• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oozzllmm Meme Estetiği Ameliyatı

canim merhaba,
ben adi gecen doktora ameliyat olmadim ama meme buyutme tecrubelerimi seninle paylasmak isterim.ameliyattan once sudyenini doktorun verdigi ilaclari aliyorsun.kan tahlili en az bir gun once yapiliyor.ben extra para odemedim cunku hersey dahil anlastim doktorumla..benim boyum 173 kilom 50 cok ince yapiliyim bana 325cc high profile yuvarlak takildi ben dolu dolu c cup olurum.meme dokum azdi.bir gece hastanede kaliyorsun ve yaninda bir refekatci senle kalmali cunku yardimsiz hareket etmede zorlanirsin..10 gun icinde normal hayatina donmeye basliyorsun.benim 3 hafta oldu anca kendime geldim.

kızlar ne olur bana yardım edinnnnnn.zühtü beyle ve birkaç doktorla konustum.zühtü bey içime daha cok siniyor.sizlere sormak istediğim bazı şeyler var cevapşarsanız memnun olurum.
-kan tahlillerini kaç gün önceden, nerede yaptırıyorsunuz ,ekstra ücret veriliyormu( sehir dısından gelceğim için soruyorum.birde akayda tahlil için ücret 100 tl isteniyormus)
- o sporcu sütyenini ameliyattan sonramı alıcaz? (sormayı unuttum)
-ameliyat sırasında çıplak mı oluyoruz :44: sonrasında giymek için ne tavsiye edersiniz?
-ağrı kesici ilaç listesi felan vermişti zühtü bey karar verirseniz herhangi biryerden alabilirsiniz diye ameliyat sonrası zühtü bey neden yazmıyor?
- 161 boyum 50 kilom.doktor beye 325 olabilir yapınız musait dedi azcık dokumda varmıs ben diyorum ki olmusken 350 olsa abartıyormuyum? :78:
umarım görürsünüz ve bana yazarsınız para işini halledersem haaftaya gün alıcam şimdiden mideme ağrı giriyor.....

canım sorularına cevap vermek istedim..kan tahlilini her hangi bir sağlık kurumunda yaptırabilirsin doktorun sana hangi tahlilleri yaptırcağını veriyor dışarda cok pahalı tahliller değil zaten 100 felan olamaz ben daha yeni tam kan tahlili yaptırdım özel hastahanede ona fark verdim 50tl di sana vereceği tahlilerde tam kan testi istemiyodu benim hatırladığım..ben sporcu südyenimi bana ameliyatdan önce aldırmıştı ve ameliyattan cıktığımda onu takmışlardı.ameliyattan sonra ilaçları kendin alıyosun özele girdiğinden yazmıyor onu bende o zaman defter vardı yazarmısınız demiştim yazmamıştı.325 le 350 arasında hiçbir fark olmuyor zaten cok az fark eder egerki iç kısmın kabul ederse 350 koydur onu söylersin deniyorlar olursa koyar yani benim boyum 1.75 65 kiloyum bana 300 koymuştu ne cok abartıı nede ufak ideal ve 85bcupla c cup kullanıyorum ama benim meme dokum vardı ondan fark edebilir..haftaya gün alacakmışsın hayırlı olsun inş senide aramızda yeni cicişlerinle görürüz inşş istediğin gibi olur herkes fıstık

kızlar ne olur bana yardım edinnnnnn.zühtü beyle ve birkaç doktorla konustum.zühtü bey içime daha cok siniyor.sizlere sormak istediğim bazı şeyler var cevapşarsanız memnun olurum.
-kan tahlillerini kaç gün önceden, nerede yaptırıyorsunuz ,ekstra ücret veriliyormu( sehir dısından gelceğim için soruyorum.birde akayda tahlil için ücret 100 tl isteniyormus)
- o sporcu sütyenini ameliyattan sonramı alıcaz? (sormayı unuttum)
-ameliyat sırasında çıplak mı oluyoruz :44: sonrasında giymek için ne tavsiye edersiniz?
-ağrı kesici ilaç listesi felan vermişti zühtü bey karar verirseniz herhangi biryerden alabilirsiniz diye ameliyat sonrası zühtü bey neden yazmıyor?
- 161 boyum 50 kilom.doktor beye 325 olabilir yapınız musait dedi azcık dokumda varmıs ben diyorum ki olmusken 350 olsa abartıyormuyum? :78:
umarım görürsünüz ve bana yazarsınız para işini halledersem haaftaya gün alıcam şimdiden mideme ağrı giriyor.....

