Onu Boş Yere Üzmüş Müyüm?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evime yerleşmedi ki. Ayrıldım ondan evsiz ortada kaldı tasinamadan.

Evime yerleşmedi ki. Ayrıldım ondan evsiz ortada kaldı tasinamadan.
tmmm o adamların hepsi de mükemmeldi diyelim o zaman.beni hiç kimse zorla hamilelik testine götürmeye kalkmadı.adam senden çocuğu olma ihtimaline bile katlanamamış.hani nerede aşk nerede sevgi?

Adam seni aldatmış yazıp sonrasında hak ettiğini yaşamışsın yazmışsın.
hayır algılamanda sorun var

bana veya bize orada saçma sapan insanlar diye yorum yaptın ben de ;
adam seni aldatıp üstüne dalga geçmedi mi ,işte hayatındaki saçma kişi biz değiliz bu demek istedim ama nasıl anlıyorsan anla işine geldiği gibi

sana son söyleyeceğim bu olaydan bari ders al da yeni bir başlangıç yap hayatında.sex yapmaya en yakışıklı adamı bile ikna edersin hatta zengin adamı ama aşka sevgiye evliliğe ikna etmek zordur.kendine değer ver ki erkekler de sana değer versinler.beğendim diye koşa koşa yatağa girme.adamlarla kahve iç sohbet et en az 2 3 ay.baktın sana göre değil yol ver.baktın iyi anlaşıyorsun o zaman cinsellik yaşarsın.diğer türlü kullanıyorsun çünkü seviliyorum sanırken

Tamam kanka sokacagin başka laf kalmadıysa cidden başka konuya alalım seni.

hayır bir de senden beklemezdim evladın var onun da başına gelirse gör yazmış.ben sitede metreslerid e ağır eleştiriyorum.bir gün kızım metres olursa diye aklıma gelmiyor yahuu.saçmalıyor konu sahibi.
canım işine geleni algılıyor sonra da insanlara duygu sömürüsü yapıyor sen takılma ,ben de hakettiğini yaşıyorsun deyince aldatıldığım için hakettin diyorsun diye algı yapıyor napacan işte

Kompleksli insan belki sen doğru anlatamamissindir hiç bunu düşündün mü

kendisine kızıyorum ama sevdiğim yanları da var.bir kadının kendine değer vermeden böyle ilişkiler yaşamasın aşırı kızıyorum.sexle erkek elde tutulmaz ki.karakterle sevgiyle aşkla tutulur.sex basit bir olay herkes yaşıyor zaten.

Hangi yanlarımı seviyorsun ceycey merak ettim doğrusu

Tekrar takip etme amacı ne acaba? Dikkatinizi çekmek mi, sizi sinir etmek mi? Çabucak engelleyebildiğine göre de aslında çok da mühim biri değil.

ben rengini beğendim de neden attın orasını heçç anlamadımmm bizler senin yakın arkadaşların değiliz ki.böyle şeyler dostlar arasında paylaşılır
Ben gerçeğim diye attı. Şahsen ben ikna oldum Ama anlattıklarının hepsini yaşıyor mu, bazı yerlerde katıyor mu onda tereddütlerim var. Bu kadar ısrarla benzer seçimleri bir kadın neden yapar anlayabilmiş değilim.
Yalnız kızın tırnakları çok güzel Sitede Kova hatunu tek geçiyorum. Muhteşem tırnakları var. Ondan sonra Visenyaa Bu meredith 3. Lüğe Oynar. rengi biraz abartı ama başlık sahibini düşününce çokta örtüşmüş

Digerler arkadaslari gormedim.
Jel tırnakla tırnak yiyenlerin bile tırnakları güzel duruyor zaten.
Neyse baktım elime manikur vaktim gelmiş. Gideyim yapayım.

Son düzenleme:
Digerler arkadaslari gormedim.
Jel tırnakla tırnak yiyenlerin bile tırnakları güzel duruyor zaten.
Neyse baktım elime manikur vaktim gelmiş. Gideyim yapayım.
Benim kendi tırnaklarım çok da güzel değil açıkçası. Kağıt gibi kırılıyordu bi de, ihtiyaçtan yaptırıyorum bi nevi. Asiri önlüyor kırılmayı.
Ama yaptırırken şekillendirme tipini de iyi seçmek gerek, ilk kare gibi yayvan yaptırmıştım güzel olmamıştı o kadar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…