- Binnaz - Ece Gülen/Kahve: İlk falımı kendisine baktırmışım. Sorumu hatırlamıyorum herhalde aşk hayatı sormuşumdur :) Fal zaten çok genel. Sadece bir erkek tarif etmişti karşılaşma konuşma vs gibi. Evet geçmişte hayatımda olmuş olan öyle tarifindeki birinden mesaj aldım faldan sonra bi dönem öyle sohbet ettik ama o kadar "gördüğüme sevindim" modundaydı. Dediklerinin olacağı bir insan değildi zaten. Ayrıca eskiden tanıdığın biri değil demişti buralarda aşırı patladı. Kalan kısmı da "her şey güzel olacak önün ferah" gibi şeyler :)
Zeynep Aksu/Kahve ve Katina: Zeynep Aksu' ya 3 kez baktırdım. İlkinde ağzımı açık bırakmıştı gerçekten olduğu gibi bildi ve yaşadım da dediklerini. Kişi tarifi birebir uymuştu. Fakat 2. falda inanılmaz saçmaladı ve bir önceki falındaki şeyleri tekrar etti. Olup biten bir olayın eski durumunu olacak diye söyledi. O oldu bitti dediğimde kıvırdı hafif. İlk falı baya etkileyici olduğu için 3. kez baktırmıştım telefonla. Baya saçma şeyler söyledi. Durumla ve anla aşırı alakasız şeyler. Geleceğe dair dediği son şey baya ileri bir zamana aitti bilmem olur muu olmaz mı gaybı Allah bilir elbette :) Yalnız yazım dili baya kötü. Kırgın yerine kırkın yazmak gibi ve devamlı böyle. O beni biraz sinir eder kim olsa.
Rüya Yıldız/Kahve: Aşırı spesifik bir konu sormamıştım, söyledikleri de dolayısı ile genel oldu. Ama fazlaca genel olunca iade istemiştim. Unutup çok sonra tekrar yorum istedim ama daha önce iade talebim olduğundan dolayı falımı geri çevirdi.
Saadet Durmaz/Kahve: 2 kez kahve falı baktırdım 2.si sesli idi. Açıkcası dediklerinde müthiş tespitler vardı, iyi bir yorumcu fakat olayların arka perdesine odaklandığı gibi kişilerin davranışlarının arka perdesine çok eğilmiyordu biraz kestirip atıyordu yani. Bir de doğru mudur değil midir bilemem ama beni baaaaya baya puhahaaahah diye yok artık dediğim bir yorumu olmuştu özel onu burdan söyleyemem :) Ama bir daha baktırabilitemin olduğu yorumcular arasındadır.
Asude Işık/Kahve: Asude benim için özeldir. Az konuşur öz konuşur, tekrara hiç girmez. Dediklerinin çok büyük kısmını da yaşadım tespitleri mükemmel. Söylediklerinden daha tarihi gelmeyenler var, bakıcaz görücez. Asude çok sık girmez girdiğinde de çok az fal alır bu anlamda da güvenilir ve samimi gelir bana hep. Ama uzun falları sevenlere göre değil. Belki benim enerjim tuttu ondan.
Ela Kılıçarslan/Kahve: İade istediğim fallardandır. Sesli faldı. Berbattı. Ne dediğini doğru düzgün hatırlamıyorum bile aklımda daha çok o dünya yıkılmış da altında kalmış gibi olan sesi kalmış. Depresifliğime depresiflik katmıştı o düşük enerjisi.
Öykü Gezgin: 4 tl lik olduğu dönem baktırmıştım puanım var diye. Kendin ol diyen tek kişiydi açıkca :) Yani oha sallamış bu da diyeceğim bir şey demedi açıkcası ama dediklerinden yaşadığım da çok olmadı. Gerisi ileri tarih nolur bilemem... Ama beni çok çok etkilemedi.
Ceren Ezgi/Kahve: Canlı sohbetle baktırdım. Fıkır fıkırdı ama karşı taraf hakkında tespiti biraz dedikoduya kaçıyor biraz da mahalle ağzı var :) Çok çabuk samimi oluyor ben de biraz mesafeyi severim ama böyle olur ya çatlak insana iyi gelen tipler öyle gibiydi. Ama yanlış olan tespitleri de vardı...
Zeren Yıldız: 1 kahve 1 tarot baktırdım. Güzeldi bidaha baktırabilirim dediklerim arasında. Söylediği şeyler ileri tarihler bilmiyorum ama yakın tarihtekileri de pek tam anlamıyla yaşamadım... Ortalama iyi güzel bi faldı işte.
Umut Işık: Zırva. Aşırı tarih odaklı ve hiç biri bile tutmadı... İade istemiştim zaten sorumun cevabına verdiği cevap tarzı hoşuma gitmediği için. Ve karışık yazıyor.
Marzuka Yavuz: Dedikleri aslında doğruydu ama çok siyah beyazcı. Bunu da sevmem ben hayatta griler de var başka renkler de... Bi tarafı gömerken öbürünü aşırı yüceltiyordu ve yazım dili berrrrrbattı. Ben pek beğenmemiştim bu sebeplerle çünkü ne dediğini bile anlamak için 4 kez okudum falı bu nedenle iade istedim.
