaket,aslında seninle bir buluşsak ,yada sen doktor kontrolüne geleceğin zaman haberim olsa yakınım çünkü ben oraya, görüşürüz seninle hocanın dediği gibi damdan düşenin halini en iyi yine damdan düşen anlarmış ya o hesap

Back