selam tatlım.bende il dışından giderek yaptırmıştım şimdi sorularını cevaplayalım.

1. ben yaşadığım yerdeki devlet hastenesinde yaptırıp gittim tahlillerimi
2. sen sporcu sütyeni almıyosun.amelşyathanede direk onu takıyolar zaten sargı falan yok.ben sonra kullanmayacağım için yedekte almadım.15. gün falan ince süngerli sütyenler aldım kendime balensiz.
3. aile hekimine yazdır nolcak ilaçları. ameliyat sonrası eve geldiğinde kullanmaya başlıyosun geç olmasın diye belki kendi yazmıyodur onu bilmiyorum.

başka sorun varsa cevaplıyımmm

hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar. bende önceden yaptırayım tahlilleri ozaman. sizdemi mentor taktırdınız? ariona nagora daha yumusak diyorlar ancak zühtü bey bazı onayları eksik dedi istersen takarız dedi. benimde kafam karıstı .... :18:

oozzllmm tatlım, sen ilk zamanlarr bi tarafımdaha şiş ve altı daha düz kavissiz demiştin. şimdi nasıllar. benim sol tarafın altı dümdüz hiç kaviz yok.üst çok şiş. dr acaba yukarı mı yerleştirdi inmeyecek mi die çok korkuyorum. benim solda hiç memem yoktu çünkü:S :(
birde arkadaşlık isteği yolladım kabul eder misin?

benim de hala çok sertler. Dün çok samimi olduğum bir arkadaşımınkine elledim utana sıkıla onunki gerçekten çok yumuşak yaa acaba mentor olduğundan mı böyle:( 6 ay bitti hep böyle mi kalacak ki:( Arkadaşıma sordum o da çok sert dedi, daha da moralim bozuldu...Acaba regl dönemim 10 gün gecikti, ondan olabilir mi ki yani o kadar sert olur mu bu dönemde hatırlayamadım şimdi, off:(

hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar. bende önceden yaptırayım tahlilleri ozaman. sizdemi mentor taktırdınız? ariona nagora daha yumusak diyorlar ancak zühtü bey bazı onayları eksik dedi istersen takarız dedi. benimde kafam karıstı .... :18:

mentor marka avrupada en cok kullanılan ve garantili bir marka usa zaten öbür markaları bilemiyecem zühtü bey dediyse öyle bişey doğrudur..ben kendi adıma cok memnunum

oozzllmm tatlım, sen ilk zamanlarr bi tarafımdaha şiş ve altı daha düz kavissiz demiştin. şimdi nasıllar. benim sol tarafın altı dümdüz hiç kaviz yok.üst çok şiş. dr acaba yukarı mı yerleştirdi inmeyecek mi die çok korkuyorum. benim solda hiç memem yoktu çünkü:S :(
birde arkadaşlık isteği yolladım kabul eder misin?

canım benim solla sağ arasında hala fark var.sol daha fazla aşağı indi daha çok yayıldığı için büyük görünüyo biraz.sağ ise yukarda duruyo.altı düz dememiştim ben yan tarafı(koltuk altına gelen kısmı) dümdüzdü sağ göğsümün.doktor hiç sıkıntı yapma masajla düzelcek dedi.gerçekten de ilk zamanki gibi değil şimdi.senn ameliyat olalı ne kadar oldu tatlım.ya iniyolar aşağı hiç korkma.

