Onu Boş Yere Üzmüş Müyüm?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o yazıyı ben mi yazdım ne iftirası?ben şaşırdım sadece .oku bakalım bir daha ben mi yazmışım
Boşver okusam nolacak?
Çoğunuzun amacı bir yardımım dokunur mu falan değil. İnsanların açtığı konularla goygoy geçmek, eğlenmek, insanlara kendi çapinızda laf edip ego tatmini yapmak.

Boşver okusam nolacak?
Çoğunuzun amacı bir yardımım dokunur mu falan değil. İnsanların açtığı konularla goygoy geçmek, eğlenmek, insanlara kendi çapinızda laf edip ego tatmini yapmak.
ama buna sen sebep oluyorsun.adamı öyle bir gömdün ki geçen konularında insanlar da olmaz bu iş dedi.aç bakalım araştır bir tane eşimi gömdüğüm satır bu bdv de.babamı gömerim sadece onda da haklıyım.aynı senin baban konusunda haklı olduğun gibi

Keşke insanlara iftira atmasanız.
o yazıyı ben mi yazdım ne iftirası?ben şaşırdım sadece .oku bakalım bir daha ben mi yazmışım
Böyle birşey olmadiysa yengec nerden biliyor onu belli ki sen yazdın ki söyluyor o zamanda igtira olmuyor
Gizli saklı sır miydi? Aralık ayında bu adam hayatınıza girdi, ilişki içinde gayet doğal olan kavgalardan sonra hayatınıza (daha doğrusu yatağınıza) başka birilerini alıp sonra adamla barısip bir kavga edip ara verip yine başkalarıyla takılıp yine birleşmek tam da dediğim gibi "adamla minik kavgadan sonda başkalarıyla yatmak" demek olmuyor mu?
Benim de çarpık ilişkilerim var ama çarpık ilişkiye çarpık ilişki diyorum, bunun iftira diye nitelendirilecek bir tarafı yok.
Hatta yine bu taksicinin bir konusunda 'hayatinda her an birileri olmak zorunda mi' demişler, verdiğin cevap da şu;
Şahsen benimki seks yüzünden. Duygusal anlamda biri olmasa da seks yapmak için görüştüğüm biri illa oluyor.

Bu arada bunu yazmak için eski mesajlarınıza baktım ve şöyle bir yazı gördüm;
E adam haklıymış , sil o kadınları demişsin, silmedigi için ayrılmışsin zamaninda ve gayet de sosyal medyadaki karşı cins arkadaşları kafaya takip olay cikaracak bir yapın varmis :)
İnsanlar neden hiç kendilerine objektif yaklasamiyor ki, çoğu insan kendinden bihaber valla. İnsanın hisleriyle,iyi ve kötü özelikleriyle kendini bilmesi bence erdemdir.

sitede seni eleştiren tek üye yok kuzum.her dünya görüşünden insan yıllardır sana saygı duyuyor.sebebi dürüst olman hayatını nasıl yaşayacağına kendin karar vermen ve erkeklere göre şekil almaman.gezilerine vs. zaten hayranımmm keşke ben de yapabilseydim bekarken.net olduğun için kimse sana çıt diyemiyor sitede.konu sahibininse kafası karışık.bir f.b yaşarım nolacak libidom yüksek diyor.bir ailesi tutucu anadolu erkeğiyle evlenmeye kalkıyor bir eğitime önem veriyor bir ne olacak taksici de olur diyor.tepki ondan veriyor insanlar.yoksa kendisine ne garezimiz var neden sevmeyelim?ben seviyorum da ayrıca bu üyeyi

Zaten doğru olduğunu biliyorum hikayeden iftira desin ayrıca onla bunla kimle nasıl isterse takilsın bundan bize ne ama gelip gercekten kiz arkadaşı olmasına takiyormuş gibi havalari komik tedaviye ihtiyacı var gercekten ekstra ilgi istiyor nerden olursa olsun

adamı öyle bir anlattı ki herkes tiksindi yahu burada kahveye giden, kaba saba, kültürsüz, hödük, kızın annesine saçma sapan mesaj ve fotoğraflar atan, belli ki kızı da parası pulu var diye bırakmayan iğrenç bir herif profili canlandı gözümüzde. adamla ilgili olumlu olarak saydığı tek şey gece saçını okşaması falanmış. şurada fotoğrafını yayınlasa mesela, sokakta görsek yolumuzu değiştiririz belki. bi tane düzgün bi bahsetme yok adamla alakalı. konuma yardımcı olacak şey yazmıyorsunuz diyor ama yazılacak her şey yazıldı bu adamla alakalı, artık millet ne desin? benim böyle ısrarla saçma sapan ilişkiler yaşayan ve sürekli aynı şeyleri anlatan arkadaşlarım var, onlara da bir yerden sonra söylenecek her şeyi söylediğim için diyecek bişey bulamıyorum mesela. şu an durumu tam da bu.

