Önemsememe problemi

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecemm0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sanane benim yorumumdan, işine bak ferhanscım ben degersizlige gelemem sen niye bu kadar yükseldin acep bir onu düşün bakalım, zerre kendine değer vermediğin için olabilir mi

Siz kendi çiçeğinizi neden kendiniz almadınız? Bence bu tarz beklentilerini söylemek, söylenmeyince de trip yapmak çok zayıf duruyor. Ben olsam çiçeği kendim alırdım, madem istiyorum. Ona da ona ihtiyacım olmadığını, herşeyi kendim karşılayabildiğimi gösterir, güçlü dururdum.

Bence sevmiyor değil. Adam 39 yaşında. Kapasitesi bu. Bir kadına nasıl davranması gerektiğini bilseydi daha önce bir birlikteliği olurdu.

Bence sevmiyor değil. Adam 39 yaşında. Kapasitesi bu. Bir kadına nasıl davranması gerektiğini bilseydi daha önce bir birlikteliği olurdu.
Sorun hediyelerden ziyade davranışları, ucuzdu aldım, çiçekler pahalı sonra alırız vs vs , itici ...

Evet söyledikleriniz de haklısınız hiçbirimiz mükemmel değiliz mükemmellik de bekleyemeyiz ancak başkasının nasıl ve neyden mutlu olması gerektiği kararını vermek de bize düşer mi?

Yani dışarıda çok kötü ilişkiler ya da adamlar var diye her şeye şükretmek durumunda mı konu sahibi?
Kıyas kısmı evet doğru çok kırıcı ama adama yansıtmadı, sadece burada bize bahsettiyse sorun olmaz .orayı kaçırdım

istesem yapardım, inanın uğraşmadım

Bunu da linçleyelim ki görmemiş sanmasınlar.

Tercih meselesi saygı duyarım.Benim için sağlıktan ötesi yok.Hayatım boyunca da böyle olacak.Şunu da farkettim aza kanaat ettikçe rabbim yağdırıyor. Ama şikayet edenlerin eli bomboş ve mutsuz.Rabbim herkese istediği ölçüsünde bir hayat nasip etsin

istesem yapardım, inanın uğraşmadım
Uğraşmadıysanız sonra neden bu kadar mevzu ettiniz? Ben hep güçlü bir kadın oldum ve çevremdeki erkeklerden hep saygı gördüm. Çünkü bilirlerdi ki onların yapmasını istiyorsam bu onlardan beklentim, aksi takdirde ben de yapabilirim, onlara ihtiyacım yok. Benden size bir abla tavsiyesi şunu neden yapmadın ıvır zıvır demeyin, söylediniz yapmadı, kendiniz yapın. Ayaklarınız üzerinde durun. O zaman böyle saygısızlıklarla karşı karşıya kalmayacaksınız. Çay koymak için bile böyledir. Eşimden çay isterim, koymazsa kalkar kendim alırım, bir dahakine ben bitirdiğimde o direk alır doldurur.

Katılıyorum sana herkes bir yarış içinde. Gösterişten nefret ederim aza kanaat edebilen biriyim ve artık yakın çevremde de böyle her anlamda herkes birbirini alt etmeye çalışıyor. Artık iyice midemi bulandırdı bu durum.Görümcemin evine her gidişimizde kadının aldıklarını mal varlığını nasıl rahat bir hayat yaşadığını dinlerken buluyorum kendimi.Rabbim beni biliyor asla malda mülkte gözüm yok komik geliyor artık bana ve anlamsız.