benimki mentor.bir buçuk ay oldu hala sertler ama milletin bahsettiği gibi yok kapsülmüş şuymuş buymuş hiç bi sıkıntı yaşamadım ben.yumuşar yaa sabretmek lazım ölee birden olmayacak tabi

canım benim solla sağ arasında hala fark var.sol daha fazla aşağı indi daha çok yayıldığı için büyük görünüyo biraz.sağ ise yukarda duruyo.altı düz dememiştim ben yan tarafı(koltuk altına gelen kısmı) dümdüzdü sağ göğsümün.doktor hiç sıkıntı yapma masajla düzelcek dedi.gerçekten de ilk zamanki gibi değil şimdi.senn ameliyat olalı ne kadar oldu tatlım.ya iniyolar aşağı hiç korkma.

canım 19. gündeyim. erken mi kuruntu yapmak için diorum ama sağ taraf bombeleşmeye başladı, sol ise alt ve yan taraf dediğin gibi düz. üst şiş. dedğin gibi zamanla iniolarmış. deneymliler öle dio:)) çok çok sağol tekrar

canım 19. gündeyim. erken mi kuruntu yapmak için diorum ama sağ taraf bombeleşmeye başladı, sol ise alt ve yan taraf dediğin gibi düz. üst şiş. dedğin gibi zamanla iniolarmış. deneymliler öle dio:)) çok çok sağol tekrar

daha erken canım yaa bikaç ayı buluyomuş şekillenmesi bak benim 1buçuk ay oldu hala aynı değiller.indikçe kavisleniyo merak etme. masaja başladın mı onun da faydası çok oluyormuş.yani oluyo benimkiler sabitlerdi şimdi epey yaklaşıyolar birbirlerine :))

daha erken canım yaa bikaç ayı buluyomuş şekillenmesi bak benim 1buçuk ay oldu hala aynı değiller.indikçe kavisleniyo merak etme. masaja başladın mı onun da faydası çok oluyormuş.yani oluyo benimkiler sabitlerdi şimdi epey yaklaşıyolar birbirlerine :))

doktor çok sonra masaj dedi, sanki çok da önemli değil gibi davrandı. nası bi msj tekniğin var oozzllmm?? ben de yapsam hafiften sanırım sorun olmaz?? özellikle yukarda ove asi oalna:)))

doktor çok sonra masaj dedi, sanki çok da önemli değil gibi davrandı. nası bi msj tekniğin var oozzllmm?? ben de yapsam hafiften sanırım sorun olmaz?? özellikle yukarda ove asi oalna:)))

canım doktor bana 4 taraftan itme hareketi verdi sadece.aşağıdan yukarı doğru itiyosun.yukardan aşağı.soldan sağa.sağdan sola.canını yakmayacak şekilde kuvvet uygula.önceden taş gibilerdi hiç hareket etmiyolardı.şimdi biraz daha esnedi benimkiler :))

canim merhaba,
ben adi gecen doktora ameliyat olmadim ama meme buyutme tecrubelerimi seninle paylasmak isterim.ameliyattan once sudyenini doktorun verdigi ilaclari aliyorsun.kan tahlili en az bir gun once yapiliyor.ben extra para odemedim cunku hersey dahil anlastim doktorumla..benim boyum 173 kilom 50 cok ince yapiliyim bana 325cc high profile yuvarlak takildi ben dolu dolu c cup olurum.meme dokum azdi.bir gece hastanede kaliyorsun ve yaninda bir refekatci senle kalmali cunku yardimsiz hareket etmede zorlanirsin..10 gun icinde normal hayatina donmeye basliyorsun.benim 3 hafta oldu anca kendime geldim.

