evet ameliyattan önce boyutları görmemiştim.sadece doğal olmasını istediğimi söyledim.daha sonra 200 ü duyunca çok küçük değilmi dedim.doktorum da 200 deyip 250 koydukları olduğunu ve benim vücuduma iyi olacağını söylemişti.hatta daha sonra gel sana göstereyim boyutları için rahatlasın dedi ama ben bu işi bilen o dolayısıyla en iyisini o bilir diye düşünüp gerek yok ben size güveniyorum dedim.ameliyattan hemen öncede 300cc liği gösterdi ve çok büyük durur dedi.aklımdan hiç de o kadar büyük değil diye geçmesine rağmen kendisine bişey demedim.neyse düne kadar küçük oldu diye çok üzülmüştüm ve şekli tuhaf gelmişti amaaa dün bikinilerimi denedim.eski bikiniler olmasına rağmen acayip güzel durdulardaha büyük olsalardı rahat edemezdim.ayrıca sözüne güvendiğim birinden de "doktorun çok iyi iş çıkarmış"cümlesini de duydum ya artık içim çok rahat.anlayacağın hepsi benim hüsnü kuruntummuşşeklide her geçen gün toparlanıyor.p.tesi dikişleri aldırmaya gittiğimde doktorcuğuma bol bol tşk edicem.en son görüşmemizde yok küçük olmuş,yok şekli şöyle olmuş deyip onunda canını sıkmıştımvalla çok haksızlık etmişim doktorcuğumaşimdi iyi ki onu bulmuşum iyi ki ona yaptırmışım diyorum
Canım mutlu olmana çok sevindim, demekki biraz zamana ihtiyacın varmış değilmi Her geçen gün dahada güzel olacaklar inan bana:)) Keyfini çıkar tatlım