Kerem Avşar: Yaşam koçu... Evet dediği bi iki şeyi yaşadım ama ağızdan çok laf alıyor ona göre bi şeyler söylüyor işte içine de tatlı dil katınca oh herkes hastası. Ben de bi dönem öyleydim bi gün arkadaşım baktıracakken çok övdüm peki dedi tarot baktırdı hobaa dakka bir gol bir bana baktığı ilk faldaki cümleyle başladı...... Bunu da söyledi sohbet sonunda kendisine. Ben de son falımda iade istedim bidaha da baktırmadım çünkü 3-4 kez baktırdım baya yaşam koçu, psikolog modunda anlattıklarım üzerinden yönlendiricilik yaptı istediğim o değildi yani onu arkadaşlarım da yapıyor zaten :) Oraya gitmemizin sebebi bilinmezliği öğrenmek değil mi biraz da... En azından benim oydu.
Ekin Sarpen/Tarot: Güzeldi tatlı dilli bir hanım. Ama verdiği tarih daha ertesi gün patladı 2 hafta sonra olacak dediği şey ertesi gün oldu sonra dediklerinden birazı olduuu birazı olmadı. Yani vurucu bi fal olmadı.
Aren Yıldırım: 2 rüya 1 tarot baktırdım... Çok ilgilidir detaylı detaylı yazar. biraz tekrara girer ama iyidir Aren severim :)) Beni o dönemimde güzel yönlendirmişti.
Talha Uslu: Rüya yorumu istedim. Aşırı kısa bir yorum yolladı sorumu da aşırı geçiştirdi 1 cümle ile. Soylediklerinde yanlış mantıksız şeyler yoktu aşırı ama tavrı pek hoşuma gitmedi. İade istedim. Aslında şimdi tekrar okuduğumda iade istemezdim belki ama o ilgisiz ve başından savıcı hali beni gıcık etmişti.
Bilge Özdoğru: Talha ya yolladığım yorumu aslında önce bilge ye yollamıştım ama hiç bi şey anlamadım rüyadan diye geri iade etti ahhaha baya güldüm ama dürüst kadınmış sallasa sallardı dimi.
Yıldız Yetkin: Rüya yorumlattım. Tatlı dilli biri sevdim ben. Rüya yorumu da güzeldi yani vurucu değildi ama söylenilebilecek şeyleri söylemiş :)
Rania Hadwa: Baktırdığım en radikal faldı belki. Ama burda okuduğum kadarı ile bir çok kişiye aynı cümleleri kurmuş. Bir çok fal baktırdım anlamışsınızdır :)) Ama Rania ya baktırdığım kadar kimsenin etkisinde kalmadım. Etki altında kalıp yanlış karar vermekten korkuyorum ama biraz attım o modu üstümden. Olacak olan oluyor napsak da... Dedikleri olursa sevinirim üzülürüm diyemicem çünkü benim için kritik iki durumdan bahsetti yani nasıl anlatsam üzüntü kapımda ama sonrası farklı bi mutluluk şeklinde diyebilirim çok kısaca. Bakalım... İnşallah olur ya da olmaz diyeceğim durumlar değil...
Hah bir de mesela baya düşünceli bi kadın olumsuz şeyler söylerken seni üzüyor muyum bitanem gibi konuşması bence güzeldi... Zaten başak burcu olduğu için de iyi anlaştık keyifli birisi :)
Selma Aydın: 3 iskambil baktırdım kısa süreler içinde. Bazı yönlendirmeleri işe yaradı dedikleri de çıkar mı bilmem daha var. Ama bir dediği tarihteki olay oldu gibi bi şey. Görüşeceğim birini söylemişti iki tarih verdi. Birinde aramızda konuşma oldu birinde de görüşmedik ama ben yolda durup ayakkabılarımı bağlamasaydım yüz yüze karşılaşacakmışız önümden geçti :)
Maya Demir: Beni şok eden fallardan olmuştu. Daha ziyade karşımdaki kişi ile iligli benim bilmediğim anla ve geçmiş-gelecekle ilgli şeyler söyledi ve doğruydu. zaman içinde de diğerlerinin olmuş olduğunu öğrendim gerçekten de. kişilik analizi çok iyiydi. gelecekle ilgili öyle keskin şu olacak bu olacak gibi şeyler demedi ama süper tavsiyeler ve analizler yaptığı için ben memnun kaldım. yaptırdığım bir iade falın ardından tesadüfen online görüp baktırmıştım bu da kimmiş diye ama şimdi yakalayabilene aşkolsun... :)
- Tellwe -
Selena: Kişilik analizi, tespitleri çok güzeldi. Olacak dediği bir şey vardı o olmadı veya daha zamanı var tarih vermedi çünkü ama şu an artık mümkün değil görünüyor. Dediği bir diğer şey de olmadı. Bi konu hakkında şüpheye düşeceğimi söylemişti düşmedim öyle bi şüpheye. Ama geleceğe dair "eğer şu şu yolu seçersen seni şunlar şunlar bekliyor" demişti haksız değil. Çok beklemiştim Selena' yı ama başı da kalabalık çok ilgilenmeye çalışıyor ama işte bu kadar oluyor elbette. Ama bir daha baktırmak isteyeceklerim arasındadır.
Ben cidden uzun bir süre ara vereceğim bu fal işine ruhsal dengemi iyice bozacağım yoksa
işin eğlencesi çıktı...
Bir tek belki asudeye bi baktırabilirim denk gelirsem o kadar. ondan sonra nadastayım....