mrb.ölçülerimiz aynı gibi hatta benim kilom 58 ama bana 250 konuldu:(doğal olsun istemiştim ama bu da fazla doğal oldu:50:ameliyattan önce 200 demişti.ilk başta daha büyük koydu diye sevinmiştim ama sargılar çıktıktan sonra bi baktım ki ufak.şu anda pek memnun kaldığım söylenemez.hatta epey moralim bozuldu.üstelik üst tarafta dolgunluk yaratmak için yukarı yerleştirmiş.o yüzden görüntü de hoşuma gitmedi.o kadar acıyı boşuna mı çektim demekten kendimi alamıyorum:(

canım doktor bana 4 taraftan itme hareketi verdi sadece.aşağıdan yukarı doğru itiyosun.yukardan aşağı.soldan sağa.sağdan sola.canını yakmayacak şekilde kuvvet uygula.önceden taş gibilerdi hiç hareket etmiyolardı.şimdi biraz daha esnedi benimkiler :))

madem bende ufaktan başlayayım. inş şu üstler iner aşağı?? bide elastik bandaj kullancam yukardan, baskı olsun biraz aşağı insin die. işe yarar mı?? kullanan var mı daha önce

madem bende ufaktan başlayayım. inş şu üstler iner aşağı?? bide elastik bandaj kullancam yukardan, baskı olsun biraz aşağı insin die. işe yarar mı?? kullanan var mı daha önce

Slm canım, bendede ameliyattan sonra bandaj yoktu, doktorum bana masajda vermedi. 4-5 haftadan sonra göğüslerim yerrine oturmaya başladı. Seninkiler daha çok yeni, biraz zamana bırak- herşey çok güzel olacak merak etme;)

Slm canım, bendede ameliyattan sonra bandaj yoktu, doktorum bana masajda vermedi. 4-5 haftadan sonra göğüslerim yerrine oturmaya başladı. Seninkiler daha çok yeni, biraz zamana bırak- herşey çok güzel olacak merak etme;)

yinacım, çokama çok teşekkür ediyorum. valla nası rahatlıorum bi bilsen:))) çünküü çok garipsiyorum daha önce de hiç meme olmadığından acayip geliolar. fazlasıylada yukarda:)) demek masaj olmasa bile bi müddet sonra herşey halloluyoo:) bi OH çekiyorum o zaman:)

DESBL doktorun kim senin acaba, istediğin gibi olmadığına üzüldüm. ameliyattan önce boyutları kendi gözünle görmedin mi acaba

DESBL doktorun kim senin acaba, istediğin gibi olmadığına üzüldüm. ameliyattan önce boyutları kendi gözünle görmedin mi acaba

evet ameliyattan önce boyutları görmemiştim.sadece doğal olmasını istediğimi söyledim.daha sonra 200 ü duyunca çok küçük değilmi dedim.doktorum da 200 deyip 250 koydukları olduğunu ve benim vücuduma iyi olacağını söylemişti.hatta daha sonra gel sana göstereyim boyutları için rahatlasın dedi ama ben bu işi bilen o dolayısıyla en iyisini o bilir diye düşünüp gerek yok ben size güveniyorum dedim.ameliyattan hemen öncede 300cc liği gösterdi ve çok büyük durur dedi.aklımdan hiç de o kadar büyük değil diye geçmesine rağmen kendisine bişey demedim.neyse düne kadar küçük oldu diye çok üzülmüştüm ve şekli tuhaf gelmişti amaaa dün bikinilerimi denedim.eski bikiniler olmasına rağmen acayip güzel durdular:66:daha büyük olsalardı rahat edemezdim.ayrıca sözüne güvendiğim birinden de "doktorun çok iyi iş çıkarmış"cümlesini de duydum ya artık içim çok rahat.anlayacağın hepsi benim hüsnü kuruntummuş:59:şeklide her geçen gün toparlanıyor.p.tesi dikişleri aldırmaya gittiğimde doktorcuğuma bol bol tşk edicem.en son görüşmemizde yok küçük olmuş,yok şekli şöyle olmuş deyip onunda canını sıkmıştım:50:valla çok haksızlık etmişim doktorcuğuma:59:şimdi iyi ki onu bulmuşum iyi ki ona yaptırmışım diyorum:69:

Son düzenleme:
Back