Onu Boş Yere Üzmüş Müyüm?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tırnak ben ne alaka 🤦‍♀️

kendinizi o kadar değersiz görüyorsunuz ki ,böyle şeylerin sizin değerinizi arttrdığını düşünüyorsunuz

şayet konudan alakasız tırnak yaptırdığını söylemeyen de ne biliymmmm 🤪
Ablacım goygoy yaptım. Hep siz yapacak değilsiniz ya. Cidden problemleriniz var hı.

alındığımın bundan haberi var mı acaba 😂😂

neye alınmışım keşke haberim olsaymış 🥲
Çok güzel laf koydun bravo alkışş. Rahatladıysanız sizi başka konuya alalım.
Zira cidden moralim bozuk, saçma sapan insanlara maruz kalıp hoş olmayan laflar etmek istemiyorum.

Çok güzel laf koydun bravo alkışş. Rahatladıysanız sizi başka konuya alalım.
Zira cidden moralim bozuk, saçma sapan insanlara maruz kalıp hoş olmayan laflar etmek istemiyorum.
hayatındaki seninle alay eden ,dalga geçen ,üstüne de aldatan adam ve ona aşık olan sen buradakilerden daha saçma ama yine de sen bilirsin ,neyseki hakettiğini yaşamışsın ❤️

hayatındaki seninle alay eden ,dalga geçen ,üstüne de aldatan adam ve ona aşık olan sen buradakilerden daha saçma ama yine de sen bilirsin ,neyseki hakettiğini yaşamışsın ❤️
Tesekkur ederim aldatilmayi hak ettiğimi söylediğin hatta bununla mutlu olduğun için.

Ben de anlayamadım açıkçası

1. konu: taksici çok keko çok kıro ben okumuş bir kızım ıyyyyyyyyy vıyyyyyyyy
2. konu: taksici musallat mı oldu anneme yaşadığım seviyesiz ilişkileri söyledi, kendini damat lanse etti
3. konu: taksiciye çok haksızlık ettim o ne şahane bir erkek hemen evlenirim

???????*
????????*

Bayaaa tutarsız birisi 😬😬

Eklentiler

• AE15A31E-0B0E-408A-BA39-F7F765ECA05C.jpeg
    AE15A31E-0B0E-408A-BA39-F7F765ECA05C.jpeg
    155,2 KB · Görüntüleme: 79
Hayatım boyunca bir insanla aramdaki farklılıklarımızı tuvalete indirgemedim yine çok şükür bu eblehliği bir fark olarak addedecek kadar beyin hücrelerim ölmedi
38 yasındayım kimse sevgilisiyle araki uçurum farklılıklar arasında bana tuvalet örneğini de vermedi biliyor musun ? Bir ilksin kk'da.
Alaturka ve alafranga dediginiz iki tuvalet türü artık 10 evin 8 inde olan bir çeşitlilik.
Hayatınızda hiç alaturka tuvalet görmediniz mi, adamın evindeki tuvalete hayreti mucip gibi yaklaştınız ahajkdhdgdghd
Gülmeyip napsın bu insanlar dkljalfjlkfjlafkf.
Maho ağanın tuvalet repliğine dönmüş sizin iş :KK70:
ben de ikisi de var hacıı.hangi kesimden oluyorum bu durumda? :KK53: :işsiz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X