- 29 Mayıs 2021
- 13.134
- 85.175
- 36
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Bence haklısınız bir bayanla bir erkek neden kopamazlar ki sizden ayrılınca engeli kaldırıyor demekkiMerhaba herkese,
Hayatımdaki insanı biliyorsundur çoğunuz. Aralarındaki iletişim şeklinden vs rahatsız olduğum bir kız arkadaşı olmuştu. Bu şekilde bir ilişkiyi kabul edemeyeceğimi söylemiş ayrılmıştım kısa bir süreliğine de olsa. Neyse sevgilim de bensiz yapamadığını falan söyleyip o kadınla iletişimini her türlü bitirmişti.
Dün bir baktım kadınla yeniden takipleşmeye başlamışlar. O kadar çok sinirlendim ki, önceki tepkimi bildiği halde bunu yapmış olmasına. Ettim gürledim. Anında o benim sadece arkadaşım sen daha önemlisin vs deyip kadını engellemiş. Ama tabii ki bu öfkemi dindirmedi. Kalbini kıracak bir ton laf ettim geri dönülmez şekilde.
Ayrıldık. Hem hak ettiğini düşünüyorum hem de an geliyor tepkilerin biraz abartı mıydı çocuğa haksızlık mi ettin diyorum. Zaten ondan ayrılmam gerekiyordu bahanesi oldu belki de ama simdiden çok özledim.
Sizce tepkimde vs haklı miyim?
Aa inan yorumlarini gormemisimdir. Yoksa niye yazmayayimbana kaçtır cevap yazmıyorsun ama yine de yorum yapayım :)
bu adamla zaten hiçbir ortak noktanız yok
tamam evlenme teklif etti çok hoşuna gitti ama
evlenince anlaşabilecek misiniz?
oda sanki bunları bildiğinden mi bu kadar rahat? İstemediğin kişiyi tekrar takip etmek falan
yoksa benim için de büyük bir kavga sebebi
hiç de onu üzmemişsin
Profesyonel destek almayı eziklik olarak görüyorsan bilemem, diğer konularında da (konular gerçekse tabii) terapiye ihtiyacın olduğunu söyleyen yığınla üye oldu.Buna sen mi karar veriyorsun? Gel birlikte tedavi olalım madem ben karşılarım ücretini, senin de insanları ezmeye çalışma durumunu hallederiz belki.
Aslında bir noktada haklı bir şey söylemiş. Psikolojik destek alman acilen lazım çünkü göz göre göre sana zerre uygun olmayan, muhtemelen paranda da gözü olan bi adama kapıldın çünkü yine muhtemelen “daddy issues” yaşıyosun. Ola ki evlenirsen kafanı kıvılcım çıkartana kadar duvara sürtüceksin. Aklını başına getirtecek yakının yok, burdan biri yazınca hakaret ediyo algılıyosun. Gencecik kızsın, kendini yakıyosun.Buna sen mi karar veriyorsun? Gel birlikte tedavi olalım madem ben karşılarım ücretini, senin de insanları ezmeye çalışma durumunu hallederiz belki.
Taksici bile pirim yapmıyor artık görüyor musun maryMerhaba herkese,
Hayatımdaki insanı biliyorsundur çoğunuz. Aralarındaki iletişim şeklinden vs rahatsız olduğum bir kız arkadaşı olmuştu. Bu şekilde bir ilişkiyi kabul edemeyeceğimi söylemiş ayrılmıştım kısa bir süreliğine de olsa. Neyse sevgilim de bensiz yapamadığını falan söyleyip o kadınla iletişimini her türlü bitirmişti.
Dün bir baktım kadınla yeniden takipleşmeye başlamışlar. O kadar çok sinirlendim ki, önceki tepkimi bildiği halde bunu yapmış olmasına. Ettim gürledim. Anında o benim sadece arkadaşım sen daha önemlisin vs deyip kadını engellemiş. Ama tabii ki bu öfkemi dindirmedi. Kalbini kıracak bir ton laf ettim geri dönülmez şekilde.
Ayrıldık. Hem hak ettiğini düşünüyorum hem de an geliyor tepkilerin biraz abartı mıydı çocuğa haksızlık mi ettin diyorum. Zaten ondan ayrılmam gerekiyordu bahanesi oldu belki de ama simdiden çok özledim.
Sizce tepkimde vs haklı miyim?
konu açanlar kendilerine uymayan bir yorum gelince anında kükrüyorlar. kaç tane konusu var, çok sayıda üye destek alması gerektiğini söyledi. baba sevgisi görmediği için bu açığı adamlarla seks yaparak kapatmaya çalıştığını falan dile getirmişti bir keresinde. bu sadece bir örnek, daha bir sürü tuhaf davranışı, ilişkisi var eski konularında. yol yakınken dön diyor herkes ve insanız, bazen hallederim dediğimiz şeyi halledemeyiz, sonuçta gücümüz de sınırlı. önemli olan gerçekten farkına varmak ve değişmek istemek. zira böyle giderse şimdikinden çok daha vahim konular açması kuvvetle muhtemel. bana isteyen istediği kadar kızabilir ben gördüğümü söylüyorum diğer herkes gibi.Aslında bir noktada haklı bir şey söylemiş. Psikolojik destek alman acilen lazım çünkü göz göre göre sana zerre uygun olmayan, muhtemelen paranda da gözü olan bi adama kapıldın çünkü yine muhtemelen “daddy issues” yaşıyosun. Ola ki evlenirsen kafanı kıvılcım çıkartana kadar duvara sürtüceksin. Aklını başına getirtecek yakının yok, burdan biri yazınca hakaret ediyo algılıyosun. Gencecik kızsın, kendini yakıyosun.
Çarpıtıyorsun bence demek istediğim şeyi.Profesyonel destek almayı eziklik olarak görüyorsan bilemem, diğer konularında da (konular gerçekse tabii) terapiye ihtiyacın olduğunu söyleyen yığınla üye oldu.
Pardon?Taksici bile pirim yapmıyor artık görüyor musun mary
Sebep?Bu konuyu açtığına inanamıyorum.
Bdv de böyle tonla konu var , yaz arama motoruna, aç oku, yazan kadın profillerini kafanda canlandır, beğenecek misin karar ver. Başka da bir şey demek istemiyorum.Sebep?