Bu adam tam bir odun. Evlenecekseniz bunu kabullenerek evlenin yoksa üzülürsünüz. Sevgiliyken bile böyleyse evlenince daha da odunlaşacak. Siz kafanızda hesap edin artık durumu.
Ayrıca ne kadar negatif bir cümle ile evlenme teklifi etmiş. Bakın bu adamın direk içindeki düşünce, evlenmeyi zorlukları beraber aşmak olarak görüyor. Yahu neden insan hayatımı seninle geçirmek istiyorum, her anımda sen ol yanımda istiyorum demez de zorluklardan bahseder ki. Çiçek almaması, para hesabı yapması ayrı bir odunluk. Bilemedim ya benim yapabileceğim cinsten değil, bana cimri olmamalı sevdiğim adam. Gözü paradan önce sizin mutluluğunuzu görmeli.
Size de bir şey söylemek isterim ama.. Bence teklif tarzını başkaları ile kıyaslamayın, bu insanı mutsuz eder. Hayatımızın her noktasında bizden daha iyi bir seçenek olacak bu kıyasa girersek mutsuz oluruz. O cümleye takılın bu olmalı zaten ama sade bir yemekte teklif etmesine takılmayın bence. Her insanın tarzı, mizacı farklı. Siz daha çok emek görmek istiyorsunuz bence aslında Evlilik teklifi tarzı değil de ince düşünülüp, uğraşılmaya bakıyorsunuz ama bunu evlenme teklifinde değil de sıradan yaşantınızda size karşı davranışlarında inceliklerine, emeklerine bakın. O da yoksa yol verin gitsin. Belki de sizi son durak olarak görüyor. Yas geldi 40'a evleneyim artık modunda bana kalırsa.

eşinizin ilk seferde kalkıp çay koymaması zaten mevzu, her seferinde önce ben yapacaksam neden o zaman diyorum

Gereksiz uğraştırıcı taktiksel şeyler

Maddiyat konularından ben ne nefret ediyorum.maalesef artık çoğu kişi birkaç kişiyle toplandığı zaman maddiyattan başka birşey konuşmuyor.

En az
Maddiyat konularından ben ne nefret ediyorum.maalesef artık çoğu kişi birkaç kişiyle toplandığı zaman maddiyattan başka birşey konuşmuyor.
Sadece maddiyat da değil benim kocam seninkinden daha iyi Dinleyip gülüyorum sadece

İşte bu , kendi başına kendine yettiğinde erkek zaten ekstradan saygı duyup herseyi fazlası ile yapıyor, önemli olan dik duruşlu bir tavır sergilemek, benim senin alacağın üç kuruşluk çiçeğe ihtiyacım yok deyip ( içinden) kendisine çiçek alıp biraz da geri cekilseydi adam ne yaptığını farkedip belki de kendini düzeltme eğiliminde olacaktı, benim genel tavrım da bu işte, beklentilerini ağzınla söyleyince sanki derdin paraymış gibi algılanıyor maalesef , mesela ben eşimin yanında özel günlerde benim için bişeyler yaptığında eksradan mutlu olduğumu söylerim, az veya çok hep bişeyler yapar, bilir ki ben zaten herseyi alabiliyorum ama o aldığında daha bir değerli oluyor mesele para değil, mesela davranışlar, zorla yapılan hiçbirşeyin kıymeti kalmıyor, konu sahibine zaten hediyeler alınmış, biseyler yapılmış ama zoraki tavırlar, ucuzdu aldım gibi , benimle zorluklara hazır mısın söylemleri ile yapılan evlilik teklifi vs konu sahibinin canını sıkmış çünkü olumsuz duyguları hissetmiş haliyle...

Görümcen görgüsüz de o yüzden, burda konular açılıp sorulmasa kimse kendinden örnekler vermez zaten , sosyal hayatta durduk yere eşinden, maddiyatindan bahsedenler aşırı cringe geliyor lakin bu platformda tecrübeler paylaşıldığı için gayet normal ...

Görgüsüz olan sadece görümcem değil kocası çocukları Görüşmek istemiyorum ama bazen mecburi durumlar oluyor.

Eşim diyor annemiz çok görgülü mütevaziydi (rahmetli olmuş annesi)bacılarım kime çekti anlamıyorum.Evlendikleri insanlara benzediler heralde diyor

biraz önemsemiyor sizi yanlış anlamayın
cepte görüyor
fazla mı sevecen fedakar davransınız bilemedim

biraz geri çekilin bakalım abartmadan ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…