Onu rezil etmisim herkes beni konusuyormus basarmisim neyi????

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben bulundurdum ama şöyle bulundurdum kimin en çok parasi evi varsa gideyim de onunla evleneyim şeklinde değil.
Lakin geçinemeyecek, para kazanma potansiyeli olmayan ömür boyu para sikintisi yasayacak birini de tercih etmezdim acikcasi.

Anladim, rahatsizliginizin cozumu var bu arada tedavi olabilirsiniz, arabaya da binemiyorsunuzdur rahat rahat.
Evet kizim da da var 3 saat yolda 6 kere anne sutunu bile istifra etmisligi var gobegine band filan yapistirdim ama sonuç alamadim. Sonunda uzun yolculukları en aza indirdik tedavi durumuna bakarim teşekkür ederim

He tabi ki canım o kadar da değil işi gücü belli olmayan tembel Bi adamı da gidip sevmeyelim Bi zahmet. Ama evi varmış arabası varmış bunlar olmadı kriterim benim. Evlenince yaparız nasipse dedik yaptık sonradan bir şeyler. Böyle mantık evliliği yapan arkadaşlarım da oldu. Gerçi onlar da mutlu oldu sonradan sevgi de oldu. Bu biraz hayattan ne istediğinle alakalı.

G.tü iş tutmayan boş beleş adamla da evlenen de bi zahmet sıkıntı çekecek ya. Göze almış olması lazım yani.

G.tü iş tutmayan boş beleş adamla da evlenen de bi zahmet sıkıntı çekecek ya. Göze almış olması lazım yani.

Gtu iş tutmamak degil de biraz ortalama ustu kazaniyor da olmasi lazim en azindan.
Tek başina bu devirde ev gecindirmek biraz rahat olmak kolay değil, mesela ben calişmiyorum ona gore dusundum.

Kimisi ben de calisiyorum birlikte yapariz sorun yokta diyebilir.

Kız kardeşiniz hiç normal değil. Aranız iyi olmasın zaten böyle biriyle. Eşinizin yerinde olmak istemezdim.

Kız kardeşiniz hiç normal değil. Aranız iyi olmasın zaten böyle biriyle. Eşinizin yerinde olmak istemezdim.
Ben de kendi yerim de olmak istemezdim ne vardi her şey normal olsa abla kaybetmek bu kadar kolaymiymis ben hiç böyle yapmazdim kaç gundur uzgunum tamam ne istiyosan bulmussun ben bisey dememisim ottan sebeple tartisma cikarmaya el adamini bana doldurmaya bu ilişkiler çok daha kolay normallesebilirdi. Istemis olabilir hırs yapmis olabilir ama sonrasinda ara bozmak istemesi çok sacma. Ne dusunerek bunu yapti bilemiyorum. Ama ben kardesimi kaybetmenin uzuntusundeyim

Hırs yapması normal mi sizce? Eşimin kardeşi benim sosyal medyadan takiplestigim bir çok insana av gibi yaklaşıp takip isteği atsa ben çok rahatsız olurdum açıkçası. Kız kardeşinizin elle tutulur yani yok. Bırakın çıksın hayatınızdan.

Haklisiniz, herkes kendi yoluna artik.

Bence kardeşin şeyi beklemiş olabilir nişanlısına siz aracı olmuşsunuz gibi konuşmanızı. Yani böyle gerçekten abes duruyor iki kardeşin çok da sık görülmeyen Bi mesleğe sahip eş adayı bulmuş olması. Sizden yana sıkıntı yok siz sevip yıllarca görüşüp almışsınız. Ama kardeşin amacı belli olmuş nişanlısının ailesi farketmiş. Bu yüzden de düşman kesilmişler gibi. Ama damat neden kardeşine uydu orasını anlamadım. Sonuçta parası için tercih edildiğini anladıysa tavır alması hatta ayrılması gereken kız kardeşin. Sizden ne istedi orası meçhul.

3 ay öncesi filan ben eğer ciddiye donerse eniştenin arkadasi gibi tanitabiliriz ama ona da soralim dedim yok gerek yok dedi. O yüzden biz tanimiyoruz dedik. Ben ona sormadan bisey yapmadim çünkü zaten tripler yapip sorun cikarma derdindeydi son 1 aydir. Üzülerek söylüyorum ama kirmak uzmek bunlar ben değil hiç yapmadim kardesime. Ama sirf sacma salak hırsları için bana yaptigi terbiyesizligi de kabullenemiyorum. Hiç yok yere beni suclamasi esime karsi beni rezil etmesi hepsi çok ağır. Neyse cezasi allahindan bulsun yazıklar olsun.

