Onu nasıl geri döndürebilirim...

llllpocahontasllll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
413
0
0
Diğer
merhaba kızlar
nasıl başlayayım konuya bilmiyorum
1 yıllık bi ilişkim vardı bundan 6 ay kadar önce
ona güvenmediğim için bitirdim ilişkiyi
çok yalvardı bitmesin diye, çok sevdiğini söylüyordu sürekli ama bi kere güven gidince ilişki yürümüyor bilirsiniz
yazları benim bulunduğum şehirde oluyor
yaz bitince tekrar işi için şehir dışına gidiyor
ama çok uzak değil 3-4 saatlik mesafe var
neyse, ayrıldığımızdan beri çıt çıkmadı ondan bir süre
1 ay sonra falan tekrar görüşmek istedi, eskisi gibi olmak istedi ama ben istemedim
aradan yine 1 ay geçti, feysten profiline bakayım dedim
bi kızın ismini falan duvarına yazmış, profiline yorumlar yapmış
ama sevgili değiller, kız istemiyor sanırım
şimdilerde bakıyorum ses soluk yok
olmadı sanırım istediği iş
o kızın ismini görünce duvarda çok sinirlendim
bu kadar çok seven insan, tartışmalarda göz yaşı döken insan kısa sürede nasıl adını duvarına yazacak kadar birine böyle tutulur
bana söyledikleri yalanmış, benimle oynamış gibi geliyor bu yüzden de
2 ay sonra buraya gelecek 1 haftalığına
o kadar öfkeliyim ki bilmiyorum neden
hazmedemiyorum bu kadar kolay unutabilmesini
içim rahatlasın istiyorum
geldiğinde beni çok beğensin ve yine bana birlikte olmayı teklif etsin istiyorum
yoksa ömür boyu içimde uhde kalacak
tekrar birlikte olmak istemiyorum ama o teklif etsin bana
onu nasıl etkileyebilirim acaba
sizin de başınıza böyle bir şey geldi mi, geldiyse ne yaptınız kızlar
lütfen yardım edin çok takıyorum bunu uzun süredir
bana geri dönmesi lazım

Canım öncelikle çok üzüldüm senin adına bende yaşadım daha kötüsünü kızın ismini duvarına yazmış diyosun ama belki kızı sevdiğinden değildir bunu bilemezsin kii geri dönmeleri için hiç birşey yapamıyosun ne yazık ki ama ben zamanında büyü yapmıştımm ve 1 hafta bizim evin önüne gelip gidiyodu sürekli bana bakıyodu falan ama sen sakın yapma çocukluktu benim yaptıgımda zaten şuan çok pişmanım ve ALLAH'a kendimi nasıl affettircem bilmiyorumm insan aşıkken saçmalıyo işte böyle =)

Hem senin ki sadece duvarına ismini yazmış başka kızın benim ki en yakın arkadaşımla çkmıştı düşün bide aynı sınftaydık kızla ona sürekli hediyeler falan alıyodu tabi ben ağladığımla üzüldüğümle kalıyodum sadece ben kıza o seni sevmiyo dedikçe inatlaşıyodu beni çok seviyo diye bide kıza istersen evleniriz demiş yok böyle bir şey :d sonra bunlar ayrıldılar ben konuştum çocukla nie yaptın bunu falan filan çocugun bana dediği ''kız tırttı birlikte oldum o kızla'' sonra herkezede demiş kızın öyle olduğunu kız için üzüldümm ama ne demişler eden bulur ! o seni seviyosa gerçekten zaten döner ALLAH'tan hep hayırlısını iste canım ALLAH sizi birbirinize hayırlı gördüyse zaten birleştirir ama olmuyosada zorlamamak lazım bana kızarsın belki böyle söylediğim için ki en doğal hakkın bende çok kızıyodum bana unut onu diyenlere falan ama şimdi çok iyi anlyıorum onları o kadar doğru konuşmuşlar ki aslında ama illada bişi yapmak istiyorsan al yakın bi erkek arkadaşını yada bi akrabanı tak koluna geç onun önünden inan ki çok sinirleniyolar çok kızıyolar gururları paramparça oluyo hemde masum bişii

canım anlayamadığım oraya 1 haftalığına senin için mi gelecek?:44:
başkasının ismini duvarına yazmış diyorsun böyle birine nasıl güveneceksin yani geri dönerse sana tekrardan onunla birlikte olmayı kabul edecekmisin ki?

