Herkese Merhaba;
Ben uzun zaman estetik cerrahi operasyonlar üzerine, geniş kapsamlı bir araştırma yaptıktan sonra, en doğru adresin ( Superplast) Op. Dr. Coşkun Levent TAŞÇI olduğuna karar verdim. Yaşadığım deneyimleri sizlere de aktararak ilgilenenleri biraz olsun bilgilendirmek isterim..
Öncelikle, ilk operasyonum Kasım ayı içerisinde yaptırdığım Lazer destekli meme küçülteme ameliyatıydı. . 34-DD olan meme ölçüm, C bedene kadar indi. Derin araştırmalardan sonra, doktoruma olan sonsuz güvenimde ne kadar haklı olduğumu bandajlar açılınca kendi gözlerimle gördüm. Gerçekten, hiçbir acı çekmeden, herhangi bir hareket kısıtlamasına dahi maruz kalmadan, mükemmel bir çift memeye sahip olmak inanılmaz bir duyguydu. Dikiş izleri ise yeni sistemlerle minimuma indirilmiş , kesiler yok denecek kadar azdı. Hala aynalara bakarken gördüğüm şeyin güzel bir rüya olma ve bu rüyadan uyanma ihtimalinden korkacak kadar kusursuz bir sonuç elde ettim. Akabinde, 3 ay sonra yani dün sabah itibariyle, yine Lazer destekli bel ve karın ve kalça operasyonu geçirdim. Hatta karın cildinde germe de yapıldı. Yine ilk ameliyatım gibi narkozsuz oldu. Son derece rahat, ağrısız, bulantısız, deliksiz uyuyarak, hatta ağrı kesici bile talep etmeden geçen ilk gecenin ardından evime geldim. Bazı arkadaşlar forumlarda, ameliyat esnasında takılan ve sadece üç gün kalacak olan korsenin rahatsızlığından bahsetmişler. Bence gece dışarı çıkarken dar bir elbisenin içine giymek zorunda kaldığımız korselerden daha fazla bir sıkıntısı yok. En azından şuana kadar. Cuma günü bandajlarım açılacak ve eminim ki meme operasyonunda kavuştuğum sonucun aynısını yine alacağım. Çünkü Coşkun beyin kusursuz bilgisi ve hastalarının beklentilerini kolayca anlaması, mükemmel ilgisi, kullandığı en son teknoloji cihazları, ameliyat sonrası süreçte aylar süren sabırlı takibi, pozitif yaklaşımı,’’ bunca yıldır beklememe deymiş ‘’dedirtti bana. Kısa bir süre sonra da burun için randevu alacağım. Yine kesisiz, üstelik burunu açmadan, Lazer destekli, morarma ve ağrının minimum düzeyde olacağı, belki de yine olmayacağı, bir ameliyat olacak. Bundan sonraki olumlu ya da olumsuz deneyimlerimi de yine sizlerle paylaşacağım. Tüm estetik operasyon düşünen bayanlara tek tavsiyem, Op Dr Coşkun Levent TAŞÇI ve kullandığı son sistem teknolojiler ile bir kez olsun tanışmadan bir karar vermemeleri olacaktır. Coşkun beyin bir iyi tarafı da hiçbir görüşmesinde ücret talep etmemesidir. Bunu forumlarda merak edip, sık sık soranlar için özellikle belirtmek istedim. Son olarak, sonradan pişman olmak yerine iyi araştırma yapmalı derim ben. Buradan öncelikle her iki operasyonum için, başta sevgili Doktorum Coşkun beye ve hem de yüzlerinden hiç gülücük eksik olmayan,işlerini büyük bir şevkle yapan, Hasta Kabul’den başlayarak, Hemşireler, hatta kat görevlileri dahil olmak üzere herkese sonsuz teşekkürler.. Cuma günü bandajlar için görüşmek üzere