Onu Boş Yere Üzmüş Müyüm?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konuyu açtığına inanamıyorum.

Ben de anlayamadım açıkçası

1. konu: taksici çok keko çok kıro ben okumuş bir kızım ıyyyyyyyyy vıyyyyyyyy
2. konu: taksici musallat mı oldu anneme yaşadığım seviyesiz ilişkileri söyledi, kendini damat lanse etti
3. konu: taksiciye çok haksızlık ettim o ne şahane bir erkek hemen evlenirim

???????*
????????*

Taksici nedir ayrıca, insan değer verdiği birindne bu şekilde bahseder mi? Burdakilerin de diline dolandı :KK51:
Nicki değiştir Taksicinin karısı Grey yap bence konu sahibesi :bicak:
görüştüğüm bey ,konuştuğum çocuk, bi adam
bu hitapları kullanan insanların nasıl sevgi saygı ilişkisi olabilir anlamıyorum
sitede bunlardan çok var

Taksici nedir ayrıca, insan değer verdiği birindne bu şekilde bahseder mi? Burdakilerin de diline dolandı :KK51:
sen sevgilini anlatsan mesela mesleği eczacı olsa adamdan hep eczacı aşağı eczacı yukarı mı diye bahsedeceksin?çıktığım adam dersin sevgilim dersin değil mi?yada kasap bulsak benim kasap şunu yaptı kasap eve geç geldi kasap cimri çıktı mı diyeceğiz? :KK45:

Merhaba herkese,

Hayatımdaki insanı biliyorsundur çoğunuz. Aralarındaki iletişim şeklinden vs rahatsız olduğum bir kız arkadaşı olmuştu. Bu şekilde bir ilişkiyi kabul edemeyeceğimi söylemiş ayrılmıştım kısa bir süreliğine de olsa. Neyse sevgilim de bensiz yapamadığını falan söyleyip o kadınla iletişimini her türlü bitirmişti.

Dün bir baktım kadınla yeniden takipleşmeye başlamışlar. O kadar çok sinirlendim ki, önceki tepkimi bildiği halde bunu yapmış olmasına. Ettim gürledim. Anında o benim sadece arkadaşım sen daha önemlisin vs deyip kadını engellemiş. Ama tabii ki bu öfkemi dindirmedi. Kalbini kıracak bir ton laf ettim geri dönülmez şekilde.

Ayrıldık. Hem hak ettiğini düşünüyorum hem de an geliyor tepkilerin biraz abartı mıydı çocuğa haksızlık mi ettin diyorum. Zaten ondan ayrılmam gerekiyordu bahanesi oldu belki de ama simdiden çok özledim.

Sizce tepkimde vs haklı miyim?
Bence aşırı tepki vermişsiniz.

Ben de anlayamadım açıkçası

1. konu: taksici çok keko çok kıro ben okumuş bir kızım ıyyyyyyyyy vıyyyyyyyy
2. konu: taksici musallat mı oldu anneme yaşadığım seviyesiz ilişkileri söyledi, kendini damat lanse etti
3. konu: taksiciye çok haksızlık ettim o ne şahane bir erkek hemen evlenirim

???????*
????????*
4. Çabbuk siliyorsun o kadını!!!

Taksici taksici.

Bu forumda sevgilisi, nişanlısı subay olanların hepsi sanaldan tanışıyor :KK53:
Ya adam ayrıldığımızda anneme olur olmaz şeyler söylemiş diye konu açtı, tüm forum adama saydırdı. Ardından da bir sürü olumsuz şeyler sıraladı.
Sonra subay falan vardı, her türlü dengiz, yakışıklı, eğitimli falan diyordu. Ne bileyim alttan alta sanki kendi de sevgilisini kendine yakıştıramıyordu. Mesleğinden haricen yazıyorum, çünkü tavırları, yetiştiği kültür falan konu sahibine fersah fersah uzaktı yazdığına göre.
Sonra evlenme teklifi etti diye konu açtı. Konu içeriğinde ve ardındaki mesajlarında olumsuz şeyleri yine sıraladı. Ki tüm forum evlenme dedi haliyle.
Şimdi de bu konuyla gelmiş ve herkese bu konunun öncekilerle bir alakası olmadığını savunuyor. Sahiden mi? :deli: O kadar alakası var ki, anlatamam. Hatta hepsi iç içe diyebilirim.

Açıkçası aklımdaki tek soru konu sahibesi hala nasıl HPV veya HIV olmadı :KK51: Vuruştuğu erkekler de sanırım çok fazla sayıda kişiyle birlikte olan insanlar bunlar nasıl HIV hepatit olmaz:110:ben olsam çoktan ölmüştüm herhalde ya da frengi beynimi yemişti hdsfdsffds
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

yaa sen böyle deyince aklıma ne geldi, arkadaşımın eskiden pastanede çalışan bi sevgilisi vardı. çocuğu hiç sevmezdim, pastacı derdim. pastacı da değildi aslında çünkü pasta yapmazdı, ilgilendiği iş farklıydı. ama ben diye diye arkadaşım da sevgilisine pastacı demeye başladı ortamlarda ahahha çok komikti. ne bileyim ben çocuğu sevmediğim için pastacı diyordum, aşağılamak için falan değil lakap takasım geldi ama uyumlu bi lakap olsun istedim, altı dolsun istedim ve pastacı dedim. çocuğun adı pastacı kaldı ahahah sonra arkadaşım ayrıldı, hala arada bi yad ederiz hala pastacı deriz.

Açıkçası aklımdaki tek soru konu sahibesi hala nasıl HPV veya HIV olmadı :KK51: Vuruştuğu erkekler de sanırım çok fazla sayıda kişiyle birlikte olan insanlar bunlar nasıl HIV hepatit olmaz:110:ben olsam çoktan ölmüştüm herhalde ya da frengi beynimi yemişti hdsfdsffds
Bazen eşime çakışalım mı diyom o aklıma geldi 🤣

konu sahibinin açtığı konuların gerçekliğini sorguladın mı hiç cherry? :KK70:
elbette bu tarz vakalar olabilir, gerçek de olabilir ama ben sorguluyorum açıkçası öyle mantıksız ki.

Ben hastalık hastasıyım esprisi altında konu sahibini aşağılamaya çalışmayın çok sık birliktelik yaşadığı için. Veya vuruşmak diyerek. Yaptığınız hoş değil.

Ya ben çok şaşırıyorum. Böyle rezalet ilişkiler yaşamayı nasıl başarıyorsunuz?
Hem bitmesi gerekiyordu dediğin adamın yüzüğünü parmağında taşı, hemde özledim de.
Bitmesi gerekiyordu neden yüzüğünü parmağına takıp kıskanç kadın rolleri kesiyorsun? Anlamıyorum ben anlayan açıklasın zahmet olmazsa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X