.
Evlen diyelim bari artık ne diyelim. Geriye bir bu kalıyor.

.

Evlen diyelim bari artık ne diyelim. Geriye bir bu kalıyor.
yani, ne dersek ters anladığı ve tersini uyguladığı için aslında en başından evlen, kaçırma, senin değerini bilen harika biri, ideal koca falan dememiz daha doğru olurdu

Boşver okusam nolacak?
Varsayalım ki haklısın, peki senin amacın ne?

yani, ne dersek ters anladığı ve tersini uyguladığı için aslında en başından evlen, kaçırma, senin değerini bilen harika biri, ideal koca falan dememiz daha doğru olurdu
Tabi canım, yapma dedikçe kıymete biniyor Allah'ın ayısı. Hiç der miydin Meredith "O kariyi istegramdan sileceksaaan" diye kükreyen bir yurdum kadınına dönüşecek.

Tabi canım, yapma dedikçe kıymete biniyor Allah'ın ayısı. Hiç der miydin Meredith "O kariyi istegramdan sileceksaaan" diye kükreyen bir yurdum kadınına dönüşecek.
Ben yattığımız yatak, kullandığımız tuvalet farklı lafındayım. Şimdi evlenince şu uzun yastıklardan yaptırıp altın klozet mi kullanacaklar? Nasıl birleşecek bu betimlemedeki uçurum

yorumların çoğunu okudum ,çoğu kişi size olgunlukla akıl vermiş ,ancak bazı gözlemler sizin hoşunuza gitmiyor ve tepki veriyorsunuz

yanlış bir ilişki de niye doğru arıyorsunuz ısrarla ? Ben bunu anlayamıyorum mesela

güzel bi işin varmış ,maddi durumun yerinde ,kültürel olarak uyum sağlamadığını düşündüğün bi adamla sırf ucunda evlilik var diye körü körüne gidilir mi ?

sen de gayet iui biliyorsun ki ,sana uygun bir adam değil ,sırf şefkatli veya merhametli diye bu adama evet denir mi ,devam edilir mi

belli ki sevgi açlığın var ,eksikliklerin var bunu bu adamla kapatmaya çalışmak yerine yaralarını sarmayı ,destek almayı denesen daha sağlıklı kararlar verebilirsin elbette

aslında kimse sana kötü bir şey demiyor ,herkes dışarıdan gördüğünü sana söylüyor ,yanlışlarını eksiklerini hatanı gör diye ama ısrarla görmek istemiyorsun ,buradaki insanlar senin yakının değil ,çıkarları yok ,tanımıyor bilmiyor senin kötülüğünü neden istesinler ?

evlenip ayrılmak çok kolay ama neden onca travma yaşayasın ki ,sen bu kadar değersiz misin

kendine hiç değer vermiyorsun ancak bunu dışarıda değil içeride ara lütfen burada eğer sana bişey söylenmişse otur bi kendi başına nerede yanlışlarım var diye düşün kendini analiz et ,insanlar dışardan daha rahat görebilir bazı şeyleri değil mi ?

bir insandan önce ,önceliğin kendin olsun ,olmayacak bir ilişkide yıpranacağına ,kendini mutlu hissettirecek ,duygusal anlamda geliştirecek ,daha Farklı bakmayı öğreneceğin şeylerle ilgilensen daha mutlu olacağına eminim

haaa bunca şeye rağmen hala aynı doğrultuda ilerleyeceksen ,burada konu açıp fikir almanın bi anlamı zaten kalmıyor ,o zaman yaşa gör öyle ders al seçim senin ..

Tepkiniz normal bence. Zaten bir kere uyarmışsınız ikincisinde ise aynısını tekrar ediyorsa burada bir ikilem yaşıyor demektir

Dışarıdakilerin bildiğinden ziyade içinde olduğunu bildiğin sen " gerçek kişiliğin"
. Onu dinlemeye çalış. Geçmişteki travmalar yıkıcıdır evet ama insan her davranışını onlara atfetmeyi öğrendi mi hiçbir hatasından ders alamıyor. Çünkü suçlusu o değil sanıyor
Olduğu yerde dönüp duruyor da farkına varmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…