O kadar haklisiniz ki tam olarak yasadiklarim bunlar. Maalesef yapabilecegim hicbirsey yok. Önce soyledim bak birileri seni ablanı kiskandin aradin bilmem ne dese de onlar birgun susucak bunun sebebi senin secimin ben hicbirsey yapmadim dedim. Hirsindan bana esime saldirma yaptigin terbiyesizlik biz senin secimine hayatina karismadik dedim. Benim yaptiklarim degil varligim seni rahatsiz etti kendine gel ben birsey yapmadim dedim ama o saldirmaya suclamaya devam etti. Maalesef gercegi goren tek kişi yasli basli haliyle anneannem. O kadar uzulmus ki hasta haliyle beni arayip uzulme annen de kız kardesin de sorunlu sen haklisin ben biliyorum goruyorum herseyi dedi. Bu noktadan sonra hakettikleri bela ila sinanmlarini diliyorum. Neden bunlari yasadim ne hata yaptim demekten kendimi alamasam da yaptigim hicbirsey yok.

Maşallah subanallah kız ne azim mesajları sırf adamın mesleği için okudum. Gerisini okumama gerek kalmadı

Ayy kiza bak ne kadar tehlikeli. O bana soguk yapmasa benim boyle kardesim olsa ben konusmam bir kere. Ne demek milleti ekleyip tatillere gitmek. Sizi esinizin gozunde ne hale sokmus. İyi esiniz bir laf dememis bide nisana gelmis. Erkeklerin akli farkli calisiyor kizkardesnizini o kadar insani ekleyip nirde tatillere gitmesini esiniz sizin ladar masum karsilamiyodur emin olun

Neresinden baksan rezillik elle tutulur bi yani yok o aptalin bana yaptiklarinin. Evet maalesef bu durumda var

Evet ya, malesef bende soruyordum kendime bunları. Temelde kendisi ile ciddi sorunları var. Esas problemi sizinle de değil. Yönetemediği duyguların öznesi olmanız da o problemlerin bir yansıması.
Kırgın ve kızgın olmakta haklısınız. Sizinde dediğiniz gibi onu yaptıklarınız değil varlığınız/variyetiniz rahatsız ediyor.

Bu iyilik ve kötülük Habil ve Kabil'den beri var. Arsız güçlü olunca haklı suçlu oluyor. İyi niyetli insanlar aynı tiynette karşılık vermediğinden muhatabı suç bastırmaya yüz bulur. Öfkenizi kızkardeşinizin şahsından ziyade size yaptıkları ile sınırlayın. Temennileriniz gerçekleştiğinde kısa vadede bir tatmin hissi yaşatsa bile uzun vadede size zarar verir. Bu olayı sümen altı yapın, affedin vs. demiyorum. Ancak sizi değiştirmesine, dönüştürmesine de izin vermeyin. Kalbinizi, niyetinizi kirletmesine de.

Sosyal medya hesaplarınız da dahil pılınızı pırtınızı toplayıp çıkın birbirinizin hayatından. Bana mı ima etti, benimle nimet mi yarıştırıyor vs. gereksiz bir ton sıkıntıdan sıyrılmış olursunuz. Mecburen yanyana gelirsenizde medeni bir mesafede tutarsınız ilişkinizi en temizi. Dilerseniz hiç muhatap olmazsınız yine sizin takdiriniz.

Son düzenleme:
Önce soyledim bak birileri seni ablanı kiskandin aradin bilmem ne dese de onlar birgun susucak bunun sebebi senin secimin ben hicbirsey yapmadim dedim
eğer ciddiye donerse eniştenin arkadasi gibi tanitabiliriz ama ona da soralim dedim
Kardeş yüzde yüz haksız ,o konuda hemfikiriz ama siz de her mesajda bu ve benzer yeni açıklamalardan bahsediyorsunuz. Bunu düşünüp dile getirmenize de gıcık olmuş olabilir.
Şöyle düşünüp empati yapabilirsiniz tavrinizin gicikligini, kuzeninizin de kaptan sevgilisi olduğunu düşünün. Sizinle hiç bir bağı olmamis, sizi tanistirmamis,hatta sevgiliniz bile tanımıyor. Gelip yanınıza "insanlar beni kıskandığın için kaptan buldugunu düşünecek" dese , "istersen benim kocamın arkadaşı gibi tanitabiliriz" dese - sanki kaptan koca bulman utanç vericiymis , kıskançlıkmis gibi sen o kuzene gıcık olmaz mıydın?

Kardeşinin bin bir uğraşla kaptan koca bulması, eniştesinin arkadaşlarına falan sürekli yazması utanç verici bir şey zaten. Kız zengin koca avına çıkmış resmen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…