Onu Boş Yere Üzmüş Müyüm?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bana kaçtır cevap yazmıyorsun ama yine de yorum yapayım :)
bu adamla zaten hiçbir ortak noktanız yok
tamam evlenme teklif etti çok hoşuna gitti ama
evlenince anlaşabilecek misiniz?
oda sanki bunları bildiğinden mi bu kadar rahat? İstemediğin kişiyi tekrar takip etmek falan

yoksa benim için de büyük bir kavga sebebi
hiç de onu üzmemişsin

Bence haklısınız bir bayanla bir erkek neden kopamazlar ki sizden ayrılınca engeli kaldırıyor demekki

Aa inan yorumlarini gormemisimdir. Yoksa niye yazmayayim

Buna sen mi karar veriyorsun? Gel birlikte tedavi olalım madem ben karşılarım ücretini, senin de insanları ezmeye çalışma durumunu hallederiz belki.
Profesyonel destek almayı eziklik olarak görüyorsan bilemem, diğer konularında da (konular gerçekse tabii) terapiye ihtiyacın olduğunu söyleyen yığınla üye oldu.

Buna sen mi karar veriyorsun? Gel birlikte tedavi olalım madem ben karşılarım ücretini, senin de insanları ezmeye çalışma durumunu hallederiz belki.
Aslında bir noktada haklı bir şey söylemiş. Psikolojik destek alman acilen lazım çünkü göz göre göre sana zerre uygun olmayan, muhtemelen paranda da gözü olan bi adama kapıldın çünkü yine muhtemelen “daddy issues” yaşıyosun. Ola ki evlenirsen kafanı kıvılcım çıkartana kadar duvara sürtüceksin. Aklını başına getirtecek yakının yok, burdan biri yazınca hakaret ediyo algılıyosun. Gencecik kızsın, kendini yakıyosun.

Taksici bile pirim yapmıyor artık görüyor musun mary

konu açanlar kendilerine uymayan bir yorum gelince anında kükrüyorlar. kaç tane konusu var, çok sayıda üye destek alması gerektiğini söyledi. baba sevgisi görmediği için bu açığı adamlarla seks yaparak kapatmaya çalıştığını falan dile getirmişti bir keresinde. bu sadece bir örnek, daha bir sürü tuhaf davranışı, ilişkisi var eski konularında. yol yakınken dön diyor herkes ve insanız, bazen hallederim dediğimiz şeyi halledemeyiz, sonuçta gücümüz de sınırlı. önemli olan gerçekten farkına varmak ve değişmek istemek. zira böyle giderse şimdikinden çok daha vahim konular açması kuvvetle muhtemel. bana isteyen istediği kadar kızabilir ben gördüğümü söylüyorum diğer herkes gibi.

Profesyonel destek almayı eziklik olarak görüyorsan bilemem, diğer konularında da (konular gerçekse tabii) terapiye ihtiyacın olduğunu söyleyen yığınla üye oldu.
Çarpıtıyorsun bence demek istediğim şeyi.
Konuma yorum yapmayıp psikolojik sorunlarım olduğunu ima etmen beni ezmeye çalışmak hatta hadsizlik. Bundan bahsediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…