- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
saçını okşuyor ya o yetiyor demek kiSen demedin mi ailesi bana uymaz, kültürü uymaz, tuvaleti, yastığı yorganı, eğitimi, ailesi, arkadaş çevresi, standartları bana uymaz diye, ne alaka bu şimdi?
Yani diyorum ki aynı muhabbetler sıktı artıkPardon?
Niye olmasin? Evlilikte de açık ilişki yaşanıyor.Açık ilişkide parmağımda tektaş olabilir mi sence?
Bi de konu benim gidip birini sil demiş olmam falan değil. Zaten direkt öyle bir şey anlaşıldığını düşünmüyorum yazdığımdan.
aaa eğitimini beğenmediğiniz davranışlarını beğenmediğiniz arkadaş çevresine sokmakta utandığınız adam size tektaş taktı siz de kabul mü ettiniz?valla tek yorumum kendi düşen ağlamaz hayırlısı olsun diyorumm
Sen demedin mi ailesi bana uymaz, kültürü uymaz, tuvaleti, yastığı yorganı, eğitimi, ailesi, arkadaş çevresi, standartları bana uymaz diye, ne alaka bu şimdi?
Bilmem, bu adamı kendine yakistiramayan sensin, bunla ilgili 100 tane msjnattin belki, ailesi şöyle, evi böyle diye, alıp da ortamına sokmaya utanıyorum dediğin adamla evlilik yoluna girmişsin, ben sana sorayım bu konu ne alaka?Yazdığınız cevapların konumla ne ilgisi var?
Kabul mu ettin , meredith terapi nasıl gidiyorAçık ilişkide parmağımda tektaş olabilir mi sence?
Bi de konu benim gidip birini sil demiş olmam falan değil. Zaten direkt öyle bir şey anlaşıldığını düşünmüyorum yazdığımdan.
ilgisi yok mu gerçekten?adamla farklı görüşleriniz var bak arkadaşı konusunda bile.yarın evlen de gör bak ailesi senin geçmişini nasıl didikleyecek.aa oğlum ne tatlı bir gelin mi almış diyecekler sanıyorsun?şimdiki gibi giyinebilecek misin sanıyorsun ?sevgilin seni arkadaşlarınla özgürce görüştürecek mi sanıyorsun?sen ergen kız gibi onun arkadaşını kıskanmışsın veto koymuşsun.ama o adam ve ailesi sana ne vetolar koyacak yaşa da görYazdığınız cevapların konumla ne ilgisi var?
yuh ne igrençSizin açık ilişkiniz yok muydu ya, hatta gayet adamla minik kavgadan sonda başkalarıyla yatmistiniz diye hatırladım.
Böyle rahat bir ilişki içindeyken ınstagramdan eş dost sildirmek tutarsizlik değil mi?
E tatlım beyin jimnastiği yaptıralım sana. Seni sarmayan bir konuya girip okuma, dimi çok mantıklı.Yani diyorum ki aynı muhabbetler sıktı artık
Ok tatlım aynen devamE tatlım beyin jimnastiği yaptıralım sana. Seni sarmayan bir konuya girip okuma, dimi çok mantıklı.
aaa bunu yeni duydum yok artıkk diyorum ben de.yuh ne igrenç
boşanma kaç vakte kadar bibim?hele onu da bir deyiverEvlenmeye mi karar verdin bununla ama yazmıştım sen gider bunla evlenirsin diye o kadar tahmin edilebilir birisin ki
yuh ne igrenç
aaa bunu yeni duydum yok artıkk diyorum ben de.
Ne fark eder ki..Sizce tepkimde vs haklı miyim?
1 ay vermiyorumboşanma kaç vakte kadar bibim?hele onu da bir deyiver
o yazıyı ben mi yazdım ne iftirası?ben şaşırdım sadece .oku bakalım bir daha ben mi yazmışımKeşke insanlara iftira atmasanız.
Böyle birşey olmadiysa yengec nerden biliyor onu belli ki sen yazdın ki söyluyor o zamanda igtira olmuyorKeşke insanlara iftira atmasanız.