• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu nasıl geri döndürebilirim...

Ne kadar acizce bir şeydir ki, ALLAHtan istemek yerine, Şeytandan istemek geri dönmesini ve büyü yapmak ! Yazık... Üzüldüm. Büyü yapmak , kafa tutmaktır. Dilerim öbür tarafta da kafa tutabilirsiniz.

Konuya yorumuma gelince canım, üstteki sözlerim sana değil. Büyü yapanlara. Şimdi, benim sana tavsiyem, hiçbir şey yapma. Aksine , o yokmuş gibi davran neşeli filan. Hatta yazın geldiğinde filan, aynı mekanda denk gelirseniz ona hiç bakma yüzüne. İşte o zaman sana mesaj atacaktır. Sen kalpten iste ve olacağını gör. İnan bana geri gelecek. Seni engellemesi filan bile önemsediğini , gıcık etmek istediğini gösterir ya. Bu engelleme olayı da bir taktiktir yaniii ;)))

Bu erkeklerin hafızasının süresi nedir yaa?Hemen her şeyi unutuyolar :41:
Bence hiç uğraşma,bence zaten seni unutamadı sadece bi arayışa girmiş kendince

Ne kadar acizce bir şeydir ki, ALLAHtan istemek yerine, Şeytandan istemek geri dönmesini ve büyü yapmak ! Yazık... Üzüldüm. Büyü yapmak , kafa tutmaktır. Dilerim öbür tarafta da kafa tutabilirsiniz.

Konuya yorumuma gelince canım, üstteki sözlerim sana değil. Büyü yapanlara. Şimdi, benim sana tavsiyem, hiçbir şey yapma. Aksine , o yokmuş gibi davran neşeli filan. Hatta yazın geldiğinde filan, aynı mekanda denk gelirseniz ona hiç bakma yüzüne. İşte o zaman sana mesaj atacaktır. Sen kalpten iste ve olacağını gör. İnan bana geri gelecek. Seni engellemesi filan bile önemsediğini , gıcık etmek istediğini gösterir ya. Bu engelleme olayı da bir taktiktir yaniii ;)))

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

yorumun moral verdi canım :) teşekkür ederim

cnm bana kızma ama yaptığını yanlış buluyorum.
onu sen terketmişsin, canını acıtmışsın.o saatten sonra aradan 1 ay geçmiş, kiminle ilgilendiği seni neden ilgilendiriyor?
bence oyun oynama kimseyle, madem istemiyorsun birlikte olmak bırak onun yaptıkları yanına kalsın.kar kalmaz emin ol.

evet canım seninki daha kötüymüş benimkinden
bu erkekler neden böyle anlamıyorum
büyü dediğin nasıl bir şeydi ki canım
ben de duydum öyle geri döndürenleri ama onlar dua diyor
seninki de öyle bir şey mi
valla en son çare ona başvurcam gibi :(( oof of

benim anlamadıgım hem sadece egonu tatmin etmek için geri dönsün istiyorsun sevdiğinden falan değil,hem de sırf bu yüzden büyü yapıp günaha girmeyi göze alıyorsun..Sırf hırs yaptıgın için günaha girmenin mantıklı bir açıklaması var mı???

benim anlamadıgım hem sadece egonu tatmin etmek için geri dönsün istiyorsun sevdiğinden falan değil,hem de sırf bu yüzden büyü yapıp günaha girmeyi göze alıyorsun..Sırf hırs yaptıgın için günaha girmenin mantıklı bir açıklaması var mı???

lütfen yanlış ve eksik okuyup olayı değerlendirmeyin rica ederim. ben büyü yapmak istiyorum gibi her hangi bir şey söylemedim. ben sadece, bizim ilişkimiz onun yüzünden bitti, ve ayrıldıktan hemen sonra başkasını bulmaya çalıştı, şimdi buraya geldiğinde onu etkileyip nasıl geri döndürebilirim diye soruyorum. sadece içim rahatlasın, benim önemli olduğumu anlasın istiyorum, yeniden bir ilişki istemiyorum.

kızlaaaaaar
size eski sevgilim geri dönsün istiyorum demiştim
biraz zor görünüyordu
hatta feyste bile engellemişti
geçen perşembe gecesi çok dua ettim
ve şuan baktımki engel kalkmış
çok şaşkınıııııım
sizce de önemli bi gelişme değil mi bu?????

kızlaaaaaar
size eski sevgilim geri dönsün istiyorum demiştim
biraz zor görünüyordu
hatta feyste bile engellemişti
geçen perşembe gecesi çok dua ettim
ve şuan baktımki engel kalkmış
çok şaşkınıııııım
sizce de önemli bi gelişme değil mi bu?????

canım gerçekten güzel bir gelişme bence biraz zamana bırak :34::34:

evet canım seninki daha kötüymüş benimkinden
bu erkekler neden böyle anlamıyorum
büyü dediğin nasıl bir şeydi ki canım
ben de duydum öyle geri döndürenleri ama onlar dua diyor
seninki de öyle bir şey mi
valla en son çare ona başvurcam gibi :(( oof of

canım birincisi msjların hepsini okumadan kesinlikle hiçbir konuya yorum yapmıyorum..Burda sen ona başvuracam galiba dediğin için bende o yorumu yaptım..Her neyse ..büyüye falan başvurmana gerek kalmadan duayla halletmişsin işini..sevindim..iyi günler..

Back