yok canım ailesinin yanına geliyor 1 haftalığına, bana geri dönsün ama ben dönmeyeyim istiyorum
içim soğusun yani
yoksa her gün aklımda nasıl yapar bunu diye...

evet canım seninki daha kötüymüş benimkinden
bu erkekler neden böyle anlamıyorum
büyü dediğin nasıl bir şeydi ki canım
ben de duydum öyle geri döndürenleri ama onlar dua diyor
seninki de öyle bir şey mi
valla en son çare ona başvurcam gibi ( oof of

şekerim anladığım kadarıyla seninki egosal bir durum.

senden sonra başka kıza yazmış, sen de beni nasıl unutur, ben unutulacak kız mıyım diye ego yapıyorsun böylece kendini yeniden değerli hissetmeye başlayacaksın..

ama şöyle bir durum var ki erkeklerin bir kısmı unutmak için yanlızlığı seçerken büyüüüük bir kısmı çivi çiviyi söker hadi olmadı zaman geçirmiş olurum gibi düşünür.

benim de buna benzer egosal bir durumum olmuştu ben tek kelime duymadan terkedilmiştim. bitti bile dememişti telefonu yüzüme kapatıp bir daha da aramamıştı. ben de salak gibi uzun süre beklemiştim tabi bu bekleyişin bir kısmı ben nasıl terkedilirim, ben terkederim o terkedemez düşüncesi yüzündendi. bu hırs baya uzun süre içimde kaldı ama sonra bana ilgi duyanlar, arkadaşlarım, hayatıma giren yeni şeyler, değişiklikler vs sayesinde hiçbirşey kalmadı. iyi ki de hiçbirşey yapmamışım diyorum zaman kaybından başka birşey olmayacakmış

o dua meselesini ben de duymuştum. o hırs yüzünden okusam mı diye düşündüm ama dönseydi dua okudum kendi isteğiyle dönmedi derdim. ne anladım kendi yaptığım şeyden

Erkek işte hepsi aynı
büyü asla dua değil sakına kalkışma o işlere benimki basit bir şeydi ama sonuçta tövbesi olmayan birşey büyü çok pişman olursun ilerde bende zamanında çok şey yaptım dönmesi için o kadar peşinde koştumm konuşmaya çalıştım ama düşünüyorumda şimdi çok saçmalamışım ya seni istemeyen birinin peşinden koşmak niye ki istemiyo seni yani sonuçta sen ısrar ede ede anca artık sen üzülme diye senin çıkar ben öyle düşünüyorum bunuda ne zman anladım bi çocuk vardı sürekli peşimde dolaşıyodu konuşmak istiyodu hatta beni kıskandırmaya bile çalıştı ama ben onunla sadece o üzülmesin diye çıkardımm başkada bişi olmazdı yani ondan sonrada o çocugun peşini bıraktımm zaten şuan onu çok iyi anlıyorum birinin sürekli seninle konuşmaya çalışması seninle çıkmaya çalışması iğrenç bişeymiş

canım anlıyorum seni ama sakın ama sakın büyü tarzı işlere kalkışma çünkü dinimiz böyle şeyleri kesinlikle yasaklamıştır çok günah düşünsene bir tılsımla sana dönmüş bir insan seni gerçek duygularıyla değilde senin yaptırmış olduğun bir yazıyla yönlendirmeyle dönmüş dönmemiş ne fark edecek sen onu bileceksin ki o sana kendi rızasyla değil senin yaptırdığın şeyle dönmüş olacak ne tat alacaksın ki bundan sen gerçekten dönmesini istiyorsan kendi gayretinle çabala ama sakın bu tür saçmalıklara kalkışma canım hem böyle şeylerin sonu çok kötü oluyor kendine yazık etme derim ben
eğer onu gerçekten kendine tekrar yöneltmek istiyorsan buluştuğunuzuda çok farklı bir tarzla gidebilirsin yanına çok şık olmalısın mesela konuşmaların bakışların herşeyinle onun gözünü almalısın ki bunu yapabileceğinden eminim
bide ufak bi tavsiye eğer ona arkadaşça yaklaşırsan bu onun çok zoruna gidecektir çünkü erkekler eski kız arkadaşlarından böyle yaklaşımlar gördüklerinde adeta çıldırıyorlar seni tekrar elde etmek için çöaba sarfedeceğinden eminim

egonu tatmin etmek istiyorsun. ben mutlu olım ama o reddeittm die üzülsün istiyorsun nedennn?? madem kabul etmicen salla gitsin. ayrıca sana yalvarmış okadar. aylarca seni beklicek degilki tabi bu benm görüşüm.

