Onu Boş Yere Üzmüş Müyüm?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tüm yorumları okudum. Eski konularin bazılarını biliyorum ve yalnizca neden diye soruyorum.

Adam sizinle ayni kültür, görgü, maddiyat, eğitim seviyesinde değilmiş. Yatakta da aşırı kötü diye anlatmıştınız. Neyi bu kadar cezbediyor da büyülenmiş gibi peşindesiniz?

Aksi her yoruma öfkeyle cevap vermek yerine, başınızı ellerinizin arasına alıp düşünün. Nasıl oluyor da herkes benimle karşıt fikirde, ben neyi göremiyorum, deneyimlerinden neyi öğrenemiyorum diye.

Terapi önerisine sıcak bakiyordunuz onceki konunuzda. Şimdi niye karşısınız?

Sen demedin mi ailesi bana uymaz, kültürü uymaz, tuvaleti, yastığı yorganı, eğitimi, ailesi, arkadaş çevresi, standartları bana uymaz diye, ne alaka bu şimdi?

Yazdığınız cevapların konumla ne ilgisi var?

Bilmem, bu adamı kendine yakistiramayan sensin, bunla ilgili 100 tane msjnattin belki, ailesi şöyle, evi böyle diye, alıp da ortamına sokmaya utanıyorum dediğin adamla evlilik yoluna girmişsin, ben sana sorayım bu konu ne alaka?

Açık ilişkide parmağımda tektaş olabilir mi sence?
Bi de konu benim gidip birini sil demiş olmam falan değil. Zaten direkt öyle bir şey anlaşıldığını düşünmüyorum yazdığımdan.
Kabul mu ettin , meredith terapi nasıl gidiyor

ilgisi yok mu gerçekten?adamla farklı görüşleriniz var bak arkadaşı konusunda bile.yarın evlen de gör bak ailesi senin geçmişini nasıl didikleyecek.aa oğlum ne tatlı bir gelin mi almış diyecekler sanıyorsun?şimdiki gibi giyinebilecek misin sanıyorsun ?sevgilin seni arkadaşlarınla özgürce görüştürecek mi sanıyorsun?sen ergen kız gibi onun arkadaşını kıskanmışsın veto koymuşsun.ama o adam ve ailesi sana ne vetolar koyacak yaşa da gör

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…