aslında evet istediğim farklı bi tarzla tekrar onun beğeneceği biri olmak
büyü falan evet yanlış şeyler sonuçta kendi iradesiyle dönmüş olmayacak

egonu tatmin etmek istiyorsun. ben mutlu olım ama o reddeittm die üzülsün istiyorsun nedennn?? madem kabul etmicen salla gitsin. ayrıca sana yalvarmış okadar. aylarca seni beklicek degilki tabi bu benm görüşüm.

sadece ego tatmini değil canım
belki ben tam olarak ifade edemiyorum kendimi
şuanki tavrını görsen bana karşı beni anlarsın
feyste engellemeler falan
ne bileyim hatalı olan benmişim gibi
sanki ben ona çok büyük kötülük yapmışım gibi
oysa ben onun yaptığı bir şey yüzünden ayrıldım ondan
onun için aşk çok önemliydi güya
ama başka bir yere gider gitmez başka bir kıza asılmaya başladı
bu beni sinir eden

o konuda erkekler hep öyledir. kadınlar sadık olur ama erkekler bi bakmışın unutuvermiş. bilmiyorum bana öyle geldi sanırım. ha sen olsan napardın die sorsan aynısını galiba

POLYANNA1993

ben buyu ısını cok merak edıyorum nasıl yaptın tuttumu gercekten ıse yarayan bıseymı buyu

aslında evet istediğim farklı bi tarzla tekrar onun beğeneceği biri olmak
büyü falan evet yanlış şeyler sonuçta kendi iradesiyle dönmüş olmayacak

tebrik ediyorum canım çok güzel düşünüyosun sen kendi iradenle onu tekrar elde edebilirsin bunu yapamayacak kız yoktur aslında fakat bazen duygusal hareket ediyoruz o sebeple işler berbat olabiliyor iş sadece mantıkta

arkadaşlar yapmayın ya. ne büyüsü ne geri döndürmesi. onu geri döndürseniz bile size acı çektiren biri ısrarınızla size gelen biri ne kdr sağlıklı bi ilişki sunabilir size? acı çektiğinizi düşünüyosunuz ama o açıdan dahada acı çekersiniz. sizden giden birine büyü yapmak değil sorun giden biri için büyü gibi büyüükk bi günaha başvurmak hiç akılcıl değil. bence büyü konusunu burda konuşmayın çünkü büyü tutar, ama her büyünün bi sonu vardır ve sizede uğramadan bırakmaz peşinizi hem müslümanlıktan bile çıkmış olursunuz değer mi? ben tartışma yaratmak için yazmadım bunları sadece bişileri bilip konuşuyorum umarım dikkate alırsınız. hayaınıza bi başkası muhakkak girecektir. eskiden yaptığınız yanlışları, şuan yanlış görüyosunuz öle diilmi. yani yaparken doğru gelir insana..

Son düzenleme:
POLYANNA1993

ben buyu ısını cok merak edıyorum nasıl yaptın tuttumu gercekten ıse yarayan bıseymı buyu

canım büyümü tuttu yoksa gelceği vardı ondan mı geldi bilemiycem ama denemeni kesinlikle tavsiye etmem benim yaptıgım küçük bi büyüydü ama büyünün küçüğü büyğü olmazmış bunu sonradan öğrendim ama çok geç oldu ve tövbeside yok sakın bulaşma dermm

Büyü işlerine sakın kalkışmayın ters tepme ihtimali de var bir arkadaşım yaptı ama büyü bile değildi o terkip olarak geçiyordu..çocuk üçç gün sonra döndü ama çok soğudu sonra aşırı hem de..kırk gün falan sürüyormuş etkisi,o olaydan sonra ben de çok korktum böyle şeylerden..

Ayrıca dönse ne olacak ki zaten kabul etmeyeceksiniz..kiminle ne isterse yaşasın bırakın gitsin..o face olayını da bilerek kıskandırmak için yapmış olabilir..bir de erkek milleti böyle şeyler yapması için kızı sevmesi gerekmiyor,gayet vakit geçirmek için yapmıştır..bence onu döndürmeye çalışmakla uğraşmayın,bu defa da onun günahına girmeyin..yeni aşklara yelken açın..iyi şanslar..

Son düzenleme:

canım ben sadece merak ettıgım ıcın sordum buyu yaptıracagımdan degıl,
gıden gıtsın bosver kalan saglar bızımdır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…